Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Raiku
HV Guru
Raiku

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2007 11:37:37 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
VGA-ga on lihtne, 3,5 milline auk on on VGA sisendi kõrval

ehk siis juhtme mõlemas otsas 3,5 millimeetrine stereopulk
punkt 8 manuaalis

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
233MMX
Kreisi kasutaja

sõnum 18.09.2007 16:08:36 vasta tsitaadiga

233MMX kirjutas:
http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=KDL-46D3000&site=odw_en_LV&pageType=Overview&category=TVP+LCD+TV

plaanis selline osta lähipäevil. on kellelgi soovitusi parema teleka kohta selles hinnaklassis ? võib olla sama hinnaga või odavam kuid mitte kallim.

või siis ei ole vastast sellele telekale??? icon_question.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 64
tagasi üles
Olavi.
HV vaatleja

sõnum 18.09.2007 16:13:17 vasta tsitaadiga

233MMX kirjutas:
233MMX kirjutas:
http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=KDL-46D3000&site=odw_en_LV&pageType=Overview&category=TVP+LCD+TV

plaanis selline osta lähipäevil. on kellelgi soovitusi parema teleka kohta selles hinnaklassis ? võib olla sama hinnaga või odavam kuid mitte kallim.

Telekale vastast ei ole, arvavad paljud (mis ei tähenda, et mõnelgi poleks teisi lemmikuid). Aga kust sa selle ostaksid? Võibolla kuskil Eestis on mõni järel, aga üldiselt on D3000 nii populaarne, eriti pärast viimaseid mudeliuuenduse uudiseid (100 Hz jms ainult x-seerias, uus D3500 ilma, W3000 ilma), et kaob kogu Euroopast lettidelt kiiresti... 40-tolliseid on veel siin-seal, aga 46 peaks otsas olema.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
connect
HV kasutaja

sõnum 18.09.2007 16:14:25 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis connect 12.06.2013 18:25:03, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
233MMX
Kreisi kasutaja

sõnum 18.09.2007 18:06:49 vasta tsitaadiga

Olavi. kirjutas:
233MMX kirjutas:
233MMX kirjutas:

Telekale vastast ei ole, arvavad paljud (mis ei tähenda, et mõnelgi poleks teisi lemmikuid). Aga kust sa selle ostaksid? Võibolla kuskil Eestis on mõni järel, aga üldiselt on D3000 nii populaarne, eriti pärast viimaseid mudeliuuenduse uudiseid (100 Hz jms ainult x-seerias, uus D3500 ilma, W3000 ilma), et kaob kogu Euroopast lettidelt kiiresti... 40-tolliseid on veel siin-seal, aga 46 peaks otsas olema.

üks pood lubas mulle 2 nädala jooksul muretseda ühe. loodetavasti nad teevad seda.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 64
tagasi üles
sbrb
HV kasutaja

sõnum 18.09.2007 21:02:03 vasta tsitaadiga

Tuli ka isu teleka järele... aga kuna eriti tihedalt kindalt kasutama seda ei hakka, mõnikord filme arvutist läbi teleka vaadata ja uudised jms... suuruseks arvan et 32" ja raha muidugi minimaalselt icon_lol.gif , leidsin siis 2 telekat... mis alguses natuke hirmutasid vb aga kui hakkasin uurima et tegelikult samsungi lcd paneelid sees jne siis mõtlesin, et palju halvemad nad ikka olla saavad? on ka palju odavamad ju? aga kuna on 2 erinevat, hind jms peaaegu sama, vaatasin nagu manuaalist specce ka ei leidnud väga erinevust, ehk kellelgi on oma kogemust või oskab midagi tarka öelda? on sellise dibosside pilt üldse okei?

1. http://arvutikeskus.ee/Another/more_info.php?web=3709
2. http://arvutikeskus.ee/Another/more_info.php?web=3702

tänan väga kui keegi midagi ütleb! icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 18.09.2007 21:40:44 vasta tsitaadiga

233MMX kirjutas:
233MMX kirjutas:

või siis ei ole vastast sellele telekale??? :?

üks pood lubas mulle 2 nädala jooksul muretseda ühe. loodetavasti nad teevad seda.

IMO kui tegemist 46" ekraaniga siis võtaks fullHD...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 18.09.2007 23:56:27 vasta tsitaadiga

Küsimus, kas max 14k eest on Philips 32PF9531 parim telekas mida osta ?
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2007 10:41:11 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:

ma usun küll. selle raha eest paremat hetkel küll meelde ei tule icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
sbrb
HV kasutaja

sõnum 19.09.2007 15:57:08 vasta tsitaadiga

MaxPower kirjutas:
Lotharius kirjutas:

ma usun küll. selle raha eest paremat hetkel küll meelde ei tule icon_rolleyes.gif

huvi pärast küsin et kas sellel 2x kallimal telekal on siis oluliselt parem pilt võrreldes nende dibossidega(mis 3postitust kõrgemal mul pakutud). On neil mingi reaalne vahe olemas? või vaid teine disain ja kallim firma?
tagasi üles
nizu
HV kasutaja
nizu

sõnum 19.09.2007 18:46:50 vasta tsitaadiga

Arvan et omanikul endal on kindlasti parem tunne kui on 2 korda kõrgem hind!
Mina küsiks kah konkreetselt kas :
Samsung
Philips
Sony
Igasugustest Leopoldidest ei ole eriti huvitatud isegi kui on Lexuse paneeliga icon_lol.gif !
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2007 19:09:53 vasta tsitaadiga

nizu kirjutas:
Samsung
Philips
Sony
Igasugustest Leopoldidest ei ole eriti huvitatud isegi kui on Lexuse paneeliga icon_lol.gif !

Küll inimene oskab vahest ikka rumalasti küsida.. icon_confused.gif
Mitte tootjas ei peitu headus vaid konkreetses mudelis.

sbrb
HV kasutaja

sõnum 19.09.2007 19:27:29 vasta tsitaadiga

nizu kirjutas:
Samsung
Philips
Sony

sry, aga minule tundus see rumal vastus. Mind huvitab reaalne pildi kvaliteet, kuna raha pole ka üle aru. Asjal tundub sees olevat samsungi lcd paneel niiet äkki on sama hea ja ma säästan ilusti oma 5000 eeku? ma ei tea arvan et see on natuke sarnane äriklassi ja tavaklassi läpakatega, siiani kogu aeg äriklassi pooldanud, nüüdseks on oma 2-3aasta vist laual lebanud ibm t41... ja ütlen ausalt see oleks võinud olla ka suvaline acer...kasutan teda iga päev jne, kuid suht kindel et sama töö oleks ära teinud ka 2x odavad FS, acer, või kodumaine värk.. lihtsalt minul puudub vajadus... samuti puudub mul vajadus näidata inimestele et mul on samsungi telekas... või et ma olen piisavalt rikas et see osta.. juhul kui antud Diboss teeks töö täpselt sama moodi ära? (vb jah disain natuke koledam vms, who cares, kuni pilt on ilus!) vb läpaka ja teleka võrdlus oli kohatu kuna päris nii see asi pole? ma ei tea aga mulle hetkel tundub et on..

kuid jah siiski ootan, ehk kellelgi on konkreetset kokkupuudet mõne dibossiga..
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.09.2007 19:31:00 vasta tsitaadiga

Mina isiklikult küll ei usu, et Diboss kasutab Samsa paneele. Kust selline informatsioon?

Arvatavasti ei ole siin foorumis üldse Dibossi telerite omanikke..
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
sbrb
HV kasutaja

sõnum 19.09.2007 19:37:05 vasta tsitaadiga

time123
(nii nad väidavad:)
sbrb kirjutas:

1. http://arvutikeskus.ee/Another/more_info.php?web=3709
2. http://arvutikeskus.ee/Another/more_info.php?web=3702

ma usun et ehk kellelgi ikka on icon_rolleyes.gif või on tõesti nii saasta asjaga tegu icon_lol.gif(või kõigil ahvidel on suva on telaks 5k kallim või odavam)..5k see on ligi 500 pdl beer_yum.gif icon_redface.gif
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 19.09.2007 19:45:56 vasta tsitaadiga

No ma ütlen ausalt, et ma seda Philipsi telekat nüüd küll selle pärast ei vaata, et see maksab rohkem kui mingi DiBossi või Finluxi telekas. Ise ma mõtlesin üldse alla 10k telekat vaadata, aga ostuabi teemas soovitati seda Philips 32PF9531 (+ see Elionis müügil seega saaks poole kohe maksta ja poole järelmaksuga võtta mis oleks rahakotile kergem ning teine + on Philipsi firma, millega mul pole kunagi probleeme olnud). Ausalt öeldes mul on sellest Ambilight ja PIP funktsioonist täitsa kama, eriti viimasest, sest see Ambilight võib tegelt tore olla icon_razz.gif aga samas kas see 7k väärt on? Põhiline kriteerium on ka minu jaoks asja headus pildikvaliteedi poolest. OK võib-olla 720p telekad on 720p puhul võrdselt head, aga siiski tänapäeval peame veel suuresti Eestis arvestama analoog TV'ga ja ma sooviks, et ka selle pilt näeks korralik välja.

Nii et all in all ma pole veel midagi selle Philipsi kasuks otsustanud ning ei salga et isegi Dibossi telekate poole kiiganud, aga tõesti väga vähe infot leiab nende kohta.

sbrb
HV kasutaja

sõnum 19.09.2007 19:55:52 vasta tsitaadiga

ei, ma ei kahtle sugugi, oleks mul rohkem raha ostaks ka, vb tõesti tal mõni funktsioon vähem vms, nõustun. Aga kas ta on kõvasti halvem, just seda tahaks teada ja kuna neist eriti juttu kuskil pole siis mõtlen, et ehk kellelgi siit on kogemusi, mida jagada? et just kas see 6-7k seal vahel tasub ära jne? mine sa tea, vb tõesti selle dibossi pilt on alla arvestus icon_lol.gif aga äkki pole 8)
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 19.09.2007 20:05:51 vasta tsitaadiga

Kuna ma võrdlesin siis nats DiBossi telekate andmeid ja Philipsi andmeid, siis jäi jälle ofc silma tüüpiline asi LCD TV/monitoride puhul ehk kontrastsus. Kuna mind nüüd hakkas asi huvitama, et kas tõesti see 7000:1 on ikka nii väga parem kui 1000:1, siis kasutasin head sõpra google'it ja leidsin sellise teksti Kes pikalt ei viitsi lugeda, siis oluline on vast viimane lõik:

Therefore, opt for a high contrast projector or display (typically 2000:1), only as long as you can view the image in a light controlled room; you need to view the image in a completely darkened room to be able to perceive the marginal difference between a 2000:1 and a 500:1 contrast ratio. Otherwise paying extra for a high contrast ratio projector or monitor would be waste of money since in moderate ambient light conditions such as a living room, anything higher than 500:1 would not be perceivable by the eye.

Et mida LCD tehnoloogiast teadlikumad HV'lased sellest arvavad, et kas "möla" või on ikka ka niisama tavalises toas vahe sees kas on mingi 7000:1 kontrastiga telekas või 1000:1 ? Ise ma midagi arvata ei oska, sest ainus LCD paneel mida omanud olen on Samsa 206BW, seega võrdlusmaterjal puudub.

sbrb
HV kasutaja

sõnum 19.09.2007 20:25:36 vasta tsitaadiga

ahjaa see on küll erinevus, aga see sõltus ka kuidagi, et nagu mis tingimustes mõõdetud jne, mingil kallil sonyl oli nt 1500:1... osadel on mingi ulmeline 10000+:1 jne... et seda vist päris otse nii ei saa võtta.. aga võibolla tõesti et pilt ei lähe nii heledaks/tugevaks... sellel teisel suht sama hinnaga dibossi mudelil oli nt 3000:1...kuigi kõik tundub suht sama(sh hind).. niiet tõesti ei tea... lja no nagu see tekt tegelikult ka ise ütles, et ega ei tohi lasta segada end nendest numbritest nii väga...oodan ka et keegi targem midagi ütleb icon_razz.gif
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 19.09.2007 20:28:29 vasta tsitaadiga

No seda teksti lugedes tuli välja et neid megakontraste näed sa ainult siis kui telekas on sul sellises toas kus valgus ukse lukuaugust ka sisse ei pääse ja seinad on täiesti peegeldamatu kattega, et teleka enda valgus tagasi ekraanile ei peegelduks. Ehk siis peaks eraldi "kinotuba" olema.
sbrb
HV kasutaja

sõnum 19.09.2007 20:34:12 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
No seda teksti lugedes tuli välja et neid megakontraste näed sa ainult siis kui telekas on sul sellises toas kus valgus ukse lukuaugust ka sisse ei pääse ja seinad on täiesti peegeldamatu kattega, et teleka enda valgus tagasi ekraanile ei peegelduks. Ehk siis peaks eraldi "kinotuba" olema.

jah sõltub mõõtmistingimustest... ja väga palju nagu näha:), krt peab ikka poodi minema ja vaatama üle selle teleka(DiBossid) oma silmaga loodan et arvutikeskuses on neil väljas see... või no kui pole siis peab küsima:S sest telekas pole selline asi mida osta ilma pilti nägemata ...
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.09.2007 20:36:01 vasta tsitaadiga

static contrast = korraga näidata suudetava pildi kontrast
dynamic contrast = eraldi heledaima ja tumedaima näidatava pildi kontrast

tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 19.09.2007 20:44:29 vasta tsitaadiga

Neid DiBosse on teistes arvutipoodides ka müügil, vaata HV'st listi. Ning muljeta siis siin ka kui oled vaatamas käinud.
oliver.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.09.2007 20:45:57 vasta tsitaadiga

ainult paneeli järgi ostmine on ogarus. Ega samsungi odavad mudelid kah mingid etalonid just pole. Pealegi, väga palju loeb pildiparandusmootor, mitte ainult ees istuv paneel. Samsal on näiteks nii S- kui R-seerial üks ja seesama paneel ees, küsimus on pildiparanduses ja muus säärases.
Teine asi - (dünaamiline) kontrastsus. Puhas marketing. Umbes sama lugu nagu kes suudab kodukinole või muusikakeskusele rohkem watte peale kirjutada.

Ahjah, nägin täna Aurea oma silmaga ära. Päris efektne on küll, helipiltki on korralik.
Üle Euroopa tuleb ühel ja samal päeval müügile - 28. september.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
sbrb
HV kasutaja

sõnum 19.09.2007 20:49:19 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
Neid DiBosse on teistes arvutipoodides ka müügil, vaata HV'st listi. Ning muljeta siis siin ka kui oled vaatamas käinud.

eks jah homme pärastlõunal helistan küsin, kus kohal on ja näha saab... ja siis ülehomme vb kui hästi läheb käin ja vaatan... krt see muidugi paras jamamine kuna ei ela ise linnas;) ega ma muidu nii väga ei luniks siin et kas keegi teab:P aga eks muidugi tuleb vaadata ja uurida.. aga jah kui keegi veel midagi oskab öelda siis laske tulla, ma olen väga tänulik 8)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.