praegune kellaaeg 26.06.2025 18:11:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Talumees
HV kasutaja
|
15.07.2007 18:21:24
TravelMate 2350 resolutsioonianomaalia |
|
|
Tervist,
Probleem järgmine: TravelMate 2350 mängib resolutsiooni vahetamisel mäkra.
Tavalise 15 XGA (1024x768) monitoriga on tegu. 800x600 resolutsiooni peal näeb pilt välja nagu 800x600 resolutsiooni peal ikka...
1024x768 , mis peaks justkui deafult resolutsioon olema, näeb pilt välja selline (st näha on ainult poolt pildist, mis ekraanile kuvatama peaks):
Olen proovinud:
- uut videokaardi driverit (ja inteli enda programmi pealt confida - sittagi)
- uut monitori driverit
- device managerist eraldi ainult .inf file järgi installida
Alati on tulemus sama...
Äkki kellelgi heal inimesel on Travelmate 2350 install cd-d ja annaks mulle oma driveri varianti prooviks?
PS: Emaplaadi chipseti driverid on ka installitud, seega peaks kaardi tunnistamine arvuti poolt igati korrektne olema.
PS2: Ei oma tähtsust mis resolutsiooni ma proovin (kas 1024x768 või 2048x1536), pilt on alati sama (liiga) suur.
Tänud ette avitajale.
_________________ Never underestimate the predictability of stupidity. |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
16.07.2007 11:15:09
|
|
|
Tundub, et sa seadistad välist monitori settingutes, vaata üle mis monitor sul aktiivne on, samuti võib vaadata ega mingit linnukest pole kuskil, et extend my desktop vmt..
just guessing..
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|