Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
friik1
HV Guru
friik1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2007 14:53:11 vasta tsitaadiga

Sain nüüd Vista Ultimate x64 peale ja kõik lippab kiiresti ja hästi. Kohe väga hästi, mingeid probleeme pole veel olnud. Uuendatud GUI on kah väga mugav, kuigi algul pisut harjumatu.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Haky
HV vaatleja

sõnum 15.06.2007 16:19:41 vasta tsitaadiga

tervist... mul on selline jama et mul on Olympus FE-190 digifotokas millega saab ka videosid teha--- videod on .MOV formaadis ja neid mängib mul quicktime. Varem kui mul Windows XP oli arvutil peal siis oli neil videotel heli ka ... nüüd on mul Windows Vista peal ja sellega ei mängi enam neil videotel helisid-- lasin quicktime endale peala küll ja videosid ise näitab kuid heli ei ole.... digika seest vaadates on ilusti heli olemas.

mõtlen et äkki on mingitest kindlatest driveritest kasu mis just vista jaoks vms ???
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 15.06.2007 16:22:41 vasta tsitaadiga

Haky kirjutas:
tervist... mul on selline jama et mul on Olympus FE-190 digifotokas millega saab ka videosid teha--- videod on .MOV formaadis ja neid mängib mul quicktime. Varem kui mul Windows XP oli arvutil peal siis oli neil videotel heli ka ... nüüd on mul Windows Vista peal ja sellega ei mängi enam neil videotel helisid-- lasin quicktime endale peala küll ja videosid ise näitab kuid heli ei ole.... digika seest vaadates on ilusti heli olemas.

mõtlen et äkki on mingitest kindlatest driveritest kasu mis just vista jaoks vms ???

Proovi VLC media playerit-> http://filehippo.com/download_vlc/
tagasi üles
Haky
HV vaatleja

sõnum 15.06.2007 18:49:30 vasta tsitaadiga

ohh tänx --- see mängibki neid faile koos helidega, kuid kas vista puhul ma sedasi ei saaks et ka quickplayer ja seal juures siis ka win media player ka neid videoid mängiksid häälega, nagu ennist XP puhul mul oli ?? :S praegu media player blokeerib täiega ja ei näita pilti ka mitte icon_sad.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.06.2007 18:51:40 vasta tsitaadiga

Haky, lase QuickTime Alternative peale thumbs_up.gif
http://www.free-codecs.com/download/QuickTime_Alternative.htm

edit: vead...

viimati muutis SKG 15.06.2007 19:56:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
Haky
HV vaatleja

sõnum 15.06.2007 19:39:38 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif veel tänud ,sellega saan ka nüüd media playeris stuffi vaadata normaalselt heliga icon_cool.gif icon_smile.gif
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 15.06.2007 19:48:00 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
windsurfer, lase QuickTime Alternative peale thumbs_up.gif

Miks mina? icon_smile.gif
Sa valisid vale nime...
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.06.2007 20:00:03 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Skeptik kirjutas:
windsurfer, lase QuickTime Alternative peale thumbs_up.gif

Miks mina? icon_smile.gif
Sa valisid vale nime...

sry, parandasin ära icon_redface.gif

excalibur
HV Guru

sõnum 19.06.2007 18:14:50 vasta tsitaadiga

vahetasin emaplaati ja nüüd siis ei saa vistat aktiveerida ütleb, et on juba kasutuses see koopia mis teha
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.06.2007 18:15:31 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:
vahetasin emaplaati ja nüüd siis ei saa vistat aktiveerida ütleb, et on juba kasutuses see koopia mis teha

Helistad microsofti ja aktiveerid käsitsi...
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 19.06.2007 18:16:57 vasta tsitaadiga

proovin
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.06.2007 18:21:38 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:

Emaplaadi vahetus nõuab tõesti uut aktiveerimist icon_wink.gif .Sul Vista ikka ainult selle uue emaplaadiga arvutil töötamas?Kuskil teises arvutis ei tööta sama plaadi pealt installitud ja aktiveeritud Vista?Hetkel paraku ei meenu mida teha aga helista MS-i eesti ja kurda oma muret icon_wink.gif : +372 6868868

NB! Ärge unustage, et Microsofti infoliinile helistades peate asuma oma arvuti läheduses ning kogu vajalik dokumentatsioon peab olema käeulatuses. Samuti olge valmis vastama järgmistele küsimustele.

• Kasutatava Microsofti toote liik ja versiooninumber

• Kasutatav riistvara

• Kasutatav opsüsteem

• Tõrketeade, kui see kuvati

• Kuidas toimisite ning mis juhtus pärast seda

• Kuidas toimisite tõrke ennetamiseks

Kontaktandmed
Telefoninumber: +372 6868868
Tööaeg: tööpäeviti kella 8:00 – 20:00.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.06.2007 19:02:06 vasta tsitaadiga

õige telefoninumber on siiski 8002230 icon_wink.gif

kui sul on OEM litsents, siis peale emaplaadi vahetust pead uue litsentsi ostma, sama võtmega enam aktiveerida ei saa

windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 19.06.2007 19:14:29 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:

kui sul on OEM litsents, siis peale emaplaadi vahetust pead uue litsentsi ostma, sama võtmega enam aktiveerida ei saa

Kas emaplaadi vahetusega siis ei saa microsofti helistades uuesti aktiveerida? mõtlen OEM'i
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.06.2007 19:19:48 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Skeptik kirjutas:

Kas emaplaadi vahetusega siis ei saa microsofti helistades uuesti aktiveerida? mõtlen OEM'i

nope... Vista kohta on asjad nii igatahes, jätke meelde icon_wink.gif

Vista OEM:
Operatsioonisüsteem Windows Vista OEM on tarkvara, mis on mõeldud müümiseks koos uue arvutiga ning tuleb poes või tootja juures eelinstalleerida ja võimalusel ka aktiveerida. Uuele arvutile installeeritud OEM tarkvara kasutusõigus on ainult selle arvuti kasutajal: arvutis on lubatud konfiguratsiooni muudatused, lisada mälu, vahetada optilist seadet või lisada uusi komponente (nt video-, TV-, võrgu- ja helikaart). Koos arvuti emaplaadi vahetamisega lõpeb ka arvuti eluiga ning OEM litsents kaotab sel juhul kehtivuse. Juhul, kui tegu on garantiilise probleemiga, vastutab selle eest arvutitootja, kes tagab, et tarkvara töötab ka pärast emaplaadi vahetust.
Ilma eelinstalleerimiseta OEM litsentsiga Windows Vistat saab osta ka eraklient, kes komplekteerib iseseisvalt arvuteid. Sellisel juhul kehtivad kliendile arvutitootja nõuded: ta vastutab riist- ja tarkvara ühildumise eest ise.
OEM Tarkvara ühilduvuse ja toe eest vastutab alati arvutitootja.

Vista karbitoode:
Full Package Product (FPP) ehk karbitoode erineb OEM litsentsist peamiselt selle poolest, et karbitoode on pärandatav, st. et seda saab mitu korda installeerida. Samas tohib karbitoode olla korraga kasutusel ainult ühes arvutis. Karbitoode on kõige kasulikum nendele klientidele, kes teevad oma arvutis sageli suuri muudatusi. Kui nad on ostnud karbitoote, ei pea nad muretsema litsentsi kehtivuse pärast. Windows Vista karbitoodetele laieneb ka Windows Anytime Upgrade.

excalibur
HV Guru

sõnum 19.06.2007 19:22:38 vasta tsitaadiga

huvitav kas on mingi võimalus? või täiesti lootusetu jama kah 2kuu eest 1700 maksta vista kasutamise eest
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 19.06.2007 19:24:43 vasta tsitaadiga

Kui ma emaplaati kunagi vahetan, mille aeg pole kaugel siis ma küll uuesti ei hakka litsentsi ostma. Need mikropehme mehed ise suurendavad mingil määral piraatlust niiviisi. Nii ahneks ka ikka ei tasu muutuda. thumbs_down.gif thumbs_down.gif Jupi vahetamisel kohe litsents kehtetu.
icon_evil.gif pointless värk sel juhul ju...
Ei propageeri piraatlust selle jutuga. Kui litsentsi kaotaksin läheksin üle ilmselt Linuxile ja mikropehme kaotaks ühe kliendi! 8) icon_lol.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 19.06.2007 19:24:48 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:
huvitav kas on mingi võimalus? või täiesti lootusetu jama kah 2kuu eest 1700 maksta vista kasutamise eest
Mis võimalust sa taga otsid icon_question.gif Ega emaplaadi vahetamine ei ole kohustuslik icon_exclaim.gif
Kui garantii korras vahetusse läks, siis reguleeri asja garantiid teinud firma kaudu.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 19.06.2007 19:26:05 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Kui ma emaplaati kunagi vahetan, mille aeg pole kaugel siis ma küll uuesti ei hakka litsentsi ostma. Need mikropehme mehed ise suurendavad mingil määral piraatlust niiviisi. Nii ahneks ka ikka ei tasu muutuda. thumbs_down.gif thumbs_down.gif Jupi vahetamisel kohe litsents kehtetu.
Ei propageeri piraatlust selle jutuga. Kui litsentsi kaotaksin läheksin üle ilmselt Linuxile ja mikropehme kaotaks ühe kliendi! 8) icon_lol.gif
Kui nagunii plaanis emaplaate vahetada, siis ostad kohe alguses karbitoote ja ei vaeva selliste lollustega pead rohkem.......
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 19.06.2007 19:28:08 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
windsurfer kirjutas:
Kui nagunii plaanis emaplaate vahetada, siis ostad kohe alguses karbitoote ja ei vaeva selliste lollustega pead rohkem.......

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Tarkvara/Tarkvara/62687/ -> kas see on karbitoode?
See ju pea 3korda kallim.
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 19.06.2007 19:28:50 vasta tsitaadiga

ei närvi ajab küll. krt ei jõua kõikide jamadega kursis olla võiksid mainida kui ostad. kaela mäöärisid osavalt igaljuhul
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.06.2007 19:29:39 vasta tsitaadiga

Nõuded on tõesti sellised aga enamasti tuleb MS siiski inimestele vastu ja uut litsentsi ostma ei pea kui OEM versiooni tahad ümber tõsta teisele arvutile.Põhiline on see,et Vista oleks legaalne: 1 arvuti-1 litsents(vahet pole kas OEM või retail) icon_wink.gif .Pealegi ega nemad tea ,et tal uus emaplaat icon_lol.gif .Ta võib öelda,et näe...emaplaat läks sinnasamusesse ja uus panti asemele ja tahaks nüüd oma legaalse Vista aktiveerida uuesti...ja keegi ei tee sul kindlaks kas see oli nii või mitte icon_rolleyes.gif .Endal oli konkreetselt XP Home-ga taoline asi,et OEM oli installitud emaplaadile aga arvuti upgrade käigus läks ka emaplaat vahetusse.Helistasin siis MS-i ja küsiti mida ma arvutis vahetasin...vastasin,et emaplaadi ja kõvaketta...võeti teatavaks ja aidati mul OEM XP uuel emaplaadil aktiveerida...ei karjutud midagi teiselpool toru,et pead nüüd uue litsentsi ostma krdi jobu icon_lol.gif .

Btw:Minu antud telefoninumber on samuti õige kuigi see on rohkem üldisemate probleemide lahendamiseks...abi saab mõlemalt thumbs_up.gif
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 19.06.2007 19:31:27 vasta tsitaadiga

kas nad ei uuri siis ostmiskohast?
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.06.2007 19:33:10 vasta tsitaadiga

Mul on XP OEM litsents ja olen kuskil 4x emaplaati vahetanud, olen alati saanud microsofti klienditoega uuesti aktiveeritud. icon_smile.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.06.2007 19:33:43 vasta tsitaadiga

noh, kui oled ise oma arvuti kokku pand ja emaplaat annab otsad ja täpselt samasugusega ei asenda, siis võib proovida ikka telefoni teel asja ajada. võib õnnestuda.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.