Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
08.06.2007 15:44:40
|
|
|
Käed ka väikestviisi sügelevad. SC2 collectors edition, TITAANIUMIST 8 kilose karbiga.. kena.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
omnibook
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joosep00
HV kasutaja
|
05.08.2007 14:56:34
|
|
|
See oli päris lahe, et supply saab maaalla saata. Endal oli SC bnetis pelades pidevalt nii, et suppllydega oli käik kinni blokeeritud ja enda unitid ei saanud eram sisse ega välja
   |
2 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
06.08.2007 10:18:05
|
|
|
Lõpuks ometi on Terran ka avatud, küll minimaalselt, aga siiski on hea vaadata.
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
06.08.2007 12:18:24
|
|
|
joulukas kirjutas: |
Lõpuks ometi on Terran ka avatud, küll minimaalselt, aga siiski on hea vaadata. |
tore küll näha uut materiali...
aga hea vaadata küll ei olnud,
terrain ja just "maa" map tundus kuidagi eriti särav ja "nummi" noh ....
ja terrainid ka väga plastik mänguasjad nagu ennegi vist öeldud,
no olid ju justkui punased mänguautod seal, nii ümmargused ja siledad ,et keegi näppu katki ei teeks..
ja bunker... mis enne oli justkui üks kenamaid ehitisi minu jaoks... paistis kuidagi eriti ära rikutd,
kuid see video mis ma nägin oli suhteliselt halva kvaliteediga ka,et ... äkist äksit on siiski veel lootust
( sellest hoolimata ostan kohe mängu kui letti jõuab ja olen õnnelik ,et SC2 valmis sai )
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
06.08.2007 13:08:27
|
|
|
Ra* kirjutas: |
joulukas kirjutas: |
Lõpuks ometi on Terran ka avatud, küll minimaalselt, aga siiski on hea vaadata. |
tore küll näha uut materiali...
aga hea vaadata küll ei olnud,
terrain ja just "maa" map tundus kuidagi eriti särav ja "nummi" noh ....
ja terrainid ka väga plastik mänguasjad nagu ennegi vist öeldud,
no olid ju justkui punased mänguautod seal, nii ümmargused ja siledad ,et keegi näppu katki ei teeks..
ja bunker... mis enne oli justkui üks kenamaid ehitisi minu jaoks... paistis kuidagi eriti ära rikutd,
kuid see video mis ma nägin oli suhteliselt halva kvaliteediga ka,et ... äkist äksit on siiski veel lootust
( sellest hoolimata ostan kohe mängu kui letti jõuab ja olen õnnelik ,et SC2 valmis sai ) |
Ma usun, et ei ole mõtet veel karta, asjad valmimisjärgus, või nii üritatakse järjepidevalt väita. Iga pildiga lähen mina igatahes maiamaks ja lõppude lõpuks on oluline, et olgu see bunker milline tahes, tähis et mängitavus sama on
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
06.08.2007 18:03:59
|
|
|
Maastik oli nagu WarCraft kolmes
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
06.08.2007 23:09:49
|
|
|
endale küll seda muljet ei jätnud see maastik, ja strateegiliselt on ikke hoopis teine tera kui warcraft. Mulle jätab küll mulje, et nad on näinud vaeva nende kahe mängu võimalikult rohke eristamisega. Iseasi on muidugi lõpp-produkt ja mis ta siis endast kujutab, sest jah pidevalt toonitavad, et asi pole veel valmis ja kõik muutub...
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.08.2007 09:17:41
|
|
|
kivi-käärid-paber anyone?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
07.08.2007 10:28:27
|
|
|
ei ei, pigem ikka paber-käärid-kivi, huvitav mis see küll tähendada võiks.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
anti666
HV kasutaja
|
07.08.2007 10:36:13
|
|
|
kivi käärib paber efekt on küll paista mängus, samas ei julgeks öelda et see mängu rikkuma võib hakata. Mulle ei meeldi pildi juures ainult see plastiline välimus mis paljudel üksustel on. Siiski , äkki ostan endale ka esimese orig mängu lõpuks
_________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele  |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
07.08.2007 12:13:16
|
|
|
Mis on kivi-paber-käärid efektil viga? IMO annab see just mängule vürtsi, et igale asjale counter on.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.08.2007 15:04:06
|
|
|
midagi pole viga niikaua kuni see mõistlikul hulgal toimib. seda viimast videot vaadates oli igatahes üsna ilusasti näha, et nii mõnedki unitid olid jubekiirelt surevad õige vastase korral.
viga on lihtsalt see, et asi lõpeb ühel hetkel koleda micromanagementiga a la ta/supcom.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
07.08.2007 15:34:32
|
|
|
londiste kirjutas: |
seda viimast videot vaadates oli igatahes üsna ilusasti näha, et nii mõnedki unitid olid jubekiirelt surevad õige vastase korral. |
Ja see on halb? Just hea, et ei saa ühe unitiga vastasest üle sõita. Igale unitile on vastane olemas.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.08.2007 17:25:43
|
|
|
jah, see on halb.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.08.2007 17:37:50
|
|
|
Ka SC1's oli väga suur vahe millise vastasega kelle vastu läksid. Näiteks zerglinid sõid dragoon'e hommikusöögiks, samas dragoonid võtsid Hydraliske üsna hästi maha.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
07.08.2007 18:06:05
|
|
|
Ja väga hea mäng oli esimene oma paber-käärid-kivi eripäraga.
Mõttetu jahumine teemal "videos tundus, et bla bla bla". Mulle ka tundus, et kuidagi hästi kiiresti käis kõik ja kuidagi jube kähku oli ükskõik mis üksusi võtta ja vastast rünnata. Hmm... võibolla oligi asi demovideo? Äih krt, ei saanud ikka olla, tundus kuidagi täpselt lõpp produkt olema, mingi mõttetu mehe kommentaarid on ka taustale jäetud, piixu on ikka s*tt kokku keeratud. Üldse mulle ei meeldi mängud tegelt, aga peab ju ennast ka kuskil välja elama. Eriti viimase aja järjed vanadele klassikutele, no krt üldse ei osata sama asja teha, ikka on midagi teisiti. Olen täitsa nurka aetud, hakka või nutma. Olen kuulnud, et mõnele lollile need uuendused meeldivad ka. No on krdi affid, kas nad siis aru ei saa mis p*sk see kõik on? Eks ma pean selle asja korda ajama, kohe närvidele käib kui vaidlust pole. Aga lõpuks nad kõik saavad aru kui õigesti ma asju näen. 8)
Siis tõsiselt ka natuke. Mängu vast ostan kindlasti ja siiamaani on kõik videod päris hea mulje jätnud. Samas WCIII mulle ei meeldinud (vot ei hakka kiruma mingeid suvalisi "maitse-asju" mäng ise ju vägagi korralik ja üldisele publikule nagu vesi janusele), kui Starcraft2 sama asi lõpuks välja tuleb siis vist lõpuni ei mängi. Lihtsalt vahest on naljakas kui spekuleerides ja vaieldes tuleb pikk arutelu ja siis kui mäng väljas vaatame teemat ja muigame.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
07.08.2007 19:27:03
|
|
|
inimesed siin peaks ikka arvestama ka sellega, et praegu nähtu on kokku pandud kui demonstratsioon, tegu ei ole beetaga ega isegi alfaga. On kindel, et graafikas tulevad muutused, tegelinskite ja hüttide väljanägemine silutakse paremaks. Balanseerimisest niipalju, et kui keegi on viitsinud siin ülevalpool antud linkidest üles otsida paar intervjuud, siis saab teada, et enne väljaandmist laseb blizzard parimatel SC-i mängijatel pikalt seda uut üllitist testida, seega võib oodata vägagi head tulemust. Tavalist klopsitakse matemaatiline balanss kokku ning pärast püütakse seda muuta igasuguste patchide ja modidega, kuid kui asi on nn hardcoded, siis on hea, kui vajalikud parandused viiakse sisse mängu tehes.
Hmm, mu jutt hakkab kuidagi laiali valguma. Peab vist lõpetama.
Ütleks veel, et üks kindel ostja on neil juba olemas Jääb vaid loota, et ei pea liiga pikka aega ootama
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.08.2007 19:31:47
|
|
|
ma olen ise ka kindel ostja.
balanss ei ole tänapäeval mingi valemiga hardcoded. sellega ei riski vist ükski tegija.
muide, parimad mängijad vs. funfactor on ka üsna thin line
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
08.08.2007 11:24:14
|
|
|
ma pole starcrafti varem mänginud aga mulle on räägitud et se hea mäng ja blizzard poolt tehtud siis...ostan ka ära.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
08.08.2007 13:00:06
|
|
|
Venivillem kirjutas: |
ma pole starcrafti varem mänginud aga mulle on räägitud et se hea mäng ja blizzard poolt tehtud siis...ostan ka ära. |
See ei ole "hea mäng", see on parim strateegia, mis seni ilmavalgust on näinud. Soovitan kõigepealt esimene ää katsuda, tugevasti, siis saad aimu miks SC2 nii oluline mäng on!
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
09.08.2007 10:04:46
|
|
|
Warcraft 3 olen mänginud.Starcraft 1 ei tea kust oleks võimalik hankida.Lähen uurin netist demo...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
09.08.2007 11:41:50
|
|
|
Järve kartulisalongis nägin StarCraft'i kui õigesti mäletan. Mänguriiulilt "klassikute" alt võib ikka leida.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|