Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Silver112
HV kasutaja
Silver112

sõnum 08.07.2007 12:34:44 vasta tsitaadiga

Tegin sõbral arvutit puhtamaks igasugusest jamast (My documentside alt). Tegin resa ja tahtsin näha BIOsist temperatuure... Kõik oli Ok kuni läksin biosist välja ning suure error lõi ette, et mingi ntvsh vms on puudu... Siis tulid sõbra vanemad koju ja ma jooksin CD/DVD'ga korterist korterisse, et asja korda saada ;d
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
windsurfer
HV veteran
windsurfer

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.07.2007 13:46:21 vasta tsitaadiga

Silver112, said korda ka siis vä? icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 09.07.2007 14:31:53 vasta tsitaadiga

Kuuldavasti on esinenud vähemalt üks juhtum, kus inimene paneb läpaka laua peale, mille keskel asub põlev küünal. Tõstab see inimene läpaka ekraani üles märkamata, et otse küünlaleegi kohale... ja siis natukese aja pärast avastab, et ekraanipilt muutub kuidagi imelikuks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 09.07.2007 14:55:59 vasta tsitaadiga

mul läks just klaviatuur katki icon_mad.gif
tegin lahti ja tuli välja et NATUKE coca-colat oli sinna vahele läinud. Nüüd kasutan mingit vana suurt ja kolletunud Keytronic´u klaviatuuri icon_neutral.gif
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 09.07.2007 17:38:11 vasta tsitaadiga

Ise sellega ca 3-4 aastat hakkama saanud.Väga meeldib.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.07.2007 17:42:22 vasta tsitaadiga

Ma panin videokaardile lisamälu tagurpidi peale...kärssas läbi, raisk. Elasin 1mb mäluga edasi...aasta 98 umbes
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 09.07.2007 17:48:49 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Ma panin videokaardile lisamälu tagurpidi peale...kärssas läbi, raisk. Elasin 1mb mäluga edasi...aasta 98 umbes

Videokaardile lisamälu ? Wtf ?

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 09.07.2007 17:56:22 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
carlking kirjutas:

Videokaardile lisamälu ? Wtf ?

tsitaat:
aasta 98 umbes

enne 2000ndaid oli kõik võimalik
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.07.2007 18:04:28 vasta tsitaadiga

Cirrus Logic 5446 kaart oli. 1mb oli stockis. sain aga sugulase käest analoogse kaardi aga seal oli 2 mb ja mälukivi sai eemaldada. kuna see teine kaart ei töötanud, panin endale ja töötas, aga siis tahtsin proovida seda teist kaarti - ei töötanud ja kui ma mälu pärast vanale kaardile toppisin, siis panin valetpidi peale icon_lol.gif
bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 10.07.2007 11:38:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nüüd kasutan mingit vana suurt ja kolletunud Keytronic´u klaviatuuri

See üks parimaid klavereid. Ainult, et veel parem on ilma windowsi nuputa variant.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sziim
HV kasutaja
sziim

sõnum 10.07.2007 11:42:50 vasta tsitaadiga

ma kasutan praegugi seda KeyTronicu klaviatuuri töö juures. Suht mugav näppudele. Seega pole sul häda midagi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 10.07.2007 12:29:03 vasta tsitaadiga

täna lähen ostan uue icon_smile.gif
see KT lihtsalt võtab laua peal niiii palju ruumi ja on kole ka veel icon_rolleyes.gif
aa ja siis veel klõbiseb ka kõvasti...
tagasi üles
Sommer
Kreisi kasutaja
Sommer

sõnum 10.07.2007 12:36:37 vasta tsitaadiga

keytronicu klõbin on jah ainuke miinus selle kõige hea juures.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
NoMilleks
HV kasutaja

sõnum 10.07.2007 17:02:56 vasta tsitaadiga

Kunagi kasutasin oma tüdruku läpakat... seega oli mul suht ükskõik, mis sellest kräpist kunagi edasi saab. Sai natuke vatti minult ning jahutuse vent hakkas imelikult kõrisema ning vahepeal kiilus üldse kinni, nii et arvuti kasutamine oli tihti võimatu. Tegin läpaka lahti (garantiiaeg oli veel muide), võtsin ventilaatori ilusti maha... käis nagu korralikult, aga olles selle tagasi kokku pannud, kiilus see ikka kinni. Tüdruk viis selle garantiiremonti, seal vahetati emaplaat ja kõvaketas välja(?). Aga tasuta see korda tehti ja keegi ei saanudki aru, et ma olin selle vahepeal lubamatult laiali lammutanud ja jälle kokku pannud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 10.07.2007 17:27:50 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
täna lähen ostan uue icon_smile.gif
see KT lihtsalt võtab laua peal niiii palju ruumi ja on kole ka veel icon_rolleyes.gif
aa ja siis veel klõbiseb ka kõvasti...

ostsin siis selle:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Klaviatuurid/55087/
see on USA paigutusega, ehk siis alguses on natuke keeruline... aga noh vaikne ja puha eriti pärast seda KT´d thumbs_up.gif
õiget ülakoma muide ei leidnud praegu üles icon_biggrin.gif
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 10.07.2007 17:37:05 vasta tsitaadiga

Mahla klaas läks hiljuti lauapeal ümber ja muidugi osa ka klaveri peale. Ja hiirematt sa märjaks. (hiirematt on riidest ja randme toega). Klaver töötab tänaseni probleemideta ja hiirematt oli pärast 2 tunnist pesunööril rippumist kuiv. Kastiga õnneks pole veel midagi juhtunud.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 10.07.2007 22:46:46 vasta tsitaadiga

Mul on arvutilaual kohvitass ümber läinud suure hooga. Pritsis igalepoole kõik kohad olid kohvised ja lõpuks valgus laua alla juhtmetesse mille peale kohe kõik juhtmed seinast välja. icon_lol.gif
Tükk aega haises tuba kohvi järgi. 8) Koristada oli õudne- iga juhe tuli ära pesta muidu jäi kleepima. Õnneks lauapealsed asjad jäid terveks. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 11.07.2007 13:42:40 vasta tsitaadiga

arvuti seisab lahtiselt laua peal, pool saku on ice-i läks ümber ja suurem osa läks kahe ketta peale icon_neutral.gif õnneks jäid terveks, kuigi põhimõtteliselt ujusid õlle sees
Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 152
tagasi üles
raidz89
HV kasutaja

sõnum 18.07.2007 17:09:40 vasta tsitaadiga

paar juhtumist enda arvutitega...

kunagi väga ammu kui mul veel amd k6 (350mhz) siis sellel oli üks pann cd rom peal... ei tahtnud ta üldse välja plaate lugeda... aga mul oli laua peale varutud tordilabidas ja taskurätt... siis sellega sai alati sealt seest surgitud ja puhastatud... ja peale seda alati luges plaadi välja...

hiljaaegu sai oli arvuti veel lahtiselt laua all raamatute peal, kuna ei olnud viicinud korpust ümber osta... no ja muidugi sõber läks mängu hoos jalaga pihta ja maha ta lendaski ... pärast videokaart enam pilti ette ei võtnud... emaplaat muidu täiesti korras.

jooke ja muud värki ikka klaviatuuri peale ajand, aga töötavad kõik siiamaani.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
assa_mait
HV kasutaja
assa_mait

sõnum 19.07.2007 10:11:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga mul oli laua peale varutud tordilabidas ja taskurätt... siis sellega sai alati sealt seest surgitud ja puhastatud

icon_biggrin.gif
oleks tahtnud näha, kuidas see välja nägi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
silver002
HV vaatleja

sõnum 19.07.2007 23:29:55 vasta tsitaadiga

Oli äike ja litaki pilt valge kiskusin siis voolu välja ja ikka halb tunne oli sees mis ma nüüd teen siis:S äike läks mööda panin uuesti arvuti käima ja töötas!
HA
HV Guru
HA

sõnum 19.07.2007 23:39:21 vasta tsitaadiga

Casanova kirjutas:
Kuuldavasti on esinenud vähemalt üks juhtum, kus inimene paneb läpaka laua peale, mille keskel asub põlev küünal. Tõstab see inimene läpaka ekraani üles märkamata, et otse küünlaleegi kohale... ja siis natukese aja pärast avastab, et ekraanipilt muutub kuidagi imelikuks icon_biggrin.gif

endalgi täpselt sama asi juhtund, aint et pilt ei läind imelikuks vaid hakkasin kärsahaisu tundma
pärast oli lohk sees (ära suland sealt) icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 19.07.2007 23:44:19 vasta tsitaadiga

Eile (18.07): Võtsin vastu meie itimehele saabunud kaupa (2 kasti). Tulen siis üle õue angaarist lattu-pool maja pime. Ja otse loomulikult selgus ka, et mõlemad serverid olid seoses voolukatkestusega tagant lennanud. Tahtsin juba itimehe käest küsida, et miks siis servud UPSi taga polnud, aga ta polnud majas. Mõni tund hiljem sain teada, et kastides olidki UPSid...
Kui irooniline. 8) beer_yum.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 19.07.2007 23:45:44 vasta tsitaadiga

noh kesse neid modemeid (dial up) jõuab lugeda mis äikesega läind, ega ma ei viitsinud arvutit kinni ka panna ju, age of empires I oli vägagi kaasahaarav icon_biggrin.gif
tänapäeval olen targem ja kirun, et läpakut ei oma icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
silver002
HV vaatleja

sõnum 19.07.2007 23:51:11 vasta tsitaadiga

deathtrap kirjutas:
Lugu siis selline, et kui ma suht-koht "väike" veel olin, siis oli üks arvuti, mis idee järgi pidi töötama. No mina "tark" kohe proovima. Ühendasin ilusti kõik ära, aga mitte üks mõhh ei teinud. Nii kohe laua alla viga otsima icon_biggrin.gif. Avastasin ilusa punase lüliti, kus oli kirjas 220v ja 130v(või midagi taolist.) No ja lylitasin siis selle 130v peale. icon_smile.gif Nii kui sisse lylitasin käis silme ees tutakas ära. icon_lol.gif

ma tegin kunagi koolis sama nalja:P

2III7
HV veteran
2III7

sõnum 27.07.2007 10:36:45 vasta tsitaadiga

täna öösel ärkasin selle peale üles, et ajasin õhtul voodi serva peale jäänud läpaka põrandale icon_eek.gif ehmatus oli küll suur, a õnneks jäi vist terveks icon_neutral.gif
tagasi üles
pohhkar
HV kasutaja
pohhkar

sõnum 27.07.2007 10:59:43 vasta tsitaadiga

Kevadel suvekodusse kolides juhtus selline asi, et andsin arvuti venna kätte, et see arvuti alla autosse tassiks, kuid juba esimesel trepiastmel astus ta toitejuhtme peale, mille ta hooletult ripnema oli jätnud. Muidugi lendas ta suure kaarega trepist alla. Alguses üritas küll arvutit päästa, kuid see ei õnnestunud tal eriti. Lõpuks sain casemodi 1,5 sekundiga ka katkise kõvaketta. Muu jäi imekombel terveks.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 27.07.2007 11:24:38 vasta tsitaadiga

Olin pannud sisse geforce4ti.Siis oli ilgelt kõva sõna.Varsti tuba ilgelt kärsa haisu täis.Vool ruttu välja ja kaan maha.Video cooler vedeles maas.Uus kaart mis asenduseks anti, ei mahtunud kasti ära.Rohkem edasi jamada ei viitsinud ja lasin geforce 2ti-ga edasi.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
TALIBAN
HV kasutaja

sõnum 29.07.2007 23:02:37 vasta tsitaadiga

Eelmisesse arvutisse lõi välk sisse, tuli läbi netikaabli, kannatada sai ainult emaplaat, muidest võrgukaart millest välk läbi tuli, jäi terveks ! Kõik muud arvutikomponendid elasid üle selle jama. Oh jah, muidest üles sulasid veel 2 switchi ja ruuter. Äikese ajal võtke netikaabel järelt, säästate palju närve pärast.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Jaan700
HV kasutaja

sõnum 07.08.2007 18:53:45 vasta tsitaadiga

TALIBAN kirjutas:
Eelmisesse arvutisse lõi välk sisse, tuli läbi netikaabli, kannatada sai ainult emaplaat, muidest võrgukaart millest välk läbi tuli, jäi terveks ! Kõik muud arvutikomponendid elasid üle selle jama. Oh jah, muidest üles sulasid veel 2 switchi ja ruuter. Äikese ajal võtke netikaabel järelt, säästate palju närve pärast.

mul oli TÄPSELT sama jama kusjuures icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 07.08.2007 19:11:03 vasta tsitaadiga

TALIBAN kirjutas:
Eelmisesse arvutisse lõi välk sisse, tuli läbi netikaabli, kannatada sai ainult emaplaat, muidest võrgukaart millest välk läbi tuli, jäi terveks ! Kõik muud arvutikomponendid elasid üle selle jama.

Keegi kurtis kunagi, et täna välgule suri int. võrgukaart ära ja seetõttu ka emaplaat.. Soovitas eraldi võrgukaarte kasutada, et siis jääks emaplaat terveks. icon_biggrin.gif

Anna tooli

sõnum 07.08.2007 22:07:40 vasta tsitaadiga

1) Selle sajandi alguses sai ostetud esimene arvuti, milleks oli 486 (33MHz), mis jooksutas Win 95-te. CD-seade oli küljes ja puha.
Mingi hetk aga CD-seade lakkas töötamast - sahtel küll käis ilusti sisse-välja, tuluke vilkus, kuid plaate ei lugenud. No mis siis ikka, mõtlesin mina ning krahmasin kruvikeeraja kätte.
Kui korpus sai eemaldatud, vaatasin, et tuleks ka muid asju 'üle vaadata'. Tulemuseks oli see, et CD-seadmelt jäi üle kaks hammasratast ning mingi julla ja korpust tagasi kruvides jäi puudu paar kruvi. Tüüpiline.
Veider oli see, et CD-seade töötas veel u. kuu aega enne kui otsad andis.

2) Aeg võis olla ehk 2003a. suvi, kui sai sõpradega elu parimas kohas töödatud - Pirita Veepargis. Igav meil seal ei olnud, kuid miskipärast sai sinna toodud sõbra raal (konfiguratsiooni ei mäleta).
Ühel hetkel aga arvuti viskas pildi tasku ning ega käivituda ei tahtnud. Sai oma oskusi samamoodi demostreerida, nagu tegi seda ka deathtrap, pistes pea laua alla ja näppides seda, mida polnud vaja. Lühidalt - "prauhh-sähva-sähva", toide läbi. Sai siis kinni makstud.

3) Aeg - vanaaasta õhtu. Reis - Tallinnast Rakverre. Koht - sõbra suvila (selle sama, kelle raalil suutsin toiteka teispoolsusesse toimetada). Olek - piisavalt purjus. Moon - brändi, brändi, nõme koola ja läppar. Teema - veel jooki, tantsu ja möllu..
Aeg - uue aasta esimesed tunnid. Reis - alumise ja ülemise korruse vahet. Koht - enamasti alumise korruse suitsuruum, kus sel hetkel melu käis. Olek - väga purjus. Moon - klaas kanget alkoholi, mille ma olin just ülevalt korruselt toonud. Teema - kõik käib läbisegi.
Kõik tundub olevat tore või mis. Aga.. Aga mu sõber rikub selle ära, tormates uksest sisse, hüüdes: "Su läpakas on pe*ses, keegi valas sinna jooki peale!". Jess, mõtlen mina ning tõmban end diivanile kerra.
..
Aeg - 1.Jaanuari keskpäev. Reis - peldik - veranda - ülemine korrus. Koht - ülemise korruse diivan. Olek - enamjaolt paras pohmell,aga ka arusaamatus, üllatus, viha. Moon - pekkis läppar. Teema - parandus läks maksma 11'950.-
Kommentaarid: 365 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 300
tagasi üles
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

sõnum 10.08.2007 03:58:02 vasta tsitaadiga

Mina üleeile ajasin kruusi kaljaga oma põhimasina klaveri peale ümber... natukese aja pärast hakkas klaver imelikke sümboleid kirjutama ja ma võtsin teise arvuti küljest asenduse. Ei viitsi lahti võtta ja puhastada icon_redface.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Rinaldo
HV vaatleja
Rinaldo

sõnum 11.08.2007 13:45:21 vasta tsitaadiga

noh 2-3 aastat tagasi kui oma amd duronit klokkima hakkasin. talv oli ja, panin prose selle jahuti või radika võikuidasiganes te seda siin nimetate aknalaua peale seisma. peale mingit tundi olemist võtsin ta ära sealt ja panin prose peale tagasi, temperatuuri langetasin selle maagiaga 20 peale (tavaliselt oli muidu mingi 45 vist vms). koheselt hakkasin volte ja blablablaaasid juurde kellama ja siis sai windowsi buuditud. vaatasin et whoa whoa we wa sellised mhz'id ja sellised temperatuurid. läksin siis mängima devastationit. peale mingit 15 minutit mängimist tunnen et midagi on valesti, ema parasjagu nagu kooki ahjus põhja ei ajand, siis järelikult tuleb kuskilt mujalt see imelik kärsahais. ja kust ta tuli? arvutist tuli. okei, mul pole õrna aimugi kui ma oleks kohe arvuti kinni pannud, siis kas see oleks midagi päästnud või mitte, aga igaljuhul mina tainapea hakkasin mängu seivima, sest KURAT VÕTAKS MA OLIN NII KAUGELE JÕUDNUD JUBA. ja siis oligi kõik, pilt poole seivi pealt kinni ja toide läbi.

head ööd.

eino ja jaa muidugi olen kausi suppi ka klaveri peale ajanud.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 15.08.2007 20:48:30 vasta tsitaadiga

läpakas on väga loll asi koguaeg jääb voodisse ja tahab öösel sealt maha kukkuda icon_lol.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 16.08.2007 12:55:20 vasta tsitaadiga

kui viskit koolaga loksutada klaviatuurile siis esimesel kahel päeval pole midagi aru saada. aga kui ollus nuppude all ära kuivab siis klahvid kiiluvad kinni. õllega sama lugu. mul seepärast juba viies klaviatuur kasutusel. icon_redface.gif kuues varsti tulekul...
kevvu
HV veteran

sõnum 16.08.2007 17:01:43 vasta tsitaadiga

bbbb, miks sa siis ei õpi vigadest.Mul õnneks pole klaverile jooksnudmaga eks ta varsti juhtub ka sest koguaeg on mingi jook laua peal 8)
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 16.08.2007 17:28:54 vasta tsitaadiga

bbbb kirjutas:
kui viskit koolaga loksutada klaviatuurile siis esimesel kahel päeval pole midagi aru saada. aga kui ollus nuppude all ära kuivab siis klahvid kiiluvad kinni. õllega sama lugu. mul seepärast juba viies klaviatuur kasutusel. icon_redface.gif kuues varsti tulekul...

http://www.pinecomputer.com/fusiflwake.html

Midagi sihukest vaja siis, võtad dushialla kaasa ja pesed puhtaks kui midagi peale ajad beer_yum.gif thumbs_up.gif

Ise olen kah kunagi cocacolat klaverisse valanud. Siis oli klaver piisavalt väärtuslik, et võtsin lahti puhastasin ära ja toimis edasi.

Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 16.08.2007 17:52:02 vasta tsitaadiga

Oijah. Tuleb kohe meelde, kui ema ja ta mehe juures elasin, siis kogemata ajasin mingit äädikajura klaverile. Sõin parasjagu ämbrist toorest šašlõkki ja siis kuidagi sattus suur lärakas seda löga otse klaviatuurile. icon_lol.gif
Kruvisin asja lahti ja puhastasin, aga päris puhtaks ikka ei saanud, ei viitsinud eriti hoolikalt teha. Pärast siis ema mees imestas, et miks klaviatuur naksub... icon_redface.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 48
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 16.08.2007 18:13:27 vasta tsitaadiga

she-wolf, sõid ämbrist toorest sašlõkki? icon_eek.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
spikhoff
HV veteran

sõnum 16.08.2007 18:24:10 vasta tsitaadiga

suht hea asi toores sašlõkk ju thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 16.08.2007 18:54:12 vasta tsitaadiga

RPG16, nojaa. Tead küll, sellised kilosed plastämbrid mida lihaletis müüakse. thumbs_up.gif
tagasi üles
Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 16.08.2007 19:16:17 vasta tsitaadiga

she-wolf kirjutas:
RPG16, nojaa. Tead küll, sellised kilosed plastämbrid mida lihaletis müüakse. thumbs_up.gif

tyyp88 kirjutas:
suht hea asi toores sašlõkk ju thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

Mingid metslased koos siin icon_eek.gif icon_lol.gif

2III7
HV veteran
2III7

sõnum 16.08.2007 19:27:58 vasta tsitaadiga

Eeroz, toores liha on jube hea ju icon_wink.gif välja-arvatud, et tavaliselt ei julge eriti süüa kuna kes teab mis elukaid sealt enda sisikonda saada võib.
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 16.08.2007 19:34:15 vasta tsitaadiga

ot:
Kahtlsed olete? 8)

HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 16.08.2007 20:42:47 vasta tsitaadiga

Pikemat aega marineerunud liha läheb päris hästi ka ilma kõrvetamatta, eriti viina alla.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 16.08.2007 21:04:18 vasta tsitaadiga

HannesH kirjutas:
Pikemat aega marineerunud liha läheb päris hästi ka ilma kõrvetamatta, eriti viina alla.

Kusjuures mulle maitseb marineerimata. Nii sea kui ka veise, aga ilma maitsestamata ja leotamata, selline väga naturaalne, see on hea. thumbs_up.gif
Aga jah, tookord kahjuks juhtus ämbrišašlõkk olema. icon_razz.gif
tagasi üles
HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 16.08.2007 21:28:05 vasta tsitaadiga

naah, marineerimatta võib veel äkist süüa, või vähemalt õrnalt üleküpsetatud liha, aga päris toores ja verine käntsakas ei tekita minus küll vähimatki ahvatlust, pigem hirmu mõne tõve ees.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 16.08.2007 22:53:22 vasta tsitaadiga

No tõbi tõbiks, kuid toores liha on väga hea. 8) thumbs_up.gif
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 16.08.2007 23:28:44 vasta tsitaadiga

Sai oma läpaka ekraani hoida katki tehtud. Tglt ei teagi mis sellele ajendas, kuid nüüd hoiab ektraani ainult üks pool. Teine pool ainiult toetab äärele. Eks näis kaua see teine pool üksi suudab hoida, või siis kogemata teine pool piisvat kaugele liiguks orginaal positsioonilt, et ära murrab teise poole. Suht kellad. Peaks üritama ära parandada mingi plastmassi häkiga- seda metallin nagunii tagasi ei keevita kuidagi. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.