Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tonu250
HV vaatleja

|
14.07.2007 10:05:59
Heli telerisse |
|
|
Kindlasti kulunud küsimus, aga küsin ikkagi...
Kuidas saan oma sülearvutist(HPnx9020) heli telerisse? Pilt tuli lihtsalt. Kasutan VGA+VGA juhet. Eriti hea oleks muidugi veel heli saada läbi kodukino, aga niikaugele ei julge mõeldagi
Mõtlesin, et läppari helipistikust teleka kõrvaklapi auku, aga ni lihtsalt siiski ei toimi.
Tänud juba ette,
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
14.07.2007 14:11:33
|
|
|
Et siis ühendasid läpaka kõrvaklapiväljundi teleka kõrvaklapiväljundiga?
Kui kodukinol on olemas audio in rca pesadega, siis pole vaja muud kui tuua vastav kaabel ja ongi olemas
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
HannesH
HV kasutaja

|
14.07.2007 14:17:09
|
|
|
Nuuks, millisel toredal telekal juba VGA pistik on?
Ma na ajast mahajäänud, elan juba aastaid kasutades TV-tuuneri kaarti ja lisamonitori.
Aga jah vanematel telekatel olid video ja audio in pistikud suht kõrvuti...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
14.07.2007 14:28:50
|
|
|
Kui RCA audio sisendeid ei ole, siis kindlasti on olemas scart, mida saab nii heli sisendi kui väljundina kasutada. Küll aga ma ei tea, kas telekas oskab siis vastavalt heli ühest sisendist ja pildi teisest lugeda. Võib juhtuda, et teleka erinevaid programme valides ühe alt saad ainult heli ja teise alt ainult pildi.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonu250
HV vaatleja

|
14.07.2007 23:35:32
|
|
|
Niimoodi. Kimasin siis ka kiiresti lähimasse elektroonikapoodi(onoff) vastavat juhet nõudma. Sain kiirelt audio kaabli, mille üks ots läheb arvuti heliväljudisse(kõrvaklapi kõrval), teised kaks otsa on siis RCA omad(kollane ja valge) telekasse. Tundus lihtne. Koju jõudes aga tööle ei hakanud. Proovisin tõesti kõik kombinatsioonid läbi, aga tulutult. Olin siis kuri, et mulle vale kabla anti. Kiirelt poodi tagasi.
Tüübid proovid juhet teiste telerite taha ja toimis ilusti. Aga see kuramuse ViewSonic tööle ei hakanud. Siis üritasime läbi scardi heli telerisse tuua. aga ei midagi. Nõnda nõutult ma sealt ära jalutasingi, aga ma jonni ei jäta.
Mulle tundub, et ehk on probleem teleka setingutes?
Selline isend on siis:
http://www.webcom.ee/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=N3760W
Tänud aitamast
|
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
15.07.2007 00:13:10
|
|
|
specsi lugedes torkab silma, et eraldi audio sisend teleril lihtsalt puudub. ehk siis lase heli läpakast otse võimu, seesama stereojuhe (ühes otsas kõrvaklapipulk ja teises L/R RCA) peaks suurepäraselt sobima.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
15.07.2007 00:13:21
|
|
|
Mul on tunne, et Sa üritasid arvutist heli kätte saada hoopis line-in kaudu, sest mingit eraldi heliväljundit peale kõrvaklappide oma ju ei ole.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonu250
HV vaatleja

|
15.07.2007 00:25:14
|
|
|
47th ronin kirjutas: |
specsi lugedes torkab silma, et eraldi audio sisend teleril lihtsalt puudub. ehk siis lase heli läpakast otse võimu, seesama stereojuhe (ühes otsas kõrvaklapipulk ja teises L/R RCA) peaks suurepäraselt sobima. |
Kodukino tagumik on siis selline. Kas on sobiv?
http://www.hot.ee/tonuv/T%f5nn/kodukino%20tagumik_philips_hts5310s.JPG
|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
15.07.2007 00:30:39
|
|
|
Sellel teleril on eraldi audio sisend täiesti olemas, küll aga 3.5mm minijack, mitte 2xRCA.
Nii vähemalt teleri ametlik spec. tootja kodulehel väidab:
tsitaat: |
PC: 1 x 15-pin mini D-sub with 3.5mm mini stereo jack L/R In |
Ehk siis sul on ikkagi vale juhe. Vaja on hoopis sellist juhet mille mõlemas otsas oleks 3.5mm minijack ehk lihtne kõrvaklapipistik
Samas, nagu 47th ronin juba ütles omavad enamus kodukinodest RCA helisiisendit, nii et olemasoleva kaabliga peaksid vabalt saama heli arvutist sinna vedada.
EDIT: sobib, Aux In pesadesse pista see kaabel, lülita kino AUX reiimi ja toimib edukalt.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonu250
HV vaatleja

|
15.07.2007 10:58:13
|
|
|
Juhuuu asi korras. Läbi kodukino heli tuleb nii mis mühiseb. Tegelikult sellist lõpptulemust soovisingi. Kui poes teenindajad kah nii asjalikud oleksid...
Igatahes sai järjekordne juhtmesaga läbi.
Suuured tänud veelkord ja teema lukus.
Tõnu
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|