Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
layr
HV vaatleja
layr

sõnum 17.09.2007 18:03:16 vasta tsitaadiga

Saan ma õigesti aru, et pixmaniast tellitud asjadele mingeid täiendavaid makse (tollimaks, käibemaks etc) ei lisandu? Kauba hind + saatmiskulud ja kõik?
Kuidas ikkagi garantiiga on. Tuleb saata oma kuludega, mida ei hüvitata? Kas garantiist tagasi saadetakse ka kliendi kulul?
Siit käis palju kontakte läbi, mida ma ise ei suutnudki leida. Paar päeva tagasi saatsin enda küsimused klienditugi@pixmania.ee, vastust pole senini laekunud. Milliselt aadressilt on oodata reaalset vastust (kuni veel noor olen:P)?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2007 18:10:38 vasta tsitaadiga

layr kirjutas:
Saan ma õigesti aru, et pixmaniast tellitud asjadele mingeid täiendavaid makse (tollimaks, käibemaks etc) ei lisandu? Kauba hind + saatmiskulud ja kõik?

Jep.Kauba hind ja saatmiskulud on kõik mis sul tuleb maksta 8) thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.09.2007 18:18:13 vasta tsitaadiga

kuramuse kahju, et neil telerite valik nii kokkukuivanud on, sigahea hinnaga olid ikka... icon_neutral.gif
tagasi üles
layr
HV vaatleja
layr

sõnum 17.09.2007 19:38:05 vasta tsitaadiga

kuidas garantiiga siiski lood on? Siit teemast leidsin vastuolulised jutud. Üks olevat oma rahade eest saatnud, teisel olevat transa orgunnitud.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.09.2007 20:02:40 vasta tsitaadiga

layr kirjutas:
kuidas garantiiga siiski lood on? Siit teemast leidsin vastuolulised jutud. Üks olevat oma rahade eest saatnud, teisel olevat transa orgunnitud.

Ei oska tõesti kommenteerida kuna ise olen ainult ühe arvutikasti sealt ostnud icon_neutral.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
layr
HV vaatleja
layr

sõnum 17.09.2007 23:48:04 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Ei oska tõesti kommenteerida kuna ise olen ainult ühe arvutikasti sealt ostnud icon_neutral.gif

Ju on hästi läinud, et pole garantiiga jamamist ette tulnud icon_biggrin.gif
Muidu telliks hea meelega ebay või muu online shopi kaudu, aga kuna tegu elektroonikaga, siis tahaks kindluse mõttes garantiid ka. Lisaks veel ka meeldiv toll.

Edit: nüüd ei lähe ükski mail läbi. Saatsin aadressidele klienditugi@pixmania.com ja m.koutcher@pixmania.com, kuid vastuseks tuleb kiri Mail Delivery Systemilt, öeldes et kiri ei jõudnud kohale.
tagasi üles
mUll
HV kasutaja

sõnum 17.09.2007 23:56:14 vasta tsitaadiga

pole ka garantiid siiani vaja läin'd kuigi üht, teist tellitud. neil vist hiinlaste kaup veel eriti popp pole ja japside värk ikke Jaapanist seni thumbs_up.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.09.2007 18:11:21 vasta tsitaadiga

Sain ka täna kauba kätte. Peaaegu lubatud piiri jäi. Neljapäeva õhtul sai tellitud ja laupäeva hommikul oli juba pixmani kodulehel olek "Välja saadetud". Esmaspäeva vara hommikul tuli meil ka, et on teele saadetud ja postipaki teekondagi sai ka koheselt vaadata, kirjas väitis, et alles järgmine päev saab vaadata. Imelik oli see, et tellisin kaks toodet ja mõlemad saadeti eraldi pakkidena. Ei tea kas nii on siis odavam, väheusutav. Ise maksin ühe postikulu hinna. Kui pakid kohale jõudsid olid need ikka alles päevi näinud. Lössis ja mitu korda vist noaga lõigutud, et näha mis seal sees on. Turvakile oli lõhki rebitud ja teibida parandatud. Põhimõteliselt kui ma kätte võtsin siis pudenes üks väiksem karp lihtsalt laiali ja wifi ruuter kukkus välja. Õnneks mu dvd mängija ja wifi ruuter olid terved ja töökorras. Teatuid tooteid võib küll tellida aga mingit LCD tüüpi seadmeid küll vist mitte.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
amanitin
HV vaatleja

sõnum 22.09.2007 13:26:32 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Sain ka täna kauba kätte. Peaaegu lubatud piiri jäi. Neljapäeva õhtul sai tellitud ja laupäeva hommikul oli juba pixmani kodulehel olek "Välja saadetud". Esmaspäeva vara hommikul tuli meil ka, et on teele saadetud ja postipaki teekondagi sai ka koheselt vaadata, kirjas väitis, et alles järgmine päev saab vaadata. Imelik oli see, et tellisin kaks toodet ja mõlemad saadeti eraldi pakkidena. Ei tea kas nii on siis odavam, väheusutav. Ise maksin ühe postikulu hinna. Kui pakid kohale jõudsid olid need ikka alles päevi näinud. Lössis ja mitu korda vist noaga lõigutud, et näha mis seal sees on. Turvakile oli lõhki rebitud ja teibida parandatud. Põhimõteliselt kui ma kätte võtsin siis pudenes üks väiksem karp lihtsalt laiali ja wifi ruuter kukkus välja. Õnneks mu dvd mängija ja wifi ruuter olid terved ja töökorras. Teatuid tooteid võib küll tellida aga mingit LCD tüüpi seadmeid küll vist mitte.

Ise tellisin sealt kunagi digika, mille karp oli omakorda mingisse karpi pandud. Karp ise oli täiesti terve ja puutumatu. Sul vist lihtsalt ei vedanud.
tagasi üles
Nux
HV kasutaja

sõnum 08.10.2007 11:19:32 vasta tsitaadiga

Tahan tellida sealt ka kaupa aga ei anna mulle see regamine tulemust ja tulevad kõik neile saadetud meilid tagasi.
Loen seal, et on ka helistamise võimalus aga no vot ei leia ma sealt seda numbrit.
Oskab keegi aidata?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Mooni
HV vaatleja

sõnum 11.10.2007 12:21:06 vasta tsitaadiga

Helistamise teenus on seal kui oled oma tellimuse kokku pannud ja pead valima kullerteenust. Aga.. See helistamine tulemust küll ei anna, mul vähemasti mitte. Helistavad tagasi ja neiu masinas laulab, et teenindajad on hõivatud.
Ja e-mailid samuti ei funka. Eriti kahtlane, see peaks juba küll seaduse vastane olema?
tagasi üles
8
HV Guru

sõnum 11.10.2007 15:11:03 vasta tsitaadiga

Mooni kirjutas:
Eriti kahtlane, see peaks juba küll seaduse vastane olema?

Ainult, et millise riigi seaduse?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2007 11:41:38 vasta tsitaadiga

Rääkides vigastatud pakkidest, siis viimane pakk jõudis pixmaniast minuni sellisena:

Võtsin kohe ühendust DPD-ga ja teatasin olukorrast.
Sain ka kohe vastuse, et nende poolt on registreeritud nimetatud pakil juba vigastus poolas (poolakad krt jalgpalli mänginud minu pakiga).
Seega DPD oli asjast juba teadlik ning küsimuse peale, mis edasi teha vastati, et kui midagi on katki, siis esitada pretensioon kauba saatjale (st. pixmaniale), kes esitab pretensiooni neile ning nemad kompenseerivad kauba väärtuse saatjale, kes siis omakorda otsutab: a) maksta raha tagasi b) saata uus kaup

Üldiselt mulle ei meeldi, kui pakend on avatud/lõhutud ning sooviks ikka olla esimene, kes uue asja pakist välja võtab, kuid otsustasin, et parem lepin olukorraga kuna kaup oli iseenesest terve ja töökorras.
Tõenäoliselt oleks tagastamise/vahetamise protsess võtnud omajagu aega mida aga raisata ei olnud soovi.

Tegelikult aga ei ole mul pixmania vastu ühtegi pretensiooni.
Olen tellinud pixmaniast hetkel vist kolm korda, ning ülejäänud tellimustega ei ole ühtegi probleemi olnud.
Vigastatud pakend on tegelikult transpordi firma viga ning seda pixmania kaela ajada ei saa!
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 140
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.10.2007 16:11:30 vasta tsitaadiga

Ma oleks pidanud ka oma pakkidest pilte tegema, täpselt sama lugu, et pakiga oli jalgpalli kusagil mängitud. Sul paistab vähemalt ta suletud tükkis olema aga mul oli nii, et toode oli nagu karbis, et sai vabalt ta seal seest välja ja sisse panna. Karp oli mitmes kohast puruks rebitud ja teibiga parandatud. Õnn oli, et ta sealt paki seest välja ei kukkunud. Aga sama siin, et ei hakanud asja suure kella külge panema, sest tooted mis tellitud said jõudsid kenasti töökorras minuni. Ja sellegi poolest arvan, et tellinn pixmaniast veel kunagi asju.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 28.10.2007 01:15:39 vasta tsitaadiga

Endal plaanis sealt 22k eest mainti tellida.
Projektori z5, kodukino jne.
Loodan et kõik sujub.

Krt ma hakkasin alles nüüd mõtlema, et uneti päevalimiit on ju 10k icon_sad.gif
Koodikaardi kasutajatel seda seuurendada ei saagi.
Huvitav küll kuidas siis maksta saan.

Edit: Proovisin sinna ära regada.
error: See e-maili aadress on juba kasutatud
No vaevalt küll et on icon_neutral.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.10.2007 15:15:15 vasta tsitaadiga

san2000 kirjutas:
igal netipangal on koodikaardiga limiit 10k
et suuremat makset teha peab autentima id-kaardiga või kasutama pin-kalkulaatorit
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
0-zero
HV vaatleja
0-zero

sõnum 28.10.2007 15:22:21 vasta tsitaadiga

Tellisin sealt automaki, päris hea diil oli 1300 kr eest - 4x40W, cd mp3, usb, mem card, aux. Sound on korralik, bass tasemel, reguleerimisvõimalusi piisavalt.
Eestis on sarnased makid u 1000 kr kallimalt müügil. Soovitan soojalt.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 28.10.2007 17:00:30 vasta tsitaadiga

0-zero, lihtsalt huvi pärast küsiks, et mis mudeli siiski tellisid? Nende näitajate ettelugemine ei ütle veel midagi icon_wink.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
0-zero
HV vaatleja
0-zero

sõnum 28.10.2007 17:50:46 vasta tsitaadiga

IRANDOM CS-211UCA USB/SD CD/MP3 Car Radio

Üks jama sellel on: suvaotsing (random) ei suuda eriti üle 150 loo otsida. St otsib suvaliselt 150 esimese loo seast. Aga näiteks 2 gigasele mälupulgale läheb rohkem peale ja viimase otsa lood jäävad valikust välja. Samas kui järjest mängides probleeme pole - ilusti läheb lõpuni välja. Muidu väga kobe mu küna jaoks.

Odavam on ta CD hakkimisvastase süsteemi puudumise tõttu, samas kes kasutab cd-sid kes mitte..
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 28.10.2007 17:59:24 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
san2000 kirjutas:
igal netipangal on koodikaardiga limiit 10k
et suuremat makset teha peab autentima id-kaardiga või kasutama pin-kalkulaatorit

Noh siis läheb jamaks.
Ise viibin välismaal. pin-kalulaatorit ei ole, id-kaart on, aga pin koodid puuduvad. Pole kunagi vaja läinud.
id-kaardi lugeja ka puudub, kuid selle vajaduse korral saaks osta.
On ikka jama. Ei tea kas 2 osas ei saaks seal maksta.
tagasi üles
sebast
HV kasutaja
sebast

sõnum 28.10.2007 20:27:22 vasta tsitaadiga

päevalimiit on algul jah 10 kilo, ent piisab panka minekust ja selle probleemi kurtmisest ja ühe allkirja andmisest ja su limiit ongi suurem, kuidas kokku lepite
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 28.10.2007 21:38:56 vasta tsitaadiga

sebast kirjutas:
päevalimiit on algul jah 10 kilo, ent piisab panka minekust ja selle probleemi kurtmisest ja ühe allkirja andmisest ja su limiit ongi suurem, kuidas kokku lepite

Probleem selles seisnebki, et panka minna ei saa, kuna ei asu eestimaal.
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 30.10.2007 09:09:39 vasta tsitaadiga

sebast, koodikaardiga on igas pangas eraldi limiit 10k ja seda tõsta ei saa. Kui kasutad id-kaarti, mobiil-id või pin-kalkulaatorit, siis saad vastavalt oma seatud limiidile kasutada.

san2000, leia kedagi, kellel seda limiiti pole ja kanna talle kahes osas, tema siis teeb korraga ülekande pixmaniale. Mõne usaldusväärse sugulase-tuttava ikka leiad..

JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 30.10.2007 14:13:53 vasta tsitaadiga

Pixmania võiks oma pakid ringiga ümber poola saata, sest poola teed on nagu nad on, üks auklikum kui teine.

Ise mõtlen ka paar asja sealt ära osta, aga sellist pakki küll ei tahaks endale. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 30.10.2007 20:03:19 vasta tsitaadiga

san2000, leia kedagi, kellel seda limiiti pole ja kanna talle kahes osas, tema siis teeb korraga ülekande pixmaniale. Mõne usaldusväärse sugulase-tuttava ikka leiad..[/quote]
Järgmine võimalus oli Id kaardiga maksta. Sertifikaadid aegunud, seega saatsin KMA`sse kirja et oleks vaja uuendada. Aga ise peab kohale minema, seega langeb ka see võimalus ära. On ikka porr see limiidi teema.
Leiaks küll mõne lähema inimese, kellel vo ei ole seda limiiti, aga see proje oli nagu üllatusena mõeldud jõulude aeg icon_smile.gif
Üks probleem ajab teist taga.
Misasi see pin-kalukaator on? Mingi seadeldis, mis genereerib pin koode?
Seda ma ka raudselt ise panka minemata ei saa.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.