|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
DODONPACHI
HV veteran

|
18.06.2007 22:06:32
|
|
|
FYI: M3 Simply on R4, millele on brändinime alusel hinda natuke juurde krutitud. Riistvaraliselt on nad e-v identsed ning üldjuhul tuleb firmware'i uuendus enne R4'le ja siis Simply'le. R4 ainus miinus on see, et tihtipeale ei tea kas pakis on must või valge kest.
Lisaks sellele ei ole minu arust microSD ja cartridge'i koos tellimine kuigi mõistlik tegevus, kui sul just sügavat vajadust riigile tolli pole maksta. Lisaks sellele ei anta sulle Gameyeeeah'is valikut nende teiste, veidi vähem sobilike microSD'de asemel tellida garanteeritult kõige paremini ühilduvam (nt. Castlevania PoR ei jookse kokku) ning samas odavaim Toshiba 1GB'ne microSD. Viimane tuleks mujalt tellida, nt. eBay'st, kus mina maksin microSD + shippingu eest kokku veidi alla 250 EEK. Ning Gameyeeeah'ist puhta R4 tellimine läks mul kokku midagi 400-500 EEK vahel maksma, tolli kinni ei jäänud.
Ehk siis, kes umbes tunnikese uurimisele pühendab, leiab vägagi kergelt viise kuidas maksta oluliselt vähem antud lahenduse eest. Tuleb lihtsalt veidike eestlaslikku kitsilikkust praktiseerida.
Ja nüüd, kus teil kõikidel on mängude katsetamiseks sobilikud vahendid olemas, on viimane aeg võitjate moodi ka mõni mäng osta. Tarkvaraanarhistid võivad mistahes mula ajada, fakt on see, et kui mõnda lokaliseerimisvaeva läbinud head mängu ei osteta piisavates kogustes, siis ei ole majanduslikult mõistlik veel sellelaadseid häid nišimänge lokaliseerida. Mariode puhul ei tee 10 Eesti päritolu piraati küll erilist vahet, kuid näiteks mõne Atluse mängu juures võib käputäis sarnase mõtlemisega piraate täiesti vabalt kaasa aidata sellele, et selle mängu järge otsustatakse mitte lokaliseerida ja mõnda samasse žanri kuuluvat nišimängu samuti mitte. Ja nii algabki kurb allakäiguspiraal, kus minusugused jaapani keelt kobamisi valdavad inimesed veel toime tulevad, kuid kus paljud teist ei teeks ilma FAQ abita maal ega taeval vahet. Ning FAQ abil on alati halb mängida.
Nii et proovige mänge. Ja kui meeldib, ostke, või siis tellige, kui muud võimalust pole.
Karbid on ka jumala vinged.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
19.06.2007 09:59:00
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
FYI: M3 Simply on R4, millele on brändinime alusel hinda natuke juurde krutitud. Riistvaraliselt on nad e-v identsed ning üldjuhul tuleb firmware'i uuendus enne R4'le ja siis Simply'le. R4 ainus miinus on see, et tihtipeale ei tea kas pakis on must või valge kest.
|
R4 on komplektis mõlemad kestad, must ja valge. Vähemalt minul olid küll.
Lisaks sellele ei ole minu arust microSD ja cartridge'i koos tellimine kuigi mõistlik tegevus, kui sul just sügavat vajadust riigile tolli pole maksta. Lisaks sellele ei anta sulle Gameyeeeah'is valikut nende teiste, veidi vähem sobilike microSD'de asemel tellida garanteeritult kõige paremini ühilduvam (nt. Castlevania PoR ei jookse kokku)
|
PoR võiks ikka ostetud olla. Seda enam, et perfektselt seda käima mälukaardi pealt vist ei saagi.
Nii et proovige mänge. Ja kui meeldib, ostke, või siis tellige, kui muud võimalust pole.
|
Mina olen tellinud www.dvdboxoffice.com -st kõik oma mängud. Mulle meeldib, et neil on transa tasuta ( ok ok tegelikult on transa hinna sees, aga see mida sa webis näed, on ka see mida maksad) , transa on kiire ja tolli pole veel kunagi kaela saanud, isegi väga kallite DVD collectors editionitega.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
19.06.2007 11:19:47
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
| R4 on komplektis mõlemad kestad, must ja valge. Vähemalt minul olid küll. |
Sooh, ju siis mul oli vanem batch. Hüva.
| PoR võiks ikka ostetud olla. Seda enam, et perfektselt seda käima mälukaardi pealt vist ei saagi. |
Saab, Toshiba enda ning Jaapanis toodetud Kingston'itega näiteks. Vähemalt nii räägitakse wikides, ja foorumites ka. Ise pole järele proovinud kuna mul sai DoS'i mängides Igavaniatest villand.
| Mina olen tellinud www.dvdboxoffice.com -st kõik oma mängud. Mulle meeldib, et neil on transa tasuta ( ok ok tegelikult on transa hinna sees, aga see mida sa webis näed, on ka see mida maksad) , transa on kiire ja tolli pole veel kunagi kaela saanud, isegi väga kallite DVD collectors editionitega. |
Ma olen ise ka DVDBO'd kasutanud, aga eelistan vg+'i kuna nende in-stock indikaatorid on usaldusväärsemad ning asjad tulevad kiiremini kohale, reeglina. Halb pole kumbki ning tolliga pole ka tegemist olnud, isegi suuremate tellimuste puhul.
Eile sain just esimese Phoenix Wright'i läbi mängitud ning, midagi ei ole öelda, soliidne mäng. Tal on küll igasugused vanamoelised seiklusmängude kammitsad küljes (sunniviisiline lineaarsus, astmeline progress, etc.) ning aeg-ajalt põrkus minu loogika mängu omaga, kuid need muutuvad veidi vähemtähtsaks kui mängu tervikuna vaadata. Sest, võta või jäta, mäng on lõbus ning sündmuste jälgimine kahel tasandil (valelikud tunnistajad kohtupingis vs. mängija teooria sellest mis tegelikult juhtus) on pidevalt põnev - ka siis, kui olukord tsipa frustreeriv on ning sa ei saa mängule selgeks teha seda vasturääkivust mida sina näed, vaid pead taipama ära selle, mida tema teab.
Ja teostus on ka iga poole pealt suht-koht super, eriti viimases, eraldi DS'ile tehtud case'is. Seega: 3,5/5
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
19.06.2007 14:15:04
|
|
|
DODONPACHI, kuidas mõistlik tegevus pole kaardi + microSD koostellimine? http://www.gameyeeeah.com/m3-ds-simply-kingston-microsd-tf-1gb-memory-card-p-247.html ilusti kirjas ka veel, et jaapanis toodetud Kingston, mis peakski olema parima sobivusega mälukaart... muidu eile sai nalja natuke.. DHL helistas onule ja küsis, et kuhu pakike tuua siis.. Ütles ära, ja vastati ilusti: "Ah me täna ei jõua" ... Täna saan kätte selle plönni siis...
Emm.. ja kui tugevad need imetillukesed MicroSD kaardid on? Võib juba carti sisselükates tunduda, et paindub/läheb katki, või on need tugevast materjalist tehtud ikka?
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
19.06.2007 14:38:57
|
|
|
Tollimaksu oleksid saanud vältida, aga tundub, et said tolli kaela hoopis DHL'i tõttu. Iseenesest pole see jah halb pakkumine, kuna Jaapani Kingston'id on samad mis Toshiba omad.
microSD'd on väga tugevad. Enne paindub see metallist ava su M3's kui see kaart. Purunemise asemel muretseksin ma nende kaotamise pärast.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
19.06.2007 14:40:53
|
|
|
tollimaksu sain jah kaela .. 300.- ehk siis terve kauba eest u 1400.- ... oehh... saaks juba kätte.. 3 tundi veel
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
19.06.2007 14:54:54
|
|
|
| Ja teostus on ka iga poole pealt suht-koht super, eriti viimases, eraldi DS'ile tehtud case'is. Seega: 3,5/5 |
Eriti nõudlik mees, kurat. Mis sul 5/5 siis on, Beethoveni 9. sümfoonia ainult või...
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
19.06.2007 15:05:50
|
|
|
(võib-olla sa tegid ainult nalja, aga...)
Mega Man 2, Half-Life 2 ning Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty kuuluvad selliste mängude hulka.
See, et neil kõigil kahed lõpus on, on täiesti juhuslik ja samas kummaline paratamatus perfektsioneerimise protsessis.
Jaa, hmm, võib-olla tuleks bit Generations: ORBITAL ka sinna hulka lisada. Ja Super Mario Bros. Ma ei tea veel. Võib-olla tuleks tabel teha enda jaoks, kus ma need punktid lõplikult paika panen. Äkki õpiksin Exceli kasutamise ka ära.
Ning 3,5/5 on jumala kõva skoor mu meelest!
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
19.06.2007 20:00:23
|
|
|
Kaua sealt DVDBOst ja VG+ist kaup kohale hulbib? Täitsa viisakad hinnad seal, võrreldes euroopa poodidega, aga arvatavasti Resident Evil4Wii PAL versiooni sealt ei saa :( ... kuradi wii regioonipiirangud fakk...
+veel see ka, et DHL juba kolmandat korda ütles: "Ah me täna ei jõua".... >:[ ... homme pean selle jubina kätte saama, kuna ülehomme on sõit võrru ja pole midagi teha autos 4+4 tundi...
mmh... keegi StarFox Commandi on mänginud? Või siis Jump! Super/ultimate Starsi?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
19.06.2007 20:12:41
|
|
|
| Jaa, hmm, võib-olla tuleks bit Generations: ORBITAL ka sinna hulka lisada. |
Mängisin teda just praegu uuesti ning võin julgelt öelda, et see mäng on definitiivne 5/5. Kurb, et ta peagi unustusse vajub, aga mis sinna ikka parata.
Kauba saabumine: vg+ on minu seniste tellimuse puhul kauba alati e-v koheselt (max 24h jooksul) välja saatnud ning kohale jõuavad mängud nii umbes nädala paariga. Sellele lisanduvad alati paar päeva Eesti postipunktides venimist jumal teab mis põhjustel. DVDBO on reeglina veidi kauem aega võtnud shippimisega, sest nende leht ei esita otsest laoseisu. Otseselt ebausaldusväärne ei ole aga kumbki.
Minul on kokku nüüdseks juba üle 30 GBA mängu ning kui üks erand välja arvata (kohalikust poest 99 EEK eest saadud NES'i Zelda GBA versioon) on nad kõik kas siis USA või Jaapani/Aasia impordid. Soovitan teistelegi, kui konsool lubab
Ning need DHL'i mehed on mingisugused tillid ju. Mis kuradi värk et "täna ei jõua." Nende ülesandeks on kaup kohale tuua nii kiiresti kui võimalik, maksku mis maksab.
Neist mängudest ei tunne ma ühegi vastu erilist huvi, seega pole proovinud.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
19.06.2007 20:24:14
|
|
|
| ot: |
Ning need DHL'i mehed on mingisugused tillid ju. Mis kuradi värk et "täna ei jõua." Nende ülesandeks on kaup kohale tuua nii kiiresti kui võimalik, maksku mis maksab. |
lol... Seda DHLi reklaami oled näinud, kus nad veavad helikopteritega neid suuri kive, millega püramiide ehitati... Seal oleks võinud nad sama asja öelda.. "Ahh... Täna, me ei jõua!"-DHL... (koma oli vaid pandud efektiks) |
Oh yeah.... NINJA GAIDEN...
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
19.06.2007 21:15:35
|
|
|
Suvel midagi head pole enam tulemas?
Ja mis ASH: Archaic Sealed Heat'ist on saanud?
,Kena topic.. Räägib tulevatest DS rpgdest.. Dragon Quest Monsters: Joker graafika on SUPER!
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.06.2007 10:22:25
|
|
|
Sain täna siis oma M3 kätte (1390.- )... aga vähemalt mälukaart on õige ja Portrait of Ruin töötab ilusti .. seda, et väga hea mäng (tundub) olema.. kui ta on sama hea, kui Dawn of Sorrow olen ma rahul, aga praegu tundub PoR parem olema.. tegelased liiguvad nagu lihvitumalt... nende omavaheline dialoog on normaalne.. mõlema käitumine on täitsa inimlik.. DoS'is olid tegelased.. veidi... "imelikumad".. ei oska paremat sõna välja mõelda .P .. Mis ma veel mängisin... Mario 3-3 natuke.. väga hea tundub... Brothers in Arms ka... selle framerate on aeglane ja liikumine tundub kahtlane... teistest mängudest jäi positiivsem mulje... aga jah... PoR=Superduper mäng!.. selle ma arvatavasti ostan ka, kui leian.. (arvasite, et muutun nüüd kurjaks piraonuks jamhh??)
DS Litega õues õnnestub mängida inimlikult? Ja kas selle nupud on veel clicky-mad, kui paksul?
E: SNES emulaator proovitud mõningate mängudega:
Castlevania DraculaX - Slow motion ja mingi hullult suur tulejuga vilgub ees.. peaks raskustega saama mängida
Battletoads & Double Dragon - crashib
Beavis and Butthead - intro mängib... mängus on ees mingi punane hunnik asju
Killer Instinct - slow motion, areeni pole.. raskustega mängitav
Fatal Fury Special - Slow motion.. muidu mängitav
Smash TV - Töötab laitmatult
Mario all stars + Super mario world - menüü on must.. mängus vilgub ja maad pole näha... mängitav vaid siis, kui kõik augud on peas
Super Star Wars 4-6 - ei lähe tööle
Ja kuskil praegu DS Lite ei saa odavamalt, kui 2600? nagu tõsiselt.. isegi M3 valgusastme juurdekeeramine ei aita (palju), ja see lutsib aku tunniga tühjaks..
DS Litel peaks ikka ekraan heledam olema, kui DS paksul M3st põhjakeeratuna...
E: Blehhh .. Spring loader M3s andis otsad
E: Miks DS teema jälle maha kärvab :´(
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.06.2007 20:22:49
|
|
|
Kas keegi seletaks är mulle,mismoodi käib mäng Picross. Kuidas krt sa tead,kuhu sa vajutad oma kaastid ja x - id? Mitte muffigi ei saa aru :/
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
30.06.2007 21:10:47
|
|
|
Flacko, Manuaal on kaasas? Loe see ilusti läbi -AddOn- Oeh... -.- Kohe siis öelnud, et mingit flash mängu mängid, mitte DSi oma -AddOn-
Endal on praegu käsil Phoenix Wright 1/2... Kahjuks ma kuradi idioot ikka pidin teist osa hakkama täna mängima (essas olen selle Will Powers' keissi juures).. ja kurat.. SIUKE SPOILER KARGAS NÄKKU, ET JUBE KOHE!!! Rohkem teist osa ei näpi, ennem kui essa läbi... no vbla natuke...
Aga jah..
Fucking amazing!
Kolmapäeval Must DS lite
ja ärge laske teemal välja surra... ma ise üritan küll bumpida aga ei saa ju niipalju kõrgemaid abijõusid läheb vaja appi
.|.
\/
viimati muutis EvilKatarn 30.06.2007 21:48:12, muudetud 4 korda |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.06.2007 21:17:01
|
|
|
Ma ei ole seda mängu ostnud.
Ja sai aru juba sellest. Netis proovisib Armor Games oma ja sain aru Väga huvitav mäng
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
02.07.2007 12:23:48
|
|
|
Gyakuten Saiban 3 (Phoenix Wright 3)... kas mitte ei pidanud juba jaapanis olema kolmas ja neljas osa väljas? Ja kolmas osa USA/Euro jaoks lokaliseerimisel? Aga sellele, mis lingil on võib preorderi teha, ja siis kui kätte saan on inglise keel kah valitav?
See kah veel, et Phoenix Wright 1s saab kuidagi mingeid story sequence näha? Paar kohta olid ikka väga head, mida tahaks uuesti näha.. näiteks see 1337 vend Sal Manella "Samurai Turnabout" cases ja see kooli flashback "Goodbye Turnabouts" cases..
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
02.07.2007 13:47:06
|
|
|
| amddude kirjutas: |
| Gyakuten Saiban 3 (Phoenix Wright 3)... kas mitte ei pidanud juba jaapanis olema kolmas ja neljas osa väljas? Ja kolmas osa USA/Euro jaoks lokaliseerimisel? Aga sellele, mis lingil on võib preorderi teha, ja siis kui kätte saan on inglise keel kah valitav? |
Ei ole. Inglise keel oli valitav ainult teises osas, ülejäänutes selline feature puudub.
| See kah veel, et Phoenix Wright 1s saab kuidagi mingeid story sequence näha? Paar kohta olid ikka väga head, mida tahaks uuesti näha.. näiteks see 1337 vend Sal Manella "Samurai Turnabout" cases ja see kooli flashback "Goodbye Turnabouts" cases.. |
Esimeses osas küll sellist asja ei ole kahjuks. Mängu läbides avanevate boonuste hulk on täpselt null. :(
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.07.2007 20:17:19
|
|
|
Ehk siis on õhkõrn võimalus, et saab kolmandat ja neljandat osa üldse mängida? fakk :( minusugused pirapeded tuleks vangi panna ja tagumikku kütta :(
E: nevuhrmind.. PW3 inglisekeelne lokaliseering on ka tulekul.. septembris täpsemalt..
aga... ma olen sutsu mures. nimelt ei pääse "rise from the ashes" cases edasi.. Kohtuistungil selle Angeli 3. testimony.. ise proovisin seal telefonijutu juures näidata kaarti, mis ei õnnestunud.. siis pidin esmakordselt Walkthroughd vaatama... ja mida kuradit? tegin ju täpselt nii nagu ka walkthroughs kirjas... aga kohtunik ütleb muidugi "... I see nothing contradictory O_O" ... bug? On see case üldse tähtis? Juhtub mingi põhitegelasega midagi, mida ma peaks teadma?
E: DS lite käes.. musta värvi siis... väga väga väga meeldib.. värvid on 10x erksamad ja elavamad, kui vanal DSil.. aga.. tumedal taustal on ülemisel ekraanil enamvähem keskel sinine stuck pixel... oehh... >_> ... tuleb üle elada.. garantiisse ei tea, kas on mõtet minna..
E: Tirisin selle DiagnoSe programmi.. jeal on mingi vilkuv asi, mis tuleb stuck pixeli peale viia ja siis see peaks selle eemaldama... kaua too peaks vilkuma seal?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
04.07.2007 23:17:27
|
|
|
Lihtsalt mainin, et kellel huvi, siis Play-Asiast saab veel 5 päeva tellida Jump! Ultimate Starsi ~30$ eest Mina igatahes tellisin.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
10.07.2007 21:38:13
|
|
|
| Tirisin selle DiagnoSe programmi.. jeal on mingi vilkuv asi, mis tuleb stuck pixeli peale viia ja siis see peaks selle eemaldama... kaua too peaks vilkuma seal? |
Võiks piisata vaid 30 sekundist. Soovitatakse ka koha hõõrumist või vajutamist. Palmi ekraani puhul see tehnika ei aidanud, aga seal see sinine piksel ei sega kah.
Kui ikka silma riivab, siis soovitaksin tagasi viia ja laseks uue anda (14 päeva õigus). Enda DS Litega pole 11 kuu jooksul midagi halba juhtunud.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.07.2007 22:40:18
|
|
|
mis ta ikka riivab... ära harjunud juba, ja pikapeale muutub see MINU siniseks pikseliks
Vana DS nüüd sõbrale müüdud.. ei jõua ära oodata, millal saab Mario 3-3 mängida üksteise vastu
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.07.2007 22:44:34
|
|
|
Iseendal on 7 surnud pikslit, kuid ma ei tee nendest välja. Kõige erksam on ülemise ekraani keskel ja erkpunane. teised pikslid on sellised pimedamad st vaevu märgatavad.
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.07.2007 22:48:33
|
|
|
| seitset ma küll välja ei kannataks...
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.07.2007 22:57:46
|
|
|
Heh, sa vaevu märkaksid. Ma olen juba nii harjunud et olin unustanud et kuskil on.
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
codemaster
HV kasutaja

|
20.07.2007 16:09:30
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
| Heh, sa vaevu märkaksid. Ma olen juba nii harjunud et olin unustanud et kuskil on. |
oi oi kaua sul DS olnud on juba? Mul oli kohe karbist välja võttes 1 surnud pixel ja ma mõtlesin, et täielik praak või midagi
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
20.07.2007 16:21:02
|
|
|
Emm, mu DS on olnd pea 2a. Sain 2005 Dec kuskil
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
20.07.2007 17:41:28
|
|
|
| Kas M3 Simply kõrgmahutavusega MicroSD kaarte toetab?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
codemaster
HV kasutaja

|
21.07.2007 01:54:18
|
|
|
| Kas M3 Simply kõrgmahutavusega MicroSD kaarte toetab? |
http://m3wiki.com/index.php/Media_Card/M3_Simply
üldiselt 1GB Kingston töötab ilusti, ma ei tea täpselt mida kõrgmahutuvusega tähendab aga olen kuulnud, et uuemad 4gb mõned ei pidavat töötama
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
21.07.2007 11:25:04
|
|
|
1gb kingston töötab mul jah ilusti.. aga ma mõtsin, et filmide ja muu pasa jaoks suurem kaart osta
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
24.07.2007 18:34:54
|
|
|
kellelgi odavat DS ei ole müüa? =o
Ja teemasse, kas DS'il see pictochat vms on online?
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
24.07.2007 18:38:08
|
|
|
pictochat on local :,(
Aga mõne mänguga saab ka üle wifi pictosättida.. näiteks 42 alltime classics
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
24.07.2007 19:26:27
|
|
|
| iDemon kirjutas: |
kellelgi odavat DS ei ole müüa? =o
Ja teemasse, kas DS'il see pictochat vms on online? |
DS Fat on müüa.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.07.2007 23:24:18
|
|
|
helitroopis elite beat agents saadaval
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
25.07.2007 23:08:02
|
|
|
| Keegi Hotel Dusk: Room 215 on proovinud, omab seda mängu? Tasub osta?
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.07.2007 23:09:21
|
|
|
| fushi rääkis, et algus-keskel pidi suht igav olema, aga lõpp pidi väga väga väga topeltäge maapähklivõikastmes olema!
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
26.07.2007 12:06:02
|
|
|
| djdevon kirjutas: |
| Keegi Hotel Dusk: Room 215 on proovinud, omab seda mängu? Tasub osta? |
Minu arvates tasub väga .. see on väheke teist tüüpi üllitis, mille kohta mina ütleksin, et interaktiivne raamat. Ei tasu oodata verd, vägivalda ja action ... tasub oodata öö läbi kestvat müsteeriumi hotellis, kus igal külalisel on oma saladus.
_________________ Magento arendused |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
30.07.2007 18:48:04
|
|
|
| pronto kirjutas: |
| Keegi Hotel Dusk: Room 215 on proovinud, omab seda mängu? Tasub osta? |
Minu arvates tasub väga .. see on väheke teist tüüpi üllitis, mille kohta mina ütleksin, et interaktiivne raamat. Ei tasu oodata verd, vägivalda ja action ... tasub oodata öö läbi kestvat müsteeriumi hotellis, kus igal külalisel on oma saladus. |
Siis on see täiesti minu maitse järgi mäng. Tuleb ilmselt ära osta. Tänud!
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tamiil
HV vaatleja
|
10.08.2007 19:31:38
|
|
|
Teab keegi, kust neid asjandusi osta, et saaks netist tiritud rome flash kaardilt mängida. Kunagi ebays oli, aga enam nagu pole ja divineost üritasin ka tellida, kuid sellega tahtis hansapank pangaülekande tasu juba 360.- .
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
10.08.2007 19:50:11
|
|
|
| Tamiil kirjutas: |
Teab keegi, kust neid asjandusi osta, et saaks netist tiritud rome flash kaardilt mängida. Kunagi ebays oli, aga enam nagu pole ja divineost üritasin ka tellida, kuid sellega tahtis hansapank pangaülekande tasu juba 360.- . |
Minul läks M3S-i tellimine üsna kulukaks, kuid pean mainima, et see jubin on igat senti väärt. Kohale jõudis ka päris kiiresti.
djdevon, minu poole on üks selline juba teel ... järgmisel nädalal tahaks kätte saada ... mõtlen, kas tasub ülevaadet ka teha sellest.. äkki saan kitli peale...
Aga M3 Simply'l ongi ju laiendatav mälu.. väiksed MicroSD kaardid lähevad sinna sisse, aga kui tellimiseks läheb, telli samast kohast kus mina selle 1gb Kingstoni komboga.. Jaapanis toodetud kaardid pidid ainsad olema, millel kõik romid, ja ka probleemsed romid töötavad täielikult (C:PoR, SM64DS ja Tony Hawks Downhill jam)...
http://www.gameyeeeah.com/m3-ds-simply-kingston-microsd-tf-1gb-memory-card-p-247.html - siit telli... Siin ongi see hea mälukaart kaasas.. |
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.08.2007 22:30:49
|
|
|
Tellisin helitroopist Elite beat agentsi, hehe, sain 3% soodustust, sest olen sealt niipalju asju ostnud
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
11.08.2007 02:37:59
|
|
|
Käputäis mängusoovitusi:
Ganbare Goemon - Toukai Douchuu
SNES'i ja N64'e kaudu ehk tuttav seeria seikluselementidega action-mänge. Väga ilus, palju käsitsivoolitud maastike ning üsna asjalik puuteekraani kasutus. Ilma FAQ'ta/jaapani keele oskuseta üsna raske, aga vaeva väärt.
PikuPiku
Lihtne puslemäng. Leiad tee labürindist ja loodud teekonnast vormub pilt :)
Slitherlink
Samuti puslemäng. Sul tuleb erinevaid ruute ümbritseda erineva arvu joontega. Vaata siit online-juhendit ja proovi siin head demo. Peaks meeldima neile kellele meeldib nt. Picross.
Trioncube
Lumines, ainult et ühe värviga. Lihtne, kena, romantiline.
Mega Man: Star Force
Järeltulija Battle Network seeriale, mille iteratsioone GBA'l tervelt kuus tükki oli. Graafika on tiba ilusam, terminoloogia veidi segasem ning mehaanika on ka natuke ümberväänatud. Aga tunnetus on suuresti sama, ehkki, nagu üks sõbranna mulle kunagi ütles, "miski jäi alati haakumata." Proovimist väärt sellegipoolest. Tuli just inglise keeles välja.
Magical Starsign
Magical Vacation-seeria teine osa (esimene oli GBA'l) ning esimene, mis lokaliseeriti. Lapsemeelne RPG tähtede vahel rändamisest, maailma päästmist ja muud tralleraad, kõik üsna tuttavas võtmes. Ainult et random encountereid peaaegu ei olegi, enamik võitlusi on kontekstuaalsed. Armas, aga mitte igaühele. Üsna lihtne ka senini.
Nervous Brickdown
Arkanoid/Breakout kloon, mis on nii meeletult hea, et kuku ümber. Kellele vähekenegi selle mängu algne versioon meeldib, see peab seda proovima. Igati võluv.
Rockman ZX Advent (pole õige kaas aga mis siis)
Mega Man ZX'i järg. Stiliseerituse poole pealt ta päris Zero mõõtu välja ei anna (liiga palju ruumitäidet), kuid oma eelkäija idiootne kaardisüsteem on asendatud millegi üsna töötavaga. Ning warp'da saab ka igalepoole, aga natuke edasi-tagasi käimist on veel alles. Ma loodan, et mitte jäärapäisuse tõttu. Vajab FAQ'd üksikutel hetkedel.
Labyrinth
Mawashite Koron aka Cameltry DS'i mängu lokaliseering. Kui eelkäija meeldib, siis pakuks see ka mõningast ajaviidet.
Ma praegu taipasin, et mul on üksjagu mänge veel proovimata. Hästi.
DS ei saa kahjuks kunagi vist niiviisi särama nagu GBA, aga vürtsi on tal sellegipoolest. Uusi, esmakordseid mänge võiks veidi rohkem olla. Neid siis, mis mänguritele on orienteeritud, ma mõtlen, mitte aju, näo ja common sense'i treenijaid.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.08.2007 08:45:55
|
|
|
Aitäh et häid ideid andsid, DODONPACHI!
Picross on mu järgmine DS mängu ost, kui see aint eestisse tuleb
Ja see joontega asi tundub ka huvitav, kuigi seal onlines ei aand aru ,mis pilt sinna tekkima peab
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.08.2007 10:50:34
|
|
|
Imho on story-driven mängude jap versioonide mängimine kõige lollim asi, mida üldse teha saab... seda vaid juhul, kui on 100% KINDEL, et inglisekeelset versiooni pole tulekul, sest et siis sa ei saa midagi storyst aru (mis on tavaliselt... ee... enamustel J-RPGdel üle keskmise hea), ning kui tuleb teine versioon, siis ei viitsi enam mängida, kuna on juba läbi tehtud ja nii see asi jääbki... oled elamuse ära rikkunud
Legend of Zelda: Phantom Hourglassi jaapani versiooni proovisin kümme minutit... muidugi mulle meeldis see väga, kuna olustik ja tegelased on enamvähem otse Wind Wakerist võetud (minu 2. lemmik LoZ), ning ka juhtimine on lihtsalt imehea... aga kuna ma ei saanud midagi aru, tegin endale teene ja lõpetasin mängimise ära... nüüd ootan..
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.08.2007 13:43:49
|
|
|
Kui mul veab, siis 19 oct tuleb UKs välja Loz PH, mille ma kohe ära saan osta.
Ise ootan ka seda mängu
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tamiil
HV vaatleja
|
12.08.2007 16:28:09
|
|
|
| Tamiil kirjutas: |
Teab keegi, kust neid asjandusi osta, et saaks netist tiritud rome flash kaardilt mängida. Kunagi ebays oli, aga enam nagu pole ja divineost üritasin ka tellida, kuid sellega tahtis hansapank pangaülekande tasu juba 360.- . |
Minul läks M3S-i tellimine üsna kulukaks, kuid pean mainima, et see jubin on igat senti väärt. Kohale jõudis ka päris kiiresti.
djdevon, minu poole on üks selline juba teel ... järgmisel nädalal tahaks kätte saada ... mõtlen, kas tasub ülevaadet ka teha sellest.. äkki saan kitli peale...
Aga M3 Simply'l ongi ju laiendatav mälu.. väiksed MicroSD kaardid lähevad sinna sisse, aga kui tellimiseks läheb, telli samast kohast kus mina selle 1gb Kingstoni komboga.. Jaapanis toodetud kaardid pidid ainsad olema, millel kõik romid, ja ka probleemsed romid töötavad täielikult (C:PoR, SM64DS ja Tony Hawks Downhill jam)...
http://www.gameyeeeah.com/m3-ds-simply-kingston-microsd-tf-1gb-memory-card-p-247.html - siit telli... Siin ongi see hea mälukaart kaasas.. |
|
See on küll hea koht jah, võtavad isegi paypali vastu, mis on minu jaoks väga suur pluss. Suured tänud selle aadressi soovitamise eest.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
12.08.2007 17:40:56
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
| Ja see joontega asi tundub ka huvitav, kuigi seal onlines ei aand aru ,mis pilt sinna tekkima peab |
Slitherlink'is ei teki pilte (nii veebiversioonis kui ka DS'i omas). Seal sõltub lõbu joonte paigutuse keerukusest ning kuna see ei saa eriti juhuslik olla, on ka piltide vormimine lähes võimatu.
Ma mainisin Picross'i peamiselt sellepärast, et seal võtab ühe pusle lahendamine umebs sama kaua aega kui Picross'i kergemate puslede lahendamine ning hästi palju sõltub sellest kuidas sa näed suhteid erinevate elementide vahel, millede hulk on väikene, kuid mida saab mitmeti rakendada.
amddude, ei Goemon ega ka RMZXA pole eriti story-driven. Goemon'i süžee on suuresti sihuke kergemeelne janditamine erinevate väikeste asjadega, mingit üldhõlmavat narratiivi eriti ei ole ning ei saa ka mängu tegevust mõjutama. RMZXA'l on küll laiem stoori olemas, kuid need baseeruvad reeglina klassikalisel Mega Man'i mudelil, elik kõmbi leveli ühest otsast teise ja hävita sind seal ootav boss. Juurdekäiv narratiiv on lihtsalt kirss koore peal, kui sedagi.
Kuid, muidugi, kui praegu mängida ei soovi siis oota ZX Advent'i lokaliseering ära, talveks peaks kohal olema. Ise jätan ma ta ka tõenäoliselt pooleli, sest kõigest aru saamine on ikka parem kui ainult mingist osast aru saamine, olgu see osa kuitahes suur. Kardetavasti saab Ameerika versioon sisaldama Ameerika häälenäitlejaid :( Tuleb üle elada.
Goemon'i lokaliseeringusse ma aga ei usu eriti. Tegemist on siiski ühe varaseima DS'i mänguga ning siiani pole mitte ükski publisher andnud märku, et ta seda lokaliseerida kavatseb.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |