Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Raits753
HV kasutaja

sõnum 27.06.2007 23:24:25 vasta tsitaadiga

Kui üritad läpakaga telekast multikaid vaadata, millel windows vista peal, hakkab asi lihtsalt lampi kokku jooksma?

Pilti telekale ette ei saanud, tegin küll nii nagu peaks aga ei tunnistanud/leidnud telekat.. See selleks, probleem on selles, et peale seda muutus vista surmaeglaseks ja 10-5min peale käivitumist viskab pildi mustaks ja ei reageeri millelegi.

Ma muidu panin nvidia control panel-ist, et startup-il otsiks telekat või nii. kogemata tõmbasin ühendusjuhtme lahti ja ei märganud seda enne kui hakkasin uuesti nvidia control panelisse minema.. Äkki see asja põhjustaja?

Mul siin kodus väheke jama seis, kõigepealt oma arvuti ja nüüd läpakas. icon_evil.gif icon_neutral.gif

edit: Tahtsin öelda, et esimest korda viskas pildi mustaks juba teleka taga, arvasin et nüüd saatis signaali telekasse aga telekas ei kostnud midagi sellepeale.. Saab kuidagi algseaded taastada? See aitaks, ma arvan.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 28.06.2007 09:35:20 vasta tsitaadiga

vril kirjutas:
superior kirjutas:
vril kirjutas:
ainuke kummaline asi, et kui jätta arvuti lihtsalt sisse ja avatud on nt IE ja outlook, siis mingi aja pärast pistab net pilli kotti ja tuleb arvuti restartida. samas, kui jätan tööle nt WMP11, siis seda ei juhtu. magic?

Wifiga oled?
Ma ei kasuta IE'd, Outlooki ega ka WMP11.
Firefoxi kasutan. Rahulikult olen ja kaob nett ära. Ühendada enam ei saa. Diagnose ja repair ei aita. Ainult restart.

ei ole muuseas wifiga, vaid kabla otsas. ja vista on ultimate. ise kahtlustan, et tegu on miskiste settingutega (power, internet, security vms), mis seda tekitavad, kuid ei suuda üles leida seda õiget.

vril, Marvell Yukon driverid, kui tahad vanemat driverit siis saada ps endal on uuemaga mingi probleem net kaob lambist ära ja tuleb siis tagasi, kui neti raadio mängib siis probleemi pole ei viitsi vanemat peale toppida esialgu.
http://www.marvell.com/drivers/search.do
tagasi üles
Raits753
HV kasutaja

sõnum 28.06.2007 14:23:42 vasta tsitaadiga

Ah sain korda, system restore aitas.
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 28.06.2007 14:59:08 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
vril kirjutas:
superior kirjutas:
vril kirjutas:
ainuke kummaline asi, et kui jätta arvuti lihtsalt sisse ja avatud on nt IE ja outlook, siis mingi aja pärast pistab net pilli kotti ja tuleb arvuti restartida. samas, kui jätan tööle nt WMP11, siis seda ei juhtu. magic?

Wifiga oled?
Ma ei kasuta IE'd, Outlooki ega ka WMP11.
Firefoxi kasutan. Rahulikult olen ja kaob nett ära. Ühendada enam ei saa. Diagnose ja repair ei aita. Ainult restart.

ei ole muuseas wifiga, vaid kabla otsas. ja vista on ultimate. ise kahtlustan, et tegu on miskiste settingutega (power, internet, security vms), mis seda tekitavad, kuid ei suuda üles leida seda õiget.

vril, Marvell Yukon driverid, kui tahad vanemat driverit siis saada ps endal on uuemaga mingi probleem net kaob lambist ära ja tuleb siis tagasi, kui neti raadio mängib siis probleemi pole ei viitsi vanemat peale toppida esialgu.
http://www.marvell.com/drivers/search.do

ahh, ega ei viitsi ise ka nende vanemate draiveritega sebida esialgu. kui arvuti ööseks miskit tõmbama panen, siis ei tohi ainult unustada WMP-d mängima jätta icon_wink.gif thumbs_up.gif

time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.06.2007 15:09:19 vasta tsitaadiga

Minul juhtus Vistaga nii, et järsku muutusid kõikide shortcutide ikoonid töölaual selliseks:

http://img299.imageshack.us/img299/15/shortcutwi1.png

Propertiesist on õige ikoon näha... Milles kala? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
superior
HV Guru

sõnum 28.06.2007 15:27:11 vasta tsitaadiga

Ma ei saanud vahepeal wifi kaudu enam üldse netti. Täiesti lambist. Võtsin driverid maha, win pani oma driverid kohe peale ja hetkel töötab.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 28.06.2007 15:28:50 vasta tsitaadiga

Time 123-ele.Win Kaotas ära "sorse" failid vist?
Kas sul on kettas ja kõik failid alles ja samas kohas kus ennem olid?
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 28.06.2007 15:32:46 vasta tsitaadiga

Jah, on küll. Lihtsalt peale restarti olid shortcutide ikoonid töölaualt kadunud. (ainult töölaualt)

Ma ei teinud midagi märkimisväärset ka, mis oleks seda põhjustanud... Surfasin ainult netis ja mängisin.
tagasi üles
markus808
HV kasutaja
markus808

sõnum 28.06.2007 23:55:56 vasta tsitaadiga

kas on olemas mingit windows vista tweakimise guide`i, et kelladest ja viledest lahti saada?
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 29.06.2007 00:00:43 vasta tsitaadiga

Mina lasin vlitega üle asja, sai paljust lahti. Igasugused tablet suppordid ja keelefailid..
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.06.2007 00:02:11 vasta tsitaadiga

markus808, Edaspidi kasutan google-t doh.gif
http://www.google.co.uk/search?hl=en&safe=off&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Vista+tweak+guide&spell=1
Vali ise millist tahad,üks targem kui teine.
Mina eelistaksin mõistliku riistvara yawn.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.06.2007 00:02:57 vasta tsitaadiga

Brom kirjutas:
Mina lasin vlitega üle asja, sai paljust lahti. Igasugused tablet suppordid ja keelefailid..

Ta mõtles vist pigem juba installitud Vista nö "puhastamist" icon_wink.gif .Igasugu Vista tweake on internetis tohhujaa icon_rolleyes.gif .Löö google lahti ja pane Vista Tweaks....
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 29.06.2007 18:39:35 vasta tsitaadiga

Nuuh, pannes täna profiili läpakale 21" Sony G500 külge desktopi laiendamiseks (extended desktop) jäi silma, et läpaka kaane sulgedes lükkab Vista vaikimisi terve desktopi välisele mollile ja taastab vana oleku kui kaas taasavada, lisaks Vista justkui kaotaks molli tagant ära (pilt eest, standby-sse, nVidia Control Panelis väline monitor nähtav) ja võtab uuesti taha suvalisel ajal. Eriti vaimustuses nendest "featuuridest" ei ole, eriti arvestades, et nVidia 158.18 draiveritest mingeid asjakohaseid sätteid pole sellise käitumise regullimiseks icon_razz1.gif
tagasi üles
o-u-t-r-o
HV kasutaja
o-u-t-r-o

sõnum 29.06.2007 18:43:49 vasta tsitaadiga

endale isiklikult meeldib vista..kõik kujundus jms..hakkan ka varsti kasutama.. icon_biggrin.gif
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 29.06.2007 19:11:34 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
Minul juhtus Vistaga nii, et järsku muutusid kõikide shortcutide ikoonid töölaual selliseks:

http://img299.imageshack.us/img299/15/shortcutwi1.png

Propertiesist on õige ikoon näha... Milles kala? icon_rolleyes.gif

Mida siis teha...? icon_cry.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.06.2007 20:08:54 vasta tsitaadiga

time123, Lased alg-allikatest uued shortcutid icon_rolleyes.gif Need oleks juba tehtud vist thumbs_up.gif
Kindlasti on mingi muu võiamlus ka ,aga saada onu Billi toele mail icon_idea.gif
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 29.06.2007 20:14:59 vasta tsitaadiga

Uute shortcutide tekitamine ka ei aita. Ikka on sellise ikooniga... icon_eek.gif icon_sad.gif

Ma teen parem system restore, äkki aitab.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.06.2007 20:15:46 vasta tsitaadiga

time123, MA saadaks pigem enne ikkagi kirja,restorida jõuab alati icon_rolleyes.gif
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 29.06.2007 22:43:57 vasta tsitaadiga

dreamx kirjutas:
time123, MA saadaks pigem enne ikkagi kirja,restorida jõuab alati icon_rolleyes.gif

Ma ei usu, et nende klienditugi eriti efektiivne on. System Restore igatahes aitas..
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.06.2007 22:52:26 vasta tsitaadiga

time123, Ma rohkem selepärast,et tulevikuks oleks olnud rohkem inffi kui kellelgi veel sama "käru" juhtub thumbs_up.gif
Äkki oleks olnud mingi mõistlik seletus icon_wink.gif
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 29.06.2007 22:56:44 vasta tsitaadiga

Võibolla küsimus ei ole päris teema kohane aga kas keegi teab kust leida sellist softi mis lubaks volüümi sättida hotkeydega. Eelnevalt sai seda teha "Ati Tray Toolsiga" aga nüüd on see option kadunud.
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 30.06.2007 13:09:18 vasta tsitaadiga

nii, olen nüüd legaalse Home Premium omanik icon_biggrin.gif Ultimatet olen kunagi ka proovinud ja küsimus selline, et kuidas saab maha võtta selle pärimise, kui tahan midagi kustutada siis viskab pildi tumedaks ja küsib luba alati, ära on tüüdanud. tean, et saab mingi turvavärgi välja lülitada aga siis tekib alla ribale ikoon mis häirib icon_neutral.gif
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 30.06.2007 13:10:33 vasta tsitaadiga

User Accounts --> Turn User Account Control on or off.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 30.06.2007 13:13:30 vasta tsitaadiga

Ise oman nüüd legaalset Ultimate'i (karbiversioon). Peale pole veel jõudnud panna aga püüdlen sinna, et vajalik kraam ringi tõsta.

@aise kuna endal peal pole siis ubmes mäletan, et user accounts alt ja uac oli see mis seda teeb. Kui selle ära keelad siis on turvarisk suurem.

friik1
HV Guru
friik1

sõnum 30.06.2007 14:36:22 vasta tsitaadiga

Kolime nüüd läpaka kah Vista peale ringi ja teatame muljeid aku elueast jms. ehk homme.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.