Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.08.2007 12:58:03 vasta tsitaadiga

Motiv8 kirjutas:
londiste kirjutas:

aasta-paar tagasi oli ka w2k enterprise klientide juures veel täiesti suurel hulgal kasutuses.

Mõnes firmas hakatakse alles praegu Win2k arvuteid XP-le üle viima ja isegi ei mõelda Vistale.
Mujal maailmas on lisaks veel kombeks arvuteid enam-vähem viimse piiri peale ära kasutada ja neil ei vahetata opsüsteemi üldse.
Küsimus on siiski, et mida küsida uue arvuti opsüsteemiks ja selles suhtes on praegu seis selgelt XP kasuks vähegi normaalsetel klientidel/firmadel, sest Vistat peetakse õigustatult tooreks alles.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.08.2007 13:04:42 vasta tsitaadiga

XYZ, firmadele müüakse vista businessi, kui koos arvutiga opsüsteemi vaja on icon_biggrin.gif
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.08.2007 13:06:17 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
XYZ, firmadele müüakse vista businessi, kui koos arvutiga opsüsteemi vaja on icon_biggrin.gif
eespool oli link arvutiuudisnupukesele, seda lugesid ikka?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.08.2007 13:36:15 vasta tsitaadiga

muig, mispidi see täpselt nüüd seondub?
selle lause mõte oli businessi xp kasutamise lubatuses.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.08.2007 16:03:46 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
muig, mispidi see täpselt nüüd seondub?
selle lause mõte oli businessi xp kasutamise lubatuses.
"Arvutitootja Dell, kes alles hiljuti lõpetas Windows XP müügi oma arvutites, eelistades selleks Vistat, on hakanud jälle pakkuma Windows XP võimalust. Tundub, et Microsofti poolt seatud XP „surmadaatum” — 31. jaanuar 2008 — ei ole arvutitootjate poolt veel vastuvõetav." --- see tekst küll ei räägi, et Vista business too pakutav oleks........
tagasi üles
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.08.2007 17:36:47 vasta tsitaadiga

allar4 kirjutas:
allar4 kirjutas:
kas keegi oskab öelda, kuidas passwordi saaks nii peale minema panna, kui läpaka klapi kokku lükkan või ta lihtsalt sleep modesse jääb? Et pärast passwordi küsiks.

????

Oeh, üldiselt saab enda kasutajale parooli peale Control Panel -> User accounts, kui sealt olemas, siis Power Options ja ülevalt Require a password on wakeup.

Mis puutub XP mittesuremisse, siis mul tööl uurivad kliendid koguaeg läpakaid ostes XP kohta. Kui XP-ga mudelit ei ole, siis tavaliselt lähevad sel puhul loosi Vista Businessiga mudelid, millele me sujuvalt legaalse XP Pro asemele laseme enne kliendile üleandmist.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.08.2007 18:35:24 vasta tsitaadiga

Täna õhtuks peaks Vista SP1 Pre-Beta olemas olema icon_smile.gif .Faili suurus on 3.16 GB seega pole kindel kas see on juba nt Ultimate-sse integreeritud või saab seda ka eraldi installida.Eks õhta näeb icon_razz1.gif .Kui on integreeritud siis ei viitsi proovima hakata aga kui on eraldi installitav siis proovin järgi.Kahju ainult ,et uut Kerneli versiooni pole sees icon_cry.gif (Final SP1-s peaks olema...Kernel uuendatakse siis samaks mida kasutab Windows Server 2008 icon_wink.gif )

EDIT:Hetkel 2.90 GB aka ~90.6% olemas 8)
tagasi üles
hollywer
HV kasutaja
hollywer

sõnum 15.08.2007 18:53:58 Vista imeb vasta tsitaadiga

Pole ühtegi head kogemust Vistaga. Sellel on pigem esteetiline kui praktiline väärtus.
Esmamuljel meenutas Mac OS X süsteemi. YouTube's on ka tore võrdlus tehtud nende vahel, mis kinnitab mu seoseid - http://www.youtube.com/watch?v=TaIUkwPybtM
Kel naljatuju, võib sealt palju Vistaga seoses lisaks leida.
Mulle ei meeldi Vista juures see, et ta töötab virtuaalmasina peal, mis võtab jõudlust maha. Seoses rohkete restartidega tulid mul nostalgilised win98 ajad meelde, näiteks trummid peale uuendamisele järgnenud restarti. Trumme muidugi Vistal enam pole, aga sobiks hästi sinna küll, vähemalt mina mõtlesin juurde icon_razz.gif
Start menüüs olevaid programme on ka tüütu kerida, eelmiste versioonidega leiab kiiremini soovitud programmi üles.
Kõige magusam koht on aga draiverite juures. Sõber ostis hiljuti GeForce 8600 Go videoga läpaka, kuid juurde ostetud Vista ei toetanud seda. XP-ga töötab ilusti, seega raha vastu taevast.
Toon paar naljakat pilti, mis tuli VGA draiveri installimisel ette:

Mina jään igatahes veel pikalt XP kasutajaks
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.08.2007 18:59:28 Re: Vista imeb vasta tsitaadiga

virtuaalmasina peal? loll jutt.
restardid on windowsitel kogu aeg olnud, vistal veidi vähem kui xp-l oli.

draiveritoe koha pealt peksa kõigepealt nvidiat, siis läpaka tootjat, siis sõpra, et enne opsüsteemi ostmist kiiret taustauuringut ei tee.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.08.2007 19:01:31 vasta tsitaadiga

sinusuguseid vigaseid tihendeid on siin hulgim olnud, kui otsid hoolega ehk isegi leiad sama probleemi kurtjat ja ka linke kust ta õiged asjad peale sai...........
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.08.2007 19:04:08 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
XYZ, idiooid. Mis sellest XP ikka tahta? Ennem ubuntu, perrin või midagi kui XP. Milleks SP3 Xple kui Vitsa olemas? Mõtetus.....

vaatad ainult oma mätta otsast, enamik firmasid kasutavad praegu ja ka veel lähiaastail XP-d

hollywer, nagu näha, on see Ordi läppar? sel draiverid täitsa olemas.

viimati muutis SKG 15.08.2007 19:08:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
hollywer
HV kasutaja
hollywer

sõnum 15.08.2007 19:06:48 Re: Vista imeb vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
virtuaalmasina peal? loll jutt.
Mida siis kujutab endast .NET?
Pole kuulnud, et Java ilma virtuaalmasinata töötaks.
Millegipärast kuulub .NET ka virtuaalmasina rakenduste hulka - http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_machine#List_of_virtual_machine_software

viimati muutis hollywer 15.08.2007 19:36:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.08.2007 19:11:17 vasta tsitaadiga

hollywer ,Vista kogemus on erinevatel inimestel väga erinev(umbes nagu alkoholijoobega...teate küll icon_lol.gif ).Endal pole näiteks kunagi selliseid sinu kirjeldatud probleeme esinenud ja Vista on alati suutnud mulle suht hea mulje jätta 8) (v.a Beta 2 mis oli tõesti masendav kui võrrelda praegusega icon_neutral.gif ).Üldiselt kipub siiski olema nii,et mida kehvem ja vanem raudvara seda rohkem probleeme ja seda rahulolematumad kasutajad.Pole eriti näinud,et mõnel tutika riistvaraga arvutikasutajal Vista mingit käkki pidevalt kokku keeraks.Küll aga olen seda piisavalt näinud vanema riistvara puhul icon_rolleyes.gif .

hollywer kirjutas:
Mulle ei meeldi Vista juures see, et ta töötab virtuaalmasina peal, mis võtab jõudlust maha

See lause jäi küll pisut arusaamatuks mulle icon_confused.gif

Mis su sõpra puutub siis las piilub LaptopVideo2go nimelisele lehele icon_wink.gif : http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=14405

EDIT:
XYZ kirjutas:
....sinusuguseid vigaseid tihendeid on siin hulgim olnud....

XYZ täna ärapanemise tujus vist icon_lol.gif .Hea tekst btw icon_lol.gif thumbs_up.gif

viimati muutis Tomorrow 15.08.2007 19:13:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
hollywer
HV kasutaja
hollywer

sõnum 15.08.2007 19:25:09 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
XYZ, idiooid. Mis sellest XP ikka tahta? Ennem ubuntu, perrin või midagi kui XP. Milleks SP3 Xple kui Vitsa olemas? Mõtetus.....
Microsoftile pole tõesti kasulik teha SP3, kui Vistaga jooksevad kasumid sisse icon_razz.gif

Skeptik kirjutas:
Proovisime igasuguseid draivereid - ei töötanud kaasa antud ega netist leitud

tomorrow kirjutas:

hollywer kirjutas:
Mulle ei meeldi Vista juures see, et ta töötab virtuaalmasina peal, mis võtab jõudlust maha

Kui .NET ei ole midagi VM sarnast, siis ma väga vabandan oma lolluse pärast.
Siis ma ei tea, mix Vista nii kohmakas on, järelikult lohakalt progetud.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.08.2007 19:25:36 vasta tsitaadiga

hollywer, eeldan, et tegu oli mudeliga IFL90?
http://service.marasst.com/Compal/IFL90_91/Drivers/Vista_32_64/

hollywer
HV kasutaja
hollywer

sõnum 15.08.2007 19:29:38 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
hollywer, eeldan, et tegu oli mudeliga IFL90?
http://service.marasst.com/Compal/IFL90_91/Drivers/Vista_32_64/

Oli jah, tnx! icon_smile.gif
Kui kunagi aega, võib proovida uuesti Vista peale panna ja neid pakutud draivereid installida. Samad asjad olid muidu plaadil ka olemas, kuid ilmselt ainult 64-bitise jaoks.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.08.2007 19:35:39 vasta tsitaadiga

hollywer kirjutas:
d3t kirjutas:
Microsoftile pole tõesti kasulik teha SP3, kui Vistaga jooksevad kasumid sisse icon_razz.gif

Skeptik kirjutas:
Proovisime igasuguseid draivereid - ei töötanud kaasa antud ega netist leitud

tomorrow kirjutas:

hollywer kirjutas:

Kui .NET ei ole midagi VM sarnast, siis ma väga vabandan oma lolluse pärast.
Siis ma ei tea, mix Vista nii kohmakas on, järelikult lohakalt progetud.
NET == VM on küll sant võrdlus, päris sarnasuseta nad pole aga võrdsusest on ikka asi üsna kaugel, sest samaaegselt tuleb NET'i ka lihtsalt teegiga (Library) võrrelda........ja tarkvara töökiirus võib ta vist isegi teinekord hoopis kasvatada veidi - kui uuem kood juhtub olema koos ja vanemates opsüsteemides sama asja on mitu DLL-i lahendamas........
Vista kohmakus aga tuleneb minu arvates liiga suurest tegijate hulgast, süsteem on nii suur, et selle kordineerimine paratamatult läheb kohati käest ära.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.08.2007 20:02:20 vasta tsitaadiga

oeh.
XYZ, .net tarbib üsna konkreetselt virtuaalmasinat. selles osas on sarnasus javaga täiesti olemas. seleta lähemalt, mismõttes sa .neti teegiga võrdled?
hollywer, su sellesuunalise jutu peale ei oskagi kohe midagi kosta, kõik opsüsteemid, kus java töötab, on samamoodi virtuaalmasinad? loll jutt.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.08.2007 20:11:28 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
oeh.
XYZ, .net tarbib üsna konkreetselt virtuaalmasinat. selles osas on sarnasus javaga täiesti olemas. seleta lähemalt, mismõttes sa .neti teegiga võrdled?
hollywer, su sellesuunalise jutu peale ei oskagi kohe midagi kosta, kõik opsüsteemid, kus java töötab, on samamoodi virtuaalmasinad? loll jutt.
Teegiga võrdlen seepärast, et seal on koos palju funktsioone mis vanemates süsteemides olid näiteks WinAPI-s. Võin eksida aga senise tutvumise alusel on .NET nähtus omaette.
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 15.08.2007 20:37:30 vasta tsitaadiga

olen kasutanud vistat pea 2 kuud ja pole ühtegi halba sõna öelda toimib nagu siid ja on kiirem kui XP ! Vista tuli mul läppariga kaasa ja ise olen väga rahul niiet
kandilise XP peale ise enam tagasi ei läheks
tagasi üles
mikk150
HV kasutaja

sõnum 15.08.2007 21:09:56 vasta tsitaadiga

vista juba detsembrist(billgates editionist alates) peal olnud, pole midagi kiiremat kui vista start menu, kui keegi veel ei tea siis sellest lihtsamat enam olla ei saa, piisab vaid proge nime teamisest. lükkad win keyd ja toksid 3-4 esitähte ja enter ning voila tulebki soovitud proge lahti, ma ei leia sellel all programsi nupul MINGIT mõtet
aa muidu vista kohta on 1 VALUS viga ka mis mulle ei meeldi ja paneb kurjalt muretsema,
nimelt kasutatakse updatemisel HardLinkFile nimelist asjapulka mis aga ei suuda hakkama saada partitsioonide vahel andmete tõstmisega, st kui tõsta Program Files ümber teisele partitsioonile siis ei taha enam asi updateda ennast, loodan et see saab kunagi fixitud, nati nadi on koguaeg updatemiseks XML i ümber kirjutada
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 15.08.2007 21:36:36 vasta tsitaadiga

WinBeta destsembrist. Hiljem legaaseks saadud, aga install ikka detsembrist mullgi, ja ei kurda. Vahepeal oli nädal, kus programmid lihtsalt pangestusid (Firefox has stoped working bla bla bla, kuid tegelt töötas ilusti), kuid praegu pole esinenud.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.08.2007 21:41:17 vasta tsitaadiga

heh, vaatasin just, Vistale on korraga 12 uut update tulnud mul icon_smile.gif
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.08.2007 21:42:05 vasta tsitaadiga

hmm, huvitav kas vista updated hakkavad siis kolmapäeviti olema icon_biggrin.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.08.2007 21:42:41 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
heh, vaatasin just, Vistale on korraga 12 uut update tulnud mul icon_smile.gif

No eile näiteks tuli 9 icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.