Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 434, 435, 436  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 27.06.2007 20:24:51 vasta tsitaadiga

eeromees tollis deklareerima peab vist ju ikka või ei pea?
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 27.06.2007 20:47:32 vasta tsitaadiga

Peab ikka, kui just saatja ei ole seda kingituseks märkinud. Vastasel korral lisandub nodile 18% käibemaks + ca 50 krooni "maksu maksmise maksu".

Paljuski tänud sellepärast on võimaluse korral katsuda asju osta euroopa liidust, kust saabuvale nodile muid "mõnusi" otsa ei väänata.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 27.06.2007 22:02:58 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Peab ikka, kui just saatja ei ole seda kingituseks märkinud. Vastasel korral lisandub nodile 18% käibemaks + ca 50 krooni "maksu maksmise maksu".

Paljuski tänud sellepärast on võimaluse korral katsuda asju osta euroopa liidust, kust saabuvale nodile muid "mõnusi" otsa ei väänata.

tegelt kui vist summa jäi kas alla 1000 eegu või miskit siis ei pidand vms?
aga noh, praegu ei ole erilist vahet tegelt kas tellid 900 eest väljamaalt või ostad kohe 1000 eegu eest ja ei pea ootama, vahed tulevad siis sisse kui neid mänge mujal alla hindama hakatakse ja mail 1000ga edasi lastakse...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 27.06.2007 22:05:58 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

Tuleb ilusasti kohalikku postkontorisse. Pole veel kordagi midagi maksma pidanud. Minu arust nad pakile kirjutavad mingi suva väikese hinna (kui nüüd õieti mäletan). Proovige ise järele,mis mina siin räägin... Aga minu jaoks on dvdboxoffice parim siiani. Pole postikulu ega midagi! Ja meili teel saab nendega kah kenasti suhelda,kui küsimusi tekib. Ja nagu ma mainisin, pole hind mitte 900 vaid 700, seega vahe nagu oleks olemas?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 28.06.2007 12:02:57 vasta tsitaadiga

eeromees kirjutas:
Auron kirjutas:

Tuleb ilusasti kohalikku postkontorisse. Pole veel kordagi midagi maksma pidanud. Minu arust nad pakile kirjutavad mingi suva väikese hinna (kui nüüd õieti mäletan). Proovige ise järele,mis mina siin räägin... Aga minu jaoks on dvdboxoffice parim siiani. Pole postikulu ega midagi! Ja meili teel saab nendega kah kenasti suhelda,kui küsimusi tekib. Ja nagu ma mainisin, pole hind mitte 900 vaid 700, seega vahe nagu oleks olemas?

njah minu arvutuste kohapealt tulid odavamad ps3'e mängud pigem 800 kanti sealt poest. + veel ma pean neile postkontorisse järele minema, mis on minu puhul cocacola plaza kõrval, autoga sinna sõit läbi kesklinna võtab bensu kah veel + närvikulu ja et ma pean paar nädalat ootama neid. dno minumeelest teeb suht sama välja :P
kui netist tellin siis üldiselt kas amazon.co.uk või choicesuk.com saab tiba kiiremini kätte ja viimasel ajal libistatakse peenemad amazoni pakid mulle postkasti (sellised mis sinna mahuvad :P)
ja nagu ennegi mainisin siis netist tellimine läheb asjalikumaks siis kui välismaal nende asjade hindu langetama hakatakse ja meil sama hinnaga edasi müüakse, atm see vahe liiga väike et ennast ära tasuks ps3 mängude puhul imo.

hoopis rohkem huvitab pigem see, et millal me ps store'st asju osta saame... :(
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 28.06.2007 12:17:31 vasta tsitaadiga

eeromees kirjutas:
Auron kirjutas:

Seda ma mõtlesingi, et juhul kui tollist läbi peab käima siis minupuhul see nö. asja enda hinnast 200 odavam kokkuvõttes sõites pakimaja siis tolli, siis pakimajja ja jälle tolli kokkuvõttes arvestades aja ja kütusekulu ei tuleks enam odavam.
tagasi üles
terminator
HV Guru
terminator

sõnum 28.06.2007 14:27:45 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda kuidas Euroopa R2 PS3 DVD-de puhul regioovabaks saada?
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 28.06.2007 17:24:52 vasta tsitaadiga

Getomees kirjutas:
siven kirjutas:
kust eestis nt saaks osta rainbow six las vegast? ja üldse ps3 mänge kust saab osta,läbi interneti?

Eestis http://www.andrico.ee/pood/

andricost saad mängu kuu aega hiljem peale launch dayd:S see ple normaalne
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 28.06.2007 17:42:42 vasta tsitaadiga

Andricosse jõuavad mängud siis kui nad on Europpas. USA tulevad enamus mängud varem.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 29.06.2007 11:09:03 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
eeromees kirjutas:
Auron kirjutas:

hoopis rohkem huvitab pigem see, et millal me ps store'st asju osta saame... icon_sad.gif

nonii ise küsin, ise vastan icon_razz.gif
sai kopp sellest jamast et osta ei saa ja uurisin tiba ringi ja jõudsin sellise asjani nagu wirecard.com.
pakub see seal virtuaalset mastercardi siis, millele oma hansapanga krediitkaardiga rahasi kõigepealt lisasin ja siis ps store'st asju ostsin.
ei pidand uut accountigi tegema, minu soome konto sobis väga hästi, selle wirecard.com variandiga pidi asju saama osta kõikidest regioonidest.
midagi arusaamatuks jäi võin seletada aga üldiselt midagi keerulist seal ei olnud, good luck asjade ostmisel siis icon_smile.gif

edit: hmm ja nüüd vaatan et ainult 1 ostu saingi teha ja enam ei lase icon_razz.gif dno teistel sellist jama polnud, teen midagi valesti vist...
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 29.06.2007 12:19:34 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
Labukana kirjutas:
eeromees kirjutas:
Auron kirjutas:

hoopis rohkem huvitab pigem see, et millal me ps store'st asju osta saame... icon_sad.gif

nonii ise küsin, ise vastan icon_razz.gif
sai kopp sellest jamast et osta ei saa ja uurisin tiba ringi ja jõudsin sellise asjani nagu wirecard.com.
pakub see seal virtuaalset mastercardi siis, millele oma hansapanga krediitkaardiga rahasi kõigepealt lisasin ja siis ps store'st asju ostsin.
ei pidand uut accountigi tegema, minu soome konto sobis väga hästi, selle wirecard.com variandiga pidi asju saama osta kõikidest regioonidest.
midagi arusaamatuks jäi võin seletada aga üldiselt midagi keerulist seal ei olnud, good luck asjade ostmisel siis icon_smile.gif

edit: hmm ja nüüd vaatan et ainult 1 ostu saingi teha ja enam ei lase icon_razz.gif dno teistel sellist jama polnud, teen midagi valesti vist...

See oleks küll tore asi, kui osta saaks sest täna tuleb välja Resistance-le uuendusi, milledest osad on tasulised. http://ps3.qj.net/Resistance-DLC-release-date-final-June-29-worldwide/pg/49/aid/96264
Ja lisaks eelnevale dvdboxoffice jutule: eila pandi siis Darkness ja Rainbow Six posti. Loodetavasti saan kätte järg. reede-laupäev.
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 29.06.2007 18:39:47 vasta tsitaadiga

no igatahes 1 korra sain osta :P
praegu uurin veits et miks enam ei lase.

edit: tegin omale uue konto sinna wirecardi, US PSN konto, lisasin walletisse 5$ kaupa mingi summa ja siis ostsin asju, jälle töötas :)
nii et kui keegi midagi osta tahab siis võimalus on olemas.

esimese hooga ostsin:
flow
super stardust hd
gripshift
calling all cars
+ on usa poes igasugu videoid ja demosi mida euroopas pole, ninja gaiden sigma jms, mängima nüüd :P
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 29.06.2007 19:15:26 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
no igatahes 1 korra sain osta icon_razz.gif
praegu uurin veits et miks enam ei lase.

edit: tegin omale uue konto sinna wirecardi, US PSN konto, lisasin walletisse 5$ kaupa mingi summa ja siis ostsin asju, jälle töötas icon_smile.gif
nii et kui keegi midagi osta tahab siis võimalus on olemas.

esimese hooga ostsin:
flow
super stardust hd
gripshift
calling all cars
+ on usa poes igasugu videoid ja demosi mida euroopas pole, ninja gaiden sigma jms, mängima nüüd icon_razz.gif

Tore, et toimib! Mul aga see jama, et perekonnanimes on ä-täht. Ma ei kujuta ette, kuidas ma midagi osta saan (eng/us tähestikus ju sihukest tähte pole). Ja kõige masendavam on see, et Resistance update keeras vist serveri ikka nii umbe, et ei saa üldse sisse enam, rääkimata uute levelite ostmisest. VÄGA masendav päev RFoM mängijatele.
P.S. Mis su kasutajanimi ka on, saaks listi lisada?!
Ohoh! Saingi raha üle kantud! Ja Resistance-i MapPack1 downloadib! Tänud info eest!

viimati muutis eeromees 29.06.2007 20:05:31, muudetud 1 kord
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 29.06.2007 20:11:34 vasta tsitaadiga

eeromees kirjutas:

Tore, et toimib! Mul aga see jama, et perekonnanimes on ä-täht. Ma ei kujuta ette, kuidas ma midagi osta saan (eng/us tähestikus ju sihukest tähte pole). Ja kõige masendavam on see, et Resistance update keeras vist serveri ikka nii umbe, et ei saa üldse sisse enam, rääkimata uute levelite ostmisest. VÄGA masendav päev RFoM mängijatele.

mul on õ täht perekonnanimes ja ei segand see mul ostmast, panin ps store'is õ asemele o ja toimis.
kasutajanimi on Magnust.
vaatan äkki veab nende rfom asjadega ja saab tiritud.

edit: hmm usa poes pole seda map packi veel, eiviitsi eriti ehitada et seda eu poest ostmist tööle saada atm, katsetan neid teisi mänge niikaua kui sinna tuleb.
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 29.06.2007 20:48:13 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
eeromees kirjutas:

mul on õ täht perekonnanimes ja ei segand see mul ostmast, panin ps store'is õ asemele o ja toimis.
kasutajanimi on Magnust.
vaatan äkki veab nende rfom asjadega ja saab tiritud.

edit: hmm usa poes pole seda map packi veel, eiviitsi eriti ehitada et seda eu poest ostmist tööle saada atm, katsetan neid teisi mänge niikaua kui sinna tuleb.

Sa ei peagi poest ostma. Lased Res-ile uuenduse peale ja menüüs tuleb purchase. Sealt edasi juba lihtne. Mul asi valmis.
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 01.07.2007 12:17:47 vasta tsitaadiga

nonii, natuke on neid mänge nüüd mängida saanud ja parim ost oli super stardust hd, miski kohe kisub veel ja veel mängima :P
veidi pettusin calling all carsis ja flow's kuigi neid ka kiidetud mitmes reviews jms. gripshift kah täiesti mängitav, tekken 5 ja lemmings ei vaja vist kommentaare :)
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 03.07.2007 20:02:18 vasta tsitaadiga

kuulge, mul tuli millegipärast postiga bondi film koju. jama on selles, et panen tööle selle ja kõik on mustvalge, kas asi on selles, et kasutan neid vanu(kollase, punase, valge) juhtmeid? või annab confida?
eeromees
HV kasutaja

sõnum 03.07.2007 21:03:18 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
kuulge, mul tuli millegipärast postiga bondi film koju. jama on selles, et panen tööle selle ja kõik on mustvalge, kas asi on selles, et kasutan neid vanu(kollase, punase, valge) juhtmeid? või annab confida?

Selles ei tohiks asi vast olla kuna mul kah sama ühendus. Kui sul HD teler, siis ühenda kindlasti HDMI-ga.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 04.07.2007 00:33:07 vasta tsitaadiga

Või vähemalt komponent või siis läbi suure häda S-Video.
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 170
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 04.07.2007 09:18:47 vasta tsitaadiga

Natuke nalja kah...

In what will surely go down as one of the best examples of what not to do when finalizing contracts and performing background research on new business partners, it has been revealed that the primary cause of the Xbox 360's fatal "Red Ring of Death" error came down to clerical errors and poor research on the part of Microsoft. Being a multinational mega-corporation itself, Sony has literally hundreds subsidiary companies, not all of which are openly known to be owned by and take direction from Sony Corporate. It seems Microsoft contracted one of these Sony-owned subsidiary companies (TeikaData Inc.) for a few key components in their flagship Xbox 360. That lapse of judgement combined with a contractual obligation for the parts to have a MTBF (mean time before failure) of at least 8,750 hours which is around 12 months (instead of the expected 87,500 hours or 10 years) has led to massive system failures at or around the 12-months of use mark. The beauty of this foul-up is the way the contract was written; Microsoft is forced to use these parts and cannot substitute replacements for these particular parts until the contract expires, which is either at 50 million units or 5 years, whichever takes longer. Surely budding lawyers and engineers will be covering this case at length in future lectures as prime examples of how two seemingly small and fixable problems can compound into a massive brand-killing disaster.

When contacted for comment, Ken Kutaragi (now on assignment setting up another "stealth" Sony subsidiary) simply looked at his calendar, smiled, and said "And now you know the real reason the PS3 was delayed, to coincide with the public fumblings and downfall of the ex-box." after which he lit a cigar with a burning hundred dollar bill and went back to work designing flawed parts to sell to competitors.

Via Fun portal Sarcastig Gamer

tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 06.07.2007 10:53:01 vasta tsitaadiga

Praeguse info kohaselt peaks Sony vähemalt Põhja-Ameerika konsoolide hinda paari nädala pärast langetama (jutt oli 100 dollarist).

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3160820

siven
HV veteran
siven

sõnum 06.07.2007 18:49:25 vasta tsitaadiga

müün ps3 mängu ridge racer 7 ja formelit. kaks ühe hinnaga! Seega 1000 kokku ainult;)
plaadid kriimudeta nagu uued, Samuti karbid.
või siis vahetan mängud fight night round 3 vastu!
ASJAGA KIIIRE
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 08.07.2007 02:29:41 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
müün ps3 mängu ridge racer 7 ja formelit. kaks ühe hinnaga! Seega 1000 kokku ainult;)
ASJAGA KIIIRE

Väga vale koht kus oma mänge müüa. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 08.07.2007 10:31:32 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
siven kirjutas:
ASJAGA KIIIRE

Väga vale koht kus oma mänge müüa. thumbs_down.gif

anna siis mõni parem koht;)
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.07.2007 10:37:04 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
anna siis mõni parem koht;)

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=46
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 08.07.2007 11:53:16 vasta tsitaadiga

Sony Denies PS3 pricecut; Circuit City may still Offer discount
http://www.techpowerup.com/?34451

hinnalangus my ass icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.07.2007 14:21:34 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:

Täna kuulutas Sony ametlikult hinnalanguse Ameerikas välja. Your ass!

http://www.cnn.com/2007/TECH/fun.games/07/09/sony.price.reut/index.html

2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 09.07.2007 15:54:22 vasta tsitaadiga

vuhuu... icon_biggrin.gif

ei tea millal siinmail sellist asja oodata on?
mul mitu klienti olnud, kes küsivad, kuna hinnad kukkuma hakkavad.. ma kardan et nii pea küll vist mitte.. XBOX360 on siiani suht kõrge hinnaga..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.07.2007 16:06:45 vasta tsitaadiga

Arvestades et Eestis on hind hetkel nii ehk naa pehmelt öeldes "pisut" kallim siis ega see hinnalangus just väga oluliselt meie hindu siin tõenäoliselt ei kõiguta.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.07.2007 16:32:03 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Arvestades et Eestis on hind hetkel nii ehk naa pehmelt öeldes "pisut" kallim siis ega see hinnalangus just väga oluliselt meie hindu siin tõenäoliselt ei kõiguta.

Nojah, kui sinu arvates kuuendik hinnast maha ei ole palju, siis muidugi.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.07.2007 16:54:43 vasta tsitaadiga

Eesti kohta on see pigem suurusjärgus 10% kui noid hindu seal vaadata ja eeldada, et langus on -100$
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.07.2007 18:27:23 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Eesti kohta on see pigem suurusjärgus 10% kui noid hindu seal vaadata ja eeldada, et langus on -100$

Vaata, äris käib asi nii, et juurdehindlust mõõdetakse protsentidega. Ehk teisisõnu kui omahinnast võetakse 16% maha, siis läheb see maha ka lõpphinnast. See $100 ei lähe antud juhul siinpool lompi kellelegi korda ning pole ka mingi kriteerium -- kuna dollarid siin ei kehti. Edasimüüjad ei saa sellega väga palju hanitada, sest turuhinna määrab pakkumine -- kui Sony ise oma esinduses seda odavamalt müüb, siis keegi lihtsalt ei osta mujalt.

viimati muutis pronto 09.07.2007 18:29:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 09.07.2007 18:29:09 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:

vahepeal üks sonioot kilkab, et tuleb langus, kohe hiljem teine tähtis boss ütleb, et ei tule.
paari päeva pärast keegi kolmas tähtis nina ikka confirmib asja.
kui asi üldse "kellegi ass" on siis on see keegi sony.
erinevad bossud ei tea asjast midagi ja muudkui kaagutavad
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.07.2007 18:30:19 vasta tsitaadiga

Minu teada olid sina ainuke, kes oma perset pakkus.
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 09.07.2007 19:22:32 vasta tsitaadiga

mismõttes, Eestis hakatakse hindu langetama või? :P vaevalt...
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 09.07.2007 19:36:19 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
mismõttes, Eestis hakatakse hindu langetama või? icon_razz.gif vaevalt...

eestis on need vana hinnaga ostetud konsoolid sees mida keegi ei taha
ja vaevalt, et neid 16% miinusega müüa tahetakse
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 10.07.2007 10:37:34 vasta tsitaadiga

Kuulge, rääkige veits ps3 demodest. Vaatan, et on rohkem demosi, kui ps3-e shopis, aga kust neid saab? icon_redface.gif

Ja huvitav, et ma pole jalkat kuskil Eestis mügil näinud, sõpradega oleks päris seks pallli taguda.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 10.07.2007 10:38:26 vasta tsitaadiga

Sarin, Rocca al Mare rademaris oli jalka thumbs_up.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 10.07.2007 11:00:12 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
tnx l4hen uurin
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 10.07.2007 11:01:27 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
amddude kirjutas:
tnx l4hen uurin
jalgpall... nagu päris.. ma arvan, et see pole päris see, mida sina tahtsid .D
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 10.07.2007 11:10:06 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Sarin kirjutas:
amddude kirjutas:
tnx l4hen uurin
jalgpall... nagu päris.. ma arvan, et see pole päris see, mida sina tahtsid .D
sain aru, aga lendasin sonimisega kaasa...
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 10.07.2007 11:53:16 vasta tsitaadiga

Kui paljudel teist on USA'st või Jaapanist ostetud PS3'd? Kui on sealt regioonist, siis tuleb Eestist mängu soetamisel kindlasti vaadata, et kas läheb tööle? Või tulebki hakata mänge ka sealt regioonist tellima?
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.07.2007 12:02:04 vasta tsitaadiga

PS3 ei oma regioone, kõik mängud töötavad kõigil konsoolidel.
Küll on olemas vastavalt regioonile tõlgitud mängud. Ehk siis Jaapanist ostetud mäng küll töötab EU konsoolil kuid on Jaapani keeles icon_smile.gif

tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 10.07.2007 12:04:22 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Kui paljudel teist on USA'st või Jaapanist ostetud PS3'd? Kui on sealt regioonist, siis tuleb Eestist mängu soetamisel kindlasti vaadata, et kas läheb tööle? Või tulebki hakata mänge ka sealt regioonist tellima?

Mängud on regioonivabad. Probleemid võivad tekkida DVD ja BluRay filmidega.

Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 10.07.2007 12:24:40 vasta tsitaadiga

Suured tänud, uute konsoolide vallas olen suht võhik icon_redface.gif
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 10.07.2007 12:45:33 vasta tsitaadiga

St. et regioonivaba on aint PS3 kraam, PS2 ja PS1 asjad peavad olema ikka masinaga sama regiooni omad.
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 10.07.2007 22:59:08 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Winterwind kirjutas:

http://www.cnn.com/2007/TECH/fun.games/07/09/sony.price.reut/index.html

hakkab juba looma, kuna lükkasin ostu sügise/talve perioodile siis ehk avaldab see hinnalangus mõju ka eesti turule 8)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.07.2007 11:51:47 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

kas see ongi siis PS3 killer app?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
nurr1234
HV vaatleja

sõnum 11.07.2007 13:00:16 vasta tsitaadiga

Kaks uut killzone 2 pilti siis.

Ja väike gift ka
tagasi üles
zpeedy
Kreisi kasutaja

sõnum 11.07.2007 13:06:44 vasta tsitaadiga

http://www.gametrailers.com/player/21490.html
Killzone 2 trailer
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 434, 435, 436  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.