Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
varjutus
HV kasutaja
|
15.06.2007 22:06:50
System piip |
|
|
Seda vist nimetati süsteemi kõlariks (pole küll päris kindel)? Igatahes see vidin teeb piiksu iga kord kui klõpsan volume- ja seal omakorda volume slideril olevat nuppu. Probleem hakkas, kui ma õieti mäletan, eile. Täna otsustasin uue installi teha. Peale uut installi toimis kõik korralikult kuni ühel hetkel hakkas piiks jälle pihta. Sama piiks käib ka näiteks siis kui Thunderbirdi popup koos uute kirjade teatega ette hüppab. Kasutan win xp pro.
Avg virus scan ei andnud mingeid tulemusi.
Milles võib probleem olla ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.06.2007 22:12:23
|
|
|
Helikaardi draiverid installimata, siis ta ei teegi muud muusikat kui vaid piip ja piip. vaata device manageri alt
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
varjutus
HV kasutaja
|
15.06.2007 23:25:02
|
|
|
carlking kirjutas: |
Helikaardi draiverid installimata, siis ta ei teegi muud muusikat kui vaid piip ja piip. vaata device manageri alt |
Draiverid loomulikult installitud. Piip teeb ainult mainitud sündmuste puhul, muidu on heli olemas - muusikat saab kuulata.
Samas windowsi helid ei tööta (startup.wav nt.) Kordaks veel, et lihtsalt , vähemalt mulle tundus nii, lambist nagu oleks tekkinud selline olukord. Peale uut installi oli ju kõik ok. Siis natuke aega läks mööda ja tekkis selline jama.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
15.06.2007 23:56:01
|
|
|
Ossa mul sama jama tekkis täna hommikul. Heli on aga windowsi log on off strart sounde pole. Ja heli muutes sliderilt käib piiks. Mingi uus viirus?
Nägin sul profiilis huvide all pokker. SAma ka mul äkki mõni soft tekitab? Uus triobet sul peal?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
varjutus
HV kasutaja
|
16.06.2007 10:36:58
|
|
|
Oliverk kirjutas: |
Ossa mul sama jama tekkis täna hommikul. Heli on aga windowsi log on off strart sounde pole. Ja heli muutes sliderilt käib piiks. Mingi uus viirus?
Nägin sul profiilis huvide all pokker. SAma ka mul äkki mõni soft tekitab? Uus triobet sul peal? |
Hehee. Seda nüüd küll. Keegi, soovitas system devices all show hidden devices-Non-Plug and Play Drivers, ära keelata beep. Väidetavalt pidi see olema win xp 'default' jama. No aga kui see on 'default', siis miks alles nüüd peale aastaid kasutamist see jama välja tuli ? Pealegi pärast beep driveri disable' mist, ei ole volume slideril klikkides vastavat windowsi heli, mis iseenesest peaks nagu olema.
Tundub rohkem nagu tegemist oleks kellegi halva naljaga aga mitte windowsi enda jamaga. Aga midagi täpsemalt ei tea praegu kahjuks.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
16.06.2007 12:49:00
|
|
|
No nüüd on teada et seda tegi Triobeti uus soft. proovisin teise arvuti peal ka ja hakaks ka piiksuma. Kuidas asja korda teha mina ei tea. Ainult piiksumise saab ära keelata muidugi , aga kõik winni soundid läinud ka ju.
NII ÜKS LAHENDUS!
Uus user account kaotab probleemid järelikult siis register pekkis. Kuidas korda teha ma ei tea. Äkki kellelgi aimu?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
16.06.2007 13:31:58
|
|
|
Tänud proovin järgi.
Krt ligi sada uut keyd . Ei ole nagu midagi kohe silma hakkamas aga helid kadusid kohe kui triobet peal.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
16.06.2007 13:45:49
|
|
|
Vaata postkasti või liaa msni mind
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
varjutus
HV kasutaja
|
16.06.2007 15:30:30
|
|
|
Registris muudab midagi. Jälgisin Regmon ja Filemon abiga. Peale softi tööle panemist oli kõik ok. Kui aga pokkeri softist väljusin, siis kadusid ka windowsi helid - ehk need, mis asuvad süsteemi kaustas, kaustades. Põhimõtteliselt nagu pole erilist kasu teadmisest milline võti registris kaduma on läinud- viga on softis- nii kui väljud softist tekivad ka jamad. Ei hakka ju iga kord kui mängimise lõpetad ja softist väljud uuesti registrit taastama endisesse seisu.
Muidugi taastasin registri uue konto all selliseks nagu ta enne oli ja winni helid hakkasid jälle toimima.
Registri backupi tegin ERUNT-iga.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
16.06.2007 15:44:40
|
|
|
Selgita vähe lähemalt mis tegid ei õnnestu eriti
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
varjutus
HV kasutaja
|
16.06.2007 19:19:00
|
|
|
Ok. Probleemile see lahendus pole, kuid midagi võibolla annab.
Kõigepealt uus kasutaja konto win xp all.
ERUNT - (sysinternals.com) selle abil kõigepealt registrist backup teha.
Siis triobet tööle. Vähemalt mul oli nii, et kui kliendi sulgenud olin lakkas ka win helid toimimast.
ERUNTIGA taastada varem tehtud backup registrist ja ongi helid tagasi.
Seda kas uuesti triobet tööle pannes ja siis sulgedes kaob uuesti heli ära ma muidugi ei testinud kuid - tundub üsna ilmne, et see juhtub
Regmon-i abiga saab reaalajas jälgida mis registrivõtmete poole pöördutakse. Sealt oli näha, et mingid võtmed, mis suunasid windowsi süsteemi kaustades olevatele helifailidele ei olnud kättesaadavad.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
PC_man
HV kasutaja

|
08.07.2007 21:55:44
|
|
|
äkki on windowsi soundid maha keeeratud?
Seda saab kontrollida control panelis, sounds alt
|
|
tagasi üles |
|
 |
|