|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
MaitK
HV veteran

|
31.05.2007 09:16:05
|
|
|
Kuulge, andke mingeid aadresse, kust saaksin mappe laadida. Nüri on oodata mängu sees mapi laadimist. Nonsteam asja kohta on mappe hulgim olemas, kuid steamile mingit mappacki.
Ette tänades,
Mait
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mustkast
HV kasutaja
|
31.05.2007 11:00:14
|
|
|
õigus, heikis
steam või nonsteam, vahet pole, mõlemad söövad "maps" nimelist folderit.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
31.05.2007 11:04:00
|
|
|
Keegi teab kui Clanbase'is regad end cupile ära siis kuna mäng toimub nagu juba 2 võistlusele reganud aga ei mingit teadet või mis värk sela on
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
silicoid
HV veteran

|
31.05.2007 13:12:06
|
|
|
jätke see hala cs vs css
mängu tootjad ei annaks väljagi uuemaid versioone kui sellega ei püüeldaks mängu parandada või realistlikumaks muuta.
see hala on sama nagu miks ostate uue auto kui võib ka vana rondi, vanaraua hinnaga osta, sellele uued plekid keevitada, uued varuosad soetada jne jne jne
hitboksid on muutunud ja ka css-i pidevalt mängides tunnen, et hitboksid muutuvad ka tickrate muutudes, muutuvad ka fps-i ja pingi muutudes...
autofannidele jällegi hea näide - ei hakka esi- ja tagavedu segama aga istuge 40kW masina roolist 140kW masina rooli ja öelge, et juhtimises ei oleks vaja miskit õppida, et masin käitub täpselt samamoodi
kui graafika ei meeldi siis mängige või supermariot 486 arvutil kuid ärge hakake jura ajama ala see vana on ikka ülikõva selle uue kõrval...
olen päris paljudega samal teemal vaielnud ja ikka jääb enamasti viga ikkagi selle taha, et ei raatsita mängu osta, ei jätku masina võimsusest või ei taheta ümber õppida...
kui olete 1.6-s prod siis ärge lootke koheselt 2.0 versioonis sama taset näidata - natukene kannatust, natuke aega ja natuke tahtmist on vaja ka panustada
_________________ What ever you say, I do that my way... |
|
| Kommentaarid: 281 loe/lisa |
   |
1 :: |
248 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.05.2007 13:23:40
|
|
|
ee mina ei hala midagi... räägin mida kuulnud ja tahtsin teada miks siis väidetakse et 1.6 parem oleks.
CS S hitboxid minuarust on igatahes kohati väga piixus... nu vahest lasen lasen... midagi ei juhtu... siis vahest läheb kogemata relv lahti ja ... head shot
DoD S is sellist nalja õnneks ei juhtu ja kui ikka lased ja sihid siis on ka vastav tulemus... vana wolf et (ei ole lihtsalt rohkem mp fps e tagunud) oli sarnase nähtusega: mida sihid seda tabad.
CS S nagu mingi trikiga asi vist... eriti hea on see kui keegi jookseb ja lased tema ette kuule... tüüp saab kenasti pihta kuigi reaalsuses oleks pidanud mööda minema jne (võimalik et aeglased kuulid).
Graafika poole pealt mul suht savi. Viskan CS S kõik detailid põhja koos hdr iga, reso 1280x1024 + 2xaa ja 4xaf kuna vsync on peal ja suurema aa ga võib mõnes mapis sutsu fps liiga alla minna (aka 30 peale). vsyncita mängida ei kannata eriti kuna siis LCD pilt hakkab "purunema".
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madex
HV kasutaja
|
31.05.2007 14:14:30
|
|
|
| Celeron kirjutas: |
angel
Soovitan: 83.142.229.105:27016
|
angel,kui ei taha CSSi hitboxis pettuda siis ära sinna küll mine
Proovisin seal natuke,üks vastane seisis suht lähedal.Lasin awpga kuuli selga (tüüp ise seisis paigal ja mind ei näinud)
Lasin kuuli ära ja "0 dmg given"
Ja ms on ka suht saast seal.
Mul kõikus 65-75 vahel.
viimati muutis madex 31.05.2007 14:17:43, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.05.2007 14:17:00
|
|
|
mnjah... ise märganud kah et mõnes servudes saab pihta mõndades on asi sutsu trikiga ... siisi masendav et selline asi toimub... ei mäletaks (jällegi mainin seda kuna seda sai kunagi ammu väga palju taotud) et wolfet suguses mängus sellist nalja juhtus (isegi 150 pingiga kannatas ära). Valve võiks mõttetute patchide jms jura asemel üritada see hitbox värk ära fixida nõnda et kellelgi enam piixumist ei saaks olla.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
31.05.2007 14:50:03
|
|
|
Minu arust on nende hitboxidega kõik vägagi korras, saan isegi oma mehe jalgevahelt ( kubeme lähedalt ) kenasti vastaseid lasta ilma, et oma mees viga saaks...
_________________ Salamander |
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.05.2007 15:04:26
|
|
|
| thebull kirjutas: |
| Minu arust on nende hitboxidega kõik vägagi korras, saan isegi oma mehe jalgevahelt ( kubeme lähedalt ) kenasti vastaseid lasta ilma, et oma mees viga saaks... |
kui kõik seisavad siis on nagu asi täitsa OK ja korras... aga vat kui kõik ringi liiguvad siis on asi sutsu metsa poole. Ise võid paigal seista aga kui teine jookseb vms liigutusi teeb siis lihtsalt tundub et asi ei lähe nii nagu peaks. Ehk siis olen isegi pihta saanud kuigi oli näha et mööda lasin... Seda tean et kui ise ringi liigud siis sihik "valetab" ehk siis kuulid võivad minna sutsu kõõrdi ning tuleb kükitada ja paigal seista et täpsemini lasta.
Keegi visti kunagi nagu rääkis kusagil et hitboxid jooksevad mehest ees pool vms jama. On mingi käsk konsooli mis näitaks neid hitbox e ? See vist oleks tegelt mängu sees paras cheet
ega ma ainuke vist ei ole kes hitboxide üle sutsu nuriseb... ma rohkem nurinat teiste käest kuulnud kuna ise ei mängi eriti enam cs s i.
Arvatavasti need kes palju taovad CS S on selle "veaga" ära harjunud ja arvestavad sellega. Mina pole väga ammu mänginud ja üritan ikka lasta sellele asjale pihta mida näen.
ps: veider et CS S kõigil kostüümide puhul jms asjadel on fps vaates ühesugused käed... mnjaa... kohe näha et edasiarenenud tehnoloogia (dod sortsus sama värk + sardelli sõrmed)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
31.05.2007 16:00:04
|
|
|
| angel kirjutas: |
| ps: veider et CS S kõigil kostüümide puhul jms asjadel on fps vaates ühesugused käed... mnjaa... kohe näha et edasiarenenud tehnoloogia (dod sortsus sama värk + sardelli sõrmed) |
See asi on olnud terve igaviku (CS-i algusest peale) ja keegi ei kobise Üldse väga paljudel fps-del on iga playermodeli kohta ühe ja samasugused 1st person käed, pole vahet kas vend on mingis überarmoris või täiesti paljas. DoDS-is on käemudelid ühesugused aga olenevalt kas oled fritsu või jänki, on riide värv erinev.
viimati muutis siLc 31.05.2007 16:01:35, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
31.05.2007 16:01:27
|
|
|
| siLc kirjutas: |
| angel kirjutas: |
| ps: veider et CS S kõigil kostüümide puhul jms asjadel on fps vaates ühesugused käed... mnjaa... kohe näha et edasiarenenud tehnoloogia (dod sortsus sama värk + sardelli sõrmed) |
See asi on olnud terve igaviku (CS-i algusest peale) ja keegi ei kobise DoDS-is on käemudelid ühesugused aga olenevalt kas oled fritsu või jänki, on riide värv erinev. |
ma olen aastaid cs (1.5 ja 1.6 ja source) mänginud ning ma pole seda kunagi märganud huvitav tähelepanek
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.05.2007 16:02:58
|
|
|
Ee CS ongi siis selline olnud? Aga miks siis kõik selle CS S pärast irisevad... olen kuulnud ka väiteid et CS 1.6 vms vanemal (tõesti ei ole neid mänginud seega omast kogemusest ei räägi) on hitbox id rohkem paigas...
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
31.05.2007 16:08:41
|
|
|
| CSS-i netcode tuleb lihtsalt vastavalt oma ühendusele paika konfida, siis ei ole neid hitbox muresid. mina lasen hetkel suht "bye default" sätetel. pole viitsinud sügavamale laskuda
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mirka55
HV kasutaja
|
31.05.2007 18:01:42
|
|
|
| Sorry, et nii loll küsimus, aga mis leheküljelt saab steamis teha log-in.Ma kogemata kustutasin steami menüüst ära ja ei leia seda dokumentidest ega kuskilt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
31.05.2007 18:08:43
|
|
|
| mirka55 kirjutas: |
| Sorry, et nii loll küsimus, aga mis leheküljelt saab steamis teha log-in.Ma kogemata kustutasin steami menüüst ära ja ei leia seda dokumentidest ega kuskilt. |
Käivitad Steam.exe, selle asukohta me muidugi ei oska öelda aga sa saad otsingut kasutades. Wild guess oleks C:/Program Files/Valve/Steam
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
04.06.2007 20:31:08
|
|
|
w w w.steampowered.com <-- kui ei leia võid alati reinstalli teha
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kickija
HV veteran

|
04.06.2007 20:55:23
|
|
|
windowsil on ka täiesti töötav search defaultis kaasas
_________________ Räägime ilmast..... Kaua sa ilma oled olnud? |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
12.06.2007 14:55:54
|
|
|
Keegi mõnda eesti css foorumit teab
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Eddi
HV veteran

|
12.06.2007 14:58:35
|
|
|
Kunagi oli see EOeo, aga nüüd vist ei ole ühtegi.. muidugi on http://neonet.ee/cs
seal natuke Cssi kah ..
_________________ M: Arvutijuppe ( 2x ddram 256mb, video, korpus, mobo )
M: WV Passat 1993a. Lisainfo PS ! |
|
| Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mine
HV vaatleja

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Eddi
HV veteran

|
12.06.2007 22:25:15
|
|
|
http://krtmine.pri.ee/rets/de_dust20005.jpg
haha, mängisite nii sitasti, et öeldi teile are u bots ?
_________________ M: Arvutijuppe ( 2x ddram 256mb, video, korpus, mobo )
M: WV Passat 1993a. Lisainfo PS ! |
|
| Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.06.2007 22:35:05
|
|
|
parem küsimus: kuda nii viletsa fps iga üldse fps i taguda saab mul juba 30 juures oleks hambad ristis ja karjuks wtf
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
12.06.2007 22:37:23
|
|
|
| ütleme nii et source puhul on 45 TÄIELIK piir, mil sa saad korralikult keskenduda mängimisele, alla selle on oma närvide peal mängimine, millest enamus sortsulastel puudu on.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mine
HV vaatleja

|
12.06.2007 22:42:54
|
|
|
| ei tea pole mul see asi nii hull midagi, pwnida vendi saab veel vähemalt
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.06.2007 22:44:29
|
|
|
mnjah aga kui vsync peal peab olema (muidu võib "image tearing" sugune asi kollitama hakata eriti minul kes igat jama märkab tavaliselt) siis peab vahest harva mõnes kohas seda 30-40 fps i taluma. Õnneks kui alla selle asi ei lange ja ainult ajutiselt seal 30 peal seisab siis on asi mängitav. Samas vist pildi 60 fps i peale surumine ei aitaks kah lcd kasutajat hädast välja... kunagi mäletan et sai doom3 taotud ja seal oli kah pilt kohati kildudeks ilma vsync peale panekuta
üritasin küll et panen kõik aa ja af id jms jama põhja 1280x1024 reso peal aga siis oli kah pildi purunemist näha ja mõnes kohas tuli 30 fps vasta (sortsu mootoris on teatud "vead" kus lihtsalt fps ei ole kõrge ja kõik aka vesi on üks neist mis näeb suht jura välja)
CS S ja üldse fps ides on 25-30 fps i juures sutsu raske täpselt sihtida..
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
13.06.2007 00:37:36
|
|
|
Ei tea, endal AMD Axp 3000+ @ 2,1ghz, 512ram, gf ti4400 ja medium graafikaga + tweak cfg'ga jookseb mäng minu jaoks ideaalselt, ise veel imestan, et iga korda kui mapchange on olen just mina esimene serveris sellise pc'ga.
Kes siin hitboxidest räägib siis ega need pole midagi möödas, tuleb osata lasta ja aju kasutada, ma ei leia muud.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.06.2007 00:41:10
|
|
|
hitboxid on piixus... (eriti kui liigud) nagu ütlesin aga need kes pidevalt mänginud asjaga vist harjunud ehk siis lasevad "valesti" aga pihta...
ainuke asi mis tõsiselt pinda käib on see et osades mapides paistavad varjud läbi seinte.. ja kui juhtub mingi idioot lammas olema kelle sa tänu sellele värgile maha lased siis oh seda sõimu "wallhaxxor, cheeter, n00b" jne. DoD S's sama jama... valve võiks selle vea ära parandada kuna endal kah vahest halb kui sul vari teiselpool seina asetseb ja su nurgatagune laskmis urgas kõigile teada on.
mapi laadimise kohta niipalju et sageli oleneb serverist ja "olekust" kui kiiresti map laetakse. Vahest olen esimene vahest viimane samas servus.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
13.06.2007 00:59:11
|
|
|
Kui sa ikka valesti lased ega sa pihta nüüd küll ei saa, va spraymine. Iga asi ei saa olla mängus perfektne - sellega tuleb ära harjuda.
Sageli tekib tunne, kas tõesti on teistel samasugused PC'd nagu mul, kuid ometigi peaks rahval paremad olema kui see mis minul.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stalker
HV kasutaja

|
13.06.2007 01:34:49
|
|
|
| Sources on väga korralikud hitboxid, loomulikult õigete server- ning clientside netcode-i settingute puhul.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.06.2007 01:38:51
|
|
|
mis mõttes samasugused pc nagu sul?
selle mapi laadimise all mõtled midagist? See minuteada rohkem oleneb serverist kuhu end ühendad... kuna ma suht tihe dod s mängur siis selle abil võin vabalt öelda et ühes ja samas servus on erinevalt map ette laetud... (cs s ei ole viimati piisavalt tagunud et midagi kindlat öelda). Ehk siis mida parem servu ja sinu arvuti vaheline suhtlus seda kiiremini minuteada peaks asi ette tulema + arvuti riistvara kah abiks vast.
mina mingist spray vms laamendamisest ei räägi lihtsalt kui ära harjud siis lased nn "mööda" sellest player mudeli kujust ja hitbox ile pihta. Nõnda igatahes olen CS S kille saanud. Sihtimisest ei ole suurt kasu kui vastane liigub. Lased kuule tema ette ja naksti tüüp kutu (kui ta seisab siis saab nn player mudeli pihta ikka lastud)
võimalik et ma lihtsalt väga valed serverid leidnud... aga siiski vana WolfET taguja ei ole harjunud sellise "veidrusega". WolfET oli suht nõnda et isegi 200 pingiga oli asi mõnes serveris mängitav ja seda mida sihtisid seda ka tabasid ehk siis ei olnud eriti märgata et hitbox'id veidrad oleks.
CSS aga peab "harjutama" kuna kui kaua aega mänginud ei ole siis suurt midagi seal ka ei taba.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mustkast
HV kasutaja
|
13.06.2007 09:50:19
|
|
|
| sourtsis ainuke asi mis minul tuurid üles peksab on CHOKE. mul on seda koguaeg ja see hüppab mõni kord isegi 25ni ja siis kui tuleb 0 tagasi hüppab mulle õhust 3 vastast ette
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
13.06.2007 10:00:20
|
|
|
Sellisel juhul ei ole saa piisavalt CSSi mänginud, ning ET'ga ei saa seda küll võrdlema hakata - 2 täiesti erinevat mängu.
Kui sa enda pildis pead enemyst "mööda" laskma siis on sinul netconf paigast. Laskmisel ikka räägime aimist
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.06.2007 10:20:14
|
|
|
nu ma taon default netconfiga. kõik mängud töötavad... dod s isegi toimib ning ei ole eriti märgata et ei tabaks seda mida lased (kuigi seal teine tehnika v.a rifle mis on täpne relv aka snipri sarnane cs s võrreldes). CS S ainult raske serverit leida mis oleks hea ja kiire ning n00bi vaba.
lihtsalt selle vana mängu tõin näiteks kui asjana mis paistab enamvähem paigas olevat ja mille kohta eriti vingumist kuulnud ei ole.
Aga kuidas ma siis laskma pean kui tüüp jookseb ja kõik kuulid mis peavad (näha on) pihta minema lähevad mööda aga kõik kuulid mis ma ta ette poole sutsu lasen lähevad pihta.. ei usu et sortsus nii aeglased kuulid on et mängurid liiguvad kiiremini. Asi ei ole selles et ma sageli pihta ei saa... asi on ka selles et vahest saan mingi ime kombel "head shot" kirjakese kuigi lasin kenasti mööda... aga eks see suht harjumise värk. Alguses kui palju tagusin siis sain rohkem pihta (lasin sutsu nihkega) nüüd aga ei suuda midagi tabada kuna unustanud mis moodi sihtima peab.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aavo
HV kasutaja

|
13.06.2007 10:48:20
|
|
|
| Pani filtritesse <50 ping secure no empty no password ja otsi Prantsusmaa servereid kus umbes 12 slotti. Seal head serverid mis on mõeldud üldiselt CWde jaoks aga kõik on võõrad.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stalker
HV kasutaja

|
13.06.2007 11:50:11
|
|
|
| Aavo kirjutas: |
| Pani filtritesse <50 ping secure no empty no password ja otsi Prantsusmaa servereid kus umbes 12 slotti. Seal head serverid mis on mõeldud üldiselt CWde jaoks aga kõik on võõrad. |
Prantsusmaa pigem ikka tuleks üritada pelada meie oma Eesti ning skandinaaviamaade serverites.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
13.06.2007 17:50:59
|
|
|
Vaevalt leiad Prantsusmaa serverit kus sul oleks ping < 50
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.06.2007 17:53:44
|
|
|
soome, rootsi serverid on üldiselt väikse pingiga silma hakanud... aga mõnes servus pole mul mõtet olla... ei jõua piisaavlt täpselt ja kiiresti reageerida
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
14.06.2007 00:46:44
|
|
|
| Kohtasin täna ühes soome serveris (vist suomi pirahna) jubedaid eestlasi. Sellised debiilikud, et lihtsalt ei jätku sõnu.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.06.2007 10:09:20
|
|
|
ise kohtan neid alati kui eesti serverites mängin
anatoomia keelt räägivad nad üldiselt
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.06.2007 10:12:49
|
|
|
selle sõna kasutamine teiste kohta ütleb paljugi sinu enda kohta
Eesti serverites mängida ei saa, enamus on 12a rahvas kes karjuvad nelikümmend minutit üksteisele, kes ikka õige nuub on kuni ära väsivad.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
14.06.2007 10:18:42
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
Eesti serverites mängida ei saa, enamus on 12a rahvas kes karjuvad nelikümmend minutit üksteisele, kes ikka õige nuub on kuni ära väsivad. |
teksti saab alati ära filtreerida.
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.06.2007 10:20:35
|
|
|
| mõtled et nad mängivad ka normaalselt? seda nnab filtreerida?
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.06.2007 10:21:16
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
Eesti serverites mängida ei saa, enamus on 12a rahvas kes karjuvad nelikümmend minutit üksteisele, kes ikka õige nuub on kuni ära väsivad. |
mitte segamini ajada sõna newb ja n00b.... ja tõsiselt... mis see sõna siis minu kohta ütleb? Vast seda et ma ei taha igasugu low IQ pärdikutega koos ühes serveris olla kes ainult üksteist sõimavad
Ise olen jälle CS S tapmis skilli järgi suht newb aga vähemalt saan aru mida tuleb pommiga teha või et ei tasu lasta omasid pidevalt.
CS S on see objective täitmine suht teisejärguline (üldiselt olen näinud seda et enne tapetakse kõik ära).. vat dod s is on need n00bid ühed nuhtlused kes jooksevad otseses mõttes lipudest mööda nagu peata kanad... otse MG otsa mis on seal juba 10 min passinud... ja siis sõimavad camper (ps kõrval oli vaba tee mille kaudu minnes oleks mg le nuga saanud anda)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.06.2007 10:23:37
|
|
|
Mõlemad sõnad on väärakad ja kasutatakse inimeste sõimamiseks valimatult, ise solvavalt ei võta kuid enamus kes üldse seda kasutavad kinnitavad oma käitumisega ka seda low IQ u staatust nagu keegi mind noobypants kutsus, ma pidin ribadeks naerma
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.06.2007 10:30:02
|
|
|
newb ei ole sõimu sõna... isegi "sõnaraamat" ütleb seda... kõik me alguses olema newbid...
aga eks need "ajugeeniused" ajavad ju kõik sõnad segamini ja siis ongi newb ja n00b üks ja sama asi... internetis MP mängimine on sageli asi mis näitab kui idioodid inimesed võivad olla.. muud midagi... ime et mõned sellised "ajud" oma toas veel oskavad orienteeruda
aga kui sulle sõna n00bi vaba ei meeldi siis ütleks nõnda: server mis ei ole low IQ omavaid idioote täis kes muud ei tee kui sõimavad kõike ja kõiki ja ropendavad... ning ei suuda isegi ühest ruumist teise joosta ja mängus lihtsamaid ülesandeid täita... (ei pea silmas et surevad... lihtsalt nad vaatavad seina lolli näoga või siis seisavad pommi platsi kõrval pomm käes... ja passivad seal rahulikult midagi)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
14.06.2007 10:30:04
|
|
|
Just eile vaatasin kahe tüübi vaidlus: üks oli keegi nimega viru valge, teist ma ei mäleta: ning peamised argumendid üksteuise vastu olid: ma mängin sinust paremini, sa olen noob, sa oled tatikas, ära tule minuga mölisema, saad peksa. Loomulikult ka kõik, kes neid korragi ära tappis oli automaatselt kämper.
minu arust on sellest kämpimisest natuke valesti aru saadud: nt. see kui ma olen kuskil baasis, ühes ja samas nurgas ning ootan kuni keegi tuleks, et saaks AWP'ga maha nottida, on juba kämpimine. Kui ma kuulen, et keegi jookseb minu poole, siis on loogiline, et ma poen peitu ning lasen teda selga, mitte ei hakka otsa talle jooksma.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.06.2007 10:36:13
|
|
|
see kämpimise sõimamine üldiselt seletab ära mis inimesega tegemist on... vahest lihtsalt ei ole arukas tegu joosta peale kui kuramuse awp ja automaadi kari ootab sind ees... kui suur on võimalus et sa need kõik maha tappad? ei ole vist eriti suur kui just mingi lamba kari ees ei seisa või sul nüüd üli kiire peade laskmine välja ei tule...
dod s sama asi... kaitsed mingit asja suure hooga et omad mehed edasi liiguks ja siis tuleb üks idioot ja hakkab sind sõimama kuna tüüp ei saa ikka aru et jah... sa oled seal et mine selja tagant ja anna nuga...
üldiselt neid ühel kohal passijaid on väga lihtne tappa... hullem on see kui nad raisad ringi liiguvad... siis saab jälle kusagilt nurgast tina. Aga kui ta seal vaikselt passib iga kord ühes kohas siis on lihte teda vältida ja tappa.
Aga jah.. see kui näiteks pomm'iga onu istub pidevalt ühes kohas ja teised tema taga on mõnus idiootsus... siis on ainult vägev vaatepilt kuda nad maatasa tehakse paari granaadiga (nad istuvad ju üksteise otsas).
Aga kuidagi peab ju rahvas end välja vabandama miks ta ühes ja samas kohas iga kord surma saab... ja aru ei saa et vat sealt antakse tina. Isegi rott pidi aru saama et tunnelisse nr A ei ole mõtet minna kui sa sealt üks kord juba surakat said
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.06.2007 10:42:46
|
|
|
Ega ise eriti ei passi kuid pommi pannes rahvas jah koguneb kokku, eks mina ka sest üksi ma olla ei taha aga enamasti kuna ma tiirlen seal pommi raadiuses ja ma surma granadega ei saa, kui kõik teised samal ajal kükitavad sis on needusks see et olen mina viimasena elus ja saan pragada kui midagi nässu keeran
Aga mõned algajamad tüübid leiab jah peale kolmandat raundi ülesse kuna saad aru juba et see tegelane tuleb IGA kord terve aja jooksul kui sa mängid JUST sealt aga ise ta seda ei taipa.
viimasel ajal kuu ja poolteist olen ainult surfi mänginud, alguses sittagi ei mäletanud 1.6e ajast ja kuidagi ei osanud kuid nüüd muud ei mängigi kui üht suurt deathmatch surfi
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
14.06.2007 10:43:09
|
|
|
campida tuleb osata õigel ajal õiges kohas. on olemas targad ja lollid camperid.
nn lollideks camperiteks ( ) tasub sõimata neid, kelle pärast jäävad täitmata selle tiimi ülesanded.
pcw ja cw ajal suur osa mängust põhinebki campimisel- oodatakse vaenlaste peale-rushimist. kui rusi ei toimu siis vastav ründav tiim hakkab ülesannet täitma (pommi plant, hosti päästmine).
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|