Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Synergy
HV kasutaja
Synergy

sõnum 20.04.2003 10:47:20 vasta tsitaadiga

Rääkige parem palju see värk arvutit tahab ?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 20.04.2003 13:29:52 vasta tsitaadiga

link :: FAQ

Synergy kirjutas:
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 21.04.2003 12:18:21 vasta tsitaadiga

Räägin ka siis, millega vahepeal olen hakkama saanud. Põhistory sai läbi mingi paari nädalaga, kui Dagoth Ur just uuesti ellu ei ärka (üllatavalt lihtne oli seal koopas hakkama saada, olin level 30 tol hetkel). Nüüd teen igasuguste gildide ja House Redoran missioone, olen House Brother praegu. Üldlevel on 58, armor rating 194, sealhulgas pooled jupid u. 230 - samas heavy armor skill kuskil 65 juures alles - sellega seoses tahakski teada, et kas keegi kuskil oskab seda veel edasi treenida, sest ise ta väga ei taha areneda ning keegi mind edasi treenida ei tundu oskavat. Samas nagu probleemi ka ei ole, sest surma pole ma juba nädal aega vist saanud icon_wink.gif Saviour's Cuirass (magicka resistance 60%, armor rating 230 - Tel Fyris ühest kapist sai piistu pandud), Daedric Tower Shield, Boots of the Apostle (saab lennata) peaks põhilised jupid olema, kiiver on selle Dagon Feli Sorkvildi käest saadud (annab kõvasti ka personalityt juurde lisaks sellele et armor rating on u. 200). Mingid head kindad on ka - armor rating 230, +20 strength. Kahjuks paremaid pauldroneid kui Indoril (ar 150) pole veel leidnud... Põhirelv on daedric daikatana, kuid kõige coolima välimusega relv on olnud minu meelest daedric longbow (hind 50000), mida olen näinud vaid ühes kohas seni (Forgotten Galleries), kuigi ise eriline vibumees pole. Selline küsimus ka, et kas tasub see Oreyn Bearclaw ära killida? Südametunnistus ei luba, aga võibolla saab selle daedra kuju käest siis midagi head? Järsku keegi teab... icon_wink.gif Seda ka, et olen viitsinud 99% maailmast ise omal jalal ära kaardistada icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
Tolknaz
HV kasutaja

sõnum 21.04.2003 14:47:39 vasta tsitaadiga

Heavy armorit on väga lihtne treenida, isegi liiga lihtne. Lähed kuskile mingi suvalise low level kolli juurde ja lased ennast muudkui kolkida ja level tõuseb päris kiirelt.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Tolknaz
HV kasutaja

sõnum 21.04.2003 14:49:35 vasta tsitaadiga

tommionu kirjutas:
Synergy kirjutas:

FAQ on selles mõttes ikka julmalt mäda, et selle minimum masinaga seda mängu ikka ei mängi küll, isegi kui kõik asjad miinimumi panna.
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 21.04.2003 17:09:06 vasta tsitaadiga

Tolknaz kirjutas:
Heavy armorit on väga lihtne treenida, isegi liiga lihtne. Lähed kuskile mingi suvalise low level kolli juurde ja lased ennast muudkui kolkida ja level tõuseb päris kiirelt.

Hehe endale käib närvi see kuda ta oigab, nagu naine. Mingi rotil ei suuda lihtsalt lasta kolkida, sellepärast et ei talu seda oigamist. Ise sain heavy armori mingi 80-90 kanti. Nüüd on light armor skill vist 10 ja ei treeni. Hakkasin lihtsalt kandma sead glassi ja loodan et nüüd on mingi pinge ka mängus. Ehk selles mõttes et nad minult ka mõne elu välja pigistasid.

On tekkinud probla mängus, nimelt sain mingid karmid viskenoad, mille nimi on mingi molag xxx xxx cursed verk. Igatahes ei saa neid ära visata sest tulevad kogu aeg tagasi. Lahti tahaks saada neist, kuigi nad ei kaalu midagi. Oskab keegi aidata?

Unustage see on veel ullem kamm sees. Nimelt on main questis vaja viia neile see vibu, et need seal urshilaku campis sind omaks võtaks. Muidu on kõik hea aga ma olen selle koopa ennem tühjaks teind kus see vibu olema peaks. See vaim, kellelt ma selle saama peaks on surnud. Vibu aga pole. Mida teha, see vaim on isegi soul trapitud mul icon_biggrin.gif. Aga kas seda vaimu saab sinna kudagi tagasi, et ma ta uuesti saaks mättasse lüüa ja vibu ka saaks?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
vulcan
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.04.2003 16:45:41 vasta tsitaadiga

kakuke kirjutas:
Tolknaz kirjutas:

Hehe endale käib närvi see kuda ta oigab, nagu naine. Mingi rotil ei suuda lihtsalt lasta kolkida, sellepärast et ei talu seda oigamist. Ise sain heavy armori mingi 80-90 kanti. Nüüd on light armor skill vist 10 ja ei treeni. Hakkasin lihtsalt kandma sead glassi ja loodan et nüüd on mingi pinge ka mängus. Ehk selles mõttes et nad minult ka mõne elu välja pigistasid.

On tekkinud probla mängus, nimelt sain mingid karmid viskenoad, mille nimi on mingi molag xxx xxx cursed verk. Igatahes ei saa neid ära visata sest tulevad kogu aeg tagasi. Lahti tahaks saada neist, kuigi nad ei kaalu midagi. Oskab keegi aidata?

Unustage see on veel ullem kamm sees. Nimelt on main questis vaja viia neile see vibu, et need seal urshilaku campis sind omaks võtaks. Muidu on kõik hea aga ma olen selle koopa ennem tühjaks teind kus see vibu olema peaks. See vaim, kellelt ma selle saama peaks on surnud. Vibu aga pole. Mida teha, see vaim on isegi soul trapitud mul icon_biggrin.gif. Aga kas seda vaimu saab sinna kudagi tagasi, et ma ta uuesti saaks mättasse lüüa ja vibu ka saaks?
Mul oli sama probla seal "Urhilaku camp"-is. Savegame oli kah iiglama kaugel. Surfisin foorumeid ja kui aru sain et selle vibu peab saama vaimult siis lihtsalt nürilt panin selle vibu endale konsooliga kõrvale ja korjasin ülesse. Otsi morrowindi foorumitest/Googlist kuidas panna stuffi enda kõrvale maha. Vibu ID leiad "Construction Set" abil.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kakuke
HV veteran

sõnum 22.04.2003 16:57:38 vasta tsitaadiga

Eeee..... Mul pole seta Constructionit peal. Saaks keegi vaadata seda ise sealt? Ei ole soovi kah nüüd seda installima hakata. icon_wink.gif
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 23.04.2003 14:30:57 *Spoiler alert* vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas see siis kellelegi eriline uudis on, aga leidsin juhuslikult ühe megarelva - vähemalt enda jaoks - Daedric Crescent - asi on Long Blade, koos 10 sec paralyzega, sellise väga laheda sirbi välimusega ja võtab poole paremini kui "puhas" Daedric Daikatana. Seni kindlalt kõige kõvem relv, mida Morrowindis näinud olen. Seda minu teada niisama mitte kuskil ei vedele. Selle saamiseks tuleb Divayth Fyri kõrval olevast chestist panna piistu Daedric Sanctuary Amulet. Siis aktiveerid selle - tekid kuhugi shrine'i, killid dremora lordi ära - ning kohe tekid tagasi, kus enne olid - koos selle "sirbiga". Sorry, kui seda siin juba räägitud on, aga mõtlesin, et võiks seda teadmist ka teistega jagada icon_wink.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 23.04.2003 14:54:15 vasta tsitaadiga

Nii ma ka tagasi, savegame jäi õnneks alles ja jätkan mängu.

Mark ja recall spellid käivad käsikäes, paned kuhugile marki (siis tekib mapi sinna kohale rist), siis liigud eemale ja teed recalli ja oledki tagasi.

Kui keegi sind ründab või rääkida ei taha sinuga, siis saab kasutada spelle nagu charm ja calm humanoid. Kui tahad kellegi ennast ründama sundida, siis narri teda.

Kui olete miski koha juba varem tühjaks teinud ja ei suuda asju enam üles leida, siis enne, kui konsooli kasutate jookske ka poed läbi, ise olen suurim osa asju poodidest kätte saanud.

Skillide 100-le treenimiseks on olemas masterid, puuduvad ainult armoreri ja medium armori masterid.

Võib kasutada ka käsku placenpcat "name" 1,1,1 (siis ta tekib kohe sinu ette)

TO Mawrec

Kuidas sul õnnetus nii kiiresti nii kõrgeks leveliks saada? Ise olen level 68 ja sellleks kulus aega 8 kuud?

P.S. tundub, et tegu on parima RPG-ga, sest proovisin äsja oma vanu lemmikuid, need tundusid kohe täitsa jamad,
kuigi aasta tagasi pidasin neid parimateks.
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 23.04.2003 15:02:38 vasta tsitaadiga

ee... mida need pluginad teevad täpselt... lisavad mõne maja/saare kus saab ringi kolada? nagu näiteks "The Forest Isle of Havenwood" on keegi neid proovind? seal on ju peris palju icon_neutral.gif
kakuke
HV veteran

sõnum 23.04.2003 16:08:34 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:

TO Mawrec

Kuidas sul õnnetus nii kiiresti nii kõrgeks leveliks saada? Ise olen level 68 ja sellleks kulus aega 8 kuud?

Hehe ma olen pelanud nädalake ja olen mingi lvl 40-50 kanti. Suure osa olen ka trainerite juures teinud. See ju lihtne saad hunniku pappi ja muudkui treenid. Nüüd ma enam treenida ei viitsi, sest läheb igavaks kui kõik on 100. Jätan enamus asju 90 kanti kui saan.

Kas ma saan thieves guildi kudagi, kui on tehtud fighters guildis see code book quest?

To Wilts:

Neid pluginaid on roppu kanti. Enamus neist on olemas morrowind summitis. Öeldakse, et kui seal pole siis pole kuskil. Pluginad teevad igasuguseid asju. Alates saarte tekitamisest kuni kollide ja questideni välja. Kola ringi natsa summitis ja saad kohe palju targemaks pluginite koha pealt. icon_wink.gif
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 23.04.2003 16:30:20 vasta tsitaadiga

Skillide ostmisel leveleid tõstes on ka üks suur miinus. Nimelt ei saa sa iga leveli tõustes siis nii palju attribute juurde, ise saan kuskil 10 punni leveli pealt, ilma selleta pead leppima 3-ga. mõttekas on just valida need skillid peamisteks, mida suudad ise põhja ajada ja seda ka teha ning ülejäänud skillid osta põhja.
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 23.04.2003 17:11:03 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
Skillide ostmisel leveleid tõstes on ka üks suur miinus. Nimelt ei saa sa iga leveli tõustes siis nii palju attribute juurde, ise saan kuskil 10 punni leveli pealt, ilma selleta pead leppima 3-ga. mõttekas on just valida need skillid peamisteks, mida suudad ise põhja ajada ja seda ka teha ning ülejäänud skillid osta põhja.

khm....mina näiteks arendan oma skille meelega nii, et 3 kordajat viieks saaks...ma ei tea kas asi on pätsis, aga ka misc skillid annavad igastahes ka kordajatele juurde (10 vastava atribuudiga skillipointsa juurde ja kordaja laks 5), niimood saab arendada oma characterit vastavalt oma soovile.... thumbs_up.gif
EDIT: see siis skillide ostmise kohta, niisama skillide arendamine käib asjaga koos, ma jätan meelde, mis skillid (mis atribuudi kohta käivad) arenesid...ja siis ostan misc skillide hulgast (kuna need ei anna level'it juurde) vastavalt juurde, et atribuutide kordajad 5 saada, see annab madalama leveli juures palju tugevama mehe ja kuna vastased lähevad tugevamaks charakteri levelist olenevalt, on mäng seda lissam... 8)
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gert24
HV vaatleja

sõnum 23.04.2003 18:12:58 vasta tsitaadiga

tere taas. sain endale ka hiljuti tribunali. Tekkis kohe kysimus: enam ei saa rahulikult restida kuskil -- tulevad mingid assassinid oma paralyse swordiga ja killivad ära või on see sellest et raskustase on 100. sain teada et pean minema ebonysse, seal guard andis mingi nime(ei tule hetkel meelde), aga ma ei leia seda meest yles. Kui keegi oskab aidata, mis majas see mees on ?

kuidas üldse sinna tribunali poolt antud maailma saab, kus need kõvad mehed on:). Kas kaart peabki samaks jääma või peab tekkima mingi uus saar? Tänud juba ette, kes oskab aidata!!!
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 23.04.2003 18:48:02 vasta tsitaadiga

gert24 kirjutas:
tere taas. sain endale ka hiljuti tribunali. Tekkis kohe kysimus: enam ei saa rahulikult restida kuskil -- tulevad mingid assassinid oma paralyse swordiga ja killivad ära või on see sellest et raskustase on 100. sain teada et pean minema ebonysse, seal guard andis mingi nime(ei tule hetkel meelde), aga ma ei leia seda meest yles. Kui keegi oskab aidata, mis majas see mees on ?

kuidas üldse sinna tribunali poolt antud maailma saab, kus need kõvad mehed on:). Kas kaart peabki samaks jääma või peab tekkima mingi uus saar? Tänud juba ette, kes oskab aidata!!!

Mournholdi tuleb minna kasvõi korraks, siis saad troppidest lahti. Mine ebonhearti ja otsi sealt, üks naine oli vist mingi saalis.
tagasi üles
gert24
HV vaatleja

sõnum 23.04.2003 20:01:31 vasta tsitaadiga

tänud iceuul!! aga kas tribunali kysimuse kohta oskad ka midagi öelda?

hakkan seda naist otsima siis..
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 23.04.2003 20:30:02 vasta tsitaadiga

gert24 kirjutas:
tänud iceuul!! aga kas tribunali kysimuse kohta oskad ka midagi öelda?

hakkan seda naist otsima siis..

Mida sa ajad? Just eelmises postituses ütlesin ju, et mine mournholdi, mournhold ongi see, mis lisandub tribunaliga.
tagasi üles
gert24
HV vaatleja

sõnum 23.04.2003 20:44:52 vasta tsitaadiga

kus kohas see mournhold asub, millise linna juures?
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 23.04.2003 20:49:16 vasta tsitaadiga

No krt palju võib icon_evil.gif . Iceuul ütles ju, et ebonheartist saab mingi tätaga sinna nö. "võluda". Otsi see täta üles ja ta viib su sinna.

Edit:Typos icon_redface.gif .
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 24.04.2003 09:49:38 vasta tsitaadiga

Ise ikka kõigeparem pusida icon_biggrin.gif
sai siis ka neid pluginaid peale pandud... räägiti et see looduse plugin mis helisid juurda annab- pidi laadimise jube vaevaliseks tegema... aru ei saa, et midagi pikemalt laeks icon_confused.gif
edit: ....laeb jah samuti, kuid mäng jäi peris kuivaks icon_confused.gif

viimati muutis Wilts 28.04.2003 15:32:09, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 24.04.2003 10:03:47 vasta tsitaadiga

Igatahes mul on karakter peetis.

Cap removeriga seoses. Panin peale ja kasutasin mõnda aega. Siis aga keelasin launcherist cap removeri ära ja laadisin save uuesti, ütles paar errorit, ma jätkasin ja nüüd on selline olukord, et skillid (sellega seoses ka levelid) kasvavad meeletu kiirusega ja atribuudid ei kasva üle 100. Igatahes temple questis ma ei saa advancida, kuna mu skill polevat piisavalt kõrge icon_eek.gif, olen level 71 ja kõik skillid ja statsid on üle 90. Ei aita ka uuesti cap removeri peale panek ja maha võtmine, sest midagi ei muutu paremaks (ega hullemaks)

Ja selline asi veel, panin kogemata ühtedele creaves -idele peale nii water walking kui ka water breathing (mida ma huvitav mõtlesin?) Nüüd tahaks teada kas ja kuidas saaks maha võtta anchantmenti mõnelt itemilt?

Tolknaz
HV kasutaja

sõnum 24.04.2003 22:48:22 vasta tsitaadiga

Egas midagi muud kui pead autoritele bugreporti saatma. Täitsa tõsiselt räägin kusjuures. Olen ise mitmete pluginate autoritele neid saatnud ja enamasti on tüübid ilgelt sillas et keegi viitsib tagasisidet teha ja teevad omaltpoolt kõik et asi korda saaks.
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 25.04.2003 22:19:32 vasta tsitaadiga

kuna ei leidnud ise kuidagi mingit head rohtu quest'i lahendamiseks, siis küsiks siit ...

Quest'ide all on tegemata siiani Mage Guild'i Quest: "I'm NOT a necromancer"

See tuli, kui logiraamatusse sigines järgmine kirje:
Sharn gra-Muzgob assures me she is not a necromancer, and that she cannot teach me any spells. I wonder....

Asi on pea algusest saadik siiamaani lahendamata, kuigi sain just Arch-mage staatuse (Treboniuse task'id tegemata veel, aga ei leia et neil on mõtet, kui ma juba Arch-mage olen icon_wink.gif ... kuigi quest'ide all on siiani, et vii papper Treboniusele bla bla)
ja Guild'i tööde:
http://12.145.63.45/~uesp/morrow/quest/mw_mages.shtml
hulka selline task ("I'm NOT a necromancer") küll ei kuulu icon_confused.gif

Et siis mis värk on icon_smile.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 26.04.2003 11:10:11 vasta tsitaadiga

heh selle tegelase juures juures on kaks lukustatud chest'i.
muugid vaikselt lahti ning sees ongi mingid raamatud necromancerite kohta.
sis reegid tyybiga uuesti, kes pakub sulle vastutasuks selle eest et kellelegi sellest ei lobise, yhe spelli 6ppida tasuta...

yldiselt on see nii mini-quest et seda polegi kusagil eriti kirjas icon_wink.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.