Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
windsurfer
HV veteran

|
21.06.2007 10:16:44
|
|
|
d3t kirjutas: |
Endal tahtis paar päeva tagasi Vista Ultimate lihtsalt lambist uuestiaktiveerimist. :S Internetis ütles et vale key. Helistansin telefoniteelaktiveerimisse, ning pika sonimisega sai aktiveeritud. Njah, ei saa aru.
|
Endal sama asi esinenud. Ei saanudki aru miks uuesti aktiveerimist vajas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Haky
HV vaatleja
|
21.06.2007 13:01:14
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Haky kirjutas: |
mul tuli nüüd selline jama et lasin enda Windows Vistale peale sellise mängu nagu Midnight Club 2, lemmikuim mäng üldse. aga vistal ma ei saa seda mängida, kuigi Windows XP-l kaifisin kogu aeg. Nüüd on aga nii et mäng menüüsse läheb sisse kuid kui sealt edasi minna siis juba enne loadingu pilti lihtsalt paneb mängu kinni ilma ühegi errori ega teateta :S.
Milles jama? - kas äkki selles et mäng pole ehitatud sedasi et Direct X 9 asemel Direct X 10 töötada ? |
Kui mäng on ise DX9 siis töötab see Vista all DX9 EX peal.Proovi erinevaid compability modesid control panel-->programs  |
Nuh proovisin, seal programsi all "Use an older program with this version of Windows" linki ,, Direct X koha pealt näen et mul on seal kaks asja
* DirectShow Filter Enumerator
* Softella Filter Manager
panin mõlemad XP SP2 moodi töötama kuid Midnight Club 2 mängu puhul ei muutunud midagi, ikka täpselt samamoodi viskab välja. Võimalik et mäng ise ehk lähekski tööle, kuid kaldun arvama et äkki ei talu ta just loading screeni mis on natsa omamoodi- see on lihtsalt minu juhuslik pakkumine (A).
võimalik muidugi et ka mingi codeci jama :S
kuigi eelmisel windowsil olid ka codecid peal--- lihtsalt erinev pakk
praegu on Cole2K codeci pakk
XP-l oli mul siis Ace Mega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lax007
HV kasutaja

|
21.06.2007 13:50:43
|
|
|
Mul mängudega selline teema et installin mängu panen tööle siis kõik ok kui muudan resot ja pilt enam ette ei tule aga menu heli on ja mäng nagu töötaks aga pilt on selline triibuline ja mitte midagi ei näe.Olen proovinud selle compability ka xp peale panna aga kasu pole. Äkki oskab keegi aidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
21.06.2007 13:59:02
|
|
|
Mul red alert 2-ga probleem,ei taha vistaga töötada,XP töötas hästi.
_________________ Ära siia kliki |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.06.2007 17:35:50
|
|
|
mul tuli nüüd selline jama et lasin enda Windows Vistale peale sellise mängu nagu Midnight Club 2, lemmikuim mäng üldse. aga vistal ma ei saa seda mängida, kuigi Windows XP-l kaifisin kogu aeg. Nüüd on aga nii et mäng menüüsse läheb sisse kuid kui sealt edasi minna siis juba enne loadingu pilti lihtsalt paneb mängu kinni ilma ühegi errori ega teateta :S.
Milles jama? - kas äkki selles et mäng pole ehitatud sedasi et Direct X 9 asemel Direct X 10 töötada ? |
Kui mäng on ise DX9 siis töötab see Vista all DX9 EX peal.Proovi erinevaid compability modesid control panel-->programs  |
Nuh proovisin, seal programsi all "Use an older program with this version of Windows" linki ,, Direct X koha pealt näen et mul on seal kaks asja
panin mõlemad XP SP2 moodi töötama kuid Midnight Club 2 mängu puhul ei muutunud midagi, ikka täpselt samamoodi viskab välja. Võimalik et mäng ise ehk lähekski tööle, kuid kaldun arvama et äkki ei talu ta just loading screeni mis on natsa omamoodi- see on lihtsalt minu juhuslik pakkumine (A).
XP-l oli mul siis Ace Mega. |
Sinukirjeldatud asjad mida sa XP SP2 modi panid töötama ei tundu kuskilt otsast olevat sinukirjeldatud mänguga seotud .Pead nimekirjast leidma õige asja ja soovitan kasutada WIN98 modi kuna see annab enamasti kõige paremaid tulemusi selles suhtes .Kui see ei toimi,siis proovi kõik läbi.Seal annab valida,et kas asi mida sa compability mode tahad panna kuvatakse installitud programmide/mängude hulgast või otsid selle ise arvutist üles .
Btw:Koodekid ei puutu antud juhul absoluutselt asjasse kuna koodekeid on vaja filmide jms jaoks mitte mängude
|
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
21.06.2007 17:54:55
|
|
|
Kuna raua tõttu on ka nüüd vista peal siis peaks mainima, et päris rahul. Ikkagi üks vähestest, kui mitte ainukestest ultra portable läpakatest mis suudab seda imelooma välja vedada. Vajab kõigest kohanemist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Haky
HV vaatleja
|
21.06.2007 18:49:48
|
|
|
Noh need kaks asja on ainukesed mis ikooni järgi tunduvad olevat DirectX-iga seotud ( see kollane rist sinisel taustal )
mingeid muid DirectX-iga seotud programme ma ei leia sealt nimekirjast.
ja kui ise otsida siis ma ei tea kust otsida ja mida täpselt otsida et siis selle kaudu muutma hakata directx-i seadeid...
proovisin DxDiag panna sinna programmi asukoha järgi kuid kuna see on system32 kaustas, ei luba seda kasutada kuna Windows vajab seda vms.
jäle jama, kas üldse saab selle korda, et directX väiksemale versioonile saada nii et mäng tööle hakkaks ??? :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
21.06.2007 18:55:44
|
|
|
Võib proovida jah DX9c peale lasta, endal hakkas nii mõnigi mäng Vistal tööle peale seda, mis ennem DX9 .dll failide puuduse all kisendasid
|
|
tagasi üles |
|
 |
lax007
HV kasutaja

|
21.06.2007 19:36:36
|
|
|
XP-l oli mul siis Ace Mega. |
Sinukirjeldatud asjad mida sa XP SP2 modi panid töötama ei tundu kuskilt otsast olevat sinukirjeldatud mänguga seotud .Pead nimekirjast leidma õige asja ja soovitan kasutada WIN98 modi kuna see annab enamasti kõige paremaid tulemusi selles suhtes .Kui see ei toimi,siis proovi kõik läbi.Seal annab valida,et kas asi mida sa compability mode tahad panna kuvatakse installitud programmide/mängude hulgast või otsid selle ise arvutist üles .
Btw:Koodekid ei puutu antud juhul absoluutselt asjasse kuna koodekeid on vaja filmide jms jaoks mitte mängude  |
Btw:FEAR ei kannata näiteks ACE mega codecit ja ei lase mängul tõõle minna
|
 |
m8markus
HV veteran

|
22.06.2007 09:53:56
|
|
|
Kas kellelgi DMA-ga on probleeme olnud Vistaga? Mul paneb Raptorile Ultra DMA Mode 2 nagu CD rom-ile. Ei ole seal nagu näppida ka eriti midagi....tahab mingit draiverit või? BAD AXE2 draiverid kettalt ei lähe ka peale. Tuleb vist prükarisse lasta veel see Vista
|
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
22.06.2007 10:28:24
|
|
|
SDDga Vista all ringi kolada on lausa laust
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.06.2007 15:03:58
|
|
|
Brom kirjutas: |
SDDga Vista all ringi kolada on lausa laust  |
kust seda ainult osta saaks...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.06.2007 15:05:46
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
Brom kirjutas: |
SDDga Vista all ringi kolada on lausa laust  |
kust seda ainult osta saaks...  |
ja kes seda endale lubada jõuaks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
damage
HV vaatleja
|
22.06.2007 20:57:12
|
|
|
Selline problem, et muretsesin endale Windows Vista Ultimate. Kui ma selle ära installing(upgradin xp pro-lt) siis pärast installi kui ta käivitub siis järsku teeb restardi ja nii iga käivitus.
Kui ma microsoft vista advisor 1.0 süsteemi skännin siis ta ütleb et kõik sobib. Küsimus selles et milles probleem? Kas selles võib olla probleem et kas installida 32 või 64bit versioon teatud süsteemile?
Palun infot ja lahendust probleemi lahendamiseks!
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.06.2007 20:58:54
|
|
|
damage, probleem võib olla ka selles, et tegid upgrade, mitte clean install. ise neid upgrade asju ei usalda eriti mingit vana jama jääb uue süsteemi sisse segama nagunii
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
|
tagasi üles |
|
 |
damage
HV vaatleja
|
22.06.2007 21:45:51
|
|
|
Skeptik: tänan arvamuse eest. Asi selles et tahaks praegused settingud ja programmid alles jätta. Clean installi puhul aga kaotan kõik. Aga kui muud võimalust pole siis pean clean installi tegema.
Kas keegi on teinud upgradei xp-lt?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
22.06.2007 22:42:14
|
|
|
damage kirjutas: |
Clean installi puhul aga kaotan kõik |
Sellepärast on kasulik tekitada kettale winni ja vajalike asjade jaoks eraldi partitsioonid, winni reinstallil ei pea midagi ümber tõstma
|
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
22.06.2007 23:54:00
|
|
|
kellelgi veel probleemi, et läpakaga ei saa sleepist ülesse ärgatud?
Inteli draiverid on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
23.06.2007 17:10:25
|
|
|
Kuidas ikoone väiksemaks saab :O ? väga suured on ikka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.06.2007 17:11:47
|
|
|
Sixten, Parem klik ja rippmenüüst ikoonide suurus
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.06.2007 17:28:49
|
|
|
Sixten kirjutas: |
Kuidas ikoone väiksemaks saab :O ? väga suured on ikka. |
CTRL + mouse scroll
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.06.2007 20:36:55
|
|
|
Sleep on üldse kahtlane. Kord sab kord ei saa. Kui on korralikud draivereid, siis pole probleeme. Windows Update tegid ära?
EDIT: Ok, teretulemast tagasi Vista probleemidesse ütleks: Kui panen näiteks IE7 kinni, annab teate: "Internet explorer has stopped working". Miks, kui ma ta ise kinni panin. Aga see "bla bla bla has stopped working" on suvalisel hetkel teistel programmidel ka esinema hakanud. Lihtsalt lambist, viskab ette ja topib programmi kinni, kuigi too töötab perfektomentselt... mks, the good, any ideas?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.06.2007 21:02:09
|
|
|
Sleep on üldse kahtlane. Kord sab kord ei saa. Kui on korralikud draivereid, siis pole probleeme. Windows Update tegid ära? |
Mul on alati saanud.Isegi siis kui Vista drivereid emaplaadile peale polnud pannud...polnud kah sleepiga kordagi probleeme .Suurim sleepiga seotud probleem(tegelt mu ainuke ja suurim probleem Vistaga üldse )...on see,et netti pole vahel peale sleepist väljumist...oleks siis,et pole või on...aga kord on-->kord pole...kunagi ei tea üles äratades .
EDIT: Ok, teretulemast tagasi Vista probleemidesse ütleks: Kui panen näiteks IE7 kinni, annab teate: "Internet explorer has stopped working". Miks, kui ma ta ise kinni panin. Aga see "bla bla bla has stopped working" on suvalisel hetkel teistel programmidel ka esinema hakanud. Lihtsalt lambist, viskab ette ja topib programmi kinni, kuigi too töötab perfektomentselt... mks, the good, any ideas? |
Mul on suvaliselt seda errorit viskand ikka haruarva .Enamasti juhtub see,siis kui nt panen close program...süsteem jääb hetkeks mõttesse...muutun kannatamatuks ja panen uuesti close...siis arvab süsteem,et midagi on valesti ja pakub valiku välja...tegelt lihtsalt oleks tulnud veits veel oodata .Selline asi käib programmide kohta mis kogu aeg võrgus andmeid vahetavad ja mis pliks-plaks kohe ei sulgugi kuna...noh saate ise aru...ma ei viitsi seletama hakata .
Sa system restore saad teha?.Võimalik ka,et Vistale ei meeldi mingi driver/programm mille sa hiljuti installisid.Endal on nt nii,et kui Rivatuner 2.01 tööle panen,siis mängud tööle ei lähe ja programmid viskavad selle samuse errori suvalisel ajal ette...seega(vähemalt niipalju kui minu...mkhmm..."väike ajumaht") mulle ütleb on tegemist mingi progega mis p**** kokku keerab sul
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.06.2007 22:02:36
|
|
|
See nagu lambist. Midagi pole installinud, masin jookseb tühjalt, ning siis lambist hakkab jamama...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
|