Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XYZ
HV Guru

|
15.08.2007 12:58:03
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
londiste kirjutas: |
aasta-paar tagasi oli ka w2k enterprise klientide juures veel täiesti suurel hulgal kasutuses. |
Mõnes firmas hakatakse alles praegu Win2k arvuteid XP-le üle viima ja isegi ei mõelda Vistale. |
Mujal maailmas on lisaks veel kombeks arvuteid enam-vähem viimse piiri peale ära kasutada ja neil ei vahetata opsüsteemi üldse.
Küsimus on siiski, et mida küsida uue arvuti opsüsteemiks ja selles suhtes on praegu seis selgelt XP kasuks vähegi normaalsetel klientidel/firmadel, sest Vistat peetakse õigustatult tooreks alles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.08.2007 13:04:42
|
|
|
XYZ, firmadele müüakse vista businessi, kui koos arvutiga opsüsteemi vaja on
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
15.08.2007 13:06:17
|
|
|
XYZ, firmadele müüakse vista businessi, kui koos arvutiga opsüsteemi vaja on  |
eespool oli link arvutiuudisnupukesele, seda lugesid ikka?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.08.2007 13:36:15
|
|
|
muig, mispidi see täpselt nüüd seondub?
selle lause mõte oli businessi xp kasutamise lubatuses.
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
15.08.2007 16:03:46
|
|
|
muig, mispidi see täpselt nüüd seondub?
selle lause mõte oli businessi xp kasutamise lubatuses. |
"Arvutitootja Dell, kes alles hiljuti lõpetas Windows XP müügi oma arvutites, eelistades selleks Vistat, on hakanud jälle pakkuma Windows XP võimalust. Tundub, et Microsofti poolt seatud XP surmadaatum 31. jaanuar 2008 ei ole arvutitootjate poolt veel vastuvõetav." --- see tekst küll ei räägi, et Vista business too pakutav oleks........
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
15.08.2007 17:36:47
|
|
|
allar4 kirjutas: |
allar4 kirjutas: |
kas keegi oskab öelda, kuidas passwordi saaks nii peale minema panna, kui läpaka klapi kokku lükkan või ta lihtsalt sleep modesse jääb? Et pärast passwordi küsiks. |
???? |
Oeh, üldiselt saab enda kasutajale parooli peale Control Panel -> User accounts, kui sealt olemas, siis Power Options ja ülevalt Require a password on wakeup.
Mis puutub XP mittesuremisse, siis mul tööl uurivad kliendid koguaeg läpakaid ostes XP kohta. Kui XP-ga mudelit ei ole, siis tavaliselt lähevad sel puhul loosi Vista Businessiga mudelid, millele me sujuvalt legaalse XP Pro asemele laseme enne kliendile üleandmist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.08.2007 18:35:24
|
|
|
Täna õhtuks peaks Vista SP1 Pre-Beta olemas olema .Faili suurus on 3.16 GB seega pole kindel kas see on juba nt Ultimate-sse integreeritud või saab seda ka eraldi installida.Eks õhta näeb .Kui on integreeritud siis ei viitsi proovima hakata aga kui on eraldi installitav siis proovin järgi.Kahju ainult ,et uut Kerneli versiooni pole sees (Final SP1-s peaks olema...Kernel uuendatakse siis samaks mida kasutab Windows Server 2008 )
EDIT:Hetkel 2.90 GB aka ~90.6% olemas 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
15.08.2007 18:53:58
Vista imeb |
|
|
Pole ühtegi head kogemust Vistaga. Sellel on pigem esteetiline kui praktiline väärtus.
Esmamuljel meenutas Mac OS X süsteemi. YouTube's on ka tore võrdlus tehtud nende vahel, mis kinnitab mu seoseid - http://www.youtube.com/watch?v=TaIUkwPybtM
Kel naljatuju, võib sealt palju Vistaga seoses lisaks leida.
Mulle ei meeldi Vista juures see, et ta töötab virtuaalmasina peal, mis võtab jõudlust maha. Seoses rohkete restartidega tulid mul nostalgilised win98 ajad meelde, näiteks trummid peale uuendamisele järgnenud restarti. Trumme muidugi Vistal enam pole, aga sobiks hästi sinna küll, vähemalt mina mõtlesin juurde
Start menüüs olevaid programme on ka tüütu kerida, eelmiste versioonidega leiab kiiremini soovitud programmi üles.
Kõige magusam koht on aga draiverite juures. Sõber ostis hiljuti GeForce 8600 Go videoga läpaka, kuid juurde ostetud Vista ei toetanud seda. XP-ga töötab ilusti, seega raha vastu taevast.
Toon paar naljakat pilti, mis tuli VGA draiveri installimisel ette:
Mina jään igatahes veel pikalt XP kasutajaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.08.2007 18:59:28
Re: Vista imeb |
|
|
virtuaalmasina peal? loll jutt.
restardid on windowsitel kogu aeg olnud, vistal veidi vähem kui xp-l oli.
draiveritoe koha pealt peksa kõigepealt nvidiat, siis läpaka tootjat, siis sõpra, et enne opsüsteemi ostmist kiiret taustauuringut ei tee.
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
15.08.2007 19:01:31
|
|
|
sinusuguseid vigaseid tihendeid on siin hulgim olnud, kui otsid hoolega ehk isegi leiad sama probleemi kurtjat ja ka linke kust ta õiged asjad peale sai...........
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.08.2007 19:04:08
|
|
|
d3t kirjutas: |
XYZ, idiooid. Mis sellest XP ikka tahta? Ennem ubuntu, perrin või midagi kui XP. Milleks SP3 Xple kui Vitsa olemas? Mõtetus..... |
vaatad ainult oma mätta otsast, enamik firmasid kasutavad praegu ja ka veel lähiaastail XP-d
hollywer, nagu näha, on see Ordi läppar? sel draiverid täitsa olemas.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
viimati muutis SKG 15.08.2007 19:08:15, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.08.2007 19:11:17
|
|
|
hollywer ,Vista kogemus on erinevatel inimestel väga erinev(umbes nagu alkoholijoobega...teate küll ).Endal pole näiteks kunagi selliseid sinu kirjeldatud probleeme esinenud ja Vista on alati suutnud mulle suht hea mulje jätta 8) (v.a Beta 2 mis oli tõesti masendav kui võrrelda praegusega ).Üldiselt kipub siiski olema nii,et mida kehvem ja vanem raudvara seda rohkem probleeme ja seda rahulolematumad kasutajad.Pole eriti näinud,et mõnel tutika riistvaraga arvutikasutajal Vista mingit käkki pidevalt kokku keeraks.Küll aga olen seda piisavalt näinud vanema riistvara puhul .
hollywer kirjutas: |
Mulle ei meeldi Vista juures see, et ta töötab virtuaalmasina peal, mis võtab jõudlust maha |
See lause jäi küll pisut arusaamatuks mulle
Mis su sõpra puutub siis las piilub LaptopVideo2go nimelisele lehele : http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=14405
EDIT:
XYZ kirjutas: |
....sinusuguseid vigaseid tihendeid on siin hulgim olnud.... |
XYZ täna ärapanemise tujus vist .Hea tekst btw
viimati muutis Tomorrow 15.08.2007 19:13:25, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
15.08.2007 19:25:09
|
|
|
XYZ, idiooid. Mis sellest XP ikka tahta? Ennem ubuntu, perrin või midagi kui XP. Milleks SP3 Xple kui Vitsa olemas? Mõtetus..... |
Microsoftile pole tõesti kasulik teha SP3, kui Vistaga jooksevad kasumid sisse
Skeptik kirjutas: |
hollywer, nagu näha, on see Ordi läppar? sel draiverid täitsa olemas. |
Proovisime igasuguseid draivereid - ei töötanud kaasa antud ega netist leitud
tomorrow kirjutas: |
Mulle ei meeldi Vista juures see, et ta töötab virtuaalmasina peal, mis võtab jõudlust maha |
See lause jäi küll pisut arusaamatuks mulle  |
Kui .NET ei ole midagi VM sarnast, siis ma väga vabandan oma lolluse pärast.
Siis ma ei tea, mix Vista nii kohmakas on, järelikult lohakalt progetud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
tagasi üles |
|
 |
hollywer
HV kasutaja

|
15.08.2007 19:29:38
|
|
|
Oli jah, tnx!
Kui kunagi aega, võib proovida uuesti Vista peale panna ja neid pakutud draivereid installida. Samad asjad olid muidu plaadil ka olemas, kuid ilmselt ainult 64-bitise jaoks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
15.08.2007 19:35:39
|
|
|
Microsoftile pole tõesti kasulik teha SP3, kui Vistaga jooksevad kasumid sisse
Skeptik kirjutas: |
hollywer, nagu näha, on see Ordi läppar? sel draiverid täitsa olemas. |
Proovisime igasuguseid draivereid - ei töötanud kaasa antud ega netist leitud
tomorrow kirjutas: |
See lause jäi küll pisut arusaamatuks mulle  |
Kui .NET ei ole midagi VM sarnast, siis ma väga vabandan oma lolluse pärast.
Siis ma ei tea, mix Vista nii kohmakas on, järelikult lohakalt progetud. |
NET == VM on küll sant võrdlus, päris sarnasuseta nad pole aga võrdsusest on ikka asi üsna kaugel, sest samaaegselt tuleb NET'i ka lihtsalt teegiga (Library) võrrelda........ja tarkvara töökiirus võib ta vist isegi teinekord hoopis kasvatada veidi - kui uuem kood juhtub olema koos ja vanemates opsüsteemides sama asja on mitu DLL-i lahendamas........
Vista kohmakus aga tuleneb minu arvates liiga suurest tegijate hulgast, süsteem on nii suur, et selle kordineerimine paratamatult läheb kohati käest ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.08.2007 20:02:20
|
|
|
oeh.
XYZ, .net tarbib üsna konkreetselt virtuaalmasinat. selles osas on sarnasus javaga täiesti olemas. seleta lähemalt, mismõttes sa .neti teegiga võrdled?
hollywer, su sellesuunalise jutu peale ei oskagi kohe midagi kosta, kõik opsüsteemid, kus java töötab, on samamoodi virtuaalmasinad? loll jutt.
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
15.08.2007 20:11:28
|
|
|
oeh.
XYZ, .net tarbib üsna konkreetselt virtuaalmasinat. selles osas on sarnasus javaga täiesti olemas. seleta lähemalt, mismõttes sa .neti teegiga võrdled?
hollywer, su sellesuunalise jutu peale ei oskagi kohe midagi kosta, kõik opsüsteemid, kus java töötab, on samamoodi virtuaalmasinad? loll jutt. |
Teegiga võrdlen seepärast, et seal on koos palju funktsioone mis vanemates süsteemides olid näiteks WinAPI-s. Võin eksida aga senise tutvumise alusel on .NET nähtus omaette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
15.08.2007 20:37:30
|
|
|
olen kasutanud vistat pea 2 kuud ja pole ühtegi halba sõna öelda toimib nagu siid ja on kiirem kui XP ! Vista tuli mul läppariga kaasa ja ise olen väga rahul niiet
kandilise XP peale ise enam tagasi ei läheks
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk150
HV kasutaja
|
15.08.2007 21:09:56
|
|
|
vista juba detsembrist(billgates editionist alates) peal olnud, pole midagi kiiremat kui vista start menu, kui keegi veel ei tea siis sellest lihtsamat enam olla ei saa, piisab vaid proge nime teamisest. lükkad win keyd ja toksid 3-4 esitähte ja enter ning voila tulebki soovitud proge lahti, ma ei leia sellel all programsi nupul MINGIT mõtet
aa muidu vista kohta on 1 VALUS viga ka mis mulle ei meeldi ja paneb kurjalt muretsema,
nimelt kasutatakse updatemisel HardLinkFile nimelist asjapulka mis aga ei suuda hakkama saada partitsioonide vahel andmete tõstmisega, st kui tõsta Program Files ümber teisele partitsioonile siis ei taha enam asi updateda ennast, loodan et see saab kunagi fixitud, nati nadi on koguaeg updatemiseks XML i ümber kirjutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.08.2007 21:36:36
|
|
|
WinBeta destsembrist. Hiljem legaaseks saadud, aga install ikka detsembrist mullgi, ja ei kurda. Vahepeal oli nädal, kus programmid lihtsalt pangestusid (Firefox has stoped working bla bla bla, kuid tegelt töötas ilusti), kuid praegu pole esinenud.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.08.2007 21:41:17
|
|
|
heh, vaatasin just, Vistale on korraga 12 uut update tulnud mul
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.08.2007 21:42:05
|
|
|