Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  NVIDIA GEFORCE 4 440 MX - kas kõigi aegane ebatöökindlam videokaart?? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas Sinu NVIDIA kaart on töökindel?
Jah
69%
 69%  [ 69 ]
Ei
31%
 31%  [ 31 ]
hääli kokku : 100

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jägermeister
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.05.2003 18:46:06 NVIDIA GEFORCE 4 440 MX - kas kõigi aegane ebatöökindlam videokaart?? vasta tsitaadiga

Tegu siis nii: ostsin Ordist endale profiilis nähtava arvuti.

Esimest korda ütles VGA üles eelmise aasta detsembris. Ei võtnud pilti ei monitopri ega TV-outi. VAhetati kaart välja ordis (3 päeva).

Siis veebruarikuus läks uuel kaardil TV out minema. Monitoris pilt olemas, TV-out mitte. Tulemuseks 2 korda reinstallitud winXP, kymneid katsetusi eri draiveritega ja ka mitme erineva juhtmega - ei tööta, kaardivahetus 4 päeva.

Ja nüüd paar päeva tagasi pani siis ka kolmas kaart pillid kotti. TV out oli, siis ükskord lihtsalt tõmbas pildi väga vaevaliseks (hädavavu oli desktopi shortcutid TV-s nähtavad, ja minut hiljem pani pillid kotti. Olen ennast juba seaks vihastanud. Loodetavasti MITTE keegi ei osta tulevikus VNIDIA kaarte, sest ma ei usu et mul on haruldaselt halb õnn sattuda sita toodangu otsa..

ON KELLELGI VEEL TOREDAID ELAMUSI?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

sõnum 02.05.2003 18:58:47 vasta tsitaadiga

Kõigepealt, mis tootja kaart sul on? Endal on Leadtek (profiilis) ja väga rahul.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 36
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 02.05.2003 18:59:39 vasta tsitaadiga

Äkki on viga emaplaadis või monitori&tooli'i vahelises tihendis?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

sõnum 02.05.2003 19:02:16 vasta tsitaadiga

Vidget kirjutas:
Äkki on viga emaplaadis

Muuseas, eelmise emmega (Gigabyte) oli selline kamm, et AGP pesa oli vigane ja igasugu jama oli selle pärast. Ühtegi kaarti küll õnneks ära ei rikkunud.
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 02.05.2003 19:54:20 vasta tsitaadiga

ohoo.. kena täiendus nüüd veel - miskipärast on nüüd nii windowsis kui ka mujal (filmid, mängud jne jne) kõik värvid nagu heledamad ja neoonse varjundiga. ei aidanud ka draiverite vahetus. hetkel palju ei puuduks et tapaks kellegi viha pärast ära ja viskaks monitori aknast välja raisk. hetkel on tegu chaintechi kaardiga, varasemad olid vist asuse ja siis veel mingi.. mida hetkel ei suuda meenutada.. no ja kui viga on monitori ja tooli vahelises tihendis siis ma saan kohe kohe väga rikkaks, kui esimene inimene kelle bioenergiale elektroonika vastu ei pea icon_smile.gif icon_smile.gif ja emme on mingi epoxi oma..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
ajnurm
Kreisi kasutaja
ajnurm

sõnum 02.05.2003 21:37:02 vasta tsitaadiga

Ära nüüd ärritu, need on ainult võimalikud variandid.
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 03.05.2003 17:29:56 vasta tsitaadiga

mul gainwardi mx440, klokkub expert-tooliga maximumini...enivei meibi jah mingi hardware confict? küsi garantiist näiteks mingi vihasem kaart(oli nii et kui 3 korda paranduses olnud vahetatakse välja samaväärse või PAREMA vastu?)
Lisa neile et kuidagi ei sobi mu massasse see ge4mx440! see mx440 jah kuidagi keskmisest madalama kvaliteediga...3dmark03 kah paljudel mx440 kaartidel ei runna(k.a. minu omal)

PS! minu vga kaart on töökindel!

viimati muutis HGtafka 03.05.2003 18:32:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 03.05.2003 17:58:48 vasta tsitaadiga

Kahjuks on endal selle kaardiga ainult head kogemused (Ise müün Asmart-i kaarte gf4mx440 990.-, 4ns mälud jne). Aga millegipärast ma geforce kaarte üldse ei salli, kaldun pigem ATI toodangu poole.
Muidu peaks see suht töökindel kaart olema, vähemalt gainward, asus, abit, leadtek ja niisugused firmad. Mingi chaintechi jurakas võib küll segast peksta.
Kommentaarid: 227 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 195
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cancer
HV kasutaja

sõnum 12.05.2003 17:43:54 vasta tsitaadiga

link: Aopen GeForce4 GF4MX440 SE AGP 64MB DDR TV-Out Ret

Sai ostetud ka MX440 kaart ning sellel kipub monitor pilti mitte ette võtma. Lülitad välja ja uuesti sisse, siis võtab küll pildi ette, aga niisama arvuti käivitudes ei taha seda teha. Vilgub mõned korrad ja siis jääb mustaks, kuigi monitoril tuli on roheline...
Ehk keegi oskab nõu anda? Monitor on mingi AOL! Ise kahtlustan, et monitor ei kannata seda uut kaarti välja ning pole kahjuks kuskil mujal seda veel katsetada jõdnud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 12.05.2003 17:50:55 vasta tsitaadiga

antud olukorras tundub, et süüdistada ei tule mitte nVidiat, vaid Chaintech'i...
emaplaadid Chaintechil OK, endalgi CT-7VJDA, aga videokaardid on chaintech'il total crap....thumbs_down.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 12.05.2003 17:54:25 Re: NVIDIA GEFORCE 4 440 MX - kas kõigi aegane ebatöökindlam videokaart?? vasta tsitaadiga

omal x-micro klopsitud gf4 mx 440 ja ei kurda küll miskit
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 12.05.2003 18:00:32 vasta tsitaadiga

minul peale uut emmet ei võta pilti kohe taha ... shuttle av49n emme nimi .... bios update ka ei aidanud ...
mul on siluro mx 440 ... pregu just clokkasin 270-320 ja 400 > 480 .peale vaatb mis saab ...
pregu nagu ei paista, et mingi kolb oleks ....

hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 12.05.2003 18:49:12 vasta tsitaadiga

Kahju on kuulda negatiivseid elamusi! Olen proovinud Chaintechi oma - töötas ilusasti aga ei saanud kloonimist tööle, kas oli pilt telekas v6i siis ainult monitoril. Gainward kaart lubab igatpidi opereerida ja olen töökindluse kohalt väga rahul, maini, et ei ole SE kaart.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
@cer
HV kasutaja

sõnum 12.05.2003 19:57:25 vasta tsitaadiga

Endal küll otseselt Nvidia kaart mx-440 ei ole, aga on sellega enam vähem sarnane kaart Xabre400. (tootjaks Chaintech) Kaardi ise sain praktiliselt pool muidu. Alguses kui õhniaga asja lähemalt sai proovitud oli pettumus suur. Esialgsete draiveritega oli asi ikka täiesti võimatu. Praegu on peal uuemad draiverid ja asi kärab nüüd väga ilusti. Kuigi Chaintechi toode ja ise puhas eksootika (no tee mis tahad aga lihtsalt ei kutsu ostma) ei saa selle kohta öelda total crap, kuigi tegu pole ka mingi ekstraklassist asjaga. Siiski jällegi üks vasturääkiv argument. Vahepeal oli ka peal Chaintechi mx-440, siis selle kohta võis küll öelda, et täielik sitanikerdis draiverite vahetusest hoolimata.
bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 13.05.2003 00:34:22 vasta tsitaadiga

bjand kirjutas:
minul peale uut emmet ei võta pilti kohe taha ... shuttle av49n emme nimi .... bios update ka ei aidanud ...
mul on siluro mx 440 ... pregu just clokkasin 270-320 ja 400 > 480 .peale vaatb mis saab ...
pregu nagu ei paista, et mingi kolb oleks ....

tegelt sai palju seda Siluro mx440 clokitud default ventikaga vist ... täpiliseks läks mängudes ...
aga ma panin praegu 310 ja 465, siis nagu tundub stabiilne ...
nii et ainul 40mhz sai tõsta ...

RvD
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2003 19:44:45 vasta tsitaadiga

Endal on chaintech mx440, aga siiamaani pole küll ühtegi probleemi. Eriti see küll ei klokku aga see eest on töökindel...
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Uus Kasutaja
HV vaatleja
Uus Kasutaja

sõnum 15.05.2003 20:21:40 vasta tsitaadiga

Endal MSI GeForce 4 mx440 ja ka väga rahul ning ei mingeid anomaaliaid. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vanguard
HV kasutaja

sõnum 17.05.2003 13:18:15 vasta tsitaadiga

No näete, päris on mõtet osta mingeid MX kaarte. Mul on Aopeni GF2 Pro ja kõik töötab ideaalselt. Kaardil on oma BIOS, tv-out pole kordagi alt vedanud, pilt on viimasel peal ilus, quake3 läheb paarisaja fps-ga 1024x768 juures.

MX is sucks, Pro/Ti/Ultra is rocks. Pole ju keeruline meelde jätta?
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 17.05.2003 21:05:17 vasta tsitaadiga

nii maha neid mx kaarte kah laita pole mõtet, kellel raha vähe ostab mx-i(milleks ge2ti, ultra kui on mx440 mis on odav ja parem)
RvD
Kreisi kasutaja

sõnum 17.05.2003 23:32:52 vasta tsitaadiga

HGtafka kirjutas:
nii maha neid mx kaarte kah laita pole mõtet, kellel raha vähe ostab mx-i(milleks ge2ti, ultra kui on mx440 mis on odav ja parem)
Ja kellel mängude jaoks aega ei ole see ostab kah mx seeria kaardi (miks peab siis kohe raha vähe olema, vb lihtsalt üht head hinna/kvaliteedi suhtega kaarti vaja).
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 18.05.2003 11:15:55 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
antud olukorras tundub, et süüdistada ei tule mitte nVidiat, vaid Chaintech'i...
emaplaadid Chaintechil OK, endalgi CT-7VJDA, aga videokaardid on chaintech'il total crap....thumbs_down.gif

kuidas sa sellise lahendini jõudsid icon_question.gif
vaata, mul oli ka selline jama, et ossin CD-ROMi ja panin kohvitassi sinna peale, aga CD-ROM murdus ära...
hakkasin kohe CD-ROMi firmat süüdistama, kuid välja tuli, et see polegi kohvitassi alus.
tee sellest omad järeldused!
VIdeokaarti kasuta ikka videokaardina, mitte millegi muuna. muhhahahhaha
HGtafka kirjutas:

Need GF4 MX440 kaardid klokkuvad päris hästi.
aga nuh perfoormans on ikka täielik sitt! Nagu GF2 on ka GF4 MX täielik crap thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 33
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 18.05.2003 13:47:03 vasta tsitaadiga

acer kirjutas:
eix666 kirjutas:

kuidas sa sellise lahendini jõudsid icon_question.gif
vaata, mul oli ka selline jama, et ossin CD-ROMi ja panin kohvitassi sinna peale, aga CD-ROM murdus ära...
hakkasin kohe CD-ROMi firmat süüdistama, kuid välja tuli, et see polegi kohvitassi alus.
tee sellest omad järeldused!
VIdeokaarti kasuta ikka videokaardina, mitte millegi muuna. muhhahahhaha

??????? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

lihtsalt mu ühel sõbral oli kah väike kogemus CT videoga...ja mitte meeldivate killast...üleüldse on CT video kohta kõiksugu huvitatavat teksti liikunud (täpselt enam ei mäleta, kuid põhimõtteliselt 100% negatiivne)....
...ja antud olukorras ei olnud probleem tooli ja monitori vahel...

...ja muideks, minu NEC kannatab küll vähemalt ühe kohvitassi ära... icon_wink.gif icon_biggrin.gif

niiet parem ära lahmi...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
MadMan
Kreisi kasutaja
MadMan

sõnum 18.05.2003 16:12:33 vasta tsitaadiga

Heh... Mul oli Chaintech GF2 MX RIA2 TV-out kaart ja töötas kenasti 2 a. OC eriti ei saand teha 6ns mälude tõttu (viskas artifakte), kuid töökindluse koha pealt ei oska ühtegi etteheidet teha.
Praegu Prolink Pixelview GF4 MX440 SE Lite 64 MB TV-out ja ikka kõik töötab nii nagu peab. Samas peaks midagi ärevamat sisse soetama...
thumbs_up.gif

tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 18.05.2003 18:47:34 vasta tsitaadiga

Küsitlusse panin "Jah", kuna minu TNT2 on vapralt ära kannatanud igasugu klokkimised jms. Kuigi jah...veitsa selline nägu nagu mu avataril tuli küll ette kui ükspäev avastasin et 32MB-sel kaardile äkki ainult 16MB rammi järele jäänud on icon_evil.gif A nuh workab edasi icon_biggrin.gif
skoop
Kreisi kasutaja
skoop

sõnum 18.05.2003 18:54:17 vasta tsitaadiga

ma olen selline topeltnõme inimene, kellel on chaintechi gf4mx440 icon_razz.gif mul küll mingeid probleeme ei ole, ei usu, et see videokaardi untsuminemine saaks kuidagi olla seotud mx440 chipiga, ainult kui praak kaart on. klokkub ka täitsa hästi, endal küll juba suht ammu see kaart ja aeglasemate mäludega kui uutel, kuid 2d pildikvaliteet on küll väga hea jne teate küll... igatahes see jutt, et chaintech crap ja mx-kaardid crap on selline eioskagiöelda, lihtsalt rumal jutt, et nii on kombeks öelda ja lahe ka jne
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  NVIDIA GEFORCE 4 440 MX - kas kõigi aegane ebatöökindlam videokaart?? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.