Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XYZ
HV Guru

|
19.06.2007 19:34:17
|
|
|
windsurfer, RET seal tootenimes tähistab Retail ehk karbitoodet
tomorrow, XP ja Vista ametlikud litsentsitingimused pole 100% samad. Samas, kui hästi rääkida, mine tea....
|
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
19.06.2007 19:35:00
|
|
|
ütlen lihtsalt, et läks katki ja ostsin uue emaplaadi? kas nad ostmiskohast ei kontrolli? et garantiise läinud vms
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.06.2007 19:36:22
|
|
|
excalibur kirjutas: |
kas nad ei uuri siis ostmiskohast? |
Minupuhul ei uuritud peale vahetud komponentide midagi.Ma isegi ei maininud,et mul OEM versiooniga tegemist kuigi küllap seda nad nägid ise kui ma mingid numbrid andsin neile(ei mäleta mis täpselt ).Igatahes sain uuesti aktiveeritud ja kõik oli kompu 8) .Ainuke asi millest mina kuulnud olen on see,et OEM saab niiviisi mingi 5x erinevale emaplaadile ümber tõsta enne kui midagi enam teha ei saa ja pead tõesti uue ostma(samas ei pruugi see tõene olla).
Lühike vastus:Ei uuri
|
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
19.06.2007 19:37:43
|
|
|
siis pean homme helistama muidu sama tädi võtab vastu jagab lahti
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.06.2007 19:41:02
|
|
|
siis pean homme helistama muidu sama tädi võtab vastu jagab lahti  |
ahh, seal tihti praktikandid üldse telefoni otsas
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
19.06.2007 19:42:13
|
|
|
neil ei võta tõenäoliselt tükki küljest selle uuesti aktiveerimine, lihtsalt piixu pärast
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
19.06.2007 20:30:28
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
ahh, seal tihti praktikandid üldse telefoni otsas  |
millel põhineb sinu jutt? Naised saunas rääkisid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.06.2007 20:46:45
|
|
|
mks kirjutas: |
ahh, seal tihti praktikandid üldse telefoni otsas  |
millel põhineb sinu jutt? Naised saunas rääkisid? |
ei, ma olen töistel põhjustel sunnitud sinna väga tihti helistama.
mingi aeg vähemalt sattusin tihti praktikandi otsa, mitte et selles midagi halba oleks
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
19.06.2007 21:29:43
|
|
|
ütlen lihtsalt, et läks katki ja ostsin uue emaplaadi? kas nad ostmiskohast ei kontrolli? et garantiise läinud vms |
Ei uuri nad midagi,tuleb lihtsalt telefoni teel palju numbreid öelda ja siis ta annab vastu uued numbrid.Neid oli palju.
Et siis oli endal sama jama emaplaadi vahetuse tõttu aga kõik lahenes hästi.
_________________ Ära siia kliki |
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
19.06.2007 21:58:49
|
|
|
Millistest numbritest jutt käib ja kus kohast neid leida kui muidugi jutt käib poest ostetud arvutikomplektiga kaasa tulevast vistast
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.06.2007 22:03:54
|
|
|
mazdagti kirjutas: |
Millistest numbritest jutt käib ja kus kohast neid leida kui muidugi jutt käib poest ostetud arvutikomplektiga kaasa tulevast vistast  |
kui sa valid, et aktiveeritaks telefoni teel, siis genereeritakse pikk numbrijada, mille pead telefoni ette vuristama ja sulle örldakse vastu teine sama pikk jada, mille pead sisse toksima ja siis Next -> Finish vajutama ja ongi valmis.
|
tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
19.06.2007 22:16:49
|
|
|
Millistest numbritest jutt käib ja kus kohast neid leida kui muidugi jutt käib poest ostetud arvutikomplektiga kaasa tulevast vistast  |
kui sa valid, et aktiveeritaks telefoni teel, siis genereeritakse pikk numbrijada, mille pead telefoni ette vuristama ja sulle örldakse vastu teine sama pikk jada, mille pead sisse toksima ja siis Next -> Finish vajutama ja ongi valmis. |
Uut võtit ei anta. Vana võti tunnistatakse "terveks" nende numbrijadadega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
19.06.2007 22:17:15
|
|
|
kas need on xp kogemused äkki vistaga ollakse karmimad
|
|
tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
19.06.2007 22:19:37
|
|
|
kas need on xp kogemused äkki vistaga ollakse karmimad |
suhteline. Aga kindlasti proovi microsofti helistada!
|
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
19.06.2007 22:20:21
|
|
|
homme täna enam ei saa ja ei tahaks sama inimese otsa sattuda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.06.2007 22:20:58
|
|
|
said sõimata vä?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
19.06.2007 22:21:46
|
|
|
ei ma rääkisin ausalt ära, et ostsin uue emaplaadi siis öeldi, et sorry ei saa. homme ütlen, et vana läks katki
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.06.2007 22:35:38
|
|
|
Mina olen just kasutanud tööpäeva välist(inglisekeelne automaat vastaja) versiooni.
Hea lihtne ja # vastad jah küsimustele ning tipid oma nubrijoru otse telefoni
Ei ja Jah küsimustega on raske ämbrisse ka astuda
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.06.2007 23:05:22
|
|
|
dreamx kirjutas: |
Mina olen just kasutanud tööpäeva välist(inglisekeelne automaat vastaja) versiooni.
Ei ja Jah küsimustega on raske ämbrisse ka astuda  |
ohoh, seda varianti ma ei teagi. äkki jagad numbrit
vahest ootad ja ootad seal järjekorras...
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.06.2007 23:42:23
|
|
|
dreamx kirjutas: |
Ei ja Jah küsimustega on raske ämbrisse ka astuda  |
ohoh, seda varianti ma ei teagi. äkki jagad numbrit
vahest ootad ja ootad seal järjekorras... |
Kohe saad liinile,eesti teenindus kurdab et ei saa teid teeninda peale tööaega ja siis annab valiku(vajutad"1" ja on kohe inglise automaat tädi lenksus)
number nagu ikka
|
|
tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
20.06.2007 00:16:49
|
|
|
kui sa valid, et aktiveeritaks telefoni teel, siis genereeritakse pikk numbrijada, mille pead telefoni ette vuristama ja sulle örldakse vastu teine sama pikk jada, mille pead sisse toksima ja siis Next -> Finish vajutama ja ongi valmis. |
Et kuhu see genereeritakse ja kas seda enam teha ei saa, kui vista juba aktiveeritud peale ostu  |
Vista võib olla varem ka juba aktiveeritud, aga kui küsitakse uuesti aktiveerimist siis on seal valida, kas neti teel, telefoniga jne. Ttelefoni valides annab teeninuse numbri ja kui sinna helistada siis küstiakse sinult numbrijada, mis ilmub sinu ekraanile kui valida aktiveerimine telefoni teel. Kui oled oma numbrijada teenindusse ära öelnud annavad nemad sulle sama pika numbrijada vastu, selle trükid sina ja siis vajutad next ja arvuti aktiveeritakse uuesti ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
20.06.2007 08:10:00
|
|
|
ingliskeelses ütleb, et seda numbritrit ei´kinnitata. /verify
yesss mingi meesterahvas telefoni otsas aitas hädast välja vista jälle aktiveeritud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Haky
HV vaatleja
|
21.06.2007 02:40:27
|
|
|
mul tuli nüüd selline jama et lasin enda Windows Vistale peale sellise mängu nagu Midnight Club 2, lemmikuim mäng üldse. aga vistal ma ei saa seda mängida, kuigi Windows XP-l kaifisin kogu aeg. Nüüd on aga nii et mäng menüüsse läheb sisse kuid kui sealt edasi minna siis juba enne loadingu pilti lihtsalt paneb mängu kinni ilma ühegi errori ega teateta :S.
Milles jama? - kas äkki selles et mäng pole ehitatud sedasi et Direct X 9 asemel Direct X 10 töötada ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.06.2007 07:04:01
|
|
|
Haky kirjutas: |
mul tuli nüüd selline jama et lasin enda Windows Vistale peale sellise mängu nagu Midnight Club 2, lemmikuim mäng üldse. aga vistal ma ei saa seda mängida, kuigi Windows XP-l kaifisin kogu aeg. Nüüd on aga nii et mäng menüüsse läheb sisse kuid kui sealt edasi minna siis juba enne loadingu pilti lihtsalt paneb mängu kinni ilma ühegi errori ega teateta :S.
Milles jama? - kas äkki selles et mäng pole ehitatud sedasi et Direct X 9 asemel Direct X 10 töötada ? |
Kui mäng on ise DX9 siis töötab see Vista all DX9 EX peal.Proovi erinevaid compability modesid control panel-->programs
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.06.2007 09:07:32
|
|
|
Endal tahtis paar päeva tagasi Vista Ultimate lihtsalt lambist uuestiaktiveerimist. :S Internetis ütles et vale key. Helistansin telefoniteelaktiveerimisse, ning pika sonimisega sai aktiveeritud. Njah, ei saa aru.
Edit: Hea soovitus, ärge torkige vistat, see on liiga pirtsakas. Logist selgub et tollele ei meeldi kui ma teda modin oma soovidele vastavalt...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
|