Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 379, 380, 381  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Silwer
HV kasutaja

sõnum 21.07.2007 22:48:44 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
tsitaat:
Kiirused on all selle pärast et kasutamine on kõike muud kui mõistlik,

Kas TV on tõesti nii naiivne ja loodab, et kasutamine muutub mingi ime läbi "mõistlikumaks"? 85% koormusest on kiirusetestid? C'mon, eeldades, et need 5000 klienti ei veeda terveid päevi kiiruseteste tehes, pole seal siis nagu koormust ollagi ju? Internet tänapäeval selline ongi, et inimesed tahavad voip'i, msn'i ja aegajalt midagi sikutada. Kui antud ühendus seda ei võimalda, siis see ei ole mitte Interneti ühendus, vaid mingi "piiratud surfamisteenus".

tsitaat:
kasutajaid on lühikese aja jooksul lisandunud väga palju ja võrgu upgrade ei ole veel tehtud.

5000 (tegelike kasutajate kogus on sellest tõenäoliselt oluliselt väiksem) pole just eriti palju, arvestades juba (väidetavalt) magamapandud raha kogust. Ja mida see upgrade annab? Suurendab summaarset läbilaset võibolla kümnetes protsentides, mitte kordades. Nagu ma aru saan, on teenus alles testimisel ja TV'l on suu koguaeg vett täis, ning hiinlased on hämmingus kohalike surfamisharjumuste üle? TV on ilmselgelt kas kellegi reklaami ohvriks langenud, või lihtsalt liiga suure tüki hammustanud. Tegelikult see KÕU tunduski liiga hea, et tõsi olla ... icon_lol.gif

1) Kõu on kõige kiirem mobiilne internet mis levib üle Eesti - kui tahad teda millegagi võrrelda siis võrdle teda teiste samasugustega!
2) Hetkel käib plaaniline võrgu upgrade - see et kolmandiku kasutajatearvu saavutamisel on selline upgrade vaja läbi viia oli ju varem teada ja seetõttu ei tekita see ka mingeid plaaniväliseid kulutusi.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 21.07.2007 23:01:51 vasta tsitaadiga

Huvitav, mis toimuks kui samasugune rahvamass tormaks mõnd teist mobiilinterneti-lahendust "testima", kas mõni mobiilioperaatori võrk kukuks lihtsalt kokku, või keeraks oma "data-torud" mõneks ajaks lihtsalt lukku?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.07.2007 23:15:44 vasta tsitaadiga

alles testiti ju, kui Elisa välja tuli oma m-internetiga.
see oli sama nadi.
lubati üht aga oli, nigu alati icon_lol.gif

ooker
HV vaatleja

sõnum 21.07.2007 23:31:08 vasta tsitaadiga

Ma olen nädal aega suvilas KÕU taga tööd teinud.
Rõduuks on lahti, pääsuke istub traadi peal kahe meetri kaugusel, kase lehed sahisevad. Mõnus. Töö läheb lennates.

Eelmine nädalavahetus oli keberniiti küll ja nädala algus oli ka suht nutune, aga peale kolmapäevast hooldusööd on asi olnud suhtkoht stabiilne.

Millegipärast mulle ei tule pähegi, et ma peaks hakkama KÕU tagant filme tirima, CS-i mängima või ma ei tea mis videokonverentsi pidama. Küll saab need asjad ka jälle tehtud kui traadi taga istun.
Seniks kärab mulle see 0,4 väga hästi.
Eelmisel aastal oli sama teema. Mingit ühendust ei andnud siiakanti eriti orgunnida. Pidin lähedalasuvas AIP-s hädavajalikke asju ajamas käima. Ma ütleks, et edasiminek on märgatav.
Küllap on mu leebus tingitud tänaõhtusest saunast ja beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif +
tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 22.07.2007 01:27:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:
1) Kõu on kõige kiirem mobiilne internet mis levib üle Eesti - kui tahad teda millegagi võrrelda siis võrdle teda teiste samasugustega!

ei tahaks küll vaidlusesse laskuda, aga isegi TV möönab, et nende "ainulaadne" teenus on kas mobiilne või levib üle Eesti (ja siis ka tegelikult mitte igalpool), aga mitte mõlemat korraga. Ja omaarust ma ei võrrelnud teda millegagi, ma lihtsalt rääkisin keskmise inimese õigustatud ootustest peale TV poolt esitatud reklaame ...

tsitaat:
2) Hetkel käib plaaniline võrgu upgrade

mulje jääb küll selline, et käib justnimelt paaniline, mitte plaaniline võrgu upgrade...
Plaanilisi töid tehakse ikka enne, kui asi totaalselt ülekäte läheb. Kui oli teada, et niipaljude klientidega asi normaalselt ei tööta, siis poleks lihtsalt pidanud niipalju lepinguid sõlmima, enne kuni tiivad kannavad.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Silwer
HV kasutaja

sõnum 22.07.2007 02:02:49 vasta tsitaadiga

Millisest meediamullist sa räägid? Siin siis Kõu reklaamjutt 18.06.2007: http://www.postimees.ee/180607/esileht/olulised_teemad/tarbija24/kasu/267053.php See kui inimesi pimestab see 2mb jutt ja nad ülejäänusse ei viitsi süveneda ning lepingut ei loe siis on viga nendes inimestes. Sama moodi on meediamullid ka need meie mobiilioperatorite internetid. Kõu näol on igal juhul tegemist kõige laiema 3G levialaga. Selle leviala suurus on täiesti võrreldav (kui mitte isegi parem) gprs levialast.
---------
Esialgse kava kohaselt plaaniti Kõu võrku saada aasta lõpuks 10000 kasutajat. Kuid 5000 kasutajat liitus juba esimese 30 päevaga. Keegi ei osanud nii suure huviga arvestada, tänu sellele ei olnud ka need plaanilised tööd nii varajaseks ajaks paika pandud. Lepinguid sõlmimata jätta oleks ka olnud keeruline, targem oli tasuta perioodi pikendada.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.07.2007 09:29:27 vasta tsitaadiga

Silwer kirjutas:
Lepinguid sõlmimata jätta oleks ka olnud keeruline, targem oli tasuta perioodi pikendada.

loe: "kasutajatele oli vaja 3 tuhhised seadmed maha ärida."
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 22.07.2007 09:43:35 vasta tsitaadiga

NO KRT mida te vingute selle KÕU kallal, kui ei meeldi siis kasutage mingit muud ühendust.
Ise ma kasutan nii Elioni kui ka KÕU-d, sest liikudes ka vaja ju netti, eriti maal olles.
pole veel siiani pähetulnud, et hakkan kõu-ga midagi sikutama icon_lol.gif
pealge KÕU on gprsist kiirem thumbs_up.gif

Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 22.07.2007 10:14:00 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
NO KRT mida te vingute selle KÕU kallal, kui ei meeldi siis kasutage mingit muud ühendust.
Ise ma kasutan nii Elioni kui ka KÕU-d, sest liikudes ka vaja ju netti, eriti maal olles.
pole veel siiani pähetulnud, et hakkan kõu-ga midagi sikutama icon_lol.gif
pealge KÕU on gprsist kiirem thumbs_up.gif

kui sul muud ühendust polegi, siis tuleb ikka pähe midagi sikutada icon_wink.gif
Mitte just et leechida, aga midagi vajalikku tekib siiski.
Samamoodi videoühenduses olla ameerika sõbraga j.n.e
Kõu algne kahtepidimõistetav segadusseajav reklaam oli ju see, et vaadake kõik nüüd toonekurgi, see kõik on meil võimalik. 8) Nii et kõmiseb üle maa banana_dance.gif
Tegelikult siiski mitte.
Kas keegi näeb seda kurge seal praeguse ühendusega veel? icon_lol.gif
Mina igatahes mitte icon_cry.gif

viimati muutis Hiid 22.07.2007 10:14:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 657 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 509
tagasi üles
PTC
HV vaatleja

sõnum 22.07.2007 10:14:18 vasta tsitaadiga

Need kes valjuhäälselt oma 2 mb nõuavad ja selle puudumisel TV'd neavad ei oska vist a) lugeda või b) on täiesti kuulmisvõimetud, kuna enne seda kui teenus turule tuli nämmutati nii siin kui ka TV poolt lõpmatuseni seda at 2 mb kiirus on sisuliselt teoreetiline ja kasutajate kasvu suurenemisel kiirused langevad (minu jaoks oli küsimuseks kui madalale). Kõige suurem probleem oli ikkagi see, et misiganes põhjustel langes teenus aeg ajalt täielikku koomasse - kuid selle vastu on TV'l paistab et olemas miski workaround ja paistab et on olemas ka oma positiivne programm probleemide kõrvaldamiseks.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ottocar
HV vaatleja

sõnum 22.07.2007 10:21:57 vasta tsitaadiga

Kannatage nüüd see tasuta aeg ära...... praegu te ei maksa ju midagi. Pärast keda ei rahulda peatage leping ja rahu maapeal.
virr-virr elu on raske ohhhh!
tagasi üles
Ivoshiee
HV veteran

sõnum 22.07.2007 10:37:16 vasta tsitaadiga

TV tegeleb nettuse turul ikkagi uuenduste loomisega, sest senine "KUNI X Mbit/s" tähendas tarbijale ikkagi kiirusi selle lubatud numbri naabruses.
Praegusel juhul on see TV 2 Mbit/s saavutamatu ning valdav kiirus on pigem 10X madalam. Seda ei saa kuidagi paigutada praegu kehtiva KUNI mõiste alla.
Kui TV tahab siiski seda 2 Mbit/s oma reklaamis kasutada, siis lisagu sellele "KUNI 2 Mbit/s" ka väike täpsustus "TÜÜPILISELT 256 Kbit/s".
Sel ei ole midagi tegemist KÕU teenuse headusega, vaid praegusel kujul tarbija petmisega.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.07.2007 10:39:07 vasta tsitaadiga

PTC kirjutas:
Kõige suurem probleem oli ikkagi see, et misiganes põhjustel langes teenus aeg ajalt täielikku koomasse - kuid selle vastu on TV'l paistab et olemas miski workaround ja paistab et on olemas ka oma positiivne programm probleemide kõrvaldamiseks.

ma ütleks, et probleemiks on igasugu mustamäe kodanikud, kes Kõud kasutavad sest ohoo, töökoht maksab selle kinni icon_razz1.gif täiesti jabur on lugeda muudelt lehtedelt, kuidas linnainimesed vinguvad, et Kõu on aeglane - nad nagu ei taipa 600.- eest endale 12mb netti + wifipurki võtta linna? elementaarne oleks, et Kõu kasutamine jääks esmasjoones nendele, kellel tõesti midagi muud pole võimalik saada, a la mina siin Kohila metsade vahel.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Ivoshiee
HV veteran

sõnum 22.07.2007 10:46:11 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
PTC kirjutas:
Kõige suurem probleem oli ikkagi see, et misiganes põhjustel langes teenus aeg ajalt täielikku koomasse - kuid selle vastu on TV'l paistab et olemas miski workaround ja paistab et on olemas ka oma positiivne programm probleemide kõrvaldamiseks.

ma ütleks, et probleemiks on igasugu mustamäe kodanikud, kes Kõud kasutavad sest ohoo, töökoht maksab selle kinni icon_razz1.gif täiesti jabur on lugeda muudelt lehtedelt, kuidas linnainimesed vinguvad, et Kõu on aeglane - nad nagu ei taipa 600.- eest endale 12mb netti + wifipurki võtta linna? elementaarne oleks, et Kõu kasutamine jääks esmasjoones nendele, kellel tõesti midagi muud pole võimalik saada, a la mina siin Kohila metsade vahel.

Inimeseloom on ju sedapsi ehitet, et kus odavamalt saab, siis sealt võtab.
Kuna KÕU reklaamib end KUNI 2 Mbit/s ja seda vaid 300.- EEK, siis on ju alternatiivse 600.- EEK korral kokkuhoidu päris tublisti.
Suurem osa KÕU kasutajaist elabki kohas kus alternatiivid olemas ning seda ei muuda küll miski.

tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 22.07.2007 11:20:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Suurem osa KÕU kasutajaist elabki kohas kus alternatiivid olemas ning seda ei muuda küll miski.

tohhhoohh tahaks näha, kes sul keegi teine siin metas netti pakub icon_eek.gif
samas nii odava seadme eest. krt mingi Wimaxi kasutamise alustamiseks tuleb enne sitaks pappi alla panna ja siis tambid pärast nagu loll kuumaksu veel.
Ei mõista üldse linna inimesi kes KÕUd kasutavad, mõistan ainult neid kellel on töö pidevalt netiga seotud ja liiguvad ringi.

Ivoshiee
HV veteran

sõnum 22.07.2007 11:35:00 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
tsitaat:

tohhhoohh tahaks näha, kes sul keegi teine siin metas netti pakub icon_eek.gif
Ja arvata on, et jääb neid võimalikke pakkujaid hoopiski vähemaks....
tsitaat:

samas nii odava seadme eest. krt mingi Wimaxi kasutamise alustamiseks tuleb enne sitaks pappi alla panna ja siis tambid pärast nagu loll kuumaksu veel.
Rahval on raha küll. Ise ma kaalusin WiMAXi võimalust, aga pakutav "nettuse toru" on neil va nadi.
tsitaat:

Ei mõista üldse linna inimesi kes KÕUd kasutavad, mõistan ainult neid kellel on töö pidevalt netiga seotud ja liiguvad ringi.

Mis seal keerulist? Hind määrab turu.

tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 22.07.2007 11:36:48 vasta tsitaadiga

kuulge, ärga ajage jama.
keegi ei osta kolmepooletonnist seadet, et hakata kasutama nadit netti natuke odavama raha eest, kui kaablid.
kolme-neljasotaga saab ju starmane ja elionisi igasuguseid....

Ivoshiee
HV veteran

sõnum 22.07.2007 11:39:09 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
kuulge, ärga ajage jama.
keegi ei osta kolmepooletonnist seadet, et hakata kasutama nadit netti natuke odavama raha eest, kui kaablid.

Egas ainult kaabliga nettuse see alternatiiv ju pole.

tagasi üles
ottocar
HV vaatleja

sõnum 22.07.2007 12:10:38 vasta tsitaadiga

Õhukaudu leviv internet (andmeside) on ja jääd alati kallimaks kui kaabliga. Enne kui otsustad liituda (sinu arust kalli) internetiga tasuks netist uurida mis see
endast kujutab. Uurisin netist ja selgus selline asi, et sellise tehnoloogiaga sellistes tingimustes ei olegi võimalik 2mb saada. Ise kasutan KÕU´d ja olen rahul kõik teised variandid on välistatud.
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 22.07.2007 12:15:41 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
kuulge, ärga ajage jama.

2420.- on ju mobiilne seade.
nagu ma kuulnud olen siis kodu seade ei olegi niii hea, vaid hoopis mobiilne seade on parem.
naljaks, et vahest odavam asi on parem, kui kallim icon_lol.gif

Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 22.07.2007 12:43:31 vasta tsitaadiga

Oled sa nüüd kindel selles?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 22.07.2007 12:48:09 vasta tsitaadiga

Nii on mulle räägitud aga pead ei anna icon_exclaim.gif
äkki keegi lükkab selle väite ümber, kes on mõlemat seadet testinud.

Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 22.07.2007 14:14:25 vasta tsitaadiga

mul ei olnud valikut. pidin ostma koduseadme.
ja mitte selleks, et kaabli kõrvale võtta, vaid selleks et midagigi metsas oleks icon_rolleyes.gif
see on väga võimalik, et mobillne on parem. Sest kodusega on nett ikka väga sitt. icon_lol.gif

indu
HV veteran
indu

sõnum 22.07.2007 14:16:36 vasta tsitaadiga

kas on mõni inimene sellise traadita interneti taga olnud et asi 24/7 korras ?
Mõni väidab et TV peaks võtma eeskuju Elionist. On siis neil selline massiline traadita võrk ?
Isegi nende kaabelühendus+digitv pole parimas korras.

m1
HV kasutaja

sõnum 22.07.2007 20:28:27 vasta tsitaadiga

Seda on ju ajalehe testis öeldud, et koduseade on parema leviga, kuna on suuremad antennid.
Mobiilne seade on ainult oma väiksuse ja hinna mõttes parem.

Ise kasutan ka koduseadet, loodetavasti varsti loobutakse 256 kbit piirangust... või kehtestatakse see ainult ülekoormatud mastidele.
Eriline tirija ei ole, aga mõnda youtube videot tahaks näha või videokonverentsi kasutada.

Praegune 256 kbit on täitsa kasutatav, aga siis võiks TV veebis ja reklaamides see number ka kirjas olla.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 379, 380, 381  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.