Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Moderaatorite õigused ja kohustused. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.05.2003 17:00:13 Varastatud? vasta tsitaadiga

jyrgen kirjutas:
Bad Sector kirjutas:
Mis üldreegleid teil veel vaja on? iga mõistlik inimene peaks ise aru saama, mis on pira ja mis on OT.
100% nõus. Varastatud kauba ostu-müügi lisaks ka keelatu hulka.

See on muidugi õige, et varastatud kaubaga hangeldamine sellises avalikus foorumis on out, kuid mind huvitavad meetodid millega kindlaks teda, et tegemist on varastatud tootega. Müüa ei pane ju om müügikuulutusse "müüa varastatud telefon"?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 02.05.2003 17:02:39 vasta tsitaadiga

Vahest juhtub, et saadakse teada.

Üks teema näiteks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=40814
Päris kahtlane eks ? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 02.05.2003 17:03:59 Re: Varastatud? vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
jyrgen kirjutas:
Bad Sector kirjutas:
Mis üldreegleid teil veel vaja on? iga mõistlik inimene peaks ise aru saama, mis on pira ja mis on OT.
100% nõus. Varastatud kauba ostu-müügi lisaks ka keelatu hulka.

See on muidugi õige, et varastatud kaubaga hangeldamine sellises avalikus foorumis on out, kuid mind huvitavad meetodid millega kindlaks teda, et tegemist on varastatud tootega. Müüa ei pane ju om müügikuulutusse "müüa varastatud telefon"?
Nagu piragi puhul, tuleb moderaatoritel lähtuda oma kogemustest ja kirjatükkide endi tekstist. Tihtipeale reedavad taolise pakkujad end üsnagi selgelt. (Põhjuseks muidugi kahjuks liiga suur sallivus ostjaskonna poolt).
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 02.05.2003 17:05:48 vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:
Sa ei ole midagi maha maganud...
See teema on adminnide foorumis ja seega pole tavakasutajatele nähtav. Ega peagi olema.
Asja üle alles arutatakse ja alles siis kui ühene seisukoht välja kujuneb (praegu asi vist adminnide arvamuses kinni, kui ma ei eksi), teavitatakse sellest ka foorumi kasutajaid.

Seega enneaegne karistamine oli ikkagi reeglite rikkumine karistaja poolt.

Ära siis imesta, kui politsei sind sebra ees autoga mitte peatumise eest kinni peab . Järgmisena võtab välja šablooni ja valge värvi pudeli, ning laseb Su autole suure sebra külje peale"

Sinu imestuse peale vastab ta: "me sii politseinike foorumis arutasime , et nii oleks parem ja riigikogu suitsunurgas ka paar poliitikut kiitis selle idee hea olevat."
Kas sellist riiki/HV me tahtsimegi ?

Vabandan, kui paika peab minu isiklik arvamus, et eesti riigi taastamise ajal olid veel nii noor, et ei teadnudgi veel, mida tahta "
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 02.05.2003 17:08:41 vasta tsitaadiga

Taavi_R kirjutas:

Nagu öeldud, keegi ei pea tõestama oma süütust. See foorum ei anna veel alust oletada, et tegu oli varastatud kraamiga, kuid alati saab enne ostmist politseist järele küsida kas sellise toote vargus on registreeritud.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 02.05.2003 17:12:01 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Taavi_R kirjutas:

Nagu öeldud, keegi ei pea tõestama oma süütust. See foorum ei anna veel alust oletada, et tegu oli varastatud kraamiga, kuid alati saab enne ostmist politseist järele küsida kas sellise toote vargus on registreeritud.
Et moderaator(id) peaks hakkama politseisse helistama või koguni sinna kirjalikku päringut tegema???
Jama. Õigem on taoline temaatika lihtsalt HVF-ist eemal hoida.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 02.05.2003 17:15:22 vasta tsitaadiga

Taavi_R kirjutas:

Kas tead seda ütlust, et varas kardab kõige rohkem, et temalt varastatakse.
Sinu paranoia antud teema kohta on ka üsnagi sarnane.
Olen Ebayst ostnud hulga kasutatud asju, ainult paar müüjat on pannud kaasa ka ostukviitungi + muud paberid. Eks need teised olid ikka kõik varastatud.
Kusjuures firmad on kõik saatnud ilma müügitsekita, tugev saksamaa käibemaksu pettuse kahtlus tekib kohe.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 02.05.2003 17:15:34 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
UB kirjutas:
Taavi_R kirjutas:

Et moderaator(id) peaks hakkama politseisse helistama või koguni sinna kirjalikku päringut tegema???
Jama. Õigem on taoline temaatika lihtsalt HVF-ist eemal hoida.
Ma mõtlesin seda kontrollimist enne ostmist.
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 02.05.2003 17:15:45 vasta tsitaadiga

Lihtne ju - kui ei suuda/taha/oska tõestada, et kaup varastatud või pira on, siis on see kaup seaduslik ja originaal.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 02.05.2003 17:18:02 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:

Seega enneaegne karistamine oli ikkagi reeglite rikkumine karistaja poolt.

Mis mõttes enneaegne??? Meil ei ole siin mingit seadusandlikku võimu, mis läbi mingi formaalse protseduuri seaduseid vastu võtaks, et siis täidesaatev võim (moded?) saaks näpuga järge ajades tegutseda...

Moded käituvad vastavalt oma paremale äranägemisele ja südametunnistusele ning kui on vaja mõne kasutaja tegevusele kuidagi reageerida, siis nad seda ka teevad (olgu see siis postituse kustutamine, lukustamine, muutmine vms).

Avatari/ranki/allkirja muutmine on praegu modedele võimatu, seega selles osas on vajalik ka adminnide aktiivset käitumist. Postitust saavad moded muuta ka praegu (ka tolles vaidlusaluses juhtumis tehti just seda) ning kui nende õiglustunne ütleb, et see on õige ja vajalik, siis nad seda ka teevad.

Capiche?

Kui Tanel või Nevermind ütleb, et too mode käitus valesti, siis ma aktsepteerin seda, aga senikaua julgen avaldada oma arvamust ja leian, et see tegu oli iseenesest põhjendatud, kuid ikkagi oleks võinud ja pidanud seda teemat enne arutama adminnide foorumis icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 25
tagasi üles
wend
HV Guru

sõnum 02.05.2003 17:18:25 vasta tsitaadiga

Kas see asi ei hakka juba teile tüütuks muutuma? Mingi iba ajamine käib ja ei tea mille nimel. On olemas HV reeglid ja moded püüavad nande järele ka tööd teha. Kui kasutaja ei viitsi endale reegleid selgeks teha, siis pole küll mõtet hakata modede kallal irisema, et need ei tee või teevad valesti oma tööd.
UB
HV Guru
UB

sõnum 02.05.2003 17:21:10 vasta tsitaadiga

wend kirjutas:
Kas see asi ei hakka juba teile tüütuks muutuma? Mingi iba ajamine käib ja ei tea mille nimel. On olemas HV reeglid ja moded püüavad nande järele ka tööd teha. Kui kasutaja ei viitsi endale reegleid selgeks teha, siis pole küll mõtet hakata modede kallal irisema, et need ei tee või teevad valesti oma tööd.

Siin ei olegi tegemist mitte kasutajate irisemisega modede üle kui võrd modede virisemisega modede üle!
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 02.05.2003 17:25:00 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:

Siin ei olegi tegemist mitte kasutajate irisemisega modede üle kui võrd modede virisemisega modede üle!

Kus sa seda nüüd võtad?

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 02.05.2003 17:27:12 vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:

Capiche?

icon_exclaim.gif

No Capiche icon_exclaim.gif

Sinu jutust saan mina välja lugeda ainult seda, et võiksid kirjutada endale ebameeldiva/mittemeeldiva postituse alla suvalist jobu teksti ja õigust jääks veel aga ülegi ?
Äkki ikkagi kirjutad, kui vana Sa üldse oled? Oleks ehk lihtsam siis Su seisukohti aktsepteerida icon_smile.gif
Ütleb ju vanarahvaski :" Vasikaga võidu joosta ..."

viimati muutis Tupsu 02.05.2003 17:27:55, muudetud 1 kord
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 02.05.2003 17:27:25 vasta tsitaadiga

Trainspotting kirjutas:
UB kirjutas:

Kus sa seda nüüd võtad?
Loen icon_wink.gif
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 02.05.2003 17:35:26 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
Sinu jutust saan mina välja lugeda ainult seda, et võiksid kirjutada endale ebameeldiva/mittemeeldiva postituse alla suvalist jobu teksti ja õigust jääks veel aga ülegi ?

Loomulikult võiksin, aga milleks ma seda tegema peaksin? Siin keegi mainis enne, et jobude tekstide kirjutamine on tavakasutajate privileeg (huvitav, kas see oli mingi vihje??? või äkki ikkagi ei olnud... icon_razz.gif ) ning moded peaksid sellest hoiduma (ja nii ma teengi).
Kui sulle minu arvamus ei meeldi, siis keegi ei kohusta sind samamoodi arvama.

tsitaat:

Äkki ikkagi kirjutad, kui vana Sa üldse oled? Oleks ehk lihtsam siis Su seisokohti aktsepteerida icon_smile.gif
Ütleb ju vanarahvaski :" Vasikaga võidu joosta ..."

Ok, ma olen 13, aga järgmisel kuul saan juba 14 täis... kas sa nüüd aktsepteerid mu seisukohti vähem kui siis, kui ma oleksin oma vanuseks öelnud...ee... näiteks 40 aastat?
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 02.05.2003 17:40:56 vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:

Ok, ma olen 13, aga järgmisel kuul saan juba 14 täis... kas sa nüüd aktsepteerid mu seisukohti vähem kui siis, kui ma oleksin oma vanuseks öelnud...ee... näiteks 40 aastat?

Nüüd aktsepteerin Su seisukohti rohkem, kui sind huvitab miks vaata eelmise postituse lõpus olevat poolikut lauset.

Aga minu seisukoht on endine . Moderaator kes kellegi läbustavat posti täiendab oma nõmeda tekstiga, jätmata maha mingit märki, et tema seda tegi - on lihtsalt joburaator. icon_wink.gif

Tooks ka lingi, kus vähemalt keegi moderaatoritest on oma volitusi hea tava vastu ületanud :
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=35395

Ei maksa unustada, et kõik algab väikestest asjadest ning ka Hitler tahtis, et saksa riigil paremini läheks.

viimati muutis Tupsu 02.05.2003 17:47:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 02.05.2003 17:41:49 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Trainspotting kirjutas:
UB kirjutas:

Kus sa seda nüüd võtad?
Loen icon_wink.gif

Kus krt. sa seda küll oled suutnud välja lugeda icon_biggrin.gif
Vähemalt antud teemas ma küll pole midagi sellist täheldanud. Eks vahest on ka meievahel nääklemisi olnud, kuid see on tingitud sellest, et me oleme kõik inimesed ja erinevate maailmavaadetega.

UB
HV Guru
UB

sõnum 02.05.2003 17:47:35 vasta tsitaadiga

Trainspotting kirjutas:
UB kirjutas:
Trainspotting kirjutas:
UB kirjutas:

Kus sa seda nüüd võtad?
Loen icon_wink.gif

Kus krt. sa seda küll oled suutnud välja lugeda icon_biggrin.gif
Vähemalt antud teemas ma küll pole midagi sellist täheldanud. Eks vahest on ka meievahel nääklemisi olnud, kuid see on tingitud sellest, et me oleme kõik inimesed ja erinevate maailmavaadetega.
Selle teema lõin ma spetsiaalselt ainult reeglite kommenteerimise ja täiendamise jaoks kuid tuli mingi jama välja! Innustuse andis mulle XYZ modede õigused teema all. Ja siin teemas need eriarvamused!!! Kas trükin teistkordselt veel välja? Ja asi ei ole mitte nääklemises vaid vaidlemises. Et selliseid vaidlusi ära hoida, seepärast ma tahtsingi aidata. Kuid keegi ei võtnud vedu ja seetõttu ma enam ei üritagi icon_sad.gif
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 02.05.2003 18:03:10 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:

Tooks ka lingi, kus vähemalt keegi moderaatoritest on oma volitusi hea tava vastu ületanud :
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=35395

Ei maksa unustada, et kõik algab väikestest asjadest ning ka Hitler tahtis, et saksa riigil paremini läheks.

Ajaloolased vaidlevad siiamaani kas ja mida Hitler tegelikult tahtis. Aga eks sina tea paremini...

Mis sellesse linki puutub, siis sellest olen ma kogu aeg rääkinudki. Muideks ükskord juba ümbernurga ka vihjasin, et enne tuleb selgeks teha kas siin on üldse mõne mode käsi mängus või tegi bad2003 ise endale sellise asja postitustesse (ok, see ei ole eriti tõenäoline aga ei ole see ka võimatu). Niikaua kui see selge pole, fleimite siin kõik niisama.
Teiseks, kui seda tegi mode tuleb tema seisukoht ja motiivid ära kuulata, mitte kohe bänni nõuda.
Kui keegi teeb pirale viitava postituse, siis on ta küll kõva mees süütuse presumptisoonist rääkima, aga kui mõni mode midagi (tema meelest valesti) teeb, siis tuleb mode kohe ära bännida??? icon_evil.gif

Kordan, selle kohta on juba pikka aega käinud diskussioon, et läbustajaid tuleb kuidagi "karistada" (eelkõige seisneks karistus nende kasutajate äramärkimises mõneks ajaks, halvimal juhul bänn). Kui see oli karistus (mingit muud varianti mina siin ei näe), siis tuleb meil kõigil selle mõttega edasi elada.
Tegu on juba tehtud!
Kui tegu polnud õigustatud, eks siis adminnid otsusta mis teha. m.o.t.t
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 02.05.2003 18:14:47 Re: Varastatud? vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Usu või ära usu, aga siin on olnud kuulutusi teemal "ostan odavalt läpaka, soovitavalt varastatud". Selliseid pidasin silmas.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 02.05.2003 18:34:25 Re: Varastatud? vasta tsitaadiga

jyrgen kirjutas:
UB kirjutas:
Usu või ära usu, aga siin on olnud kuulutusi teemal "ostan odavalt läpaka, soovitavalt varastatud". Selliseid pidasin silmas.

Siis on küll karm icon_evil.gif
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 02.05.2003 18:52:38 vasta tsitaadiga

Samasugune teema ka varastatud telefonide kohta olnud -- isiklikult ära kustutatud.
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 02.05.2003 19:31:00 vasta tsitaadiga

OT: seosesselle kasutaja ignoreerimisega ... nje rabotajet.
Näen ikka verise kuusirbi avatari ja postitusi.

Asjast ...
Bad Sector kirjutas:
/---/Muideks ükskord juba ümbernurga ka vihjasin, et enne tuleb selgeks teha kas siin on üldse mõne mode käsi mängus või tegi bad2003 ise endale sellise asja postitustesse (ok, see ei ole eriti tõenäoline aga ei ole see ka võimatu). Niikaua kui see selge pole, fleimite siin kõik niisama.
Teiseks, kui seda tegi mode tuleb tema seisukoht ja motiivid ära kuulata, mitte kohe bänni nõuda.
Kui keegi teeb pirale viitava postituse, siis on ta küll kõva mees süütuse presumptisoonist rääkima, aga kui mõni mode midagi (tema meelest valesti) teeb, siis tuleb mode kohe ära bännida??? icon_evil.gif
/---/

Esiteks on selge, et siin on mõne pahatahtliku mode käsi mängus. On vähe tõenäoline, et keegi HV'sse sisse häkkis vms. Teiseks, ajan ka siin süütuse presumptsiooni joont. Ma ei käsitle siin ju mitte ühtegi isikut süüdlasena, isegi kindlat kahtlusalust pole veel olemas, ainult kahtlusaluste ring. Aga selge on see, et vahet pole, kes süüdi jääb, bänni on ta kuhjaga ära teeninud. Kolmandaks ma bad2003 keisiga pole kursis, ma räägin eelkõige kasutaja v2lk postituse kuritahtlikust soperdamisest. Neljandaks süüdlase motiivid ei ole olulised, sest need ei muuda asja olematuks - eesmärk ei õigusta tehtut.

Ja lõpuks, kui see oli nii õilis, et teise postitust sittusite, miks siis meie õiliskangelane oma kangelastegu omaks ei võta. Ma tahaks näha seda meest, kes teistele suuvoodrit teeb.
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 02.05.2003 19:56:23 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
OT: seosesselle kasutaja ignoreerimisega ... nje rabotajet.
Näen ikka verise kuusirbi avatari ja postitusi.

selles osas on sul õigus icon_sad.gif
Kunagi kui proovisin, siis küll töötas, aga praegu on jah mingi jama sellega...
Minu soovitus sulle oleks avataride näitamine ära keelata (kui see optsioon ikka funkab) - ei mingit verist kuusirpi enam icon_razz.gif

tsitaat:
ma räägin eelkõige kasutaja v2lk postituse kuritahtlikust soperdamisest. Neljandaks süüdlase motiivid ei ole olulised, sest need ei muuda asja olematuks - eesmärk ei õigusta tehtut.

kuna kasutaja v2lk postituste arv suureneb päevas kiiremini kui mina suudan kuus kirjutada, siis seda teemat ma kahjuks ei leia (siin teemas toodud link millegipärast ei tööta), nii et seda teemat ma ei saa kommenteerida...
Arvad, et mõlemas asjad ühe ja sama mode nähtamatu käsi mängus?
tagasi üles
v2lk
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.05.2003 20:10:55 vasta tsitaadiga

Teema kohta:
asja lahendaks see, kui modedel oleks vanusepiirang, nt. alates 30. eluaastast. muidugi kust selliseid piisavalt leida, on probleem, ma saan aru. aga nii see on.

kuna kasutaja v2lk postituste arv suureneb päevas kiiremini kui mina suudan kuus kirjutada

to Bad Sector: icon_smile.gif
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 02.05.2003 20:14:22 vasta tsitaadiga

v2lk kirjutas:
asja lahendaks see, kui modedel oleks vanusepiirang, nt. alates 30. eluaastast. muidugi kust selliseid piisavalt leida, on probleem, ma saan aru. aga nii see on.
icon_smile.gif

Miks see probleem on??? HV-s peaks 30+ aastaseid kasutajaid piisavalt olema, iseasi on see, mida see vanus siia puutub??? Ei ütleks, et 30-aastane mode miskis suhtes parem on kui näiteks 25-aastane... näiteks.
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 02.05.2003 20:15:38 vasta tsitaadiga

toon veel näiteks, et päris mitu modet on alaealised(ka mina pole tegelikult sellest patust puhas)...
kõik alaealised modereerimisõigustest vabastada?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 27
tagasi üles
v2lk
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.05.2003 20:17:07 vasta tsitaadiga

eee, see 30 oli lihtsalt pakkumine. mix 21 aastaselt v6ib viina osta aga 20,9 aastaselt mitte? kuskil peab piir olema. aga 30 on parem kui 16, ei tee sellist piixu mis siin probleemix+aruteluks on juba pikemat aega
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 02.05.2003 20:23:10 vasta tsitaadiga

keegi ei teagi veel, kes seda tegi...aga juba teeme siin üldistusi. icon_neutral.gif
Praeguse seisuga tundub, et kaks mode (taavi_r ja millivatt) on alaealised, aga miks sa arvad, et neist kumbki on selle jama põhjustanud?
tagasi üles
v2lk
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.05.2003 20:25:01 vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:
keegi ei teagi veel, kes seda tegi...aga juba teeme siin üldistusi. icon_neutral.gif
Praeguse seisuga tundub, et kaks mode (taavi_r ja millivatt) on alaealised, aga miks sa arvad, et neist kumbki on selle jama põhjustanud?

ma yldse pole ju seda 6elnud. need on normaalsed minuarust. ma r22gin teemast yleyldiselt, see juhtum oli juba ammu ununenud. a kui just vaja seda torkida siis mul hoopis teine kahtlusalune ja v2ga t6en2oline minuarust.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 02.05.2003 20:32:10 vasta tsitaadiga

v2lk kirjutas:
eee, see 30 oli lihtsalt pakkumine. mix 21 aastaselt v6ib viina osta aga 20,9 aastaselt mitte? kuskil peab piir olema. aga 30 on parem kui 16, ei tee sellist piixu mis siin probleemix+aruteluks on juba pikemat aega

No aga 20,9 aastaselt võib ka viina osta ja seda just nagu 18,0 aastselt. Mis ajas Sa elad?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
v2lk
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.05.2003 20:33:43 vasta tsitaadiga

to ttt: no ma ei tea, usas enamus osariikides 21. aga mis sa norid, m6ttest said ju aru.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 02.05.2003 20:38:02 vasta tsitaadiga

Tegelikult võiks siin vanuse ära unustada ja uus tingimus: modeks saavad need, kellel on juustes pats ja väike ülekaal. Seda seepärast et patsiga poisid seostuvad tavainimesele kohe arvutiga. icon_lol.gif icon_razz1.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 02.05.2003 21:33:57 vasta tsitaadiga

Tra, no on koomikud... icon_lol.gif
Püsime teema piires ikka. Seoses sellega, mis siis saab?
Kas joburaator võetakse vastutusele või pean ma ennast ettevalmistama juhuks, kui kellegi karvane käsi minu postitustesse midagi juurde integreerida suvatseb?
tagasi üles
v2lk
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.05.2003 21:41:36 vasta tsitaadiga

see on jah n6me, et t2htis nina ütles ainult "asi on uurimisel" ja kadus nagu viinapudel vene s6jav2es.
minuarust oleks siin v2ga lihtne 2 muudatust sisse kribada:
a) 1 v2ike lisatabel kuhu logitakse modede tegevus
b) link "report offensive post" v6i kuidas iganes seda l22nemeresoomeugri keeles s6imatakse.
tagasi üles
wend
HV Guru

sõnum 02.05.2003 22:34:57 vasta tsitaadiga

v2lk kirjutas:
see on jah n6me, et t2htis nina ütles ainult "asi on uurimisel" ja kadus nagu viinapudel vene s6jav2es.

Nüüd siis juba adminnide kallale ? Hästi panete! icon_neutral.gif

v2lk
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.05.2003 22:36:34 vasta tsitaadiga

no mis kallal? kesse siin kallal on? kohe igast s6nast kinni.
tagasi üles
wend
HV Guru

sõnum 02.05.2003 22:46:50 vasta tsitaadiga

v2lk kirjutas:

Ja nii sa kogud postitusi. thumbs_up.gif Äkki midagi asjalikku kah ?

Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 02.05.2003 23:45:46 vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:

Mina ei tea kellegi vanust HVF´is - Peale kasutajate - Taavi_R, woosh, Superglue ja DoS.
Ja seda võin öelda, et Superglue on kas alaealine moderaator.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 03.05.2003 03:14:00 vasta tsitaadiga

ttt kirjutas:
Tegelikult võiks siin vanuse ära unustada ja uus tingimus: modeks saavad need, kellel on juustes pats ja väike ülekaal. Seda seepärast et patsiga poisid seostuvad tavainimesele kohe arvutiga. icon_lol.gif icon_razz1.gif

tegelt poole aasta pärast on mul juba pats olemas...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 27
tagasi üles
woosh
HV Guru
woosh

sõnum 03.05.2003 03:58:16 vasta tsitaadiga

v2lk, tead mis ilm õues on?

ei tea?

Mine ja vaata... äkki hakkab meeldima.

UB
HV Guru
UB

sõnum 03.05.2003 08:02:16 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, mis vanusepiirangust te räägite! Sellepärast ma reegleid taotlesingi, et inimesel oleks kust kinni hakata ha ta ei peaks oma peast reegleid välja mõtlema mis on õige ja mis vale. Sel juhul võiks olla mode ükskõik mis vanuses, peaasi et lugeda oskab thumbs_up.gif
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 03.05.2003 08:29:40 vasta tsitaadiga

wend kirjutas:
v2lk kirjutas:

Ja nii sa kogud postitusi. thumbs_up.gif Äkki midagi asjalikku kah ?

Võib küsida mida sa ise siis teed? icon_rolleyes.gif
Ja, et keelata ära alaealiste modereerimine on kah päris tobe mõte IMHO. Mõni 15-aastane on oma mõistuselt võibolla sada korda arenenum ja mõistlikum kui nii mõnigi 30 aastane icon_razz1.gif 8)

wend
HV Guru

sõnum 03.05.2003 09:59:31 vasta tsitaadiga

Cobra[EST] kirjutas:
Võib küsida mida sa ise siis teed? icon_rolleyes.gif
Ja, et keelata ära alaealiste modereerimine on kah päris tobe mõte IMHO. Mõni 15-aastane on oma mõistuselt võibolla sada korda arenenum ja mõistlikum kui nii mõnigi 30 aastane icon_razz1.gif 8)

M...i näpin, krt suutsite mul kah harja punaseks ajada.

Spott
HV Guru
Spott

sõnum 03.05.2003 11:25:18 vasta tsitaadiga

kui läheb alaealiste modede likvideerimiseks, siis lahkun mina ka moderaatori kohalt icon_confused.gif
graaf
HV kasutaja
graaf

sõnum 03.05.2003 11:35:31 vasta tsitaadiga

Aga mina tahan modelleerijaks saada!
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 14
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 03.05.2003 11:52:10 vasta tsitaadiga

Tuleb välja, et alaealisi (kronoloogiliselt/vaimselt) on mõnus hulk modede seas.
Sellest siis ka need vastutustundetud naljad.
m.o.t.t
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 03.05.2003 13:35:19 vasta tsitaadiga

See miks ühele või teisele on mode õigus antud, küsige adminnidelt ja mitte niisama vaid ikka mingi põhjusega. Ei ole mõtet ju igale inimesele kõrri karata kui inimese ainsaks süüks on tema vanus!
tagasi üles
woosh
HV Guru
woosh

sõnum 03.05.2003 13:49:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tuleb välja, et alaealisi (kronoloogiliselt/vaimselt) on mõnus hulk modede seas.

Kronoloogiliselt... vaidleks vastu
XR, Andrez, jyrgen, XYZ, Keevitaja, DigeBeni, High-Q, martin, IceUul, naaskel, woosh, gemini, Jumbu, Hiid,
Renka, wend, Trainspotting, Deep Fury, Tanel, Superglue, Taavi_R, millivatt

tean et neist on alaealised Superglue, Taavi_R ja vist ka millivatt
enamusel aga vanust yle 20

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Moderaatorite õigused ja kohustused. mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.