praegune kellaaeg 20.06.2025 17:18:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XR
HV Guru

|
24.04.2003 14:28:59
Planar LCD kassamonitor ELM 640.350-M2 |
|
|
Saaksin endale mõne sellise monitori, kuid ei ole õrna aimugi, kuidas need tavalise PC taga pilti näitama saada.
Monitor saab kassadelt COM pordi kaudu pilti ning toide tuleb pistikust.
Äkki keegi on analoogses situatsioonis olnud ning asja PC COM-pordi kaudu mingi imeprogrammiga tööle saanud.
Monitor ise kahe värviline mu mäletamist mööda.
Oleks ideaalne, kui selle saaks korpuse külge temperatuure ja muud infi näitama panna.
Netist selle konkreetse monitori kohta mingit infi ei leidnud (otsisin ka suhteliselt halvasti).
Kõikide nõuanded teretulnud.
_________________ www.estonia1918.com |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.04.2003 15:39:23
Re: Planar LCD kassamonitor ELM 640.350-M2 |
|
|
XR kirjutas: |
Saaksin endale mõne sellise monitori, kuid ei ole õrna aimugi, kuidas need tavalise PC taga pilti näitama saada.
Monitor saab kassadelt COM pordi kaudu pilti ning toide tuleb pistikust.
Äkki keegi on analoogses situatsioonis olnud ning asja PC COM-pordi kaudu mingi imeprogrammiga tööle saanud.
Monitor ise kahe värviline mu mäletamist mööda.
Oleks ideaalne, kui selle saaks korpuse külge temperatuure ja muud infi näitama panna.
Netist selle konkreetse monitori kohta mingit infi ei leidnud (otsisin ka suhteliselt halvasti).
Kõikide nõuanded teretulnud. |
Alles oli isetegemisteks LCD paneelide kasutamise teema ja skeemid ja tarkvara. Põhiidee peab olema sama.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
24.04.2003 16:47:41
|
|
|
See ei ole kohe mitte sama asi. See on ikka palju suurem ning raskemate skeemidega ning teiste ühendustega.
Nendest eelmistest teemadest pole eriti mingit kasu.. võibolla kunagi saab nende softi kasutada.
Äkki mõni inimene ise samasugust asja näinud ning tegelenud sellistega. Nende vastused on kõige rohkem oodatud.
_________________ www.estonia1918.com |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.04.2003 16:53:09
|
|
|
Loomulikult ei mõelnud ma, et samad skeemid ja tarkvara töötaks sinu juhtumil. Need õiged tuleb sul leida. Aga otsimisel ehk abi, kui otsid samalaadseid asju, kuna ma usun, et põhiidee/tööprintsiip on sama.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|