|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Auron
HV Guru

|
27.06.2007 20:24:51
|
|
|
| eeromees tollis deklareerima peab vist ju ikka või ei pea?
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
27.06.2007 20:47:32
|
|
|
Peab ikka, kui just saatja ei ole seda kingituseks märkinud. Vastasel korral lisandub nodile 18% käibemaks + ca 50 krooni "maksu maksmise maksu".
Paljuski tänud sellepärast on võimaluse korral katsuda asju osta euroopa liidust, kust saabuvale nodile muid "mõnusi" otsa ei väänata.
_________________ Magento arendused |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
27.06.2007 22:02:58
|
|
|
| pronto kirjutas: |
Peab ikka, kui just saatja ei ole seda kingituseks märkinud. Vastasel korral lisandub nodile 18% käibemaks + ca 50 krooni "maksu maksmise maksu".
Paljuski tänud sellepärast on võimaluse korral katsuda asju osta euroopa liidust, kust saabuvale nodile muid "mõnusi" otsa ei väänata. |
tegelt kui vist summa jäi kas alla 1000 eegu või miskit siis ei pidand vms?
aga noh, praegu ei ole erilist vahet tegelt kas tellid 900 eest väljamaalt või ostad kohe 1000 eegu eest ja ei pea ootama, vahed tulevad siis sisse kui neid mänge mujal alla hindama hakatakse ja mail 1000ga edasi lastakse...
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
27.06.2007 22:05:58
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| eeromees tollis deklareerima peab vist ju ikka või ei pea? |
Tuleb ilusasti kohalikku postkontorisse. Pole veel kordagi midagi maksma pidanud. Minu arust nad pakile kirjutavad mingi suva väikese hinna (kui nüüd õieti mäletan). Proovige ise järele,mis mina siin räägin... Aga minu jaoks on dvdboxoffice parim siiani. Pole postikulu ega midagi! Ja meili teel saab nendega kah kenasti suhelda,kui küsimusi tekib. Ja nagu ma mainisin, pole hind mitte 900 vaid 700, seega vahe nagu oleks olemas?
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
28.06.2007 12:02:57
|
|
|
| eeromees kirjutas: |
Tuleb ilusasti kohalikku postkontorisse. Pole veel kordagi midagi maksma pidanud. Minu arust nad pakile kirjutavad mingi suva väikese hinna (kui nüüd õieti mäletan). Proovige ise järele,mis mina siin räägin... Aga minu jaoks on dvdboxoffice parim siiani. Pole postikulu ega midagi! Ja meili teel saab nendega kah kenasti suhelda,kui küsimusi tekib. Ja nagu ma mainisin, pole hind mitte 900 vaid 700, seega vahe nagu oleks olemas? |
njah minu arvutuste kohapealt tulid odavamad ps3'e mängud pigem 800 kanti sealt poest. + veel ma pean neile postkontorisse järele minema, mis on minu puhul cocacola plaza kõrval, autoga sinna sõit läbi kesklinna võtab bensu kah veel + närvikulu ja et ma pean paar nädalat ootama neid. dno minumeelest teeb suht sama välja :P
kui netist tellin siis üldiselt kas amazon.co.uk või choicesuk.com saab tiba kiiremini kätte ja viimasel ajal libistatakse peenemad amazoni pakid mulle postkasti (sellised mis sinna mahuvad :P)
ja nagu ennegi mainisin siis netist tellimine läheb asjalikumaks siis kui välismaal nende asjade hindu langetama hakatakse ja meil sama hinnaga edasi müüakse, atm see vahe liiga väike et ennast ära tasuks ps3 mängude puhul imo.
hoopis rohkem huvitab pigem see, et millal me ps store'st asju osta saame... :(
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
28.06.2007 12:17:31
|
|
|
Tuleb ilusasti kohalikku postkontorisse. Pole veel kordagi midagi maksma pidanud. Minu arust nad pakile kirjutavad mingi suva väikese hinna (kui nüüd õieti mäletan). Proovige ise järele,mis mina siin räägin... Aga minu jaoks on dvdboxoffice parim siiani. Pole postikulu ega midagi! Ja meili teel saab nendega kah kenasti suhelda,kui küsimusi tekib. Ja nagu ma mainisin, pole hind mitte 900 vaid 700, seega vahe nagu oleks olemas? |
Seda ma mõtlesingi, et juhul kui tollist läbi peab käima siis minupuhul see nö. asja enda hinnast 200 odavam kokkuvõttes sõites pakimaja siis tolli, siis pakimajja ja jälle tolli kokkuvõttes arvestades aja ja kütusekulu ei tuleks enam odavam.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
terminator
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 494 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
373 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
28.06.2007 17:24:52
|
|
|
| Getomees kirjutas: |
| siven kirjutas: |
| kust eestis nt saaks osta rainbow six las vegast? ja üldse ps3 mänge kust saab osta,läbi interneti? |
Eestis http://www.andrico.ee/pood/ |
andricost saad mängu kuu aega hiljem peale launch dayd:S see ple normaalne
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
28.06.2007 17:42:42
|
|
|
| Andricosse jõuavad mängud siis kui nad on Europpas. USA tulevad enamus mängud varem.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
29.06.2007 11:09:03
|
|
|
| Labukana kirjutas: |
hoopis rohkem huvitab pigem see, et millal me ps store'st asju osta saame...  |
nonii ise küsin, ise vastan
sai kopp sellest jamast et osta ei saa ja uurisin tiba ringi ja jõudsin sellise asjani nagu wirecard.com.
pakub see seal virtuaalset mastercardi siis, millele oma hansapanga krediitkaardiga rahasi kõigepealt lisasin ja siis ps store'st asju ostsin.
ei pidand uut accountigi tegema, minu soome konto sobis väga hästi, selle wirecard.com variandiga pidi asju saama osta kõikidest regioonidest.
midagi arusaamatuks jäi võin seletada aga üldiselt midagi keerulist seal ei olnud, good luck asjade ostmisel siis
edit: hmm ja nüüd vaatan et ainult 1 ostu saingi teha ja enam ei lase dno teistel sellist jama polnud, teen midagi valesti vist...
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
29.06.2007 12:19:34
|
|
|
hoopis rohkem huvitab pigem see, et millal me ps store'st asju osta saame...  |
nonii ise küsin, ise vastan
sai kopp sellest jamast et osta ei saa ja uurisin tiba ringi ja jõudsin sellise asjani nagu wirecard.com.
pakub see seal virtuaalset mastercardi siis, millele oma hansapanga krediitkaardiga rahasi kõigepealt lisasin ja siis ps store'st asju ostsin.
ei pidand uut accountigi tegema, minu soome konto sobis väga hästi, selle wirecard.com variandiga pidi asju saama osta kõikidest regioonidest.
midagi arusaamatuks jäi võin seletada aga üldiselt midagi keerulist seal ei olnud, good luck asjade ostmisel siis
edit: hmm ja nüüd vaatan et ainult 1 ostu saingi teha ja enam ei lase dno teistel sellist jama polnud, teen midagi valesti vist... |
See oleks küll tore asi, kui osta saaks sest täna tuleb välja Resistance-le uuendusi, milledest osad on tasulised. http://ps3.qj.net/Resistance-DLC-release-date-final-June-29-worldwide/pg/49/aid/96264
Ja lisaks eelnevale dvdboxoffice jutule: eila pandi siis Darkness ja Rainbow Six posti. Loodetavasti saan kätte järg. reede-laupäev.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
29.06.2007 18:39:47
|
|
|
no igatahes 1 korra sain osta :P
praegu uurin veits et miks enam ei lase.
edit: tegin omale uue konto sinna wirecardi, US PSN konto, lisasin walletisse 5$ kaupa mingi summa ja siis ostsin asju, jälle töötas :)
nii et kui keegi midagi osta tahab siis võimalus on olemas.
esimese hooga ostsin:
flow
super stardust hd
gripshift
calling all cars
+ on usa poes igasugu videoid ja demosi mida euroopas pole, ninja gaiden sigma jms, mängima nüüd :P
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
29.06.2007 19:15:26
|
|
|
no igatahes 1 korra sain osta
praegu uurin veits et miks enam ei lase.
edit: tegin omale uue konto sinna wirecardi, US PSN konto, lisasin walletisse 5$ kaupa mingi summa ja siis ostsin asju, jälle töötas
nii et kui keegi midagi osta tahab siis võimalus on olemas.
esimese hooga ostsin:
flow
super stardust hd
gripshift
calling all cars
+ on usa poes igasugu videoid ja demosi mida euroopas pole, ninja gaiden sigma jms, mängima nüüd  |
Tore, et toimib! Mul aga see jama, et perekonnanimes on ä-täht. Ma ei kujuta ette, kuidas ma midagi osta saan (eng/us tähestikus ju sihukest tähte pole). Ja kõige masendavam on see, et Resistance update keeras vist serveri ikka nii umbe, et ei saa üldse sisse enam, rääkimata uute levelite ostmisest. VÄGA masendav päev RFoM mängijatele.
P.S. Mis su kasutajanimi ka on, saaks listi lisada?!
Ohoh! Saingi raha üle kantud! Ja Resistance-i MapPack1 downloadib! Tänud info eest!
viimati muutis eeromees 29.06.2007 20:05:31, muudetud 1 kord |
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
29.06.2007 20:11:34
|
|
|
Tore, et toimib! Mul aga see jama, et perekonnanimes on ä-täht. Ma ei kujuta ette, kuidas ma midagi osta saan (eng/us tähestikus ju sihukest tähte pole). Ja kõige masendavam on see, et Resistance update keeras vist serveri ikka nii umbe, et ei saa üldse sisse enam, rääkimata uute levelite ostmisest. VÄGA masendav päev RFoM mängijatele.
P.S. Mis su kasutajanimi ka on, saaks listi lisada?! |
mul on õ täht perekonnanimes ja ei segand see mul ostmast, panin ps store'is õ asemele o ja toimis.
kasutajanimi on Magnust.
vaatan äkki veab nende rfom asjadega ja saab tiritud.
edit: hmm usa poes pole seda map packi veel, eiviitsi eriti ehitada et seda eu poest ostmist tööle saada atm, katsetan neid teisi mänge niikaua kui sinna tuleb.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
29.06.2007 20:48:13
|
|
|
P.S. Mis su kasutajanimi ka on, saaks listi lisada?! |
mul on õ täht perekonnanimes ja ei segand see mul ostmast, panin ps store'is õ asemele o ja toimis.
kasutajanimi on Magnust.
vaatan äkki veab nende rfom asjadega ja saab tiritud.
edit: hmm usa poes pole seda map packi veel, eiviitsi eriti ehitada et seda eu poest ostmist tööle saada atm, katsetan neid teisi mänge niikaua kui sinna tuleb. |
Sa ei peagi poest ostma. Lased Res-ile uuenduse peale ja menüüs tuleb purchase. Sealt edasi juba lihtne. Mul asi valmis.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
01.07.2007 12:17:47
|
|
|
nonii, natuke on neid mänge nüüd mängida saanud ja parim ost oli super stardust hd, miski kohe kisub veel ja veel mängima :P
veidi pettusin calling all carsis ja flow's kuigi neid ka kiidetud mitmes reviews jms. gripshift kah täiesti mängitav, tekken 5 ja lemmings ei vaja vist kommentaare :)
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
03.07.2007 20:02:18
|
|
|
kuulge, mul tuli millegipärast postiga bondi film koju. jama on selles, et panen tööle selle ja kõik on mustvalge, kas asi on selles, et kasutan neid vanu(kollase, punase, valge) juhtmeid? või annab confida?
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
03.07.2007 21:03:18
|
|
|
| Sarin kirjutas: |
| kuulge, mul tuli millegipärast postiga bondi film koju. jama on selles, et panen tööle selle ja kõik on mustvalge, kas asi on selles, et kasutan neid vanu(kollase, punase, valge) juhtmeid? või annab confida? |
Selles ei tohiks asi vast olla kuna mul kah sama ühendus. Kui sul HD teler, siis ühenda kindlasti HDMI-ga.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
04.07.2007 00:33:07
|
|
|
| Või vähemalt komponent või siis läbi suure häda S-Video.
|
|
| Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
170 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
04.07.2007 09:18:47
|
|
|
Natuke nalja kah...
In what will surely go down as one of the best examples of what not to do when finalizing contracts and performing background research on new business partners, it has been revealed that the primary cause of the Xbox 360's fatal "Red Ring of Death" error came down to clerical errors and poor research on the part of Microsoft. Being a multinational mega-corporation itself, Sony has literally hundreds subsidiary companies, not all of which are openly known to be owned by and take direction from Sony Corporate. It seems Microsoft contracted one of these Sony-owned subsidiary companies (TeikaData Inc.) for a few key components in their flagship Xbox 360. That lapse of judgement combined with a contractual obligation for the parts to have a MTBF (mean time before failure) of at least 8,750 hours which is around 12 months (instead of the expected 87,500 hours or 10 years) has led to massive system failures at or around the 12-months of use mark. The beauty of this foul-up is the way the contract was written; Microsoft is forced to use these parts and cannot substitute replacements for these particular parts until the contract expires, which is either at 50 million units or 5 years, whichever takes longer. Surely budding lawyers and engineers will be covering this case at length in future lectures as prime examples of how two seemingly small and fixable problems can compound into a massive brand-killing disaster.
When contacted for comment, Ken Kutaragi (now on assignment setting up another "stealth" Sony subsidiary) simply looked at his calendar, smiled, and said "And now you know the real reason the PS3 was delayed, to coincide with the public fumblings and downfall of the ex-box." after which he lit a cigar with a burning hundred dollar bill and went back to work designing flawed parts to sell to competitors.
Via Fun portal Sarcastig Gamer
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
06.07.2007 18:49:25
|
|
|
müün ps3 mängu ridge racer 7 ja formelit. kaks ühe hinnaga! Seega 1000 kokku ainult;)
plaadid kriimudeta nagu uued, Samuti karbid.
või siis vahetan mängud fight night round 3 vastu!
ASJAGA KIIIRE
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
08.07.2007 02:29:41
|
|
|
müün ps3 mängu ridge racer 7 ja formelit. kaks ühe hinnaga! Seega 1000 kokku ainult;)
ASJAGA KIIIRE |
Väga vale koht kus oma mänge müüa.
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
08.07.2007 10:31:32
|
|
|
| iDemon kirjutas: |
ASJAGA KIIIRE |
Väga vale koht kus oma mänge müüa.  |
anna siis mõni parem koht;)
|
|
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
09.07.2007 15:54:22
|
|
|
vuhuu...
ei tea millal siinmail sellist asja oodata on?
mul mitu klienti olnud, kes küsivad, kuna hinnad kukkuma hakkavad.. ma kardan et nii pea küll vist mitte.. XBOX360 on siiani suht kõrge hinnaga..
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.07.2007 16:06:45
|
|
|
Arvestades et Eestis on hind hetkel nii ehk naa pehmelt öeldes "pisut" kallim siis ega see hinnalangus just väga oluliselt meie hindu siin tõenäoliselt ei kõiguta.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
09.07.2007 16:32:03
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Arvestades et Eestis on hind hetkel nii ehk naa pehmelt öeldes "pisut" kallim siis ega see hinnalangus just väga oluliselt meie hindu siin tõenäoliselt ei kõiguta. |
Nojah, kui sinu arvates kuuendik hinnast maha ei ole palju, siis muidugi.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.07.2007 16:54:43
|
|
|
Eesti kohta on see pigem suurusjärgus 10% kui noid hindu seal vaadata ja eeldada, et langus on -100$
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
09.07.2007 18:27:23
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Eesti kohta on see pigem suurusjärgus 10% kui noid hindu seal vaadata ja eeldada, et langus on -100$ |
Vaata, äris käib asi nii, et juurdehindlust mõõdetakse protsentidega. Ehk teisisõnu kui omahinnast võetakse 16% maha, siis läheb see maha ka lõpphinnast. See $100 ei lähe antud juhul siinpool lompi kellelegi korda ning pole ka mingi kriteerium -- kuna dollarid siin ei kehti. Edasimüüjad ei saa sellega väga palju hanitada, sest turuhinna määrab pakkumine -- kui Sony ise oma esinduses seda odavamalt müüb, siis keegi lihtsalt ei osta mujalt.
_________________ Magento arendused
viimati muutis pronto 09.07.2007 18:29:28, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.07.2007 18:29:09
|
|
|
| pronto kirjutas: |
| Täna kuulutas Sony ametlikult hinnalanguse Ameerikas välja. Your ass! |
vahepeal üks sonioot kilkab, et tuleb langus, kohe hiljem teine tähtis boss ütleb, et ei tule.
paari päeva pärast keegi kolmas tähtis nina ikka confirmib asja.
kui asi üldse "kellegi ass" on siis on see keegi sony.
erinevad bossud ei tea asjast midagi ja muudkui kaagutavad
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
09.07.2007 18:30:19
|
|
|
Minu teada olid sina ainuke, kes oma perset pakkus.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
09.07.2007 19:22:32
|
|
|
| mismõttes, Eestis hakatakse hindu langetama või? :P vaevalt...
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.07.2007 19:36:19
|
|
|
mismõttes, Eestis hakatakse hindu langetama või? vaevalt... |
eestis on need vana hinnaga ostetud konsoolid sees mida keegi ei taha
ja vaevalt, et neid 16% miinusega müüa tahetakse
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
10.07.2007 10:37:34
|
|
|
Kuulge, rääkige veits ps3 demodest. Vaatan, et on rohkem demosi, kui ps3-e shopis, aga kust neid saab?
Ja huvitav, et ma pole jalkat kuskil Eestis mügil näinud, sõpradega oleks päris seks pallli taguda.
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.07.2007 10:38:26
|
|
|
Sarin, Rocca al Mare rademaris oli jalka
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
10.07.2007 11:00:12
|
|
|
| amddude kirjutas: |
Sarin, Rocca al Mare rademaris oli jalka  |
tnx l4hen uurin
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.07.2007 11:01:27
|
|
|
tnx l4hen uurin |
jalgpall... nagu päris.. ma arvan, et see pole päris see, mida sina tahtsid .D
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
10.07.2007 11:10:06
|
|
|
tnx l4hen uurin |
jalgpall... nagu päris.. ma arvan, et see pole päris see, mida sina tahtsid .D |
sain aru, aga lendasin sonimisega kaasa...
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
10.07.2007 11:53:16
|
|
|
Kui paljudel teist on USA'st või Jaapanist ostetud PS3'd? Kui on sealt regioonist, siis tuleb Eestist mängu soetamisel kindlasti vaadata, et kas läheb tööle? Või tulebki hakata mänge ka sealt regioonist tellima?
_________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241 |
|
| Kommentaarid: 226 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.07.2007 12:02:04
|
|
|
PS3 ei oma regioone, kõik mängud töötavad kõigil konsoolidel.
Küll on olemas vastavalt regioonile tõlgitud mängud. Ehk siis Jaapanist ostetud mäng küll töötab EU konsoolil kuid on Jaapani keeles
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
10.07.2007 12:04:22
|
|
|
| Viilutaja kirjutas: |
| Kui paljudel teist on USA'st või Jaapanist ostetud PS3'd? Kui on sealt regioonist, siis tuleb Eestist mängu soetamisel kindlasti vaadata, et kas läheb tööle? Või tulebki hakata mänge ka sealt regioonist tellima? |
Mängud on regioonivabad. Probleemid võivad tekkida DVD ja BluRay filmidega.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 226 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.07.2007 12:45:33
|
|
|
| St. et regioonivaba on aint PS3 kraam, PS2 ja PS1 asjad peavad olema ikka masinaga sama regiooni omad.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
10.07.2007 22:59:08
|
|
|
hakkab juba looma, kuna lükkasin ostu sügise/talve perioodile siis ehk avaldab see hinnalangus mõju ka eesti turule 8)
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|