Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  netikuller märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tanq
Kreisi kasutaja

sõnum 08.05.2007 12:06:33 vasta tsitaadiga

http://netikuller.ee/index.php?leht=faq#faq71
tsitaat:

• Kuidas toimib kaupade garantii?

Netikulleri kaudu tellitud kaupadel kehtib netipoe ja tootja garantii.
Kui esemega midagi juhtub, siis toote selle lihtsalt tagasi Netikullerile ja Netikuller hoolitseb selle eest, et kaubale tehtaks garantiiremont. Tegelikult tavaliselt remonti ei tehta vaid vahetatakse kaup lihtsalt uue vastu välja. Paljud netipoed pakuvad lisa-garantii ostmise võimalust. EBay võimaldab osta lisagarantiid ka kasutatud kaupadele. Ehk siis kui tõesti juhtub kaubaga probleem, siis toimib kõik samamoodi nagu Eestistki kaupa ostes.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.05.2007 12:28:50 vasta tsitaadiga

sel juhul, kui nad väidavad, et garantii siiski ka nende kaudu eksisteerib, peab kasutaja maaa telefonitoru pihku võtma.... (maile võib ka spämmifilter mitte läbi lasta)
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
maaa
HV vaatleja

sõnum 08.05.2007 19:18:31 vasta tsitaadiga

imelik see, et spämmifilter hakkas tööle just siis kui oma probleemist neile teatasin icon_lol.gif enne seda said nad kõik mailid ilusti kätte icon_lol.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.05.2007 19:21:47 vasta tsitaadiga

maaa kirjutas:
imelik see, et spämmifilter hakkas tööle just siis kui oma probleemist neile teatasin icon_lol.gif enne seda said nad kõik mailid ilusti kätte icon_lol.gif
Kui sellised kahtlused, siis võib aidata näiteks koopiate tegemine tarbijakaitsele, mainides veel, et varasemad mailid on vastuseta
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2007 19:20:08 vasta tsitaadiga

selle põhjal ei saaks kohe öelda et "tegemist on väga ebausaldusväärse firmaga" ju!
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 10.05.2007 02:35:40 vasta tsitaadiga

Sai endale proovi pärast Amazonist üks prajalt kallis ja raske vidin tellitud nende kaudu (läbi nende kuna vastavat toodet Eestisse ei tarnitud, ka mitte Briti Amazonist) ja ei ole midagi kurta - aega võttis, aga meilide vahendusel hoiti siiski liikumisega kursis (isegi sellest anti teada, kui pakk jänkide tollis juhkontrolli ohvriks langes ja seetõttu ca. 2 päeva hiljem kohale jõudis), mingeid ootamatuid lisakulutusi ei tekkinud ning kuller tõi ilusasti ukse taha (kuna ma laisk olen ja ei viitsinud nende kontorisse järele minna icon_razz.gif)
Ehk siis omalt poolt võin vabalt soovitada thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lammas
HV veteran
lammas

sõnum 10.05.2007 13:28:52 vasta tsitaadiga

Sai eBayst kah ~30kg vidin tellitud. Algul ei mingit infot. Kaks korda pidin aru pärima, et kui kaugel jne. Lõpus hakkas info ise liikuma ja sellega oli ok.
Kui lõpuks kätte asja sain selgus, et oli kergem natukene. Pidin raha tagasi saama. Olen kaks korda kirjutanud aga raha ikka pole. Täna saadan jälle maili...eks näis. ~1 kuu tagasi pidin juba raha saama

Edit: Samast tollijamast anti ka mulle teada
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 102
tagasi üles
maaa
HV vaatleja

sõnum 10.05.2007 19:43:53 vasta tsitaadiga

to lu1de
firma, kes keeldub oma klientidega suhtlemast ja nagu kuulda ka raha tagasi ei maksa on kindlasti väga ebausaldusväärne.

Lisaks krediidiinfost-

Nimi: NETIKULLER OÜ
Registrikood: 11110588
Aadress: Tare 6-2 10135 Tallinn

09.05.2007 seisuga on maksuvõlg 26 078 krooni
09.05.2007 seisuga on ettevõttel intressivõlg

Ajutist võlga tuleb küll paljudel ette aga selline võlg maksuametile usaldust küll ei ärata.
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 11.05.2007 14:52:37 vasta tsitaadiga

Netikuller
Dunkri 1-2
Tallinn 10123
tel. 6 999 699
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Netikuller
HV vaatleja

sõnum 11.05.2007 15:48:50 vasta tsitaadiga

Netikuller vastab:

Vastame kõikidele kirjadele koheselt - kuigi mõnel päeval on kirju rohkem ja vastamine võib võtta pisut aega. Peame iga kliendi küsimust ja probleemi oluliseks ning see, et oleme jätnud kellegi kirjale vastamata on minu jaoks väga tähtis info.

Kahjuks ei saa ilma kliendi nimeta või tellimuse numbrita kontrollida, kes meie operaatoritest on jätnud töö tegemata. Kontrollisin järgi ka avatud garantiijuhtumid, ning hetkel ei ole ühelegi jäänud vastamata või lahendamata. Samuti kontrollisin ka meie spämifiltrisse jäänud kirjad ning ei leidnud sealt ühtegi kliendi kirja.

Palume Teil helistada meile koheselt numbril 6999 699 või kontrollida, et saadate e-mailid meile aadressil: info@netikuller.ee. Samuti võite enda kirja edastada ka otse minu isiklikul aadressil: heikki@netikuller.ee

Meil on väga kahju, et Teie tellitud kaubaga on probleeme. Kuigi probleeme juhtub harva, võib neid ette tulla siiski igal tootjal. Kui tellisite kauba Netikuller.ee kaudu, siis hoolitseme, et Teie kaup saaks saadetud garantiisse – kus see vahetatakse teise vastu või taastatakse täielikult. Kuna enamikel internetist tellitud kaupadel teostatakse garantiitöid riigis, kus asus netipood, saadame kauba sinna tagasi ning toimetame korras kauba tagasi Teile. Kui Teie kaup kuulub garantiijuhtumi alla, kannab Netikuller.ee kõik sellest tulenevad kulud ja Teile ei teki sellest mitte mingeid lisakulusid.

Kuigi kauba garantiisse saatmiseks ja taas Teile toimetamiseks kulub aega, näitab kogemus, et kuluv aeg on enamasti lühem, kui sarnaste kaupade garantiitöödel Eestis. Kui Eestis tehtavatel töödel oodatakse kuni tootjalt saabub vajalik asendus-osa, siis tootja juurde garantiisse saadetud toode asendatakse tavaliselt koheselt teisega. See kiirendab oluliselt garantiis olevat aega ning teeb tootja jaoks garantii teostamise odavamaks.
tagasi üles
lammas
HV veteran
lammas

sõnum 15.05.2007 14:23:38 vasta tsitaadiga

Noh minul on igatahes piinlik juba oma 730,60 eeku tagasi nõuda:

Arve on tehtud 29.03.2007

ja iga kord kui ma olen e-maili saatnud on öeldud, et tänase päeva jooksul (või hiljemalt homme) on raha teie arvel
Neli korda olen maili saatnud.

Poleks nad mulle seda arvet teinud ja saatnud...poleks ma teadnud raha tagasi oodata icon_razz.gif ja kõik oleks thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 15.05.2007 14:27:58 vasta tsitaadiga

ise tellisin kauba ja kõik okk thumbs_up.gif ainuke mida kurta saab et natuke venis liiga kaua ja munesid sellega 1päev rohkem, pidin ise helistama.
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
Netikuller
HV vaatleja

sõnum 15.05.2007 19:12:29 vasta tsitaadiga

Tere 730 krooni küsija:

Ilmselt oled saanud osaks automaatvastusele.

Kahjuks ei näe ma hetkel ühtegi sellise summaga tagastamata raha.
Paluksin saata enda tellimuse number mulle aadressil: info@netikuller.ee
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 16.05.2007 20:33:28 vasta tsitaadiga

Saatsin ka mina teistkordselt siis küsimuse Rebate kohta 11 mail, siiamaani pole vastust saanud. Ja saadetud sai aadressile heikki@netikuller.ee
Esimene kord avaldasin imestust karbi küljest äralõigatud Rebate sildi kohta veebruaris, kuna eelnevalt polnud keegi mind sellest informeerinud. Siis vabandati ja lubati, et kulub 8-12 nädalat(toote sain kätte veebruari alguses), praegu läheb 15-s nädal...?
Tellimus nr. 5327

Edit: sain vastuse, et tootja on kinnitanud rebate-vormi kätte saamise ja töötlusse saatmise veebruari lõpus. Eks siis edaspidi annan infoks teada, kuidas asi lahenes...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
lammas
HV veteran
lammas

sõnum 17.05.2007 11:40:55 vasta tsitaadiga

Nii minu asi sai kenaste korda.
Sain väikese boonuse kah lisaks beer_yum.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.08.2007 18:13:42 vasta tsitaadiga

isegi just netikulleriga kaupa ajamas.
ebay kaudu, powermac g4'le otsin mammit.siini igati korralik teenindus olnud.
loodan nädala jooksul ära tellida/leida
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
oliv3r
HV kasutaja
oliv3r

sõnum 21.09.2007 19:34:31 vasta tsitaadiga

Netikulleriga, kellega varem olid enam-vähem head koguemused, on nüüd probleeme: juba 4 päeva tagasi saatsin kirjelduse ja info asjast, mida soovin osta. Järgmisel päeval sain vastu meili, kus oli hind 201 krooni ja öeldi, et tuleks helistada icon_smile.gif Järgmisel päeval helistasingi ja lubati tellimus vormistada ja öeldi, et mulle peaks meil tulema. Ei tulnud. Järgmisel päeval helistasin uuesti, öeldi, et ei leitud üles e-maili ega tellimust. Praeguseks olen jälle tagasi nullis ja eBay's saab oksjon läbi icon_sad.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 21.09.2007 23:15:05 vasta tsitaadiga

Leidsin Ebay'st inverteri. Arve tuli järgmisel päeval, ning nad lubasid ise oksjoni ära võita. Näis mis juhtub.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 22.09.2007 02:06:35 vasta tsitaadiga

Ei soovita Netikulleri kaudu osta asju, mis sisaldavad Rebate`t, kuna on üsna tõenäoline võimalus, et seda kätte ei saa. Kes süüdi on? Netikuller või firma, kes asja USA-s müüs? Ei võta praegu kindlat seisukohta... Kuid - ostsin videokaardi selle aasta veebruaris, aga rebatetsekk kinnitati(saadeti?) alles augustis?! Kas oli siis selle põhjuseks minu järelpärimine augustis ning eelmised järelpärimised olid unustatud-tähelepanuta jäetud? Ei tea... Panen siia rebatestatus.com lehelt andmed, vaadake ja tehke ise järeldus...
link
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
amanitin
HV vaatleja

sõnum 22.09.2007 12:52:17 vasta tsitaadiga

Tellisin mitu päeva tagasi iPhonei sealt kaudu. Sain kaks meili 'staatute muutusest'. Esimene ütles, et raha saadi kätte ja teine, et asi on netipoest tellitud. Applei lehel on kirjas, et asi jõuab USA's ükskõik kuhu 24 tunniga, mis tähendab, et minu iPhone peaks juba netikulleri USA laos olema, aga sellist kirja pole ma saanud. Ma arvasin, et nad teatavad igast sammust, et saaks ikkagi teekonda jälgida, aga tundub et mitte..Kas on võimalik, et asi on juba siiapoole teel siis?
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 22.09.2007 14:17:54 vasta tsitaadiga

amanitin kirjutas:
Tellisin mitu päeva tagasi iPhonei sealt kaudu. Sain kaks meili 'staatute muutusest'. Esimene ütles, et raha saadi kätte ja teine, et asi on netipoest tellitud. Applei lehel on kirjas, et asi jõuab USA's ükskõik kuhu 24 tunniga, mis tähendab, et minu iPhone peaks juba netikulleri USA laos olema, aga sellist kirja pole ma saanud. Ma arvasin, et nad teatavad igast sammust, et saaks ikkagi teekonda jälgida, aga tundub et mitte..Kas on võimalik, et asi on juba siiapoole teel siis?

ära looda icon_lol.gif asi venib nagu ikka tavaliselt.

ma ootasin ka oma kaupa kaua.
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
amanitin
HV vaatleja

sõnum 22.09.2007 19:48:39 vasta tsitaadiga

haldo kirjutas:
amanitin kirjutas:

ära looda icon_lol.gif asi venib nagu ikka tavaliselt.

ma ootasin ka oma kaupa kaua.

Nojah siis... Kaua enda kaubaga läks?
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 24.09.2007 14:40:54 vasta tsitaadiga

amanitin kirjutas:

Ükskõik kuhu jõuab ta sul 24 tunniga ainult siis, kui sa maksad juurde ~16 taala, vastasel juhul võid arvestada nädalaga... ise Apple Storest tellisin ja maksin juurde, et saaks rutem, aga mina netikullerit ei kasutanud...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
amanitin
HV vaatleja

sõnum 24.09.2007 15:38:22 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
amanitin kirjutas:

Ükskõik kuhu jõuab ta sul 24 tunniga ainult siis, kui sa maksad juurde ~16 taala, vastasel juhul võid arvestada nädalaga... ise Apple Storest tellisin ja maksin juurde, et saaks rutem, aga mina netikullerit ei kasutanud...

:/ netikulleri kaudu ei saanud ma ka sellist asja kuidagi moodi valida.. Lihtsalt, apple lehel nägin sellist asja, et shipping tasuta ja 24h tunni piires, sain siis valesti aru.
Järelikult nädal, kui mitte rohkemgi läheb kindlasti veel aega : D
tagasi üles
arturnoole
HV vaatleja

sõnum 25.09.2007 12:27:36 vasta tsitaadiga

24h jooksul saadab Apple asja oma poest välja, kui sa natuke tähelepanelikumalt vaatad siis kohale jõuab asi nende andmetel 3-7 päevaga. seda muidugi tavalise shippingu korral.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  netikuller mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.