Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [NDS] Nintendo DS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 78, 79, 80  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2007 22:48:33 vasta tsitaadiga

seitset ma küll välja ei kannataks...
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 10.07.2007 22:57:46 vasta tsitaadiga

Heh, sa vaevu märkaksid. Ma olen juba nii harjunud et olin unustanud et kuskil on.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
codemaster
HV kasutaja
codemaster

sõnum 20.07.2007 16:09:30 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Heh, sa vaevu märkaksid. Ma olen juba nii harjunud et olin unustanud et kuskil on.

oi oi kaua sul DS olnud on juba? Mul oli kohe karbist välja võttes 1 surnud pixel ja ma mõtlesin, et täielik praak või midagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 20.07.2007 16:21:02 vasta tsitaadiga

Emm, mu DS on olnd pea 2a. Sain 2005 Dec kuskil
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 20.07.2007 17:41:28 vasta tsitaadiga

Kas M3 Simply kõrgmahutavusega MicroSD kaarte toetab?
tagasi üles
codemaster
HV kasutaja
codemaster

sõnum 21.07.2007 01:54:18 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Kas M3 Simply kõrgmahutavusega MicroSD kaarte toetab?

http://m3wiki.com/index.php/Media_Card/M3_Simply

üldiselt 1GB Kingston töötab ilusti, ma ei tea täpselt mida kõrgmahutuvusega tähendab aga olen kuulnud, et uuemad 4gb mõned ei pidavat töötama
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 21.07.2007 11:25:04 vasta tsitaadiga

1gb kingston töötab mul jah ilusti.. aga ma mõtsin, et filmide ja muu pasa jaoks suurem kaart osta icon_razz.gif
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 23.07.2007 18:03:59 vasta tsitaadiga

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/86269.html
hevi.gif
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 24.07.2007 18:34:54 vasta tsitaadiga

kellelgi odavat DS ei ole müüa? =o

Ja teemasse, kas DS'il see pictochat vms on online?
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 24.07.2007 18:38:08 vasta tsitaadiga

pictochat on local :,(
Aga mõne mänguga saab ka üle wifi pictosättida.. näiteks 42 alltime classics
tagasi üles
djdevon
HV kasutaja
djdevon

sõnum 24.07.2007 19:26:27 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
kellelgi odavat DS ei ole müüa? =o

Ja teemasse, kas DS'il see pictochat vms on online?

DS Fat on müüa.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 24.07.2007 23:24:18 vasta tsitaadiga

helitroopis elite beat agents saadaval
djdevon
HV kasutaja
djdevon

sõnum 25.07.2007 23:08:02 vasta tsitaadiga

Keegi Hotel Dusk: Room 215 on proovinud, omab seda mängu? Tasub osta?
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 25.07.2007 23:09:21 vasta tsitaadiga

fushi rääkis, et algus-keskel pidi suht igav olema, aga lõpp pidi väga väga väga topeltäge maapähklivõikastmes olema!
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 26.07.2007 12:06:02 vasta tsitaadiga

djdevon kirjutas:

Minu arvates tasub väga .. see on väheke teist tüüpi üllitis, mille kohta mina ütleksin, et interaktiivne raamat. Ei tasu oodata verd, vägivalda ja action ... tasub oodata öö läbi kestvat müsteeriumi hotellis, kus igal külalisel on oma saladus.

djdevon
HV kasutaja
djdevon

sõnum 30.07.2007 18:48:04 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
djdevon kirjutas:

Minu arvates tasub väga .. see on väheke teist tüüpi üllitis, mille kohta mina ütleksin, et interaktiivne raamat. Ei tasu oodata verd, vägivalda ja action ... tasub oodata öö läbi kestvat müsteeriumi hotellis, kus igal külalisel on oma saladus.

Siis on see täiesti minu maitse järgi mäng. Tuleb ilmselt ära osta. Tänud!
tagasi üles
Tamiil
HV vaatleja

sõnum 10.08.2007 19:31:38 vasta tsitaadiga

Teab keegi, kust neid asjandusi osta, et saaks netist tiritud rome flash kaardilt mängida. Kunagi ebays oli, aga enam nagu pole ja divineost üritasin ka tellida, kuid sellega tahtis hansapank pangaülekande tasu juba 360.- icon_eek.gif .
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
djdevon
HV kasutaja
djdevon

sõnum 10.08.2007 19:50:11 vasta tsitaadiga

Tamiil kirjutas:
Teab keegi, kust neid asjandusi osta, et saaks netist tiritud rome flash kaardilt mängida. Kunagi ebays oli, aga enam nagu pole ja divineost üritasin ka tellida, kuid sellega tahtis hansapank pangaülekande tasu juba 360.- icon_eek.gif .

Minul läks M3S-i tellimine üsna kulukaks, kuid pean mainima, et see jubin on igat senti väärt. Kohale jõudis ka päris kiiresti.

amddude kirjutas:
djdevon, minu poole on üks selline juba teel icon_razz.gif ... järgmisel nädalal tahaks kätte saada ... mõtlen, kas tasub ülevaadet ka teha sellest.. äkki saan kitli peale... icon_sad.gif
Aga M3 Simply'l ongi ju laiendatav mälu.. väiksed MicroSD kaardid lähevad sinna sisse, aga kui tellimiseks läheb, telli samast kohast kus mina selle 1gb Kingstoni komboga.. Jaapanis toodetud kaardid pidid ainsad olema, millel kõik romid, ja ka probleemsed romid töötavad täielikult (C:PoR, SM64DS ja Tony Hawks Downhill jam)...
http://www.gameyeeeah.com/m3-ds-simply-kingston-microsd-tf-1gb-memory-card-p-247.html - siit telli... Siin ongi see hea mälukaart kaasas..
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 10.08.2007 22:30:49 vasta tsitaadiga

Tellisin helitroopist Elite beat agentsi, hehe, sain 3% soodustust, sest olen sealt niipalju asju ostnud
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 11.08.2007 02:37:59 vasta tsitaadiga

Käputäis mängusoovitusi:

Ganbare Goemon - Toukai Douchuu
SNES'i ja N64'e kaudu ehk tuttav seeria seikluselementidega action-mänge. Väga ilus, palju käsitsivoolitud maastike ning üsna asjalik puuteekraani kasutus. Ilma FAQ'ta/jaapani keele oskuseta üsna raske, aga vaeva väärt.

PikuPiku
Lihtne puslemäng. Leiad tee labürindist ja loodud teekonnast vormub pilt :)

Slitherlink
Samuti puslemäng. Sul tuleb erinevaid ruute ümbritseda erineva arvu joontega. Vaata siit online-juhendit ja proovi siin head demo. Peaks meeldima neile kellele meeldib nt. Picross.

Trioncube
Lumines, ainult et ühe värviga. Lihtne, kena, romantiline.

Mega Man: Star Force
Järeltulija Battle Network seeriale, mille iteratsioone GBA'l tervelt kuus tükki oli. Graafika on tiba ilusam, terminoloogia veidi segasem ning mehaanika on ka natuke ümberväänatud. Aga tunnetus on suuresti sama, ehkki, nagu üks sõbranna mulle kunagi ütles, "miski jäi alati haakumata." Proovimist väärt sellegipoolest. Tuli just inglise keeles välja.

Magical Starsign
Magical Vacation-seeria teine osa (esimene oli GBA'l) ning esimene, mis lokaliseeriti. Lapsemeelne RPG tähtede vahel rändamisest, maailma päästmist ja muud tralleraad, kõik üsna tuttavas võtmes. Ainult et random encountereid peaaegu ei olegi, enamik võitlusi on kontekstuaalsed. Armas, aga mitte igaühele. Üsna lihtne ka senini.

Nervous Brickdown
Arkanoid/Breakout kloon, mis on nii meeletult hea, et kuku ümber. Kellele vähekenegi selle mängu algne versioon meeldib, see peab seda proovima. Igati võluv.

Rockman ZX Advent (pole õige kaas aga mis siis)
Mega Man ZX'i järg. Stiliseerituse poole pealt ta päris Zero mõõtu välja ei anna (liiga palju ruumitäidet), kuid oma eelkäija idiootne kaardisüsteem on asendatud millegi üsna töötavaga. Ning warp'da saab ka igalepoole, aga natuke edasi-tagasi käimist on veel alles. Ma loodan, et mitte jäärapäisuse tõttu. Vajab FAQ'd üksikutel hetkedel.

Labyrinth
Mawashite Koron aka Cameltry DS'i mängu lokaliseering. Kui eelkäija meeldib, siis pakuks see ka mõningast ajaviidet.

Ma praegu taipasin, et mul on üksjagu mänge veel proovimata. Hästi.

DS ei saa kahjuks kunagi vist niiviisi särama nagu GBA, aga vürtsi on tal sellegipoolest. Uusi, esmakordseid mänge võiks veidi rohkem olla. Neid siis, mis mänguritele on orienteeritud, ma mõtlen, mitte aju, näo ja common sense'i treenijaid.

Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 11.08.2007 08:45:55 vasta tsitaadiga

Aitäh et häid ideid andsid, DODONPACHI!

Picross on mu järgmine DS mängu ost, kui see aint eestisse tuleb icon_razz.gif

Ja see joontega asi tundub ka huvitav, kuigi seal onlines ei aand aru ,mis pilt sinna tekkima peab

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 11.08.2007 10:50:34 vasta tsitaadiga

Imho on story-driven mängude jap versioonide mängimine kõige lollim asi, mida üldse teha saab... seda vaid juhul, kui on 100% KINDEL, et inglisekeelset versiooni pole tulekul, sest et siis sa ei saa midagi storyst aru (mis on tavaliselt... ee... enamustel J-RPGdel üle keskmise hea), ning kui tuleb teine versioon, siis ei viitsi enam mängida, kuna on juba läbi tehtud ja nii see asi jääbki... oled elamuse ära rikkunud icon_sad.gif
Legend of Zelda: Phantom Hourglassi jaapani versiooni proovisin kümme minutit... muidugi mulle meeldis see väga, kuna olustik ja tegelased on enamvähem otse Wind Wakerist võetud (minu 2. lemmik LoZ), ning ka juhtimine on lihtsalt imehea... aga kuna ma ei saanud midagi aru, tegin endale teene ja lõpetasin mängimise ära... nüüd ootan..
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 11.08.2007 13:43:49 vasta tsitaadiga

Kui mul veab, siis 19 oct tuleb UKs välja Loz PH, mille ma kohe ära saan osta.

Ise ootan ka seda mängu

Tamiil
HV vaatleja

sõnum 12.08.2007 16:28:09 vasta tsitaadiga

djdevon kirjutas:
Tamiil kirjutas:

Minul läks M3S-i tellimine üsna kulukaks, kuid pean mainima, et see jubin on igat senti väärt. Kohale jõudis ka päris kiiresti.

amddude kirjutas:
djdevon, minu poole on üks selline juba teel icon_razz.gif ... järgmisel nädalal tahaks kätte saada ... mõtlen, kas tasub ülevaadet ka teha sellest.. äkki saan kitli peale... icon_sad.gif
Aga M3 Simply'l ongi ju laiendatav mälu.. väiksed MicroSD kaardid lähevad sinna sisse, aga kui tellimiseks läheb, telli samast kohast kus mina selle 1gb Kingstoni komboga.. Jaapanis toodetud kaardid pidid ainsad olema, millel kõik romid, ja ka probleemsed romid töötavad täielikult (C:PoR, SM64DS ja Tony Hawks Downhill jam)...
http://www.gameyeeeah.com/m3-ds-simply-kingston-microsd-tf-1gb-memory-card-p-247.html - siit telli... Siin ongi see hea mälukaart kaasas..

See on küll hea koht jah, võtavad isegi paypali vastu, mis on minu jaoks väga suur pluss. Suured tänud selle aadressi soovitamise eest. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 12.08.2007 17:40:56 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Ja see joontega asi tundub ka huvitav, kuigi seal onlines ei aand aru ,mis pilt sinna tekkima peab

Slitherlink'is ei teki pilte (nii veebiversioonis kui ka DS'i omas). Seal sõltub lõbu joonte paigutuse keerukusest ning kuna see ei saa eriti juhuslik olla, on ka piltide vormimine lähes võimatu.

Ma mainisin Picross'i peamiselt sellepärast, et seal võtab ühe pusle lahendamine umebs sama kaua aega kui Picross'i kergemate puslede lahendamine ning hästi palju sõltub sellest kuidas sa näed suhteid erinevate elementide vahel, millede hulk on väikene, kuid mida saab mitmeti rakendada.

amddude, ei Goemon ega ka RMZXA pole eriti story-driven. Goemon'i süžee on suuresti sihuke kergemeelne janditamine erinevate väikeste asjadega, mingit üldhõlmavat narratiivi eriti ei ole ning ei saa ka mängu tegevust mõjutama. RMZXA'l on küll laiem stoori olemas, kuid need baseeruvad reeglina klassikalisel Mega Man'i mudelil, elik kõmbi leveli ühest otsast teise ja hävita sind seal ootav boss. Juurdekäiv narratiiv on lihtsalt kirss koore peal, kui sedagi.

Kuid, muidugi, kui praegu mängida ei soovi siis oota ZX Advent'i lokaliseering ära, talveks peaks kohal olema. Ise jätan ma ta ka tõenäoliselt pooleli, sest kõigest aru saamine on ikka parem kui ainult mingist osast aru saamine, olgu see osa kuitahes suur. Kardetavasti saab Ameerika versioon sisaldama Ameerika häälenäitlejaid :( Tuleb üle elada.

Goemon'i lokaliseeringusse ma aga ei usu eriti. Tegemist on siiski ühe varaseima DS'i mänguga ning siiani pole mitte ükski publisher andnud märku, et ta seda lokaliseerida kavatseb.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [NDS] Nintendo DS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 78, 79, 80  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.