Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tommionu
tubli telepoiss

|
26.04.2003 11:32:59
|
|
|
MacAivar kirjutas: |
heh selle tegelase juures juures on kaks lukustatud chest'i.
muugid vaikselt lahti ning sees ongi mingid raamatud necromancerite kohta.
sis reegid tyybiga uuesti, kes pakub sulle vastutasuks selle eest et kellelegi sellest ei lobise, yhe spelli 6ppida tasuta...
yldiselt on see nii mini-quest et seda polegi kusagil eriti kirjas  |
Ok ... aga mõtlesin et teen ka ülejäänud Mage Guild'i taskid ära mis mul tegemata olid ... Edewinna'le kõigepealt osad tegemata asjad ja siis ka Treboniusele ... see viimane tropp aga luges aint kirja ja vastu ei võtnud ja on ka Arch-mage edasi ja quest'ide all ikka ripub (Mage Guild Quest: Arch-mage), et vii kiri Treboniusele
Kuigi olen kõikide troppidega Mage Guildis rääkinud, ei ole lahendust leidnud ... jälle mingi varjatud konks kuskil, mida nagu kirjas pole
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
26.04.2003 11:43:56
|
|
|
hee pole ise nii kaugele j6udnud, ma alles peris 2pu
muugin ainult k6ik lukud lahti mis iganes leian, et omanikke paljaks varastada
ning selle necromanceri asja l6petamise puhul sa advanceda guildis ei saagi
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
26.04.2003 15:04:20
|
|
|
tommionu kirjutas: |
Ok ... aga mõtlesin et teen ka ülejäänud Mage Guild'i taskid ära mis mul tegemata olid ... Edewinna'le kõigepealt osad tegemata asjad ja siis ka Treboniusele ... see viimane tropp aga luges aint kirja ja vastu ei võtnud ja on ka Arch-mage edasi ja quest'ide all ikka ripub (Mage Guild Quest: Arch-mage), et vii kiri Treboniusele
Kuigi olen kõikide troppidega Mage Guildis rääkinud, ei ole lahendust leidnud ... jälle mingi varjatud konks kuskil, mida nagu kirjas pole  |
ehk siis, et see on mingi Bug järjekordne, mis tuleneb sellest et ei tee kõike täpselt nii nagu peab
Seoses nende Mage guild quest'idega tuli välja mitu "Bug'i" kus rahvas jäi tupikusse, kuna kas ruttas liiga ette osade questidega ja seega jäid mingid muud tegemata ja Arch-Mage staatus saamata või siis nagu mina, läksin oma kirjaga LIIGA HILJA Treboniuse juurde ... Mina olin Master-Wizard kui läksin kirjaga ... oleks pidanud olema aga lihtsalt Wizard
Kuigi questid olid kõik tehtud, jäi see viimane rippuma, kuna script kontrollis, kas sa oled Wizard kui kirjaga tuled ja kui oled, siis oleks Trebonius sind duellile kutsunud vastava dialoogi järel ... peale Treboniuse killimist oleks küll 1 või 2 questi (tema enda omad) tegemata jäänud (vastavalt kuidas sa queste enne teinud oled - esimene Treboniuse quest oli IMHO käsikäes Edwinna vastavate questidega lahendatav), aga temalt oleks nagunii need asjad kätte saanud, mis muidu ma oleksid saanud teist questi tehes (mis on suht mõttetu tapmine) + minu puhul see, et kuna sain kaa Arch-mage'ks, siis andis ta mulle nänni
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
gert24
HV vaatleja
|
27.04.2003 18:04:51
|
|
|
tere taas.
kes oskab öelda, miks on ühes mängus lord maili armor rating 290 ja teises ainult 44. See armor, mis on ebonhearti veealuses koopas. Minu mängus on sellel rating 290, soovitasin sõbral see ka üles otsida, leidis, aga tuleb välja, et temal näitab ratingut 44. hind on ikka mõlemal 190 000. Ette tänades: fighter 41 lvl.
|
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.04.2003 19:13:50
|
|
|
gert24 kirjutas: |
tere taas.
kes oskab öelda, miks on ühes mängus lord maili armor rating 290 ja teises ainult 44. See armor, mis on ebonhearti veealuses koopas. Minu mängus on sellel rating 290, soovitasin sõbral see ka üles otsida, leidis, aga tuleb välja, et temal näitab ratingut 44. hind on ikka mõlemal 190 000. Ette tänades: fighter 41 lvl. |
Sa oskad ikka lolle küsimusi esitada. Loomulikult sellepärast, et tal on heavy armor skill väiksem, kui sul. Muide, see oli siin teemas juba kirjas Nii, et loe ometi see teema kord põhjalikult läbi, muidu kustutame su edasised lollide küsimuste postitused.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
gert24
HV vaatleja
|
27.04.2003 19:45:51
|
|
|
ma saan aru, kui sa equipid, siis näitab vähem, aga kui sul on see inventoris ja näitab vähem siis ma küll ei saa aru. ma olen seda teemat 4- nädalat lugenud ja järelikult jäi see postitus kahe silma vahele. sina iceuul oled muidu tore vend, aga kombeid ei ole sul .
|
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.04.2003 19:48:26
|
|
|
ma saan aru, kui sa equipid, siis näitab vähem, aga kui sul on see inventoris ja näitab vähem siis ma küll ei saa aru. ma olen seda teemat 4- nädalat lugenud ja järelikult jäi see postitus kahe silma vahele. sina iceuul oled muidu tore vend, aga kombeid ei ole sul . |
irw, see number muutub ainult su skillidest, sellest see ei olene, kas asi equipitud või mitte, endal on see ac seal 333, enne, kui skill väiksem oli, oli see 150 millegagi.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alr
HV vaatleja

|
28.04.2003 09:41:44
|
|
|
Mul tuli Caldera juures mingi alasti pede minu juurde ja tahab et ma ta mingi nõia juurde viiks kes ta kirve ära varastas...
Ta ütles et ta peaks jääma Calderast Põhja ja läände aga ma ei leidnud küll sealt muud kui igasugu trippereid ja muid haigusi mis kogu aeg külge hakkavad.
Äkki keegi teab kus see varas asub, ma ei viitsi enam temaga ringi joosta, sest kui ma "kogemata" teda hakkan taguma, siis tuleb ta ise mulle kallale.
Kas keegi teab kuidas "Cure common disease" potione teha?
_________________ Õnn pole see kui vara suur,
õnn on see kui naine truu... |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
28.04.2003 09:49:43
|
|
|
Alr kirjutas: |
Mul tuli Caldera juures mingi alasti pede minu juurde ja tahab et ma ta mingi nõia juurde viiks kes ta kirve ära varastas...
Ta ütles et ta peaks jääma Calderast Põhja ja läände aga ma ei leidnud küll sealt muud kui igasugu trippereid ja muid haigusi mis kogu aeg külge hakkavad.
Äkki keegi teab kus see varas asub, ma ei viitsi enam temaga ringi joosta, sest kui ma "kogemata" teda hakkan taguma, siis tuleb ta ise mulle kallale.
Kas keegi teab kuidas "Cure common disease" potione teha?
|
Kui sa korralikult lugesid siis IMHO ta (Hlormar Wine-Sot) ütles ka, et tegelikult pole ta suunas, kus nõid asub, eriti kindel, sest ta oli mingi magicu mõju all
Pmst seal lähdal on see memm, kellel nimeks Sosia Caristiana., ka tegelikult asub ... otsi tiba ja leiad ülesse ... PS. kasulik oleks sul vennale kirves anda, ehk mitte olla memme poolt ... muidu jääb quest rippuma ja siis tuleb konsooli kasutada, mida MA JUBA SIIN ka sinu pooleli oleva quest'i puhul kirjeldasin ...
pmst odavam on osta cure common disease pudeleid, paljud müüvad neid ...
kui seda ise teha, sest esiteks pole sul grandmaster juppe (4 tükki vaja ja IceUul juba kirjeldas neid ka juba siin) + võimalikult suurt Alchemy oskust vastasel juhul lihtsalt sa kas ei saa teha (kuna inteligents madal, siis sa ei tunne kõikide taimede omadusi veel) või ei tule välja midagi (alchemy madal) ...
aga siin on kõikide asjade tabel:
http://12.145.63.45/~uesp/morrow/hints/mwalchemy.shtml
kust sa saad vaadata, mida kokku oleks vaja segada ...
tegelikult on päris palju asju, mida tuleks kokku segada, et ravida common disease'i ... seal tabelis siis cure disease nime all
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
28.04.2003 10:49:01
|
|
|
To Ice Uul: Põhimõtteliselt tõuseb level tõesti pideva treenimisega päris kiiresti, kuid nüüd on juba nö sein ees, sest keegi ei suuda mind enam treenida. Üks huvitav asi ka - nimelt liigun nüüd ringi juba kahe Wraithguardiga, mis pole sugugi paha Nimelt Vivecilt saab pärast tema killimist ühe artifakti, millest Yagum Bagarn (Tel Fyris) suudab teha teise Wraithguardi, muidugi tuleb selleks veidi lisavaeva näha. Seda ka, et olen juba Almalexiast samuti jagu saanud.
Muide kõige raskemini killitav vastane seni. Clockwork City mulle absoluutselt ei meeldinud - tahtsin sealt võimalikult ruttu minema pääseda...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
28.04.2003 10:51:23
|
|
|
tegelt on vaja ainult kahte asja, millel on cure common disease affekt.
v6tame sis nt chokeweed + gravedust ning kokku tulebki cure common disease.
vaadata ainult v6iks seda et ei tekiks nii-8elda lisaeffekti,
sest neil kahel ainel v6ib ka olla m6ni teine efekt mis on sama, tavalistelt negatiivne efekt - nt drain macicka vms....
v6tame kaks ainet muck ning gravedust, neil on küll m6lemil cure common disease kuid on ka drain intelligence
kui potioneid valmistad sis on see kohe n2ha, kui mingi lisaeffekt tekib...
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
28.04.2003 10:53:06
|
|
|
Mawrec kirjutas: |
To Ice Uul: Põhimõtteliselt tõuseb level tõesti pideva treenimisega päris kiiresti, kuid nüüd on juba nö sein ees, sest keegi ei suuda mind enam treenida. Üks huvitav asi ka - nimelt liigun nüüd ringi juba kahe Wraithguardiga, mis pole sugugi paha Nimelt Vivecilt saab pärast tema killimist ühe artifakti, millest Yagum Bagarn (Tel Fyris) suudab teha teise Wraithguardi, muidugi tuleb selleks veidi lisavaeva näha. Seda ka, et olen juba Almalexiast samuti jagu saanud.
Muide kõige raskemini killitav vastane seni. Clockwork City mulle absoluutselt ei meeldinud - tahtsin sealt võimalikult ruttu minema pääseda... |
Tore, peab kah viveci maha lööma. Ainult mulle tundub, et sa ka ple teemat läbi viicinud lugeda. Olen siin kirjutanud, et skillid saab 100 peale treenida master trainerite juures, igal skillil oma treener, mis oskab selle sul 100 peale treenida. V.A. medium armoril ja armoreril ei ole.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
28.04.2003 11:32:34
|
|
|
Olen üritanud lugeda küll seda teemat mitu korda, aga seda kohta pole vist lihtsalt märganud. Eks üritan siis uuesti.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
gert24
HV vaatleja
|
28.04.2003 22:20:14
|
|
|
küsimus?? Lasin pookida enda daedric katanasse drain health 30 to 60 pts for 2 sec. nüüd jäi süda kripeldama, kas drain on parem ikka kui damage health. Ise loll savesin juba drainiga ära. Kas deadricu kinnastesse saabki ainult 12 pts fortifi strenghti panna?
|
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
28.04.2003 23:25:31
|
|
|
küsimus?? Lasin pookida enda daedric katanasse drain health 30 to 60 pts for 2 sec. nüüd jäi süda kripeldama, kas drain on parem ikka kui damage health. Ise loll savesin juba drainiga ära. Kas deadricu kinnastesse saabki ainult 12 pts fortifi strenghti panna? |
Saab ainult jah 12 pts panna. Drain health suht mõttetu asi, kuna pärast asja lõppu elud taastuvad. Damage health on alatine.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
gert24
HV vaatleja
|
29.04.2003 08:03:23
|
|
|
kurat see drain on tõesti mõttetu. Pookisin teise katanasse(deadric) 30 to 60 pts damage healthi. Tosi vikat on !!! Viveci guardid on 3 löögiga pikali. Kurat see on ka hea, et saab särgisse pookida magicut. Ise panin executive särki 10 pts restore fatigue constant effect. nüüd mõtlesin, et peab pükstesse ka pookima midagi!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alr
HV vaatleja

|
29.04.2003 09:08:57
|
|
|
tommionu kirjutas: |
Kui sa korralikult lugesid siis IMHO ta (Hlormar Wine-Sot) ütles ka, et tegelikult pole ta suunas, kus nõid asub, eriti kindel, sest ta oli mingi magicu mõju all
Pmst seal lähdal on see memm, kellel nimeks Sosia Caristiana., ka tegelikult asub ... otsi tiba ja leiad ülesse ... PS. kasulik oleks sul vennale kirves anda, ehk mitte olla memme poolt ... muidu jääb quest rippuma ja siis tuleb konsooli kasutada, mida MA JUBA SIIN ka sinu pooleli oleva quest'i puhul kirjeldasin ... |
Thanx, tommionu
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
29.04.2003 10:26:59
|
|
|
see.... kolasin niisama ringi ja proovisin pluginaid (kolistasin kohe ka kõik kohad läbi, et mingit jama vältida nn. kaks saart koos vms.), kui ühes pisikeses külas pakutakse sulle orja- teise linna viimiseks....
on sealt midagi ka tasuks saada, või on mingi täiesti kõrvaline asi. Mul tappis liblikas orja ära uuesi nagu ka ei viitsi alustada
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mauno Lurbe
HV kasutaja

|
29.04.2003 13:39:41
|
|
|
Käsil propylon indexite quest ja hetkel vaja leida Falasmaryoni indeksit, mis peaks olema mingi tüübi käes (Hun...) kes suundus Maar Ganist läänes olevatesse Daedric varemetesse (seal kus on Forgotten gallery ja Daedric longbow). Väidetavalt pidi tüüp olema surnud ja peaks leidma ta laiba... paraku ei suutnud nende varemete ümber ega ka seest seda küll leida pealegi segavad otsimist pidevad liivatormid Ehk oskab keegi mõne vihje anda, kust krt seda tüüpi või ta laipa leida võiks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
29.04.2003 15:22:09
|
|
|
Mauno Lurbe kirjutas: |
Käsil propylon indexite quest ja hetkel vaja leida Falasmaryoni indeksit, mis peaks olema mingi tüübi käes (Hun...) kes suundus Maar Ganist läänes olevatesse Daedric varemetesse (seal kus on Forgotten gallery ja Daedric longbow). Väidetavalt pidi tüüp olema surnud ja peaks leidma ta laiba... paraku ei suutnud nende varemete ümber ega ka seest seda küll leida pealegi segavad otsimist pidevad liivatormid Ehk oskab keegi mõne vihje anda, kust krt seda tüüpi või ta laipa leida võiks. |
http://12.145.63.45/~uesp/morrow/quest/mwqmisc.shtml#propylonindices
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
29.04.2003 15:43:54
|
|
|
Nüüd on siis käes selline igav hetk, kus nii Morrowindi enda kui ka Tribunali kõik tähtsamad questid läbi tehtud. Samas gildide missioonidega on veel tükk tegemist. Tipus olen praegu Morag Tongis, maagide gildis ja House Redoranis. Enda kunagisele küsimusele võin ka nüüd vastata: nimelt tasub küll Oreyn Bearclaw ära killida, sest selle eest annab daedra kuju sulle pärast Helm Of Oreyn Bearclaw, mis on minu teada üldse kõige kõvem peakate mängus. Ja kui keegi otsib parimat shieldi, siis selle saab Ibad-Durist (Khuulist ida poole) ar-ga 333, vist oli ka restore health 50-100 pts juures...
Mingi probleem on aga templi missiooniga, kus on vaja ühe tädiga rääkida, kel on corprus disease - ta peaks olema Vivec Arena pitis, aga seal teda millegi pärast ei ole ning ma olen 100% kindel, et mina teda seal ära killinud pole.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alr
HV vaatleja

|
30.04.2003 09:10:53
|
|
|
Mul jälle üks probleem...
Nimelt Calderast idasse jääb röövli koobas kust oli vaja mingile tädikesele ta ehted tagasi tuua, aga ma jõudsin kuhugi tupikusse, kus lamas luukere koos mingi kiivri ja ammuga või ambuga (krt ei teagi kuidas eesti keeles õieti kirjutatakse - crossbow), aga nüüd ma ei saa sealt koopast tagasi välja sest ma ei hüppa üheski suunas välja...
Äkki keegi räägiks kas on võimalik sealt inimese kombel ka välja tulla ja kuidas?
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
30.04.2003 09:23:51
|
|
|
Ehhee... olin samas kohas, kui õigesti mäletan, siis oli all laava või miski muu pask mis ära tapab kui seal sees liiga kaua olla. Välja sain niimoodi, et hüppasin laavasse ja ükse juures, sealt kust see kõndimiseks mõeldud kõver ja peenike silla moodi asi on, nurgast õnnestus hüpates kuidagi välja saada.
Muidugi kui sul see välja ei tule, siis teine võimalus on avada konsool ja trükkida "tcl", konsool kinni ja liigu sinna kohta, kust saab ilma petmata edasi mängida. Siis konsool lahti ja kood deaktiveerida uuesti käsuga "tcl". Ja mäng jätkub...
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alr
HV vaatleja

|
30.04.2003 09:57:37
|
|
|
daman kirjutas: |
Ehhee... olin samas kohas, kui õigesti mäletan, siis oli all laava või miski muu pask mis ära tapab kui seal sees liiga kaua olla. Välja sain niimoodi, et hüppasin laavasse ja ükse juures, sealt kust see kõndimiseks mõeldud kõver ja peenike silla moodi asi on, nurgast õnnestus hüpates kuidagi välja saada.
Muidugi kui sul see välja ei tule, siis teine võimalus on avada konsool ja trükkida "tcl", konsool kinni ja liigu sinna kohta, kust saab ilma petmata edasi mängida. Siis konsool lahti ja kood deaktiveerida uuesti käsuga "tcl". Ja mäng jätkub... |
Üks pisike küsimus veel, et äkki oleksid nii kena ja seletaksid kuskohast ma selle konsooli leian? Thnx
|
tagasi üles |
|
 |
|