Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2006 23:10:33 Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 vasta tsitaadiga

paistab et siis minu ühele lemmikule on tulemas järg. Loodame et PC versioonis on 3rd person view ka valitav!
http://ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=5145
http://www.gamespot.com/pc/action/graw2/index.html?q=graw
tsitaat:
New Features

Groundbreaking Visual Experience:
The original Ghost Recon Advanced Warfighter set the visual standard for next-gen consoles; Ghost Recon Advanced Warfighter 2 will take that achievement to a whole new level. The war zone comes to life as you navigate through trash-strewn streets and pick off enemies from behind bomb-scarred structures. The cutting-edge physics and particle systems will show you some of the most intense and realistic explosions, smoke, and environment destruction ever seen in a video game. Dynamic lighting and shadows will morph as real-time day/night cycles and a constantly changing weather system require you to adjust to the changing conditions on the fly.

All-New Battlegrounds:
For the first time ever, the Ghosts will defend U.S. soil from a cross-border attack, taking the fight to all-new locations. The Ghosts will battle enemies in mountain terrains, barren deserts, and even on their home turf in El Paso, Texas. Each environment presents its own benefits and challenges and will call for fresh tactical approaches.

Vastly Improved AI:
AI is more challenging than ever. Watch your back as rebels send their own team members to flank your position or gain vantage points by utilizing vertical gameplay to pick you off from the rooftops above. But don’t worry – your team’s got your back. Improved squad-mate AI will now feed you more of the information you need with descriptive commands like “enemy spotted behind red truck ahead.”

Improved Cross-Com:
The revolutionary Cross-Com feature has been upgraded for Ghost Recon Advanced Warfighter 2. The new Cross-Com 2.0 will give the player more information than ever before. Not only will you be able to see what your friendly forces see in the top left display, but the click of a button will expand that to full-screen view for a clearer and more precise picture. This will give you a more comprehensive view of the entire battlefield. The new Full Command View will allow unprecedented precision in developing and issuing tactical plans on the battlefield.

Expanded Support:

Command lethal air strikes with jet fighters.
Gain mobile cover for otherwise impassable situations and replenish armaments on the battlefield using an unmanned artillery MULE.
Immediately heal the entire team, including the squad leader Scott Mitchell, with an all-new medic class of soldier.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

sõnum 18.12.2006 00:59:32 vasta tsitaadiga

Ma miskipärast arvan, et ka see mäng nõuab miinimumis SM3.0 kaarti ja mingit uut ja veel vingemat Ageia PhysX kaarti:-?

Aga et, jah, Cross-Comi sai esimeses osas juba ju üle ekraani laiendada? Loodan parimat igal juhul, sest esimene osa küll meeldis. thumbs_up.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.12.2006 10:13:37 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Ma miskipärast arvan, et ka see mäng nõuab miinimumis SM3.0 kaarti ja mingit uut ja veel vingemat Ageia PhysX kaarti:-?

SM3 kaardid on nagu teretulemast aastasse 2004?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 18.12.2006 11:51:39 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

SM3 kaardid on nagu teretulemast aastasse 2004?

Ei, mitte seda. Lihtsalt, järjekordselt jäetakse paljud fännid mängulõbust ilma. Kui tahad pikemalt, siis loe Double Agenti teemat, sealt arutleti selle üle icon_confused.gif

Ja praegu ma niikuinii ei hakka endale uut ostma, kui järgmisel aastal juba uued kaardid on.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 18.12.2006 14:31:49 vasta tsitaadiga

SM3 kaardid ju üldiselt suht odavad... minu kaart on kah ju 2000 eeku juba kuigi PCI-e jaoks saab arvatavasti palju odavamalt
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Illu
HV vaatleja
Illu

sõnum 07.06.2007 14:40:17 vasta tsitaadiga

http://ghostrecon.uk.ubi.com/newspost.php?news_id=5657

Great news for all GRAW2 PC fans! The highly anticipated demo is confirmed for : June 7th at 5PM
The demo contains 1 map (Calavera), 2 modes (Recon vs Assault & Team Deathmatch)

Täna siis PC demo
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 07.06.2007 15:12:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Ei, mitte seda. Lihtsalt, järjekordselt jäetakse paljud fännid mängulõbust ilma. Kui tahad pikemalt, siis loe Double Agenti teemat, sealt arutleti selle üle icon_confused.gif
Ja praegu ma niikuinii ei hakka endale uut ostma, kui järgmisel aastal juba uued kaardid on.

ot:
Aeg oleks juba edas liikuda .. kaua seda SM2.0 ikka enam pushitakse. Varsti on DX10 ja SM4.0 uksetaga ning siis hakkab sama kamm jälle pihta.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 07.06.2007 20:53:22 vasta tsitaadiga

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 MP Demo

http://www.gamershell.com/news/39074.html
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 09.06.2007 19:19:48 vasta tsitaadiga

Mina demo tööle ei saa. icon_neutral.gif
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 08.07.2007 12:59:48 vasta tsitaadiga

Mulle full meeldib, polegi ammu sellist taktika mängu mänginud, päris huvitav ja graafika kah hea. Kahju et efektid PhysX'i taga kinni on, tahaks jubedalt neid juurde panna icon_razz.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.07.2007 19:02:07 vasta tsitaadiga

syncmahv kirjutas:
Mulle full meeldib, polegi ammu sellist taktika mängu mänginud, päris huvitav ja graafika kah hea. Kahju et efektid PhysX'i taga kinni on, tahaks jubedalt neid juurde panna icon_razz.gif

jube kõva mäng on minumeelest thumbs_up.gif Tõmbasin just selle Singleplayer demo ka ära ja proovisin ära,täitsa lahe pela on tõesti icon_lol.gif ja jookseb minu juustu all medium settingutega ja reso 1680x1050 üllatavalt hästi icon_eek.gif et ei jõnksuta ega midagi 8)
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 08.07.2007 20:19:06 vasta tsitaadiga

hmm mulle tundub et selles SP demos on ka fyysikat vähem kui oli oli esimeses osas icon_sad.gif Ehk täisversioonis rohkem juba icon_razz1.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 11.07.2007 00:44:41 vasta tsitaadiga

Ausalt.. ma olen vist ainukene. aga.. Mulle meeldis esimene osa ikka PALJU rohkem.. (siiamaani meeldib)
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 11.07.2007 06:19:26 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Ausalt.. ma olen vist ainukene. aga.. Mulle meeldis esimene osa ikka PALJU rohkem.. (siiamaani meeldib)

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.07.2007 19:42:29 vasta tsitaadiga

jääb mulje, et kusagil esimese osa arendamise lõpufaasis leidis Ubisoft, et raha on otsas ning laseme mängu välja hoopis kahes osas. ning, et raha veel kokku hoida - korraldame teise arenduse mingite alltöövõtjate abil, sest teine osa on esimest valgusaastate kaugusel, vales suunas. graafika näeb lihtsalt õudne välja - sinu mehed on 10000x halvema tekstuuritöö ja olekuga kui esimeses osas, alguses arvasin et kaasa on pandud mingid papist poisid decoydeks. mis teema on ubisoftil bloomiga? tammi leveli lõpuosas oli tõsine vajadus päikeseprillid ette panna, sest ilmselt ma olen maamees ja ei tea, et 50 aastat vana betoon peegeldab 90% sellele langevast päikesevalgusest. sinu meeste AI? kuni viimase kahe missioonini normaalne aga nende võimetus viimasel kahel missioonil on lausa hämmastav. nad ei oska end ümber keerata ehkki ise karjuvad, et "contact!" ja nad notitakse kõik maha. ilmselt on idee oma kaaslaste surma järel ikka laskjate suunas seljaga seista kusagil USA armee specops manuaalis sees.

ja mida kuradit on nad mootoriga teinud? viimane missioon on normali peal suhtkoht võimatu, sest draw distance on nii väikene, et mind lasevad maha 50cal mehed nii kaugelt, et ma lihtsalt ei näe neid mängus sees hence ma ei saa neid maha lasta ja tekib küsimus, et milleks üldse sniper relvad?

missioonid ise on suuremalt jaolt ei midagi erilist, üks tõeline pärl oli siiski kah sees - öine villa infiltratsioon. nii mõnusat levelit pole kaua shuuterites olnuid. võrreldes esimese osaga on tegu väääääääga suure tagasiminekuga, nii kvaliteeti kui taseme pikkuste ja suuruste poolest.

ja bugid, oh issand neid bugisid. üks naljakamaid on see, kui jooksed kopteri peale tule all olles - kopteris saavad mõlemad laskurid ja piloodid surma aga sina lendad ülevate võitjamuusikute saatel minema. rohkem kui ühe korra oli cutscene, kus lendasin tsoonist minema, ainsad elusolijad kopteris minu tiimikaaslased ja mina.

lõpphinnang? hävitav, esimese osa suurepärasest atmosfäärist pole midagi alles jäänud. meenutab väga Vegast oma mängustiili ja idiootse bloomi osas, millest on küll tõsiselt kahju.
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 16.07.2007 00:04:04 vasta tsitaadiga

Sooviks teada mis pidev jama mul selle GRAW2'ga on... Mingil savil hetkel võtab mäng kätte ja pakib pillid kokku. Koguaeg sellist tüüpi errorid:

Crash in application version: 30292.2658

Unhandled exception - access violation

C STACK:
                          ???   (???) : ???

Renderer: threaded
Physics : threaded

Crash in application version: 30292.2658

Unhandled exception - access violation

C STACK:
                        graw2   (???) : ???

SCRIPT STACK:
   data\lib\managers\actormanager.dsf(0)
   data\lib\setups\setup.dsf(0)
   data\level\level.dsf(0)

Renderer: threaded
Physics : threaded

Kõike proovitud, reinstalle, uusim patch peale lastud, uusimad directX'd/driverid... isegi format korra tehtud...
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.07.2007 00:09:50 vasta tsitaadiga

see mäng on by default katki. mul näiteks vistal ei tööta üldse, kui ma ei pane compability modeks mitte XP, vaid Win2k.
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 16.07.2007 00:10:30 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
see mäng on by default katki. mul näiteks vistal ei tööta üldse, kui ma ei pane compability modeks mitte XP, vaid Win2k.

hmm.. Mul vistal töötab küll kuigi framerate on alla igasugust arvestust minuarust.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.07.2007 01:04:06 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
jääb mulje, et kusagil esimese osa arendamise lõpufaasis leidis Ubisoft, et raha on otsas ning laseme mängu välja hoopis kahes osas. ning, et raha veel kokku hoida - korraldame teise arenduse mingite alltöövõtjate abil, sest teine osa on esimest valgusaastate kaugusel, vales suunas. graafika näeb lihtsalt õudne välja - sinu mehed on 10000x halvema tekstuuritöö ja olekuga kui esimeses osas, alguses arvasin et kaasa on pandud mingid papist poisid decoydeks. mis teema on ubisoftil bloomiga? tammi leveli lõpuosas oli tõsine vajadus päikeseprillid ette panna, sest ilmselt ma olen maamees ja ei tea, et 50 aastat vana betoon peegeldab 90% sellele langevast päikesevalgusest. sinu meeste AI? kuni viimase kahe missioonini normaalne aga nende võimetus viimasel kahel missioonil on lausa hämmastav. nad ei oska end ümber keerata ehkki ise karjuvad, et "contact!" ja nad notitakse kõik maha. ilmselt on idee oma kaaslaste surma järel ikka laskjate suunas seljaga seista kusagil USA armee specops manuaalis sees.

ja mida kuradit on nad mootoriga teinud? viimane missioon on normali peal suhtkoht võimatu, sest draw distance on nii väikene, et mind lasevad maha 50cal mehed nii kaugelt, et ma lihtsalt ei näe neid mängus sees hence ma ei saa neid maha lasta ja tekib küsimus, et milleks üldse sniper relvad?

missioonid ise on suuremalt jaolt ei midagi erilist, üks tõeline pärl oli siiski kah sees - öine villa infiltratsioon. nii mõnusat levelit pole kaua shuuterites olnuid. võrreldes esimese osaga on tegu väääääääga suure tagasiminekuga, nii kvaliteeti kui taseme pikkuste ja suuruste poolest.

ja bugid, oh issand neid bugisid. üks naljakamaid on see, kui jooksed kopteri peale tule all olles - kopteris saavad mõlemad laskurid ja piloodid surma aga sina lendad ülevate võitjamuusikute saatel minema. rohkem kui ühe korra oli cutscene, kus lendasin tsoonist minema, ainsad elusolijad kopteris minu tiimikaaslased ja mina.

lõpphinnang? hävitav, esimese osa suurepärasest atmosfäärist pole midagi alles jäänud. meenutab väga Vegast oma mängustiili ja idiootse bloomi osas, millest on küll tõsiselt kahju.

irww icon_biggrin.gif ma olen sinuga täitsa nõus icon_biggrin.gif kuigi ma selle mängu esimest osa pole kahjuks või õnneks mänginud, aga mäng on minumeelest üpris raske :S Mängin praegu seda mängu raskustasemega mingi normal ja ma olen praegu ühte kohta, mingi ma ei tea 150 korda teinud ja lihtsalt ei saa läbi :S icon_sad.gif olen seal mingi snaiperite tule all ja pean jõudma kuhugi trainyardi... aga ma ei tea võimatu on neist mööda pääseda icon_cry.gif vennad lasevad ma ei tea kui kaugelt mind ja jumala täpsed vennad ka veel kusjuures koguaeg saan pihta :S ma ei tea võib olla see peabki nii olema ja on loogiline icon_rolleyes.gif ja ma ei tea eludega on ka koonerdatud :S iga loadimis punktist hakkab nii et sul on elu nii palju kui sul eelmisest loadimis punktist järele jäi :S no kammoon icon_evil.gif võiks siis olla kas või selline asi et saad ise seivida aga sellised asjad on ka viimase ajala uuemates mängudes välja jäetud millegi pärast ... imelik miks see nii on ? kunagi oli küll võtame näiteks vanad medal of honor allied assault ja esimesed call of duty mängud et said ise seivid ku tahtsid aga noh võib olla ei saa neid näiteks tuua,need teisest zanrist ka natuke et FPS vms icon_rolleyes.gif ja igasugust imeiku anomaaliat esineb ka seal mängus väga palju tõesti .. et se kes seal üleval aknas käsutab ütleb et mulle antakse mingit abi ag mitte mingisugust abi ei tule... icon_evil.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
marco80
HV kasutaja

sõnum 19.07.2007 18:57:28 vasta tsitaadiga

Save-ida saab küll icon_wink.gif Vajutad mängimise aeg "K" tähte ja olemas icon_wink.gif "L" on quickload icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 19.07.2007 19:07:06 vasta tsitaadiga

marco80 kirjutas:
Save-ida saab küll icon_wink.gif Vajutad mängimise aeg "K" tähte ja olemas icon_wink.gif "L" on quickload icon_smile.gif

Igal hetkel seda siiski teha ei saa icon_wink.gif

Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 19.07.2007 20:21:41 vasta tsitaadiga

Kuidas ei saa ? ma sain küll koguaeg kui proovisin
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 19.07.2007 20:30:50 vasta tsitaadiga

Ei saa, ei saa. Raudselt ei saa.
Sillapeal esimese piiripunkti juures ei saanud peale seda kui kaitsta tuli seda. Alles Mehhiko omast mingi 50m eemal sain uuesti seivida.
Mingi kala on nendega.

Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 19.07.2007 20:36:38 vasta tsitaadiga

Kuidas ma siis sain sillapeal?
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 19.07.2007 22:07:40 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Kuidas ma siis sain sillapeal?

No ma sain ka icon_biggrin.gif
Aga mitte igal hetkel ja kohas.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.