Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lorien
HV kasutaja
Lorien

sõnum 04.06.2007 20:54:20 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
Lorien kirjutas:
Heip. Otsisin siit teemast mingi 50 lehte läbi ja ei leidnud vastust oma murele...nimelt probleem X-fi extreme music-uga...mul on vista olnud üle kolme nädala ja paar päeva tagasi sisse laadides viskas mulle BSOD ette...ainult safe modes oli võimalik sisse minna. Uurisin ja puurisin ja selgus, et probleem oli helikaardiga. Siis terve eilne päev üritasin installida mingeid uusi draivereid...käisin läbi kõik lingid, mis siiani on siit teemast läbi käinud seoses X-fi probleemidega, aga IGA kord ja erinevate draivudega on nii, et kui hakkan installima, siis installimise lõppfaasis jällegi BSOD ette, restart ja enam sisse ei lähe. Oskate mind aidata? Ehk on lihtsalt helikas pekkis:(

Ette tänades,
Lorien

Mina ei saanud enda Audigy 4-le draivusi peale. Proovisin ja jamasin igatepidi- lõpuks tuli absurdne idee- tõstsin helikaardi teise PCI-pessa. Startisin ja Vista tundis kohe ära millega tegemist ning sain draivud peale ja kõik töötas. icon_eek.gif icon_lol.gif beer_yum.gif icon_razz1.gif
Hiljem tõstsin ma helikaardi algsesse pessa tagasi ja hakkas sealgi nüüd tööle. icon_lol.gif
Ei kujuta ette millega Vistal võis konflikt olla, aga soovitan kaardi asukohta vahetada, lihtsalt proovimise mõtteski. thumbs_up.gif

Ei tööta ei see, ega ükski teine variant, mis ma proovisin icon_cry.gif

Lorien.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 08.06.2007 18:59:55 vasta tsitaadiga

minu kasutuses olev Home Premium kaotas lambist ära vga driverid ja hiir ning klaver keeldusid töötamast..
peale füüsilist restarti bootis kenasti kõik käima jälle, kuid siis hakkas jamama Sonic plaadikribamisproge... peale plaadi kirjutamist loobib mingeid veateateid.. ühesõnaga.. läkisn tagasi XP MCE peale icon_redface.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.06.2007 19:42:15 vasta tsitaadiga

2mblik, viitaks hoopis nagu RAM-i veale icon_smile.gif

XP MCE töötab siis laitmatult?

2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 08.06.2007 19:55:50 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
2mblik, viitaks hoopis nagu RAM-i veale icon_smile.gif

ok, eks ma siis uurin icon_confused.gif
Skeptik kirjutas:
2mblik,

XP MCE töötab siis laitmatult?

vähemalt minu masina peal küll (HP Pavilion DV6129, profiilis..) icon_smile.gif
MCE on ka viimasel ajal hakanud Sonic'uga kaklema, aga siiani olen jagu saanud asjast..tuleb tihemini shut downida icon_razz.gif
tagasi üles
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.06.2007 00:05:26 vasta tsitaadiga

Lasin igavusest Vista Bisnesi uuesti läpakale peale, et võimalik "progress" üle kaeda. Mida leidsin...

* nVidia draiverid on ikka korraliku edasimineku teinud viimasest proovimiskorrast. 158.16 suudavad nii LFS-is, ET-s kui ka CS: Source`i vastavates benchmarkides manada XP-ga võrreldavaid skoore. PowerMizerit tahaks tagasi rsk icon_razz1.gif
* ASUS on ka vahepeal suutnud tekitada enda poolt kõik vajalikud draiverid ja mänädžment utiliidid, kus aku säästmiseks lükatakse välja läbipaistvusefektid, sarnaselt HP-le. Korralikud 3rd party utiliidid nagu Notebook Hardware Control on asja Vista kompätiibliks saanud \o/
* Outpost Firewall ei taha enam korralikult töötada ja DevC++ endiselt ei kompilli C-d out of the box icon_biggrin.gif
* Vista justkui kaotaks täiesti lambist neti ära Firefoxi kasutades. Avaldub asi timeouti näol, samas peale (vahest mitmekordset) refreshi laeb leht korralikult. Platuuni kirutud netikiiruse piirangut pole veel testida saanud, kodune ühendus liiga nõrk selle jaoks icon_sad.gif
* Riistvarasupport Inteli WiFi kaartidele korralikum. XP all vajas läpaka WiFi indikaatorlamp eraldi proget funkamiseks, siis Vista all kustub-põleb ilma liigsete utiliitideta thumbs_up.gif
* Synapticsi touchpäädi Vista draiverid tunduvad väga algselt XP-le mõeldud draiverite laadsed, arvestades kuidas draiveri peensätete aknad paigast ära on.
* ...

Võibolla olen XP poolt paganama ära hellitatud, kunagisel 98SE -> XP üleminekul küll sellist kammajaad polnud icon_lol.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.06.2007 00:16:21 vasta tsitaadiga

mul Synaptics-i viimane versioon peal ja OK kõik
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 10.06.2007 12:23:30 vasta tsitaadiga

Noh Vista omanikud saavad nüüd Halo 2'te mängida icon_evil.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.06.2007 13:56:25 vasta tsitaadiga

syncmahv kirjutas:
Noh Vista omanikud saavad nüüd Halo 2'te mängida icon_evil.gif

Take this XP icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 10.06.2007 22:41:47 vasta tsitaadiga

Hehe , jah seda küll icon_biggrin.gif

Tegelikult mind häirib, et Vistas nVidia classic control panelit kasutada ei saa icon_sad.gif

Mulle see "uuem" üldse ei meeldi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.06.2007 23:35:13 vasta tsitaadiga

vista ics on ikka omajagu katki.
logoff/shutdown ei kipu küljesolevate ics klientidega kuidagi töötama icon_biggrin.gif
vähemalt pärast 3 päeva icon_rolleyes.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 12.06.2007 00:22:22 vasta tsitaadiga

nonoh. äkki varsti võib isegi vista uuesti peale lasta kui need bechitulemused juba xpga sarnanevad ja powermizeri tagasi saab.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 12.06.2007 00:26:23 vasta tsitaadiga

Kõik vitsad panen põlema icon_evil.gif
summutaja
HV veteran
summutaja

sõnum 13.06.2007 17:01:42 vasta tsitaadiga

Mul selline küsimus, et plaan oleks teha ühest 80GB kettast kahe partitsiooniga kettad (40GB & 40GB), ühe peale tahaks installida Win XP PRO ja teise peale Wista x64 business versiooni. Kas see on võimalik ja kui on, siis kuidas ma peaksin seda tegema? Olen kuulnud igasuguseid jutte boot.ini faili rikkumisest ja et pärast ei boodi enam PC kumbagi op süsi üles.
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 13.06.2007 17:07:49 vasta tsitaadiga

summutaja kirjutas:
Mul selline küsimus, et plaan oleks teha ühest 80GB kettast kahe partitsiooniga kettad (40GB & 40GB), ühe peale tahaks installida Win XP PRO ja teise peale Wista x64 business versiooni. Kas see on võimalik ja kui on, siis kuidas ma peaksin seda tegema? Olen kuulnud igasuguseid jutte boot.ini faili rikkumisest ja et pärast ei boodi enam PC kumbagi op süsi üles.
Minul oli nii. Midagi viga polnud. Vista ei kasuta vist booti.ini?
tsihh
HV veteran

sõnum 13.06.2007 17:09:31 vasta tsitaadiga

summutaja kirjutas:

Kui installid kõigepealt XP ja siis Vista ei juhtu midagi (hiljem ka suht lihtne lappida kui Vistast lahti saada tahad)
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 13.06.2007 19:41:40 vasta tsitaadiga

summutaja kirjutas:

Esimesena tuleb kindlasti installida XP, kuna see on vaenm OS ja Vista tunneb selle hiljem ära.(XP Vistat ei tunne)
Seejärel installid Vista. Niimoodi tegutsedes peaks Vista ise bootloader'i looma ja mingite repair'dega ei ea mässama...
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 14.06.2007 10:56:35 vasta tsitaadiga

kysix ka vista kohta, miskip2rast n2itab vista mulle, et minu gf8800 on 320mb asemel 256mb, samuti arvavad m2ngud vista all, et kaardil on 256mb m2lu, oskab keegi 2kki seletada?
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 14.06.2007 20:54:05 vasta tsitaadiga

Selline loll küsimus aga kas x86 XP peal toiminud mängud x64 prosega Vista puhul kah toimivad icon_rolleyes.gif icon_redface.gif

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 14.06.2007 21:58:02 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:
Selline loll küsimus aga kas x86 XP peal toiminud mängud x64 prosega Vista puhul kah toimivad icon_rolleyes.gif icon_redface.gif

Vistal ja XP-l ei ole mingit sarnasust mängude toetamisega.
see link aitab-> http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List#Games
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 14.06.2007 22:06:53 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:

Pmst sa küsid kas 32bit XP peal töötavad mängud jooksevad 64bit Vista peal icon_wink.gif .Vastus on ,et tõenäoliselt enamus jookseb aga soovitan SOOJALT 32bit Vistat.Krt ma ei saa aru miks kõik topivad omale selle 64bit peale ja siis on jube üllatunud kui miski ei toimi icon_evil.gif .Vähemalt mängude jaoks unustage 64bit pikaks ajaks veel ära icon_rolleyes.gif .Pealegi arvestades palju keskmise mänguri arutis mälu on ei annaks 64bit niikuinii mingit erilist effekti icon_rolleyes.gif

BTW:Kõik tänapäeval müüdavaid prosed toetavad nii 32bit kui 64bit ja seega on küsimus ainult OS-s.
tagasi üles
Haky
HV vaatleja

sõnum 14.06.2007 22:15:26 vasta tsitaadiga

tervist, tahaks ka vistat peale panna endale kuid just hirmutas siin internetis üks ttegelane mu ära et, sellel on mingid varjatud paled ja mingid sala funktsioonid et tema soojalt soovitab mul jääda XP juurde.
Ma ei kujuta ette mida ta selle all mõtles, kindluse mõttes küsin üle, et ega mingi vistal ei käi salajast info vahetust microsofti kodukaga minu arvutis saates näiteks infot neile vms ???
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 14.06.2007 22:17:58 vasta tsitaadiga

Mingit sellist asja küll minuteada pole, et Vista saadaks sinu kohta personaalset informatsiooni Microsofti.. Selle pärast muretseda ei tasuks.
tagasi üles
Haky
HV vaatleja

sõnum 14.06.2007 22:18:34 vasta tsitaadiga

8)
ok tänx--- hommikuks on mul siis vista peal juba
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 14.06.2007 22:21:53 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mazdagti kirjutas:

Pmst sa küsid kas 32bit XP peal töötavad mängud jooksevad 64bit Vista peal icon_wink.gif .Vastus on ,et tõenäoliselt enamus jookseb aga soovitan SOOJALT 32bit Vistat.Krt ma ei saa aru miks kõik topivad omale selle 64bit peale ja siis on jube üllatunud kui miski ei toimi icon_evil.gif .Vähemalt mängude jaoks unustage 64bit pikaks ajaks veel ära icon_rolleyes.gif .Pealegi arvestades palju keskmise mänguri arutis mälu on ei annaks 64bit niikuinii mingit erilist effekti icon_rolleyes.gif

BTW:Kõik tänapäeval müüdavaid prosed toetavad nii 32bit kui 64bit ja seega on küsimus ainult OS-s.

Kuna uue X2 4200+ ga tuleb vista kohe kaasa siis sellepärast uurisin icon_rolleyes.gif

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 15.06.2007 11:29:41 vasta tsitaadiga

muuseas, kas kellelgi on kogemusi sellise progega nagu Easy BCD, mis peaks lubama mugavat bootimist vista all kui masinas erinevad opsüsteemid. proge on muuseas tasuta. tootja kodulehelt www.neosmart.org seda otsida ei tasu. alla saab vedada nt siit http://www.pcworld.com/downloads/file/fid,64565/description.html .
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.