Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K550i märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
epu[]
HV kasutaja

sõnum 10.05.2007 23:51:53 vasta tsitaadiga

Sai ka täna endale see soetatud... Esimene SE minul ja ülimalt rahul olen. Võrreldes eelmiste telefonidega ei ole kohe ülde midagi halba öelda, need nupud ka niiväga ei sega. Ainuke asi mille pärast muretsen on kaamera klapi vastupidavus, aga loodame, et see ei kulu eriti kiirelt.
Muidu väga thumbs_up.gif telefon.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 11.05.2007 09:06:59 vasta tsitaadiga

epu[] kirjutas:
Sai ka täna endale see soetatud... Esimene SE minul ja ülimalt rahul olen. Võrreldes eelmiste telefonidega ei ole kohe ülde midagi halba öelda, need nupud ka niiväga ei sega. Ainuke asi mille pärast muretsen on kaamera klapi vastupidavus, aga loodame, et see ei kulu eriti kiirelt.
Muidu väga thumbs_up.gif telefon.

Eks aeg annab arutust, sellel eksemplaril, mida mina näppisin käis see klapp suht tihkelt ja usaldusväärselt, seega lootust on...

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 13.06.2007 08:48:29 vasta tsitaadiga

Selle telefoni ainus miinus minu jaoks on see, et tahab teistsugust mälukaarti kui K750i. Ikka kallimat. Mõni SD mälukas võiks sisse ära minna, saaks odavalt kätte beer_yum.gif

-e-

Kui panna telefon USBga arvuti taha siis üks variant, mis ekraanile tuleb, on töötamine koos arvutiga. Mida see peaks tähendama? Kuidas ma seda kasutada saan?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
toomasy
HV kasutaja
toomasy

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2007 14:10:17 vasta tsitaadiga

toomasy kirjutas:
Kas see telefon vilgub ka nagu K610i ?

Ise küsin, ise vastan. icon_razz1.gif See telefon ei vilgu nagu K610. Nüüd õnnelik K550i omanik icon_smile.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 19.06.2007 11:33:43 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Kui panna telefon USBga arvuti taha siis üks variant, mis ekraanile tuleb, on töötamine koos arvutiga. Mida see peaks tähendama? Kuidas ma seda kasutada saan?

jah, ongi niimoodi, et valid peale kaabli kylge panekut, et kas telefonirezhiim v6i failivahetusrezhiim
failivahetuse korral telefoni funktsioonid ei funkka, s.t. helistada ei saa :S
kunagi toppisin tuttava juures telefoni kaabli kylge, j2i naug meelde, et kui toimib telefonirezhiim siis laadimist ei toimu
....t2pselt pole asjast küll sotti saanud, l2hen 6htul proovin t2pselt j2rgi

aku on tegelikult ylik6va - mul on v2he helistamist ning ooteaega tuleb nii 7-8 ööp2eva
samuti ei sure telefon sissetuleva k6ne peale maha kui aku on hommikul 20% peal, vaid veab ikka p2eva veel v2lja...

pildid paistavad telefonis teravad, pole arvutisse viicinud panna - vaatan ka need 6htul yle, siis saab t2psemalt jutustada...
pildistamise kohta veel, et suht h2maras toas v6i yldse pimedas pole m6tet (nt. inimesi) pildistada temaga,
sest aparaat ei oska 6iget valgebalanssi seadistada ning pildid tulevad kollased-rohelised ning ebateravad
saab sisse lylitada küll LED valgustuse (eredamalt l88b p6lema pildistamise hetkel),
mis on kehvem variant kui v2lklamp m6nel teisel sonyeerikul, aga sel juhul j22b nt inimene v6i ese pildil v2lgeks l2takaks....
p2eval normaalse valgusega, samuti 6ues on pildid v2ga normaalsed

puudust tunnen nokia helistajagruppidest, grupid küll on, aga ei saa seadistada grupi helinat v6i helinatugevust v6i logo...
grupid ongi ainult selleks et saata nt SMS tervele grupile....
kui tahad nt 10 tegelasele yhte helinat ning teisele 10 tegelasele teist helinat, pead ykshaaval helinad 2ra muutma...
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
lakers8
HV vaatleja

sõnum 23.06.2007 19:57:53 vasta tsitaadiga

kui laule telefoni panna siis kas neid saab ka erinevates kaustades sinna panna(nt. hip hop, reggae jne.) ja siis ainult kaustade järgi kuulata
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 01.07.2007 00:41:58 vasta tsitaadiga

Kuigi telfi ekraani on et ära tõmba kaablit tagant ära kui faile üle laen, siis lasin netist otse ühe filmi kausta talle, 100% tõmbas ära aga siiski kopeeris veel ja mõtlesin et on kõik. Nüüd telefon sisselülitamisel crashib kohe kust ma saan valida seda modi ja ühelegi nupuvajutusele ei reageeri... icon_rolleyes.gif mingit reseti nuppu ka sellel pole icon_smile.gif

loodan et SE support on mõistlik ja vastab mulle varsti icon_rolleyes.gif

traaa ma vapsjee häkker, mingi se update programi manuali järgi häkkisin telefoni korda 8)
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
stinger
HV kasutaja

sõnum 01.07.2007 01:55:33 vasta tsitaadiga

Kaustade järgi saab täitsa vabalt kuulata. Saad tekitada üleüldse oma playliste, märgid kausta, üksiku faili nii kuidas ise soovid. thumbs_up.gif
Oman seda ehk mingi kuukese ja akuga olen küll rahul, sama mis vana alca telil ehk ca 7 päeva. Võibolla mõni päev peale mõni alla.

Kuid siin käis jutt w610 softmodist, ehk keegi räägiks, mis plussid( ja/või miinused) siis uue softiga oleks?
http://youtube.com/watch?v=VuTl6yN1iJg - flashitud k550i. Ehk mingi flash menüü ja walkmani muusikaplayer - mis erinevused siis need on? Pole ise muid SE-sid näppinud...
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
pocketman
HV vaatleja
pocketman

sõnum 17.07.2007 01:23:50 vasta tsitaadiga

On siis nigu ka nüüd 2 kuud seda näpitud. Siiani ma ei mulle Eerikud ei meeldinud, kuna aga uued Nokiad oma välimuselt on aga nii jubedad, siis saigi marki vahetatud.
Siiamaani ei ole nagu nurinaks põhjust. Hindeks saab 5. Eks natuke häirib jah see, et tal on TFD-ekraan, mitte TFT. Pildi kvaliteet on neil küll sama aga TFD on veits energiasäästlikum, siit see miinus ka siis: tahaks kohe taskust võttes kellaaega vaadata, ilma et peaks nuppu vajutama. TFD ekraan aga ei võimalda ständbais kirjasid kuvada.
Mälu sai ka giga sisse, kuigi siiani pole aega seda kasutada olnud. MP3-d seisavad juba pikalt kuulamata...pole aega. Raadio võiks ka mängida ilma HF-antennita, saaks vahest laua peale tuksuma panna. Alati pole ju kõrvaklappe kaasas. icon_smile.gif
Igasugu staffi Ericssonidele on minu arvates piisavalt http://www.lasyk.net lehel. Nende laadimiseks on seal olemas ka My Phone Explorer, sellest oli siin eespool ka juttu. Hea lihtne kasutada, eestikeelne. Samast saab ka My Theme Creatory, see on päris hea proge teemade tegemiseks ja muutmiseks.

Nüüd siis oman üle mitme aasta jälle sellist telefoni, millega olen rahul. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 23.07.2007 13:07:45 vasta tsitaadiga

... kes veel ei tea, siis reeglina kasutavad raadioga telefonid HF -d antennina, ilma selleta, ei pruugi signaalitundlikus olla piisav, et kuulatavalt ühtegi raadiot kätte saada. Kunagi sai proovitud K700i peal häkitud tarkavaraga raadio ilma HF -ta mängima panna, kuid see polnud vaeva väärt, mängis ainult ükskuid tugevamaid jaamu ja sedagi mitte igal pool ja alati ...
MartinMy
HV vaatleja

sõnum 24.07.2007 11:23:05 mälukaart vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda, kui suurt mälukaarti on antud isendiga võimalik kasutada ? SE koduleht annab niisuguse teksti "Extend a device´s memory with the smallest memory card on the market, Memory Stick Micro; (M2) (up to 1GB)." Aga sealt nagu ei loe välja, kas toetab ka suuremaid või nemad pakuvad 1GB suurust kaarti.
Ja mujal on ka igalpool ainult mainitud, et toetab ei midagi enamat, seega kas kellelgi on kogemusi suuremate kaartidega??
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Margus014
HV kasutaja
Margus014

sõnum 24.07.2007 11:55:21 vasta tsitaadiga

olen kah selle telefoni verivärske omanik.
Absoluutselt kõik mulle selle juures meeldib, va see et ei ole pimeduspildil kella icon_cry.gif
väga vägev on ka tagakaane kinnitus (ärakadumisvõimalus on praktiliselt välistatud) thumbs_up.gif
MartinMy, üritan täna ära korraks sõbra 2GB M2 kaarti sisse panna ja vaatan siis et mida telefon ütleb 8)

hindeks annaksin 10-ne palli süsteemis 9,9
thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

MartinMy
HV vaatleja

sõnum 24.07.2007 15:49:01 vasta tsitaadiga

Sai siis 2GB sisse ostetud ja töötab ilusti
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Margus014
HV kasutaja
Margus014

sõnum 24.07.2007 16:52:40 vasta tsitaadiga

seda on küll väga hea kuulda thumbs_up.gif .
aga mis hinnaga ostsid ja kuskohast?

Mario.
HV Guru

sõnum 24.07.2007 16:54:16 vasta tsitaadiga

telefon aksepteerib kuni 4gb
tagasi üles
Fatl4nd
HV vaatleja
Fatl4nd

sõnum 31.07.2007 10:38:22 vasta tsitaadiga

Oleks paar küsimust selle fööni kohta. Esiteks kas seda taskulampi saabki kasutada ainult läbi kaamerafunktsiooni? Ja millisesse folderisse ma peaks paigutama mängud?

RE : mängude värgi sain selgeks
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Charly16
HV vaatleja

sõnum 31.07.2007 12:06:15 vasta tsitaadiga

Taskulampi saab ka "Abimees" alt, seal allpool.
tagasi üles
Margus014
HV kasutaja
Margus014

sõnum 31.07.2007 12:24:49 vasta tsitaadiga

seal 3 funktsiooni.
1) Põleb niisama.
2) Põleb 1 minut
3) SOS

steep
HV vaatleja

sõnum 19.08.2007 21:23:02 vasta tsitaadiga

Millised klapid sellel on?
On need head?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 19.08.2007 21:54:15 vasta tsitaadiga

viga pole, pole inear
tagasi üles
steep
HV vaatleja

sõnum 20.08.2007 13:48:51 vasta tsitaadiga

aga kas neid in eari omi saab osta eraldi ka kuskilt, siukseid nagu w610-l on, ma pole küll kuskil näinud ?? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
stinger
HV kasutaja

sõnum 20.08.2007 22:52:14 vasta tsitaadiga

Kas keegi on kokku puutunud miskise softiga või draiveritega, mis parandaks kaamera pildikvalikteeti ?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 20.08.2007 23:00:13 vasta tsitaadiga

steep kirjutas:
aga kas neid in eari omi saab osta eraldi ka kuskilt, siukseid nagu w610-l on, ma pole küll kuskil näinud ?? icon_rolleyes.gif

Esimesest Elisa esindusest saad need klapid 390.- thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 20.08.2007 23:00:36 vasta tsitaadiga

stinger kirjutas:
Kas keegi on kokku puutunud miskise softiga või draiveritega, mis parandaks kaamera pildikvalikteeti ?
telefonis def peal olev soft?
tagasi üles
steep
HV vaatleja

sõnum 23.08.2007 13:32:47 vasta tsitaadiga

aga mis vahe k550 - i muusika pleieril ja w610 pleieril icon_question.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K550i mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.