Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Mis teeb toiteplokist hea toiteploki ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 307, 308, 309  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 29.08.2007 23:57:58 vasta tsitaadiga

allaklokkimist küll vaja pole läinud... PCI istus kõigil 33 peal deafultis...klokkides küll tõusis, aga teatud siinikiirus viis selle jälle 33 peale tagasi.
ISA nänni kohta ei tea... pole nii vanade arvutite klokkimisega tegelenud. See kui miski kontroller pirtsakas on juba tootja probleem - iga standartiga on miski vingumine ja eiramine algul. Samas osad kontrollerid töötasid ka PCI kiirusega >40 edukalt...seega ikka tootja süü kui miski ei klapi.
Hetkel pole see ka päevakohane, eriti olukorras kus tahetakse ikka pigem 1K maksvast prosest 4K jõudlust või 4K omast 14K.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.08.2007 00:26:51 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:

Väga ülepakutud jutt ja mitte midagi andev.
Vaielda võiks selle üle palju ja eks igaüks leiaks midagi noritavat...
toitekas pole minu meelest asi mida oleks mõttekas vahetada iga arvuti uuendamisega - kvaliteene ja varuga asi kestab ikka 4-5a kindlasti. Minu meelest pole see kallis investeering...

Ja mida sa vanasse kasti paned, kui uue ostad? 350W Codegeni? Parem müün või kasutan vana kasti komplektsena ja ostan uue, elu on vahepeal edasi läinud. 4-5a kasutuseaga "isalt-pojale" arvutiosadest rääkida on natuke imelik. Esiteks kõik kulub. Ka kõige kallim plokk korjab aastatega vaikselt endale tolmu sisse ja ühel eriti rõskel päeval käib plaks ja asi laseb oma maagilise sinise suitsu välja. Teiseks kõik muutub. Kui nüüd vaadata 2002 aasta toiteplokke, siis moodsas arvutis pole nendega enam midagi peale hakata. Tõttöelda ei tule pähe ühtegi 2002 aastal toodetud laiatarbe arvutidetaili, korpus ehk välja arvata, mis hetke arvutis piduriks ei oleks. Standardid ja vajadused lihtsalt muutuvad vahepeal. Mul on suurepärane kogu soundikaartidest, millega pole tänapäeval mitte midagi teha, sest puuduvad pistikud ja slotid kuhu neid panna. Sellel, millel on sobiv slot, pole aga enam korralikku driverit...
Magic kirjutas:
allaklokkimist küll vaja pole läinud... PCI istus kõigil 33 peal deafultis...klokkides küll tõusis, aga teatud siinikiirus viis selle jälle 33 peale tagasi.
ISA nänni kohta ei tea... pole nii vanade arvutite klokkimisega tegelenud.
Mina olen. Nii mõnigi asi nõudis väga loomingulist lähenemist kasvõi ainult asja tööle saamiseks. Tootjapoolne support eestis oli olematu. Väga paljud tootjad ei pakkunud isegi e-maili supporti, webilehtedest rääkimata.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 30.08.2007 00:27:11 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Magic kirjutas:

Väga ülepakutud jutt ja mitte midagi andev.
Vaielda võiks selle üle palju ja eks igaüks leiaks midagi noritavat...
toitekas pole minu meelest asi mida oleks mõttekas vahetada iga arvuti uuendamisega - kvaliteene ja varuga asi kestab ikka 4-5a kindlasti. Minu meelest pole see kallis investeering...

Ja mida sa vanasse kasti paned, kui uue ostad? 350W Codegeni? Parem müün või kasutan vana kasti komplektsena ja ostan uue, elu on vahepeal edasi läinud. 4-5a kasutuseaga "isalt-pojale" arvutiosadest rääkida on natuke imelik. Esiteks kõik kulub. Ka kõige kallim plokk korjab aastatega vaikselt endale tolmu sisse ja ühel eriti rõskel päeval käib plaks ja asi laseb oma maagilise sinise suitsu välja. Teiseks kõik muutub. Kui nüüd vaadata 2002 aasta toiteplokke, siis moodsas arvutis pole nendega enam midagi peale hakata. Tõttöelda ei tule pähe ühtegi 2002 aastal toodetud laiatarbe arvutidetaili, korpus ehk välja arvata, mis hetke arvutis piduriks ei oleks. Standardid ja vajadused lihtsalt muutuvad vahepeal. Mul on suurepärane kogu soundikaartidest, millega pole tänapäeval mitte midagi teha, sest puuduvad pistikud ja slotid kuhu neid panna. Sellel, millel on sobiv slot, pole aga enam korralikku driverit...

toite eluiga saab pikendada ka selle regulaarse puhastamisega et sa teaksid icon_exclaim.gif
ning ma vaatan et sa teed codegenni maha, ei ole teine nii hull midagi 400w töötas väga hästi sama configa ainult et video oli 7900gs, ning kannatas clockida kah.
pealegi mida sa mõtled selle all et "Ja mida sa vanasse kasti paned, kui uue ostad? 350W Codegeni?" tavaliselt ikka müüakse vana arvuti maha juppideks ning jäetakse toide alles sellisel juhul.

üleüldse mida sa üritad oma vaidlemisega saavutada siin ? keegi ei räägi mingitest vanadest arvutitestgi, räägitakse siiski koguaeg uuenevast tehnikast, seega paljud uued jupid võtavad ka rohkem vool, mõned vähem, seega osta võimas ning kvaliteetne toide ning küll ta ka vastupeab kui hoiad vendil silma peal ning puhastad aeg ajalt.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.08.2007 00:30:36 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Vanasse kasti? Ma ei uuenda arvutit korraga... korralik korpus ja toitekas on mul olemas ja üllataval kombel isegi vastab kõikidele normidele icon_smile.gif
Seega vähemalt 2a pean ma selle toiteka otsas vastu - vahepeal puhastan ka tolmust ära, nii et jabur rääkida mingist tõsisest vananemisest(eelpool ju viide, et 12V ei muutu idle-full load all rohkem kui 0,005V). EPS12V pistik mul ka olemas, seega kõrgema standardiga emaplaadid pole probleemiks.
Ainuke puudus on PCI-E uusimad pistikud, aga need saab vahejupiga tööle... vähemalt mina toiteka osas küll probleeme ei näe icon_confused.gif
Lisaks veel, et arvuti käib 24/7...
Siia juurde vajadusel masiivne chiefu korpus... nii et vähemalt 2 asja on minu arvutis hetkel, mille kohta võin öelda, et kui nendega midagi ei juhtu jäävad nad ka edaspidi minu arvutisse.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 30.08.2007 00:31:36 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Vanasse kasti? Ma ei uuenda arvutit korraga... korralik korpus ja toitekas on mul olemas ja üllataval kombel isegi vastab kõikidele normidele icon_smile.gif
Seega vähemalt 2a pean ma selle toiteka otsas vastu - vahepeal puhastan ka tolmust ära, nii et jabur rääkida mingist tõsisest vananemisest(eelpool ju viide, et 12V ei muutu idle-full load all rohkem kui 0,005V). EPS12V pistik mul ka olemas, seega kõrgema standardiga emaplaadid pole probleemiks.
Ainuke puudus on PCI-E uusimad pistikud, aga need saab vahejupiga tööle... vähemalt mina toiteka osas küll probleeme ei näe icon_confused.gif
Lisaks veel, et arvuti käib 24/7...
Siia juurde vajadusel masiivne chiefu korpus... nii et vähemalt 2 asja on minu arvutis hetkel, mille kohta võin öelda, et kui nendega midagi ei juhtu jäävad nad ka edaspidi minu arvutisse.

korralik toide on umbes sama hea kui korralik hiir klaviatuur või kõlarid vms, need nagu suht eluaegsed asjad kui neid hooldad.

sukeldujale veel, et see on umbes sama hea et ostad korraliku auto, hoolduses ei käi, autole õli juurde ei vala või ei vaheta, tosooli ei kontrolli jms ei tee ega ta siis kaua nii kah vastu ei pea.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.08.2007 01:24:00 vasta tsitaadiga

matzz007 kirjutas:

toite eluiga saab pikendada ka selle regulaarse puhastamisega et sa teaksid icon_exclaim.gif

Ma tean seda, aga selleks, et toidet korralikult puhastada, tuleb toiteplokk lahti võtta ja sellega kaotab üldjuhul garantii kehtivuse. Ei tolmuimeja ega suruõhk ei võta eemalt toiteploki plaadile kogunenud tolmu maha. Ja teiseks millal sa ise viimati toiteplokki puhastasid. icon_smile.gif Ma olen küll kuulnud jutte, et seda peaks tegema, aga reaalselt pole ma näinud mitte kedagi, kes seda oma masinaga ka regulaarselt teeks. Ja neid masinaid on minu käest läbi käinud üksjagu. Ja toiteka ventika laagrid kipuvad ka aja jooksul läbi kuluma. Ka paremate firmade omad, sest ega nemad ei suuda ka ette ennustada kaua konkreetne partii tõrgeteta töötab. Reklaamlaused 5 aastasest garantiist on küll toredad, aga reaalses elus ei saa sa üle 1-2 aastast garantiid ühegi müüja käest. Tootjagarantii on aga üldiselt mõttetu, sest transpordi maksad ise ja paarikilose paki Taiwanile saatmine on üsna kulukas ja nad võivad ka kulleriteenust nõuda.

tsitaat:

ning ma vaatan et sa teed codegenni maha, ei ole teine nii hull midagi 400w töötas väga hästi sama configa ainult et video oli 7900gs, ning kannatas clockida kah.

Aga sa nüüd hakkad selle eest mõne mehe käest vastu päid ja jalgu saama icon_biggrin.gif
tsitaat:

pealegi mida sa mõtled selle all et "Ja mida sa vanasse kasti paned, kui uue ostad? 350W Codegeni?" tavaliselt ikka müüakse vana arvuti maha juppideks ning jäetakse toide alles sellisel juhul.

Kuidas keegi. Mina ei viitsi üldjuhul üksikute juppidega tegeleda. Aja ja närvikulu ei ole seda raha väärt.
matzz007 kirjutas:

korralik toide on umbes sama hea kui korralik hiir klaviatuur või kõlarid vms, need nagu suht eluaegsed asjad kui neid hooldad.

sukeldujale veel, et see on umbes sama hea et ostad korraliku auto, hoolduses ei käi, autole õli juurde ei vala või ei vaheta, tosooli ei kontrolli jms ei tee ega ta siis kaua nii kah vastu ei pea.

Vaata kõigepealt minu juttu muutuvatest standarditest. Nii hiire nuppude lülititel on klikkide arv, millest üle eriti minna ei saa. Mingi hooldus ei päästa väsinud lüliteid. Peale seda viskad hiire minema. Ma olen korra mikrolüliteid isegi vahetanud, aga majanduslik efekt on enam kui küsitav. Kõlarid vananevad moraalselt ja väsivad füüsiliselt. Klaviatuuri juurde käib sama jutt, mis hiire juurde. Mul on hunnik COM: pordi hiiri kapis, hoolimata sellest, et nad on töökorras, pole uuematel emaplaatidel enam COM porte. Ja sa võid autole teha mis imehooldust tahes, hammasrihm tuleb välja vahetada. Kummid tuleb välja vahetada. Piduriklotsid tuleb välja vahetada. Kõik mis liigub, see kulub ja ühel hetkel läheb vana auto üleval pidamine kallimaks kui uuema ostmine.
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 30.08.2007 08:54:43 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
matzz007 kirjutas:

Ma tean seda, aga selleks, et toidet korralikult puhastada, tuleb toiteplokk lahti võtta ja sellega kaotab üldjuhul garantii kehtivuse. Ei tolmuimeja ega suruõhk ei võta eemalt toiteploki plaadile kogunenud tolmu maha. Ja teiseks millal sa ise viimati toiteplokki puhastasid. icon_smile.gif Ma olen küll kuulnud jutte, et seda peaks tegema, aga reaalselt pole ma näinud mitte kedagi, kes seda oma masinaga ka regulaarselt teeks. Ja neid masinaid on minu käest läbi käinud üksjagu. Ja toiteka ventika laagrid kipuvad ka aja jooksul läbi kuluma. Ka paremate firmade omad, sest ega nemad ei suuda ka ette ennustada kaua konkreetne partii tõrgeteta töötab. Reklaamlaused 5 aastasest garantiist on küll toredad, aga reaalses elus ei saa sa üle 1-2 aastast garantiid ühegi müüja käest. Tootjagarantii on aga üldiselt mõttetu, sest transpordi maksad ise ja paarikilose paki Taiwanile saatmine on üsna kulukas ja nad võivad ka kulleriteenust nõuda.

ise tegin u kuuaega tagasi seda, vahetasin toitel vendi välja, ning puhusin tolmust puhtaks kompressoriga ning kõik töötab väga hästi thumbs_up.gif

sukelduja kirjutas:
tsitaat:

Aga sa nüüd hakkad selle eest mõne mehe käest vastu päid ja jalgu saama icon_biggrin.gif

miks ma vastu päid ja jalgu selle eest saan kui code töötab täitsa hästi ning toidab arvuti ära, ta küll ei ole teab mis kvaliteet toide, kuid saab hakkama.

sukelduja kirjutas:
tsitaat:

Kuidas keegi. Mina ei viitsi üldjuhul üksikute juppidega tegeleda. Aja ja närvikulu ei ole seda raha väärt.

vot see on juba sinu viga et ei viitsi tegeleda
sukelduja kirjutas:
matzz007 kirjutas:

Vaata kõigepealt minu juttu muutuvatest standarditest. Nii hiire nuppude lülititel on klikkide arv, millest üle eriti minna ei saa. Mingi hooldus ei päästa väsinud lüliteid. Peale seda viskad hiire minema. Ma olen korra mikrolüliteid isegi vahetanud, aga majanduslik efekt on enam kui küsitav. Kõlarid vananevad moraalselt ja väsivad füüsiliselt. Klaviatuuri juurde käib sama jutt, mis hiire juurde. Mul on hunnik COM: pordi hiiri kapis, hoolimata sellest, et nad on töökorras, pole uuematel emaplaatidel enam COM porte. Ja sa võid autole teha mis imehooldust tahes, hammasrihm tuleb välja vahetada. Kummid tuleb välja vahetada. Piduriklotsid tuleb välja vahetada. Kõik mis liigub, see kulub ja ühel hetkel läheb vana auto üleval pidamine kallimaks kui uuema ostmine.

sellest ma räägingi et mis liigub see kulub ning seda tuleb ka hooldad, mis puutub hiiretesse ja klaviatuuridesse siis need on pidanud mul 5a ilusti vastu, ja mõni kauemgi kui on asi kvaliteetne. hetkel on mul g5 juba 2a g15 1.5a eks ma viie aasta pärast näitan sulle kuidas need asjad veel töötavad, kui sa mind ei usu.

angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2007 09:19:17 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
angel kirjutas:

aga jah.... sry aga see "sukelduja" ajab suht müstilist pada suust välja... ja kui juba kasutaja mainib underclocki siis ei ole ikka asjad nii nagu peavad... ma pole kordagi ühtegi süsteemi pidanud underclockima ehk siis aeglasemaks tegema et toimiks... icon_rolleyes.gif

Sa oled ilmselt noor ja roheline alles ja puutunud arvutite juures kokku ainult laiatarbekraamiga. Teatud tingimustes tuli omal ajal underclockida, et siinikiiruseid alla saada, sest spetsiaalsed kontrollerikaardid ei suutnud muutuvate standarditega kaasas käia. Arvuti perfomance on kama, aga kontroller, mis maksab oluliselt rohkem kui arvuti, peab 100% kindlusega töötama.

ma lihtsalt ei tegele vanarauaga ning tegelen põhiliselt tava PC ja läpparitega (minujaoks on vanaraud kõik alla AMD64 ja Conroe). Serverite jms värgiga kokku eriti ei puudu (ehk siis kui sa mu teksti loeks saaksid aru mis osapoole kohta see jutt käis) icon_neutral.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.08.2007 09:24:25 vasta tsitaadiga

matzz007 kirjutas:

ise tegin u kuuaega tagasi seda, vahetasin toitel vendi välja, ning puhusin tolmust puhtaks kompressoriga ning kõik töötab väga hästi thumbs_up.gif

Võtan mütsi maha, ei ole muud öelda.
tsitaat:

sukelduja kirjutas:
tsitaat:

miks ma vastu päid ja jalgu selle eest saan kui code töötab täitsa hästi ning toidab arvuti ära, ta küll ei ole teab mis kvaliteet toide, kuid saab hakkama.

Mina üritasin siin öelda, et pole vaja osta 2000+ kroonist toidet, et piisab ka 1000sest ja sain sõimata, nii et tolmab.
tsitaat:

sukelduja kirjutas:
tsitaat:

vot see on juba sinu viga et ei viitsi tegeleda

Ei vaidle absoluutselt vastu.
tsitaat:

sellest ma räägingi et mis liigub see kulub ning seda tuleb ka hooldad, mis puutub hiiretesse ja klaviatuuridesse siis need on pidanud mul 5a ilusti vastu, ja mõni kauemgi kui on asi kvaliteetne. hetkel on mul g5 juba 2a g15 1.5a eks ma viie aasta pärast näitan sulle kuidas need asjad veel töötavad, kui sa mind ei usu.

Ma vaatasin just oma klaviatuuri alla ja sellel oli silt, et on müüdud 97 aastal icon_redface.gif Tööl oli mul sama Keytronic, aga space klahvi liigendid kulusid lõpuks läbi ja nii ta õhtule läks. Aga klaviatuuri korralikuks puhastamiseks olen klaviatuuri lahti võtnud , Fairyga ja veega plastosad üle pesnud, siis kuivatanud ja kokku pannud. Vana plastik kipub lisaks väga kergesti katki minema. Majanduslik mõttekus kogu sellel kremplil jällegi enam kui küsitav.
Ja selles, et g5 5 aasta pärast töötab, ma eriti ei kahtlegi, aga iseasi on ,kas keegi tahab siis seda veel kasutada.
tagasi üles
hoax
HV vaatleja

sõnum 30.08.2007 09:30:12 vasta tsitaadiga

Sukelduja.

Võibolla on asi erinevas filosoofias, kuid odavaid asju küll ei soovita. võibolla on vastupidavusaeg kõigest 1/3 aja võrra pikem kuid lisaks sellele loeb ka kasutusmugavus ja nauding asja juures.

Korralikud kõlarid tasuvad end ära kuhjaga ja kestavad vähemalt 10 aastat. Vahetusvajadus tuleb pigem muutuvatest huvidest.
Eelmise generatsiooni toide on seni 5 aastat vastu pidanud, ja vana tüüpi toitejuhtmed ju vähemalt 10 aastat vanad kui mitte rohkem. Eks elu näitab kui kaua uut tüüpi toitejuhe turul domineerib.
Kvaliteet kondekad ja muud jubinad on kvaliteetsed ka 4-5 aasta pärast. Ega tehased kuidagi moodi veel paremaid tegema ei hakka. Uus lahendus ja erinevad jupid on eri teema, kuid me mõlemad teame et seda ilmselt ei juhtu.
Lisaks, kui võtta täna 600W toide, siis ei usu et 4 aasta pärast sellest väheks jääb. Põhimõtteliselt ei saa keskmine arvuti nii palju voolu tarbida. Kes elektri eest maksab? Erandid ei oma tähtsust.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.08.2007 09:31:39 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
sukelduja kirjutas:
angel kirjutas:

aga jah.... sry aga see "sukelduja" ajab suht müstilist pada suust välja... ja kui juba kasutaja mainib underclocki siis ei ole ikka asjad nii nagu peavad... ma pole kordagi ühtegi süsteemi pidanud underclockima ehk siis aeglasemaks tegema et toimiks... icon_rolleyes.gif

Sa oled ilmselt noor ja roheline alles ja puutunud arvutite juures kokku ainult laiatarbekraamiga. Teatud tingimustes tuli omal ajal underclockida, et siinikiiruseid alla saada, sest spetsiaalsed kontrollerikaardid ei suutnud muutuvate standarditega kaasas käia. Arvuti perfomance on kama, aga kontroller, mis maksab oluliselt rohkem kui arvuti, peab 100% kindlusega töötama.

ma lihtsalt ei tegele vanarauaga ning tegelen põhiliselt tava PC ja läpparitega (minujaoks on vanaraud kõik alla AMD64 ja Conroe). Serverite jms värgiga kokku eriti ei puudu (ehk siis kui sa mu teksti loeks saaksid aru mis osapoole kohta see jutt käis) icon_neutral.gif

Vot, siis ei tasuks väga "kireda" icon_wink.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2007 09:33:24 vasta tsitaadiga

aga see kiremine oli nende süsteemide kohta millest ma vatran ja millega tegelen... sina hakkasid siin kirema et 400W piisab suht kõigeks (v.a oc eeldan) icon_rolleyes.gif
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.08.2007 09:53:02 vasta tsitaadiga

hoax kirjutas:
Sukelduja.

Korralikud kõlarid tasuvad end ära kuhjaga ja kestavad vähemalt 10 aastat. Vahetusvajadus tuleb pigem muutuvatest huvidest.

10 aastat != eluaeg. Vähemalt enamikule icon_neutral.gif
tsitaat:

Eelmise generatsiooni toide on seni 5 aastat vastu pidanud, ja vana tüüpi toitejuhtmed ju vähemalt 10 aastat vanad kui mitte rohkem. Eks elu näitab kui kaua uut tüüpi toitejuhe turul domineerib.
Kvaliteet kondekad ja muud jubinad on kvaliteetsed ka 4-5 aasta pärast.

Ka kõige kvaliteetsemad elektrolüütkondensaatorid ei ole igavesed. Ja kes oleks osanud seda kondensaatorite ikaldust 3-4 aastat tagasi ette näha. Tõenäoliselt mõni emaplaaditööstuses sees olev EE suutis näha. On täiesti prognoosimatu, mis võib järgmiseks "teravaks nurgaks" saada. Tendents on kogu elektroonika alal, et kõigi seadmete planeeritav kasutusressurss(tõrgeteta töötunnid) hiilib tasapisi ühe allapoole.
tsitaat:

Ega tehased kuidagi moodi veel paremaid tegema ei hakka. Uus lahendus ja erinevad jupid on eri teema, kuid me mõlemad teame et seda ilmselt ei juhtu.

Mina seda ei tea. Täiesti võimalik on, et Intel kuulutab aasta pärast näiteks uue powersavingu toetusega emaplaadi toite standardi välja ja kõik praegu "moodsad" toited lendavad prügikasti või odavate osade järelturule. Või võtab USA või EU valitsus vastu seaduse, mis piirab laiatarbeelektroonika voolutarbe( see ei olegi väga utoopiline ) Samas seda ei pruugi ka juhtuda. Väga raske prognoosida. Kui ma suudaksin täpselt ütelda, mis arvutialal 5 aasta pärast toimub, siis sõidaks ma tõenäoliselt isikliku reaktiivlennukiga.
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 30.08.2007 10:00:05 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
matzz007 kirjutas:

sukelduja kirjutas:

matzz007 kirjutas:

Mina üritasin siin öelda, et pole vaja osta 2000+ kroonist toidet, et piisab ka 1000sest ja sain sõimata, nii et tolmab.

pole vaja aga on soovitatav, alati hind ei näita kvaliteeti, oleneb enamasti siiski mis firma oma osta, soovitatav oleks siiski oc eritele ning rohkem arvutitega tegelejatele ocz, seasonic, fortron ja corsairi toited kuna need üldjuhul ühed kvaliteetsemad, võib ka juhtuda et satud sita isendi otsa. aga selljuhul vahetad garantiis välja selle lihtsalt. ise veel pooldan chiefteci kuid osad laidavad need maha, ning minu arust ei oled codegeni tavakasutajale kah väga hullud, kui need toimivad. minul siiamaale on codega head kogemused niisammuti kah chiefteciga kuid chieftecil vent lärmas muidu väga viis toide isegi peab voolukõikumistele ning lühistele jne asjadele vastu

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.08.2007 10:08:31 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
aga see kiremine oli nende süsteemide kohta millest ma vatran ja millega tegelen... sina hakkasid siin kirema et 400W piisab suht kõigeks (v.a oc eeldan) icon_rolleyes.gif

Ja piisabki. Mina väidan 400W korralik toitekas toidab ära 1 suvalise videokaardi, 1 C2D või Quadcore stepping G0 protsessori, 2GB DDR2 mälu, dvd kirjutaja ja mõned kõvakettad tingimusel, et pingeid eriti ei tõsteta. Kui tahad minu jutu ümber lükata, siis too mulle reaalsed numbrid, mitte mingi suvalise vandi postitust, suvalise toiteploki tootja kodulehekülje foorumist. Kõige parem on kui need ise mõõdad. See peaks olema täpselt see, millega tegeled.
tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 30.08.2007 10:14:06 vasta tsitaadiga

sukelduja ja angel, te võiksite PS üle kolida. Või tehke oma teema võitlusstandrisse. Veel parem kui istuksite kusagil pubis maha ja räägite asja selgeks.
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 30.08.2007 10:38:51 vasta tsitaadiga

DonNiger kirjutas:
sukelduja ja angel, te võiksite PS üle kolida. Või tehke oma teema võitlusstandrisse. Veel parem kui istuksite kusagil pubis maha ja räägite asja selgeks.

Nõus. thumbs_up.gif

matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 30.08.2007 10:58:18 vasta tsitaadiga

niiih teema küsimuse juurde siis millinne on hea toiteplokk ?
620 Corsair icon_rolleyes.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2007 11:55:11 vasta tsitaadiga

matzz007 kirjutas:

Corsairil peaks seasonicu sisu olema ehk siis sellest korralikult räägitud. Hea plokk peaks ta olema: http://www.silentpcreview.com/article692-page1.html

(suk: selle teooria järgi peaks mu süsteemi 350W vabalt ära toitma aga kahjuks ta seda ei suuda teha pikema aja vältel.. aga jah... ma ei viitsi enam.)

tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 30.08.2007 12:29:12 vasta tsitaadiga

matzz007 kirjutas:

Hea on see mis sul juba on, kuid sinujaoks mitte piisav, pole ka 620 Corsair sinujaoks tulevikku arvestades piisav, sinu harrastusi arvestades 850W Chieftec CFT-850-14C 2,2k või teiste tootjate sarnased analoogid, vähemalt kõik vajalikud pistikud olemas, kui ei eksi siis see 620W Corsai kahte 8 Pin PCIe väljundit ei oma

angel
HV Guru
angel

sõnum 30.08.2007 12:38:24 vasta tsitaadiga

Corsair on jah sutsu "aegunud" nende otsikute suhtes. Ise ootan ja loodan et corsair laseb midagi sarnast välja nagu need 520w/600w on ainult uuele ATX standardile vastav (ehk siis kõik vajalikud otsikud olemas) ning sutsu võimsam.
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 30.08.2007 12:47:50 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
matzz007 kirjutas:

Hea on see mis sul juba on, kuid sinujaoks mitte piisav, pole ka 620 Corsair sinujaoks tulevikku arvestades piisav, sinu harrastusi arvestades 850W Chieftec CFT-850-14C 2,2k või teiste tootjate sarnased analoogid, vähemalt kõik vajalikud pistikud olemas, kui ei eksi siis see 620W Corsai kahte 8 Pin PCIe väljundit ei oma

tänud soovituse eest kuid ise kardan et jääb tiba kalliks, aga vb lähen seda ka ostma, kvaliteedi/hinna suhe täitsa hea tundub.
vb tiba võimas kuid mõtlen veel ja vaatan.

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 30.08.2007 12:53:03 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
850W Chieftec CFT-850-14C 2,2k

Dr.Peep müüb seda alla 2k.-
http://www.doctorpeep.ee/

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 30.08.2007 12:55:58 vasta tsitaadiga

matzz007 kirjutas:

tänud soovituse eest kuid ise kardan et jääb tiba kalliks....

620 Corsair ju veel kallim, hind sõltub ikka kohast kus seda müüakse, Ordi pole just see kõige odavam koht arvutidetailide soetamiseks.

matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 30.08.2007 13:13:57 vasta tsitaadiga

seda küll ma ise mõtlesin jus 620w chiefteci kuid vb lähen 850w poole thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kast / Toide / Casemod »  Mis teeb toiteplokist hea toiteploki ? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 307, 308, 309  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.