Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
30.08.2007 23:16:47
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Niiet, kui mul ruuter äikesega läks , ei saa ma seda niisama ära konfida ja järgi torgata vaid pean endale tasulise Elisa tehniku kutsuma?
OK ma katsun ruuteri konfist backupi teha ja taastada...
Sel juhul väga normaalne süsteem ..... |
mul käis tehnik kodus peale seda kui ise lolli peaga reset vajutasin
vahetas vana uue vastu ja mingit teenustasu otsa ei läinud, vähemalt arvet ei antud
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
31.08.2007 01:37:57
|
|
|
Niiet, kui mul ruuter äikesega läks , ei saa ma seda niisama ära konfida ja järgi torgata vaid pean endale tasulise Elisa tehniku kutsuma?
OK ma katsun ruuteri konfist backupi teha ja taastada...
Sel juhul väga normaalne süsteem ..... |
jah täpselt nii, elisa on suhteliselt pessimistlik oma "saladuste" jagamisel miskipärast, pole ise ka aru saanud miks. Tegelikult ei tohi sa ruuterist isegi ära määrata parental controlliga mida sinu lapsed kasutada võivad ja mida mitte
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
31.08.2007 07:22:55
|
|
|
LordMRTP kirjutas: |
küsimus teile kui telisin neti 2006 kas saan siis tulid kohe lahtised pordid kaasa või kinnised ja kui isegi lahtised kas siis on minu ruuteri viga et teised ei n2 minu kodukaid ?  |
seda pead sa ikka ise teadma ja lepingust välja lugema. Vaikimisi on pordid suletud ja nende avamine maksab 50 kr kuus. Ja edasi ära unusta, et kui on ruuter ka vahel, tuleb lisaks teha portide suunamised ruuteris.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
31.08.2007 07:53:37
|
|
|
Niiet, kui mul ruuter äikesega läks , ei saa ma seda niisama ära konfida ..... |
Traadi otsas käiv seade on ju Elisa oma. Nende asi on see töös hoida. Ja kui see äikesega läheb siis ära vahetada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
31.08.2007 07:59:40
|
|
|
kas see müstiline ruuter on mingi seade, mis oskab elisapoolsest otsast olla dsl i modem ja kliendipoolsest otsast mingit juhtmevaba äksesspointi ka mängida? kui ma õigesti aru saan, pannakse mingitel puhkudel thomsoni modemit kliendile. see omab küll eelkonfi, sest pppoe ühendust ma arvutiga tegema hakkama ei pea selleks, et netti saada. modem hoiab ise dsl i püsti. aga mis seade see ruuter ikkagi on?
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
31.08.2007 09:01:26
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
Niiet, kui mul ruuter äikesega läks , ei saa ma seda niisama ära konfida ..... |
Traadi otsas käiv seade on ju Elisa oma. Nende asi on see töös hoida. Ja kui see äikesega läheb siis ära vahetada. |
minuteada äikesega tekitatud kahju hüvitad sina... mõtle ise peaga, kui näiteks ostad mingise toote ning see äikesega läbi läheb, ei saa seda ju enam garantii korras parandada (on ka tegelikult erandeid)
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.08.2007 13:01:52
|
|
|
Ausalt ma ei ole Elisa tootetingimusi täpsemalt läbi lugenud.
On kellelgi neid anda?
Elionis on vähemalt niimoodi, et äiksekahjustus on force majeure ja ei kuulu hüvitamise, küll aga saab natukene odavamalt seadme kui rike on registreeritud.
laurx , jah see müstiline ruuter on Thomson Speedtouch 716v5
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
31.08.2007 18:27:51
|
|
|
Kuna modem ei ole kliendi oma ja äike on lepingus vääramatujõu all ning muid punkte seadme kohta lepingus ei ole ja kui klient ei ole isiklikult põhjustanud seadme riknemist, on selle väljavahetamine Elisa rida ja riisiko. Muidu on ju igal asjal garantiiaeg, mille lõppemisel maksab omanik remondi. Kuna aga kliendil puudub info garantii algusaja kohta (seade võib olla juba kasutuses olnud) ei saa ju selle remondi eest kliendilt raha koorida. Ma arvan, et need seadmed on Elisale peenraha.
Ja neile kes kurdavad, et ei saa Elisa ruuteris seadistusi teha, soovitaks võtta ainult modem ja ruuter ise muretseda.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
aigar
HV kasutaja

|
31.08.2007 18:47:28
|
|
|
kõige lihtsam on lolli mängida ja öelda et ei tööta ja ei tea miks... keegi csi-d kohale ei saada, lihtsalt vahetatakse seade ära.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
31.08.2007 18:57:32
|
|
|
limp kirjutas: |
minuteada äikesega tekitatud kahju hüvitad sina... mõtle ise peaga, kui näiteks ostad mingise toote ning see äikesega läbi läheb, ei saa seda ju enam garantii korras parandada (on ka tegelikult erandeid) |
Ei viitsi vaielda.
Aga lühidalt:
Ma ei osta Elisalt seadmeid. Ma ostan teenust. Kodu Internet 15.
Kujutan ette, et reklaamikampaaniate kaudu uue kliendi leidmine maksab rohkem, kui selle karbi hulgihind.
Ja seda teavad nad väga hästi, mitu firmat siin veel teenust pakuvad.
Seadme eest on ainuke võimalus neil minult mingit raha saada, kui seadme kest on füüsiliselt vigastatud või teenuse lõppedes pole mul neile seda seadet anda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
04.09.2007 01:07:34
|
|
|
Elisa ei kasuta PPoE-d. Ja et vältida probleeme kasutatakse eelkonfitud modemeid või ruutereid mis on passwordiga kaitstud.
kes tahab oma dsl gateway liinile panna siis pole muud kui seadista BRIDGED connection ja määra Virtual Circuit: VPI ja VCI.
endal tiksub liinil WAG54gp2 ja elisa modem vedeleb sahtli põhjas.
kuna kavatsen loobuda elisast elioni kolmiku kasuks siis sama seade toimib kenasti ka elioni IPTV-ga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mirkel
HV veteran

|
04.09.2007 08:20:11
|
|
|
Tahaks ka liituda millalgi... DigiTV on sees ning elisa ütleb, et tehniline valmidus puudub. Nagu möhh? ADSL2+ tuleb sisse ju. Milles probleem.
Viimati öeldi vist, et uuest aastast...
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
04.09.2007 12:48:12
|
|
|
üks asi on elioni adsl2+ aga elisa lihtsalt ei levi veel sinna järelikult, nagu enamus kohtades üle eesti. see et nad elioni vaske kasutavad ei tähenda et nad saaksid kohe lambist sulle oma vurtsu sisse lasta.
samas nt kelvingisse elisa levib kuigi see sinust veel kaugemal poolsaare tipus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.09.2007 18:25:50
|
|
|
keegi viimasel ajal elisa ühenduse otsas uimasust pole täheldanud
igasugu p2p jurakad on suletud, aga ikka uimerdab isegi HV'sse uimerdab 8s
modemi restart ei päästa
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
05.09.2007 14:15:21
|
|
|
lõpetasin juunis lepingu.
avastasin panka vaadates, et juuli ja augusti eest on ka ilusti elisa arve esitatud
kutid on seda normilt ignoreerinud, et ma olen avalduse neile andnud ja ka seadmed tagastanud
näis mis tugi ytleb, esialgu nad ei omanud infot nagu oleks keegi ära lõpetanud lepingu
edit: asi siiski lahenes, mingi "linnuke" oli kuskilt puudu jäänud
_________________ eriti julm
viimati muutis lamp 05.09.2007 16:20:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
05.09.2007 14:17:08
|
|
|
no shit, lõpetasin serverimajutuse, viisin serveri minema elisa keskusest, andsin allkirja ka , et pange kinni, kuu hiljem selgus, et ei siiski on töös, ehk ühendus jooksis kuu aega tühja, hea, et järgi küsisin
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
06.09.2007 13:00:19
|
|
|
nett on elisal juba pea terve suve uimane kui tatt olnud, mingid lehed tulevad alla nagu istux dialup modemi taga, samas kui sikutama panna siis tuleb asi kiiresti j2lle, et milles kyhvel v6ix olla mina küll aru ei saa...
a samas pole vist mingit alternatiivi ka hetkel?
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
10.09.2007 16:40:42
|
|
|
minake kirjutas: |
nett on elisal juba pea terve suve uimane kui tatt olnud, mingid lehed tulevad alla nagu istux dialup modemi taga, samas kui sikutama panna siis tuleb asi kiiresti j2lle, et milles kyhvel v6ix olla mina küll aru ei saa...
a samas pole vist mingit alternatiivi ka hetkel? |
oled ikka masina igasugust sodist puhastanud ja välistanud, et selles pole süüd?
ahjaa küsimus laiale ringile. kui need alla 10 hakkavad ip-d ei tööta, kellega ühendust täpsemalt võtta ning mida sinna kirjutada?
st kas nad avavad ainult ip põhiselt või kui ikka ütlen, et tahaks ikka kõiki võrke kätte saada, mille ip algab 10-ga, siis nad avavad kõik?
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
10.09.2007 17:00:09
|
|
|
jah systeemi on piisavalt vahetatud... peale sinna helistamist l2x asi veidi paremax, kuigi r22giti sama juttu, et see browseri viga rohkem jne.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
26.09.2007 16:43:07
|
|
|
a samas pole vist mingit alternatiivi ka hetkel? |
kusjuures mul esineb aegajalt sama uimasuse sündroom. Lehed avanevad väääga aeglaselt ja MSN-i isegi ei logi sisse.
Ma olen selle peale lülitanud modemi 10-ks minutiks välja ja peale seda mured kaovad.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
27.09.2007 02:02:28
|
|
|
t2na tulin koju netti pold, tegin mis ikka tavaliselt, restart modemile, siis arvutile ei midagi, helistasin sinna, lubati tagasi helistada ja kui helistati siis v2ideti, et:
Teie piirkonnas on IP adressid otsa saanud lubati j2rgmisex p2evax netti, p2ris huvitav juhus, polegi sellist vabandust kuulnud mix netti ei saa....
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
27.09.2007 07:07:25
|
|
|
t2na tulin koju netti pold, tegin mis ikka tavaliselt, restart modemile, siis arvutile ei midagi, helistasin sinna, lubati tagasi helistada ja kui helistati siis v2ideti, et:
Teie piirkonnas on IP adressid otsa saanud lubati j2rgmisex p2evax netti, p2ris huvitav juhus, polegi sellist vabandust kuulnud mix netti ei saa.... |
mul oli sama pull, aga seda juulis kunagi. siis ei osatud sedagi öelda, kobiseti et nende poolt on kõik ok. siis tegin tehnilisele toele ühe telefoni kõne ja vähemasti seletati ära mis viga.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
27.09.2007 10:53:02
|
|
|
ilmselt on tyypidele meeletult kliente tulnud ja ei suudeta neid k6ik 2ra majandada, meenub kunagise comtrade ajad, kus algul oli k6ik ilus kena ja tore a kui kliente juure tuli pidevalt siis ei suudetud oma tehnikat uuendada vastavalt vajadustele ja nett imes vilinal. krt kas 6htuti on siis t6esti nii palju kasutajaid, et lihtsalt k6igile ip aadresse ei j2tku? mingit 50 eeq nüüd selle eest ka ei kavatse maxta, et omal alati ip adress olemas oleks.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
27.09.2007 10:56:58
|
|
|
Mul kodus on juba mingi neljas kuu sama ip.
Mis sellest et modem on väljas käinud ja mida iganes.
Millest see tuleneb?
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |