Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bikertim
HV kasutaja

|
20.06.2007 00:24:09
|
|
|
heikis kirjutas: |
vahet pole. ise omal ajal saatsin gmailist ning mitte mingit vastust |
paar päeva tagasi saadeti mulle sealt meil ja küsiti postiindeksit(postal code). see oleks muidugi väga jama kui "spämmifilter" ebameeldivad meilid vahelt ära lõikab ja minu vastus nendeni ei jõua. kuid samas, tellimise lehel ei olnud postiindeksit kuskile vaja sisestada ja miks neil seda üldse vaja läheb?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruger
HV kasutaja

|
09.07.2007 15:33:33
Pixmania garantii probleemid |
|
|
On olnud Pixmania garantiiga suhtlemist ja nüüd veidi kommenteerida oskan nende garantii poolt.
Sai tellitud USB mälupulk-8Gb Transcent Jetflash-ca 900 krooni hinnaks . Peale 2 nädalast töötamist ütles asi ülesse(ei reageerinud millelegi). Tagastasin oma kulu ja kirjadega mälupulga Prantsusmaale garantiisse(saatekulu ca. 50 krooni Eesti Posti pisipakk). Kohale jõudis sinna ca. 7 päevaga. Registreeriti ning jäi asi ootele(lubati korda teha-mitte uus anda).
Olemasolev tekst ei muutunud-"Your product has been registered. Our service will make an initial analysis. We will inform you of the results of this first analysis as quickly as possible." 1 kuu jooksul ning saatsin neile klienditeeninduse e-mailidele peale järelpärimised. Mida, aga pole, seda pole. Ükski e-mail, mis antud suhtlemiseks nende lehel, ei vasta ühelegi kirjale.
Eile sai õhtul uuritud Eestifoto foorumit ning seal olid samad probleemid inimestel olnud. Tundub, et garantii poolega ei jõuta/taheta seal tegeleda(vähe inimesi?).
Eestifoto foorumis on antud probleemile lahenduse leidnud Pixmania ja Fotovista SA juhtide e-mailide avaldamine. Nendele kirjutades saab ka vastuse, mis muidu üldmailidele klienditugi@pixmania.com ja nformacja@pixmania.com, saates ei õnnestu.
Eile sai allpool olevatele aadressidele kirjutatud ja probleemi selgitatud.
Aadressid siin http://www.thewwwsite.com/pixmania.htm
"A couple of e-mail links at Pixmania are:
s.rosenblum@fotovista.com is Steve Rosenblum. He is one of the bosses.
a.walker@pixmania.com is Alice Walker. She is a Supervisor and her assistant is Suzanne Delsol e-mail s.delsol@pixmania.com."
PS-täna sain vastuse(esialgu Alice Walkerilt ning siis Karin Cogeninlt), et USB mälupulga peaks saama tagasi(remonditakse 2 kuud ) augusti alguses.
Üldiselt eks ta ettevaatlikuks tegi, aga loodame et saab lahenduse.
NB -siit moraal-tellida asju, millel on Eestis garantiiesindaja olemas....
PS-täna päeval kell 15:00 paiku tuli veel e-mail(Suzanne Delsolilt), kus oli kirjas tähtaeg. Kui 26 päeva jooksul vastust ei tule Trancendist, siis Pixmania annab antud mälupulga väärtuses kinkekaardi.
Pixmania lehelt on antud 8Gb mälupulk ka maha võetud ning tellida enam ei saa.
_________________ Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
raydnoper
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.07.2007 09:58:10
|
|
|
hea seegi, et meil siin banaanivabariigis saab pixmaniast pangalingiga maksta
ja vedas, et minu ostetud kaameral on worldwide warranty
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
23.07.2007 23:22:05
|
|
|
Tellisin neilt välgu, mida on vähe saada. Algul suti venis, st pandi märk maha, et nädala pärast on laos olemas. Viie päeva pärast oli juba olemas laos, saadeti välja ning tuli viis päeva kohale, neist kaks olid puhkepäevad. Pakk oli natuke kahtlane kuna välgukarp oli suuremas karbis ning vahepealne osa oli tühi elik sai vabalt liikuda-loksuda. Samas midagi hullu ilmselt ei saanud juhtuda ning välk töötab korralikult.
Mina olen rahul.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
anb
HV kasutaja

|
24.07.2007 08:18:31
|
|
|
mina sain kah uue teleri 3 kuu pärast kätte, olen rahul
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.07.2007 10:00:19
|
|
|
anb kirjutas: |
mina sain kah uue teleri 3 kuu pärast kätte, olen rahul  |
3 kuud ootamist ja ollakse rahul ? ma ei mõista
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
24.07.2007 13:41:53
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
3 kuud ootamist ja ollakse rahul ? ma ei mõista |
Loe ta eelmisi postitusi siin teemas
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.07.2007 13:50:21
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Loe ta eelmisi postitusi siin teemas  |
eelmise postituse järgi küll ei saaks nagu järeldada et ta rahul on
kuulge Pixmania on lausa fantastiline.
ma saatsin pidavalt 2 kuu jooksul igasugu maile
service_ee@pixmania.com, klienditugi@pixmania.com
nad ei suvatsenud üldse vastata.
Lõpuks ma otsustasin Tarbija kaitse poole pöörduda.
kirjutasingi sellest neile.
vaata ja imesta et kohe järgmisel päeval tuli vastus
mis kuradi spammi filter neil seal peal on siis
ainult Tarbija kaitse läheb sisse
 |
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
24.07.2007 17:14:10
|
|
|
Rahul arvatavasti seetõttu, et sellest jamast üldse asja sai.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bikertim
HV kasutaja

|
24.07.2007 22:36:41
|
|
|
esitasin tellimuse, maksin raha kohe ära. nädala pärast näitas nende sait, et raha makstud ja asjaga hakatakse tegelema. läks veel nädal ja saadeti meil, et küsida minult postiindeksit. seejärel läks 2 nädalat ja kaup jõudis mulle koju. tore oli see, et olin just paar päeva tagasi välismaale puhkusele sõitnud ega saanud tellitud digikat meeldiva aja jäädvutsamiseks kasutada.
kui konkreetset eset Eestist osta võimalik pole siis võib sealt tellimise peale mõelda. kui aga sama produkt ka meie maal saadaval on siis tasub säästa oma närve ja aega ning osta Eestist.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruger
HV kasutaja

|
12.08.2007 17:55:11
|
|
|
Pixmania garantiiprobleem sai ka lahenduse. Sain kolmapäeval kirja, et kuna tootjafirma-Transcend ei ole vastust andnud siis antakse kinkekaart mälupulga väärtuses.
Reedel tuli see ka e-mailile. Tegu on 1 aastase kehtivusega kinkekaardiga.
Nii on antud probleem lahendatud ja positiivselt lõppenud.
_________________ Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.08.2007 20:26:43
|
|
|
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inq
HV kasutaja

|
29.08.2007 11:50:44
|
|
|
Sai ka reha peale astutud
paar küsimust neile kes on tellinud,
1. minu tellimuse staatus on praegu "lähetatud", kas ja millal ma saan mingi meili kauba postituse kohta?
2 postitusviis oli mul see odavam 153 EEK. Nagu ma aru saan on posti firmaks DPD, millise numbriga saab tellimust jälgida? Kas see mis on arvel "Kättetoimetamise kupong ja arve FCL********* ? või mingi muu?
Eelnevalt siin keegi kirjeldas mingit linki/numbrit mis saadetakse meiliga....krt asi on ikka mõnusalt keeruliseks tehtud.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
29.08.2007 12:22:29
|
|
|
Kui sa pixmania poolt saadetud meile täpsemalt loeksid, siis leiaksid sealt ka sellised laused:
tsitaat: |
6. Peatselt
saadetakse teile teine e-mail "Tellimuse lähetamine", et kinnitada teie tellimuse laost välja saatmist. |
tsitaat: |
Teie tellimus lähetati järgmise saatenumbriga:
16680633581 (DPD)
Palume tähele panna, et jälgimissüsteem aktiviseerub selle kirja saamisele järgneva tööpäeva õhtupoolikul. |
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
29.08.2007 13:11:21
|
|
|
Inq kirjutas: |
Sai ka reha peale astutud
paar küsimust neile kes on tellinud,
1. minu tellimuse staatus on praegu "lähetatud", kas ja millal ma saan mingi meili kauba postituse kohta?
2 postitusviis oli mul see odavam 153 EEK. Nagu ma aru saan on posti firmaks DPD, millise numbriga saab tellimust jälgida? Kas see mis on arvel "Kättetoimetamise kupong ja arve FCL********* ? või mingi muu?
Eelnevalt siin keegi kirjeldas mingit linki/numbrit mis saadetakse meiliga....krt asi on ikka mõnusalt keeruliseks tehtud. |
eee... mis reha peale sa täpselt astusid nii vihase näoga?
selle odavama postitusviisiga läheb nii nädal umbes aega.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inq
HV kasutaja

|
29.08.2007 14:59:23
|
|
|
Ega muud probleemi polegi kui see, et nende leht on nii krdi vigane ja ei mingeid kontakte, telefoninumbreid jne kõike muud millest siin eelpool juba räägitud on. Ühesõnaga hinnad on head, aga service on alla igasugust arvestust. Mina pole ühtegi neti poodi näinud, kes kohe tellimust sooritades kaardilt raha maha võtab, alati on kaardilt raha läinud siis kui pakk teele pannakse. Anyway, ootame vaatame.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
29.08.2007 17:39:50
|
|
|
Inq kirjutas: |
Ega muud probleemi polegi kui see, et nende leht on nii krdi vigane ja ei mingeid kontakte, telefoninumbreid jne kõike muud millest siin eelpool juba räägitud on. Ühesõnaga hinnad on head, aga service on alla igasugust arvestust. Mina pole ühtegi neti poodi näinud, kes kohe tellimust sooritades kaardilt raha maha võtab, alati on kaardilt raha läinud siis kui pakk teele pannakse. Anyway, ootame vaatame. |
kontrolli paki sisu ka üle kuna see käib Poolast läbi
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inq
HV kasutaja

|
29.08.2007 22:16:06
|
|
|
Ma esialgu ootan seda nn teist emaili nagu tola paki sisuni ehk jõuame mingi aeg
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.08.2007 22:36:59
|
|
|
kas kellelgi on viimasel ajal selle aeglasema tellimisega kiirelmalt ka tulnud ve?
tellisin ise ka täna 2 asja sealt. hinnad krt head ikka.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inq
HV kasutaja

|
29.08.2007 22:45:19
|
|
|
Niisiis, nüüd "jälgimise number ka olemas", seda küll Pixmania lehel, meilist pole veel halligi. Teeb tuju natuke paremaks, homme õhtul ehk saab "trackima" hakata. Hoian rahvast sündmustega kursis, Skeptikuga hindade suhtes ühel meelel
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.09.2007 16:00:25
|
|
|
naah... http://www.dpd.de trackimise leht ei avane juba teist päeva järjest mul...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.09.2007 17:08:50
|
|
|
tundub jah kuidagi tuim (nii dpd.de kui ka dpd.net jooskevad sama serveri pealt)
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.09.2007 19:13:46
|
|
|
yeah, nüüd saab lõpuks trackima hakata, kuigi jah, lubati kättetoimetada 4-5 päeva jooksul, mida aga ei juhtunud. samas kiiret mul õnneks pole nendega. kaup praegu Saksas.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inq
HV kasutaja

|
05.09.2007 09:29:38
|
|
|
Nii, pakk käes ja võib teema minu jaoks lõppenuks lugeda. Kirjeldan siinkohal natuke asjade käiku, ehk on kellelegi abiks.
Tellimuse tegin reede õhtul 24.08. Postiks valisin odavama variandi (153 EEK) Kohe laekus vastu meil tellimuse kohta, kuni pühapäeva st 26.08 lõunani ei juhtunud midagi. peale lõunat laekus meil, et tahavad saada koopiaid isikut tõendavast dokumendist ja dokumendist mis kinnitab tellija seotust postitusaadressiga (elektriarve, telefoni arve, PS mobiili arve ei kõlbavat!!). Koopiad paluti saata meiliga või faksiga (faksi number kenasti meilis kirjas), kummaline oli see, et mingit meili aadressi kuhu need saata polnud, ei leidnud ka mingit kontakti Pixmania kodulehelt. Saatsin siis esmaspäeva hommikul 27.08 aadressile service_ee@pixmania.com nõutud dokumentidest koopiad (elektriarve ja juhiload). Midagi ei juhtunud kuni õhtuni, siis hakkasin mõtlema et küll küllale liiga ei tee ja kihutasin "reply" samale aadressile kust oli dokumente nõutud. Kohe saatis automaat vastuse(olen kindel et keegi ei jõudnud kontrollida mis dokumendid ma sinna saatsin), et tänavad dokumentide eest ja nüüd nad saavad kohe pakkima hakata mu tellimust, YEEE. Ootasin ja ootasin, aga midagi ei juhtunud jälle kuni 29.08 hilisõhtuni, siis avastasin Pixmania lehelt, et mu pakk on "lähetatud", järgmiseks hommikuks 30.08 laekus ka meil kus oli kenasti kirjas DPD tracking number. Hakaksin, siis "trackima", taeatavasti saab seda teha alles 24h möödudes, 31.08 lõunaks oli pakk jõudnud Wroclavi, Poola kuhu ta jäi kuni esmaspäevani 01.09, sest puhkepäevadel puhkavad ka pakid . 03.09 õhtuks oli pakk taas liikuma hakanud ja jõudis Kaunasesse, siis arvestasin veel 2 päevaga, aga oh üllatust kui 04.09 hommikul kell 09.20 oli kirjas TALLINN. Lõuna paiku helistas kuller, saime linnas kokku ja nii ma pakiga ära veeresin. Pakk oli pakitud musta värvi kilesse, mis oli sulatatud kokku, peal kleeps aadressaadiga. Kõik terve ja korras. Kokkuvõtteks ütleks, et tellimuse vormistamisest kuni minu jõudmiseni läks 10 päeva. Telliks julgelt teinekord veel, sest hinnad on ikka head võrreldes meie poodidega. Miinuseks on suht bugine leht, kontaktide puudumine jne millest siin on eelpool räägitud. Samuti on kummaline, et raha läheb krediitkaardilt maha kohe st tellimust vormistades, reeglina võetakse raha, alles siis kui pakk on valmis teele saatmiseks) Pluss on see, et samal ajal pandi saksast posti sõbra pakk, mis pole siiani veel kohale jõudnud, eksleb hetkel Leedus, mina maksin posti eest 153 EEK (DPD), tema maksis 650 EEK (UPS). Seega tundub et pakid liiguvad suva kiirusega, sõltumata postitusviisist.
Pikk jutt, aga ehk oli abiks.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |