Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
note1
Lõuapoolik
Lõuapoolik
note1

sõnum 05.09.2007 15:17:29 vasta tsitaadiga

Odavam on endal ehitada- valguskaabli meeter on 4-8 krooni ja kaablikeevitusaparaat alates 18 000 kroonist- peale selle veel maavalitsusest ning omavalitsusest ja naabrite nõusolek..
muidugi kallis 20 000 projektikulu..
100 000 eest saab ikka endal ära tehtud! Kuid odavam on siiski linnas korter üürida..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
GaZmO
HV vaatleja

sõnum 05.09.2007 17:52:47 vasta tsitaadiga

note1 kirjutas:
mul on gprs - 4,3 kB sekundis. Maal elion juba meie juurde ei tule -mingi raadio analoog on, kuid kasutan tele2 gprs'i..
Minu jaoks on elion saast. Tean, olen ise ka linnas elanud.. Maal ei ole sa inimene - digiliinid ja valgusliinid on kallid..
Seega tuleb eesti energia kou peale loota..
Kuid ega Kõuga ikka digi ei saa- vaid äikest ja pilvi.. icon_wink.gif thumbs_up.gif

Saan ma õigesti aru, et wimax'i levi sul maal ei ole? Siis on tõesti eesti energia ainuke lahendus...aga sellest ma küll aru ei saa miks elion saast on... kas sellepärast et nad ei hakka 1 inimese pärast 100 000 maksvat liini vedama? stv teeks raudselt ära... icon_lol.gif
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.09.2007 20:30:00 vasta tsitaadiga

GaZmO,
Jah, pöörduge siis STV poole, ehitatakse ühe kliendile 1 gigase optikat ja veel antakse kolm kuud ilma kuutasuta kaubapeale icon_lol.gif
Aga tegelikult on ikka Elion kõva, keegi ei pöördu STV ega Starmani poole, et saada ühendust imemetsades, ikka küsitakse või lausa nõutakse Elioni käest icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 05.09.2007 20:52:38 vasta tsitaadiga

okok, tegelikult pole see kaablipaigalduse hind nii drastiline.. 150kr jm. umbes... + projekt (vist oli 5000,-) Samas võib tulla ette hoopis hullemaid probleeme, tava dsl levib jaamast 4-5km olenevalt liinikvaliteedist, iptv ehk DSL2+ aga vaid 2,5-3km .. tegelikkuses vahel ka rohkem, jällegi olenevalt liiniparameetritest. Seega oletame et mõni võib kiruda ka siis Elioni kui tal liin on aga jaamast kuradima kaugel asub...
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
GaZmO
HV vaatleja

sõnum 05.09.2007 21:07:37 vasta tsitaadiga

Pool aastat oli mul STV net, Elion on igatahes parem..icon_razz.gif aga maal on jah selle netiga nii nagu on, õnneks jõudis see tänu Elionile ka minuni...kuigi 1 Mbit wimax maksab sama palju kui 12 Mbit digitv...icon_sad.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.09.2007 21:39:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kuigi 1 Mbit wimax maksab sama palju kui 12 Mbit digitv...

tehnoloogiline kulutus on natuke erinev ka.. kui nii võtta siis elion investeerib ühe wimaxi kliendi peale 10x rohkem kui 1 digitv kasutaja peale icon_biggrin.gif
aga eks jah, klient on õnnelik kui midagigi kättesaadav on icon_wink.gif omast käest tean icon_razz.gif
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 05.09.2007 22:33:12 vasta tsitaadiga

Brian Welch, ja huvitav huvitav kelle käest STV kaugemate vahemaade jaoks liine rendib icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
note1
Lõuapoolik
Lõuapoolik
note1

sõnum 08.09.2007 10:17:12 vasta tsitaadiga

GaZmO kirjutas:
note1 kirjutas:
mul on gprs - 4,3 kB sekundis. Maal elion juba meie juurde ei tule -mingi raadio analoog on, kuid kasutan tele2 gprs'i..
Minu jaoks on elion saast. Tean, olen ise ka linnas elanud.. Maal ei ole sa inimene - digiliinid ja valgusliinid on kallid..
Kuid ega Kõuga ikka digi ei saa- vaid äikest ja pilvi.. icon_wink.gif thumbs_up.gif

Saan ma õigesti aru, et wimax'i levi sul maal ei ole? Siis on tõesti eesti energia ainuke lahendus...aga sellest ma küll aru ei saa miks elion saast on... kas sellepärast et nad ei hakka 1 inimese pärast 100 000 maksvat liini vedama? stv teeks raudselt ära... icon_lol.gif

on wimax levi, kuid see vajab otselevi nagu ka kõu- kui oled väga-väga kaugel mastist!
Ega mul ei ole tasane maa- mul on mäed, metsad ja orud- haanjas.
Ainuke side on hetkel parim: emt gprs- 4,5 KB/s
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 1
tagasi üles
GaZmO
HV vaatleja

sõnum 09.09.2007 21:55:45 vasta tsitaadiga

note1 kirjutas:
GaZmO kirjutas:
note1 kirjutas:

on wimax levi, kuid see vajab otselevi nagu ka kõu- kui oled väga-väga kaugel mastist!
Ega mul ei ole tasane maa- mul on mäed, metsad ja orud- haanjas.
Ainuke side on hetkel parim: emt gprs- 4,5 KB/s

Siis on jah kehvasti, kuid ikkagi jäi arusaamatuks, miks elion saast on...
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 12.09.2007 09:59:04 vasta tsitaadiga

Nii, turtsuks veidi jälle Elioni pihta icon_mad.gif
Tellisin eelmise nädala teisel poolel toote ümberpaigutamise, lubaduse kohaselt oleks pidanud hakkama eilse seisuga uuel aadressil telefon ja nett tööle. Täna hommikul seda veel polnud ning klienditeenindusse helistades öeldi, et töökäsku pole antud! No mida v*ttu! Uus kuupäev järgmise nädala esmaspäev. Nii tore... Esimese tellimuse töökäsu kadumise kohta ei osatud midagi öelda. Ma olen kohe natuke solvunud!

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 12.09.2007 20:01:55 vasta tsitaadiga

bigmarx, inimlik viga...teenindaja kes lubaduse andis, ei andnud tehnikule töökäsku ja tehnik ei teadnud et ühendama peab...jokk icon_neutral.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 12.09.2007 23:11:35 vasta tsitaadiga

Heh, mul oli täna juhus, kus tehnik oli bronnitud tartu asemel pärnusse , tehnik ootas siis püüdlikult ukse taga. Püüdsin siis koordineerida telefoni otsas üleminekut.
Tagajärg, käisin ise ümberpaigutamist teostamas.

Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 15.09.2007 09:37:54 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Mõttetu mees kirjutas:
Mõttetu mees kirjutas:
Sai siis Digi-tv tellimus sisse antud millalgi sügisel. Detsembri lõpu poole astusin Elionist läbi, küsisin et kus maal asjad on ja millal siis vaatama saab hakata. Nemad vastu, et kõik valmidus olemas, võta aga seadmed jne. Olevat veel mulle samal päeval mobiilile ja tavatelefonile helistanud, et seda teada anda. Helistanud polnud aga keegi. 3 jaanuaril lubati Digi-tv sisse lülitada. Sellel kuupäeval ei toimunud muidki midagi. Ootasin nädalakese ja helistasin Elioni. Midagi tarka öelda ei osatud. Lubati samal või järgmisel päeval tagasi helistada. Mida muidugi ei toimunud. Ootasin veel nädala, helsitasin jälle Elioni. Susserdati siis 5 minti kusagil arvutis ja anti rõõmsalt teada, et Digi-tv valmidust mul pole ja ei tea millal tuleb.
Vot tak tebe Elion!

No minu lugu leidis siis lõpu. Helistati täna Elionist ning öeldi, et tooge seadmed tagasi.

Asi käis siis jälle uuel ringil.
Paar nädalat tagasi tuli koju kiri, kus teatati, et nüüd Digi-TV võimalus olemas. Kebisin siis kähku seadmete järele, kusjuures seekord pidin samade seadmete eest veel 600 peale maksma. Sellel kolmapäeval lubati TV sisse lülitada. Täna õhtuks polnud midagi. Helistasin klienditeenindusse. Sealt võeti natuke uurimisaega, ning nüüd pean rõõmsalt seadmed tagasi viima.
icon_cry.gif

Pean jälle kiruma. Kolmas tuur ka tehtud.
Kuna eelmistest sündmustest juba parasjagu aega möödas, siis helistasin jälle klienditeenindusse ja küsisin, kuidas digi-TVga lugu on. Kõik pidi OK olema. Palusin asja täpsemalt uurida ja rääkisin ka ära, et olen 2 korda juba kola tagasi pidanud viima. Lõpuks jäi kokkulepe selline, et mulle helistab tagasi inimene, kes asja täpselt teab. 7 septembril siis helistaski, et valmidus olemas, kebige seadmete järgi. Küsisin 3 korda üle, et kas asi on kindel ja kas ma saaksin praeguse modemiga kiirusetõusu ära näha, enne kui digi-tv seadmetele järgi lähen. Arvati, et tavalise ADSL modemiga ma seda kontrollida ei saa. Sisselülitamise päev pidi olema 12 september. Sellel päeval oli linna asja ka ja otsustasin siis need aparaadid omale koju tarida. Kui Elioni jõudsin, siis tuli välja aga kurb tõsiasi, et 11 septembril oli ikkagi selgunud, et digi-tv valmidust mul pole ja ja taotlus passiivseks muudetud. Muidugi ei olnud keegi sellest ette viitsinud teatada. Täpsemat infot, et kui palju kaablit tuleks välja vahetada(üsna lähedal vaatavad inimesed rõõmsalt dtv-d) ja milles üldse probleem täpsemalt on, ei suudetud anda.
Enam ei tee kurjaks ka see asi. Naerma ajab lihtsalt. Tõest jääb selline mulje, et tegu on kamba amatööridega.
Kommentaarid: 648 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 526
tagasi üles
madmeix
HV kasutaja
madmeix

sõnum 26.09.2007 12:50:34 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Tõest jääb selline mulje, et tegu on kamba amatööridega.

Selle kohapealt on sul õigus, kui endale digitv'd(eelmise aasta sügisel2006) sisse lasin panna, oli lugu järgmine:
Sai tellimus sisse antud (lääne-virumaal, väike-maarja), helistati, et valmidus on olemas, käisin ostsin seadmed ära, siis kui kuupäev kukkus, et on ümber lülitatud digtv peale, panin uued seadmed vana modemi asemele, mida ei olnud oli kiirus - vaevalt 1 mb alla.
Helistasin tehnilisse toesse, sealt lubati asja uurida. Paari päeva pärasti helistati, et tehnika tuleb see kell, lendasin siis koju. Tehnik tuli ning kõige üllatavam oli see, et mees kes tuli ei teadnud asjast midagi, võttis telefoni helistas kuhugi ning küsis "ma olen kohal, mida ma tegema pean" icon_eek.gif , see pani ikka jõhkralt imestama, oli juba ligi pool tundi tel otsas istund ja toksid arvutiga, kahjuks siis pidin tööle tagasi kiirustama - jäi minust veel toimetama, et helistab kui valmis saab. Helistas, et asi ornungis, mul heameel, õhtul koju minnes oh üllatus kiirus sama, mis enne. Lõpp tulems oli see, et kommejant kesti mingi paar nädalat, vahepeal aeti minu arvuti süüks, siis lõpuks modemi süüks ning viimaks vahetati seadmed välja. Praegu ilma tv'ta koliseb alla 12-13Mbit/sec - kusjuures liitumisel väideti liinid kannatavad max 8-9 Mbit/sec icon_eek.gif icon_smile.gif
Aga jah nendega sebimist on olnud sitaks - mõni tehnik on juba nägupidi tuttav icon_biggrin.gif
Kusjuures taheti veel selle sebimise eest arve esitada aga natuke kõvema häälega rääkimist ning ei olnud juttugi enam mingist lisa arvest.

Elioniga tuleb väheke karmimalt ringi käia, muidu naad oma taguminku ei liiguta.

Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.09.2007 17:21:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Elioniga tuleb väheke karmimalt ringi käia, muidu naad oma taguminku ei liiguta.

vahel võib selline käitumine ka kurjasti kätte maksta icon_biggrin.gif juhul kui tehnik põhjuse leiab kärutab hoopis korraliku arve icon_biggrin.gif igatahes on enamik tehnikuid sõbralikud ning üritavad kliendile võimalikult soodsamalt asjad lahendada. Kusjuures kliendi juurde saabub tehnik alati töökäsuga mis sisaldab infot ka töö kohta... võibolla oli seal kirjas, et tee seda..aga "seda" polnud vaja sinu juures teha icon_biggrin.gif seega uuris mis värk on.
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 27.10.2007 00:41:36 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees, Oh mis sa kurdad, ma pidin neile peale käima pool aastat, kui lõpuks DTV-d vaadata saan. Õnneks olen rahul.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 29.10.2007 18:00:39 vasta tsitaadiga

EMT ja Elion avasid digitaalse muusikapoe

tsitaat:
EMT ja Elion avasid internetiportaalides SurfPort ning hot.ee digitaalse muusikapoe, mille kataloogides on neli miljonit lugu 12 000 plaadifirmalt üle maailma.

Portaalist saab allalaadida täispikki lugusid mp3- või muus mobiilile sobivas formaadis. Loo allalaadimisel lisandub andmeside tasu, mis EMT lepingulisele kliendile on aasta lõpuni maksimaalselt 9 krooni päevas. Lugude hinnad jäävad vahemikku 17 kuni 25 krooni, failid on 3 kuni 5 MB-suurused.

Allalaadimine võib kesta olenevalt andmeside kiirusest 30 sekundit (3,5G) kuni 15 minutit (GPRS). Muusikapalad on koopiakaitsega, mistõttu neid ei ole võimalik mobiililt edasi saata.

Teenust toetavad vaid uuemad Nokia, SonyEricssoni ja Samsungi mudelid.

Allikas: SL Õhtuleht
tagasi üles
portix
HV vaatleja

sõnum 02.11.2007 21:25:00 vasta tsitaadiga

Ma ütleks jälle Alieni kohta ainult kiidusõnu. Kõik probled on alati uskumatu kiirusega lahendatud. Korra olin jätnud arve tasumata ja lükati ühendus välja icon_redface.gif (oma viga) Peale arve tasumist taastus ühendus 20 min. jooksul! Supper. Teh. tuge on küll raske tabada aga kui kätte saad on kõik jamad operatiivselt lahendatud. Digi videolaenutuse kohta võiks vaid märkida, et pange rohkem uuemaid filme ja uuendage kiiremini valikut icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 03.11.2007 17:22:26 vasta tsitaadiga

portix,
No näed, maksad õigeaegselt ja probleeme polegi icon_wink.gif

marxius
HV kasutaja

sõnum 04.11.2007 12:53:13 vasta tsitaadiga

Hea uudis, viie filmi digilaenutus tasuta.

www.tv.elion.ee/tasuta/filmid.php
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Drakan
HV vaatleja
Drakan

sõnum 05.11.2007 15:48:03 vasta tsitaadiga

Hehee... Ei teagi kust alustada. Pigem siis algusest.

Aastaid tagasi vedasin külast koju interneti. 216m kaablit, ning rõõm oli üüratu. Elioni RDSL internet toimis nagu vaja. Külas netimasinaid 10 jagu, ning P2P ummistas ruuteri. Elion ei suutnud midagi alustuseks teha, kuni lõpuks uuendasid ruuteri softi ära. Probleem lahenes. Rõõmu jätkus umbes aastaks, kuni neti kvaliteet mürinal alla käis. Seletasin et ping on liiga suur ning andmekadu samuti. Soovitati oodata, kuni Wimax käima lükatakse.

Q3 mängimise lootus kadus.

Wimax pandigi käima, ning ping oli hea... umbes 1 kuu. Siis oli seis sama nagu varem. Ping kõigub 32 - 460 ms kandis. Andmekadu on tänapäeval vahelduva eduga 0-60%. Google talk annab ka alla. Õeke üritab netis MMORPG-d mängida, kuid seegi on tulutu. Elioni helistamisel seletan oma probleeeme, mille peale lubatakse et saan kõne tehnikult. Tehnik tegi vastamata kõne, ning rohkem ei kuulnud temast midagi. Viimane kord sain sõnumi, et kõik toimib normaalselt. Õhtul selgus tõsiasi, et packet loss on siiski 60% ja peale.

Ma juba kaks aastat seletanud neile probleemi, kuid lahendust ega kompensatsiooni (enamasti) ei tule. Jääb mulje et Elionil polegi tehnikuid. Või kui on, siis liiga laisad.

Üks viimaseid kõnesid seletasin kellelegi et mul on 8 perekonda internetis. Kõik asjamehed kellega Elionist rääkinud olen, omavad kolmiklahendust: DigiTV, telefon, Internet 12Mbps. Minul ju loomulikult 1 Mbps. Järgmise inimesega rääkides mainiti juba mulle, et teil ju nii palju perekondi liini taga. Pole ime et see siis läägab. Seletasin et olen ka serveri administraator, ning näen täpselt, palju inimesi sabas on. Siis öeldi et wimax ongi selline aeglane. Tõin talle näite et tööl on ka Wimax ühendus, ning ping ei lähe üle 30ms, ning packet loss on ka 0%. Vaikus, lubati tehnikule info edastada. Ma ei tea, kus see lahendus siin lõpuks tulema peab?

2 aastat oli nett prügi, nüüd on täielik saast.

Screenshotte näeb siit.

Ah jaa... Elan ma ju Elva külje all, tsivilisatsioonist eemal. Masti nähtavus on hea. Nett? Oeh... Ah see...

inah
HV kasutaja

sõnum 05.11.2007 17:39:51 vasta tsitaadiga

tee ametlik kaebus elionile mul on igaljuhul mitu korda aidanud .
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.11.2007 23:23:27 vasta tsitaadiga

Drakan kirjutas:

Kõik asjamehed kellega Elionist rääkinud olen, omavad kolmiklahendust: DigiTV, telefon, Internet 12Mbps. Minul ju loomulikult 1 Mbps. Järgmise inimesega rääkides mainiti juba mulle, et teil ju nii palju perekondi liini taga. Pole ime et see siis läägab. Seletasin et olen ka serveri administraator, ning näen täpselt, palju inimesi sabas on. Siis öeldi et wimax ongi selline aeglane. Tõin talle näite et tööl on ka Wimax ühendus, ning ping ei lähe üle 30ms, ning packet loss on ka 0%. Vaikus, lubati tehnikule info edastada. Ma ei tea, kus see lahendus siin lõpuks tulema peab?

Screenshotte näeb siit.

Ah jaa... Elan ma ju Elva külje all, tsivilisatsioonist eemal. Masti nähtavus on hea. Nett? Oeh... Ah see...

Nonii, elan Ülenurmes ning oman ka traadita andmesidelahendust. Täpsemalt siis vana Norby link jagatud paarisaja korrusmaja kasutaja peale. Ping sinu ip-ni 5-6 ms. See selleks.

Ma ei tahaks ilkuda, aga sina kui serveri administraator peaksid teadma, et ping statistika ei ole lahendus ühenduse diagnoosimiseks. Vaja midagi asisemat.
Kohustus on Elionil asja kontrollida, sina, kui tarbija ei pea midagi teada, kolleegid ilmselt tänulikud, et püüad aidata. Sina seisad lõhkise küna ees ja ei tea kuhu pöörduda.

Mida ma hetkel näen, on see, et paketikadu tekib suuremalt jaolt Norby Mikrotikis.

Drakan
HV vaatleja
Drakan

sõnum 06.11.2007 01:28:02 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Drakan kirjutas:

Kõik asjamehed kellega Elionist rääkinud olen, omavad kolmiklahendust: DigiTV, telefon, Internet 12Mbps. Minul ju loomulikult 1 Mbps. Järgmise inimesega rääkides mainiti juba mulle, et teil ju nii palju perekondi liini taga. Pole ime et see siis läägab. Seletasin et olen ka serveri administraator, ning näen täpselt, palju inimesi sabas on. Siis öeldi et wimax ongi selline aeglane. Tõin talle näite et tööl on ka Wimax ühendus, ning ping ei lähe üle 30ms, ning packet loss on ka 0%. Vaikus, lubati tehnikule info edastada. Ma ei tea, kus see lahendus siin lõpuks tulema peab?

Screenshotte näeb siit.

Nonii, elan Ülenurmes ning oman ka traadita andmesidelahendust. Täpsemalt siis vana Norby link jagatud paarisaja korrusmaja kasutaja peale. Ping sinu ip-ni 5-6 ms. See selleks.

Ma ei tahaks ilkuda, aga sina kui serveri administraator peaksid teadma, et ping statistika ei ole lahendus ühenduse diagnoosimiseks. Vaja midagi asisemat.
Kohustus on Elionil asja kontrollida, sina, kui tarbija ei pea midagi teada, kolleegid ilmselt tänulikud, et püüad aidata. Sina seisad lõhkise küna ees ja ei tea kuhu pöörduda.

Mida ma hetkel näen, on see, et paketikadu tekib suuremalt jaolt Norby Mikrotikis.

Sa mõtled Kurelaane ip-d?

Antud hetkel ei saa pingist rääkidagi, mis muust meetodist siin juttu saab olla. Ma ei räägi ainult peensustest. Asi on väga käest ära.

Tööühendus (ex Norby aka Elion) toimib täiesti normaalselt. Muretsema paneb mind see, mille Elion Elva kanti üles seadis. Täna õhtul sain packet lossiks 85%. MSN, Google Talk ja Skype seda taluda ei suutnud.

RassK
HV Guru
RassK

sõnum 13.11.2007 01:03:04 vasta tsitaadiga

oh mis te nutate icon_biggrin.gif minu kandis olev elioni jaam on üldse tuksis. üldiselt millal ei ole netti millal DTV pilti. Lubati vähemalt välja vahetada, aga eks siis paari päeva pärast näib icon_neutral.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.