|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
24.08.2007 21:54:32
|
|
|
| Totu user kirjutas: |
| Mängin praegu Prantsusmaaga ja see paavst oma ristiretkega hakkab närvidele käima. Et oleks väga halvasti ,kui ma temaga tülli läheksin ? |
miks mitte.. ma sõitsin tast üle
üldiselt kui sa end sõjaliselt eriti tugevalt ei tunne siis ei tasu taga möliseda... suht mõnusad väed aetakse kokku kui sinu vasta ristisõda kuulutatakse 8)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
24.08.2007 21:58:03
|
|
|
Eriti kindalt ei tunne ,aga fak teh pope ikkagi...
Ta juba noomis mind kuna sai Holy Roman Empiret armeedele ,kes minu alale tulid haiget tehtud.
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.08.2007 22:15:35
|
|
|
ma üldiselt alguses ei ründa ühtegi "paavsti" sõpra vms kristliku riiki.. kui nemad mind ründavad kaitsen end ja paavst saab nende peale pahaseks
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
24.08.2007 22:52:00
|
|
|
kui excommi saad siis 'public order' detailides on n2ha -20%
nii v6ib islamimaades raskeks minna
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.08.2007 22:55:18
|
|
|
| vermont kirjutas: |
kui excommi saad siis 'public order' detailides on n2ha -20%
nii v6ib islamimaades raskeks minna |
absoluutselt ei lähe kui sul vastavad onud seal linnas/lossis ja see mütsiga onu teeb usulist ajuloputust vastaval alal. + peab hoolt kandma et piisavalt suur kaubandus toimuks linnas ja igatpidi rahvas lõbustatud oleks. Ma ju see kes suht kohe läks kõigiga tülli ja tulin toime
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
24.08.2007 23:00:18
|
|
|
nojah, mul p2rast excommi olid k6ik islamilinnad 'punaste n2gudega'
enne seda sinised-kollased
igas linnas 1-2 preestrit ja ehitasin ainult rahva heaolu t6stvaid ehitisi
nagu eelnevalt kirjutasin siis t2htsaid onusid mul polnud l2his-idas, k6ik olid inquisitor'de poolt p6lema pandud
arvatavasti seep2rast suht raske oligi
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.08.2007 23:05:35
|
|
|
nu mul oli kari mõrvareid kes nende "inquisitor" idega tegelesid... + vastaste sõjaväe kindralitega jms inimestega kes mulle ei meeldinud
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.08.2007 13:23:42
|
|
|
angel, ma arvan meie mängustiil on lihtsalt niipalju erinev...mina mängin maksimaalselt IGA stepi peale, sina (ma eeldan) mängin rohkem nö. pikemas perspektiivis ega pea igat eraldi steppi nii oluliseks.
eks need 2k kindlused jõuavad muidugi mingil hetkel 5k'ni, aga minu jaoks lihtsalt tundub see aeg selles mängus liiga pikk...eriti just seetõttu, et arendus neis linnades seisab kogu see aeg! (midagi asjalikku sinna ehitada ei ole enne kui saab upgrade'i ära teha). olen harjunud seda mängu nii mängima, et igas provintsis toimub täiesti konstantne ehitamine ja arendamine. see annab mulle tunde, et ma teen KÕIK VÕIMALIKU, et olla oma vastastest üle;)
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.08.2007 13:29:19
|
|
|
ma mängin rohkem selle peale et saaks vallutada ja lahinguid pidada. See ehitamine jms on mul teisejärguline.
ja kui sa pidevalt armeedega ringi jooksed siis ei pane sa tähelegi et rahvas paljuneb liiga aeglaselt vms ehitisi ei saa kiiresti.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.08.2007 16:49:24
|
|
|
mina mängin selle peale, et lahingud, mis ma pean oleksid minu jaoks võimalikult naudingut pakkuvad. selleks ongi vaja, et mul oleksid võimalikult tugevad unitid, kuna ma ei rõhu kunagi arvulisele üleolekule...pigem naudin seda kui võidan nö. esmapilgul võimatuid lahinguid
ehitamine, kui nüüd järguliselt võtta, on ka minul teisejärguline. kuid ma ei saa kuidagi mööda vaadata faktist, et selles mängus tagab lõpliku ja tugeva edu AINULT tugev strateegia nii battle kui strategy mapil! ja muidugi, nagu juba ennist mainisin, mulle lihtsalt meeldib palju rohkem pidada lahinguid advanced sõjaväega. võib ka nii öelda, et mulle meeldib kui vastasel on arvuline ülekaal, minul aga tehnoloogiline ülekaal
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.08.2007 17:30:33
|
|
|
ma võidan kah võimatuid lahinguid v.a et mul ei ole alguses parimad üksused... olen isegi sellise jura otsa sattunud et vastasel on head sõdurid aga mul kuramuse matsi kari koos... ja võitnud
kõige tugevamate ja edasiarenenud sõduritega on jah lahingud paremad kuna seda rõõmu jätkub kauemaks 8)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
25.08.2007 19:50:41
|
|
|
No mis see nüüd oli Läksin suure armeega kuninga juhtimisel Hispaaniat vallutama ja järsku tuli video kuidas mu kuningas tuleriidal põles. No kurat !! Ta oli alles 40 ja kõik Statsid peale Dreadi (see oli suht põhjas ka) ja piety olid põhjas. Parim väejuht kes mul olnud on. Ei väga häiriv.... Hispaania vallutamine lükkus edasi ... Milan ajab ka närvi. Kuulutasid mulle sõja ,aga ei pööranud tähelepanu neile kuna Hispaania ja Roomlastega oli kõvasti tegemist. Igatahes järsku oli pariisi ees suur sõjavägi ,mis mind kohe ründas ja linna muidugi ära võttis. Kuningas tapeti ka ära. Need Genova Crossbow mehed on haigelt tugevad. Polnud arvestanud sellega. Olen piiri äärsetesse linnadesse sõjaväge teinud ,aga ma ei osanud oodatagi ,et AI oma mõistusega kohe mu pealinna ära võtab Hispaania vallutus retk lükkus jälle edasi.
Mis nendest Merchantitest kasu on ?
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.08.2007 19:55:48
|
|
|
merchanid toovad raha sisse kui sa nad teatud ressurssi peale paned... sa siis manuaali ei loegi mis mänguga kaasas?
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
25.08.2007 20:10:24
|
|
|
Koer sõi ära selle...
Kuidas neid spioone "treenida" ? Praegu kui palkan nad siis neil on 1-2 tärni ja suht alati saavad nuga ,kui saadan mingit linna uurima.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.08.2007 21:29:02
|
|
|
võibolla saadad nad kohe alguses liiga rasketele missioonidele
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
25.08.2007 23:39:56
|
|
|
Algul on lihtsam vastase vägesid uurida, tavaliselt alguses saab iga õnnestunud missiooniga treati juurde ja kui juba level 2-3 käes, siis võib hakata linnu ja kindlusi piiluma.
Muide, kui valid oma spiooni välja ja libistad kursori kas asula või üksuse peale, siis näitab ka spioneerimise edu tõenäosust protsentides.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
28.08.2007 19:01:15
|
|
|
Oeh. Üle 100 käigu tehtud ja pole enda aladelt kaugemale jõudnudki. Mängin Normaliga. Lihtsalt liiga palju on tegemist ,et Portugal ,Milan ,Rooma ja Hispaania eemale hoida endast..
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.08.2007 19:07:43
|
|
|
vahest on parem kaitse rünnak aga jah... kui teatud aja maha magad ja minema asi ei hakka siis lõpuks avastad et käigud saavad enne otsa kui omadega valmis oled (endal oli kah see oht kuna mul võttis asi liiga palju aega ehk siis oli kindla peale minek).
varste vist saab total war'ile tegevust juurde: http://www.gamershell.com/news/41197.html
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
28.08.2007 19:10:31
|
|
|
Palju käike on ? Mida sa tegema pead ,et need otsa ei lõppeks ? Ma üritan pikemat aega Hispaaniale kallale minna ,aga ikka tuleb mingi jobu kes haarab pooled mu linnad ja ma pean neid tagasi vallutama minema. Milan sai suht maatasa tehtud. Tapsin oma 12k ta mehi kokkuvõttes ära. Ise kaotasin ~1k mehi. Praegu voolab Roomast rünnakuid. Neid ka tapnud metsikult...
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.08.2007 19:25:12
|
|
|
käigud lõppevad otsa nagunii ehk siis kui need otsas ja su pea misioon ei ole täidetud siis "game over". Aga kui sa selleks ajaks oled oma ülesande ära täitnud mis anti siis tuleb nn "win" kiri ette ja pakutakse kas tahad edasi mängida või lõpetada. Mina valisin et mängin edasi 8)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
28.08.2007 20:12:32
|
|
|
245 käiku vist oli aega, et võiduks vajalikud tingimused täita. Üldiselt tähendab see vähemalt 45 provintsi (s.h. Jeruusalemma) vallutamist selleks ajaks. Mõnel factionil on oma lisatingimused ka (nt. Hispaanial Grenada omamine).
Aga see on jah kaval, et ootad kuni vastane su linna ründab, purustad ühe väe oma müüride all ja siis ründad teise väega tema tühjaksjäänud linna. Toimib hästi eriti Mongolite puhul. Endal õnnestus vallutada Gaza (tsitadell, mille Mongolid olid suht tühjaks jätnud) ja tsitadelli suure kaitsearmeega on kuratlikult raske vallutada. Mongolid jooksid oma 5-6 täisarmeed vastu mu müüre kuivaks, kuni Euroopast laevaga lisaväge saatsin, mis vaevata kaitseta jäänud Jeruusalemma ära võttis.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
01.09.2007 19:34:08
|
|
|
Nonii täna meie aja järgi (homme USA järgi) peaks siis tulema jänkide mandril välja expansion. Ise ootan seda suure huviga.
Medieval 2 viimase patchiga oli ikka päris hea ajaviide
Edit:
Nonii asi nüüd käes ja veidi proovitud. Esmamulje on ikka super. Mäng installis neli erinevat kampaaniat, mille ikoonid on desktopil.
Mängus on palju uusi üksusi millega peab harjuma. Ise alustasin pikka kampaaniat nüüd Crusades'is. AI tundus ka esimeste lahingute järgi arvestades päris hea (Hard raskusega).
Oh pikka aega tegevust nüüd. Selline tunne, et hakkan tegema mitut kampaaniat korraga. Ei jõua ära oodata Crusader'i lõppu.
Mõned pildid ka.

Proovisin ka Americas kampaaniat. Esimene lahing pani kohe muigama. Üksusi on palju ja nii KIRJU lahinguväljal, et ei jaganud matsu mis toimub. Mõned näevad ikka eriti koomilised välja. Üleni punakas roosad jne
Pildid ka

Rääkides filmist Kingdom of Heaven on ka mängus otsesed seaosed Crusades kampaanias.
Pilt isikust 8)
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
07.09.2007 11:13:43
|
|
|
Sain ka eile mängu kätte ... unine olla täna kuidagi 8)
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
07.09.2007 15:33:14
|
|
|
Ma üritan enne tavalist mängu läbida Sai uuesti alustatud ,kuna esimene kord läks täiesti aiataha. Praegu ka suhetega natukene halvasti. Alguses läks kenasti ,aga siis läksin "saksamaaga" tülli vähe ja kõik astusid minu vastu. Poola , Hungari ja Hispaania hetkel tõsised probleemid.
Pilt vähe vana ,kuna nüüd on Inglismaa hävitatud. Hetkel otlaste hakkimine käib ja Mõne aja pärast läheb Portugal ja Hispaania. Siis ülejäänud Euroopat võtma.
Mida see Dread ja Chivalry annab ?
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
12.09.2007 11:12:03
|
|
|
RTFM? Google?
Näitab kui üllas või julm sul nokk on.
Dread hirmutab vaenlase vägesid, chivalry tõstab enda vägede võitlusvaimu. Mõjutab ka linnade arengut.
Chivalry gives +1 morale per helmet. For AI, it increases the chance of your prisoners being released if you lost.
Dread reduces enemy morale by -1 per skull. For AI, it increases the chance of your prisoners being executed if you lost.
EDIT:
Kui palju siinolijaist oleks nõus tulema kaasa ühte loodavasse TW keskkonda?
Asi leiab aset EBC (European Battlefield Command) tiiva all. Hetkel on seal põhiliseks BF2, juurde on tulnud World in Conflict ja Lord of the Rings Online.
TW foorum oleks seal järgmine, mida looma hakatakse. Asi hakkab toimuma inglise keeles, peetakse omavahelisi võitslusi ja turniir
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
realgamer
HV kasutaja

|
22.09.2007 22:37:43
|
|
|
Dread ja Chivalry
Kui linna vallutad või lahingu võidad,siis on sul valida kas tapad vangid või müüd lunaraha eest.
Linnas vastavalt; okupeerid või mängid lihunikku.(annab valida;okupeeri,lööd maha osa rahvast või massiline hukkamine)
Kui oled väga karm,siis tuleb sellele pealikule julmuse "paguneid" juurde ja üksuse moraal on kõrge selles piirkonnas,või vallutatud linnas.
TW keskkonda?
See tulemine nõuab ka legaL game , veidike tahtmist ja aega koolikõrvalt. Kuna B2 ja Total war on minu praegused lemmikud ,siis tervitan igaljuhul mõtet.
_________________ .............................................................................................................................................................. |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
27.09.2007 13:31:15
|
|
|
Asi peaks jõudma realiseerimiseni selle nädala jooksul.
Panen siia infot, kui nagistamiseks läheb.
Originaal on jah vajalik kuigi mingite TW serveri probleemide tõttu leiaksid mängud alguses aset Hamachi kaudu.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
27.01.2008 20:42:26
|
|
|
| kellelgi pärast 1.2 verisooniks patchimist microsofti .net framework näkku pannud veel peale minu ?
|
|
| Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.01.2008 20:57:04
|
|
|
endal Net framework 2.0 peal ja viimane versioon total war 2 patchist ja kõik töötab... ei näe põhjust kasutamast vanemat patchi kui on uuem (minuteada oli 1.3 vist või kui panen nüüd mööda siis vabandan... võimalik et see 1.3 oli expansioni patch vms)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
27.01.2008 21:30:16
|
|
|
| Ka framework 2.0 kasutab ati control aga muidu masinas olemas ka framework 3.5 aga kui patchin ära 1.2 versiooniks mängu siis tuleb error ja kui patchin veel 1.3-ks tuleb ikka sama error. Selle pärast mainisingi, et versioonist 1.2 tuleb error ?
|
|
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
04.02.2008 00:01:36
|
|
|
1.3 tuli Kingdomiga kaasa. Täitsa imelik, siin ka veel keegi elus ... ma juba lootsin, et saan jääda viimaseks postitajaks
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.02.2008 00:05:45
|
|
|
sai proovitud ka M: total war 2 võrgus ja kurb oli näha kui vähe servereid oli + tundus asi kuidagi väga lagine olevat.... keegi seda võrgus kah mängib mingi aeg?
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
04.02.2008 00:59:36
|
|
|
1.3ga päevasel ajal servusid ikka küllaga, pärast kingdomi installimist kadus see kala 1.3ga ära õnneks
|
|
   |
229 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
09.03.2008 15:08:47
|
|
|
Kuidas konsooli kasutada? Võin jäädagi ~-te vajutama aga ei midagi
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
09.03.2008 15:32:00
|
|
|
| hmhmh saand ise ka igast erinevaid factioneid proovitud aga olen ma kahtlane islamist või mis, egiptimaa on parim ^^
|
|
| Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
11.03.2008 19:16:25
|
|
|
| flameas kirjutas: |
Kuidas konsooli kasutada? Võin jäädagi ~-te vajutama aga ei midagi  |
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
12.03.2008 15:15:43
|
|
|
Minu soovituseks oleks: JFGI
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
12.03.2008 15:22:57
|
|
|
Googlist on pikalt otsinud. Igal pool on kirjas vajuta "~" aga see ei tee midagi
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jurkakm
HV vaatleja
|
12.03.2008 15:35:41
|
|
|
See tuleneb sellest ilmselt, et sul klaviatuur on pandud eesti omaks, seega kui sa inglise keelseks paned siis peaks toimima.
Või teine võimalus, et mõne teise nupuga avaneb see, mul näiteks mõnes mängus on toiminud see kas Ü-ga või millegagi sealt kandist.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
12.03.2008 16:52:57
|
|
|
| angel kirjutas: |
| sai proovitud ka M: total war 2 võrgus ja kurb oli näha kui vähe servereid oli + tundus asi kuidagi väga lagine olevat.... keegi seda võrgus kah mängib mingi aeg? |
Hea meelega mängiks võrgus kui saaks Campaigini või niisama mängu teha c-op kasvõi, kuid nagu hetkel aru saan on võimalik ainult lahinguid pidada.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
12.03.2008 17:12:46
|
|
|
| oodake empire total war'i, siis tulevad ka campaigne mp's teha : )
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
12.03.2008 17:27:44
|
|
|
| jurkakm, Tänud. Oligi "Ü" all.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.03.2008 17:47:03
|
|
|
| Pihv kirjutas: |
| angel kirjutas: |
| sai proovitud ka M: total war 2 võrgus ja kurb oli näha kui vähe servereid oli + tundus asi kuidagi väga lagine olevat.... keegi seda võrgus kah mängib mingi aeg? |
Hea meelega mängiks võrgus kui saaks Campaigini või niisama mängu teha c-op kasvõi, kuid nagu hetkel aru saan on võimalik ainult lahinguid pidada. |
lahingu tegemine on kah vägev Igatahes paar korda proovinud ja kuramuse "läg fest" on ning servereid vähe... ise loen sellest välja et ajudega inimesi vähe kes suudaks seal lahinguid pidada.
Koos kampaania vist = mõlemad kasutajad peavad kohal olema vastasel juhul asi ei toimi... muidu üks päev ärkad ja vaatad et minusugune tont on jälle kõik endale kahmanud (total war 2 on mul veel plaan jätkata ja paar viimast riiki + "uus maa" enda alla võtta ehk siis kogu kaart on minu )
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
14.03.2008 16:04:53
|
|
|
@angel, no nii poolteist aastat tagasi oli mängijaid küllaga. Eks inimesed on sellest lihtsalt tüdinenud ja mingi patch tõi kaasa tõsised MP probleemid ja mängida sai vist ainult hamachi kaudu. Aga päris palju tegevust toimub TW Centeris ja totalwar.org'i saitidel.
Eks see kampaania kaardi MP tegemine võib olla paras pähkel.
Minu selline 5minuti nägemus oleks selline:
MP kampaania puhul tuleks kasutada kindlasti kaardi suuruse valimist kus väikseim on a'la M2TW tutoriali suurune. Kindlasti on ka inimesi, kes viitsivad arvutisse elama kolida ja mitmekesi suurt kampaaniat mängida .
Minu jaoks on suureks probleemiks see kampaaniakaardi ja lahingute vaheldumine. Kui oleks kahe mängija MP, siis pole hullu, kuid jamaks kisub asi kui on rohkem mängijaid.
Üheks võimaluseks oleks kaotada käigupõhine mäng ja teha asi live'iks (kaob võimalus, et keegi hakkab jokutama MPs), mida katkestavad lahingud.
Kas keegi oskab pakkuda, kuidas võiks lahendada campaign MP 3 või enama mängija jaoks? Kui kampaania kaart jääb kahe mängija lahingu ajal seisma, siis võib teistel maruigav hakata kui kahe mängija vahel sõda puhkeb ja samas kui kampaaniakaart jääks edasi mängima, siis võivad kahe venna sõdimise ajal teised sigadusi korraldada.
Krt juhe jookseb kokku
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.04.2008 16:41:16
|
|
|
uus päts väljas: http://www.gamershell.com/news_47962.html
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.04.2008 13:32:37
|
|
|
tean aga kingdoms eraldi teemat vist ei ole? Igatahes asi vist lasti "vigasena" välja seega korjati kiiresti ära. Ise üritasin installida (jõudsin ära tirida enne kui eemaldati EU versioon) ning loopis erroreid ehk siis ei õnnestunud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
10.04.2008 14:15:22
|
|
|
ok ... ma tirisin alla, kuid ei jõudnud veel installima hakata ... ju tuleb siis oodata.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.04.2008 14:18:25
|
|
|
ei ole selles 100% kindel et vigane aga kusagilt total war foorumist nagu jäi silma.. igatahes kumbki installer ei töötanud mul + gamershell link kah kadunud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
17.04.2008 12:08:03
|
|
|
Sain ka Kingdomsi kätte ja koos sellega installeerisin lõpuks need patchid ka ära. Krt, lahingud läksid raskemaks küll. Ja vaenlased ei jookse kohe pärast esimest murdumist minema (kaardilt välja) vaid koguvad ennast suhteliselt kiiresti ja tulevad tagasi, nii et ikka üsna puruks peab vastase väed lööma et võitu saada.
Eile alustasin Teutonic kampaaniga
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |