Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto IV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 18.05.2007 09:17:30 vasta tsitaadiga

eks see gta4 ka mingit ülivõimsat arvutit ei vaja
minuarust pole gta3-st sanini mitte sittagi graafika nõuded muutund ega arvatavasti muutu praegugi
arvatavasti on asi ikka rami peale v2ljas

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 18.05.2007 09:23:18 vasta tsitaadiga

muutusid ikka, järjest vähem hakkasid ressurssi nõudma 8) Gta3 hakkis vana celeron 466mhz +32mb mingine video, samas vice city töötas ilusti. Andrease jaoks pidi juba rohkem rami sisse lükkama, siis töötas kah korralikult 8)
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 18.05.2007 10:39:39 vasta tsitaadiga

San Andreas tahtis pigem head videokaarti. 256 RAMi ja Geforce 6800-ga jooksis mäng paremini, kui giga RAMi ja Geforce 5200-ga.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 18.05.2007 10:52:28 vasta tsitaadiga

caarel123 kirjutas:
eks see gta4 ka mingit ülivõimsat arvutit ei vaja
minuarust pole gta3-st sanini mitte sittagi graafika nõuded muutund ega arvatavasti muutu praegugi
arvatavasti on asi ikka rami peale v2ljas

Võibolla sa pole veel aru saanud aga GTA:3, Vice City ja San Andreas kasutasid kõik samu graafika ja füüsikamootoreid.

GTA:IV aga täiesti uusi mootoreid.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Hosta
HV kasutaja
Hosta

sõnum 24.05.2007 20:52:22 vasta tsitaadiga

http://www.gta4.net/news/index.php thumbs_up.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 24.05.2007 20:56:27 vasta tsitaadiga

Tahtsin just kiruda, et kaua nad hoiavad meid teadmatuses, aga küll seda saab mõne aja pärast mainida.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 24.05.2007 21:46:39 vasta tsitaadiga

piltide j2rgi ytleks et sellest multika graafikast kll yle ei ole saadud ja graafika annab nagu soovida
Raynor
HV kasutaja

sõnum 24.05.2007 22:40:34 vasta tsitaadiga

caarel123 kirjutas:
piltide j2rgi ytleks et sellest multika graafikast kll yle ei ole saadud ja graafika annab nagu soovida

Võrreldes eelmiste GTA-dega on vahe piisavalt märgatav.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.05.2007 23:00:34 vasta tsitaadiga

Tundub ,et selle mänguga saab isegi 6600GT üpriski talutavalt hakkama ,aga proset ja RAMi tahab kõvast. See minu arvamus.
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 24.05.2007 23:18:32 vasta tsitaadiga

caarel123 kirjutas:

Ei kujuta ette mis graafikat inimesed ootavad sellest mängust......Nii suurt linna ja nii paljusid detaile lihstalt ei saa ju sellise kvaliteediga teha nagu paljud siin loodavad, saab, aga kõigil pole 8800 seeriat tagataskust võtta...... icon_neutral.gif
Ise ja paljud tuttavad on küll olnud:" Wow elu grafa"
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 24.05.2007 23:59:02 vasta tsitaadiga

Pildid on küll head ... Ainult ma ei saa aru mis asja mingid vennad räägivad siin oma graafikakaartidest kui pole veel öeldudki et plaanitakse PC-le ka teha icon_lol.gif Mind graafika pole kunagi huvitanud GTA puhul - kõige olulisem on olnud mul seal fun icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 25.05.2007 09:53:06 vasta tsitaadiga

eks see m2ng on ikka rami ja prose peale v2ljas
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 25.05.2007 18:24:56 vasta tsitaadiga

ei saa olla rami peale kuna xbox360's on vaid 512MB rami
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
adio
HV vaatleja
adio

sõnum 25.05.2007 21:46:38 vasta tsitaadiga

Kodukalt vaadates on pildid ikka thumbs_up.gif
Oleks ikka hea kui tuleks PC peale ka 8)
Areng on ikka silmanähtav, kui võrrelda GTA:SA seal oli multikas icon_biggrin.gif
Loodame, et story tuleb hea veel rohkem, et PC peale tuleks icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 25.05.2007 21:48:56 vasta tsitaadiga

loodan Vice City taolist sisukat storyt, maffiat ja head teostust

MOD: palun puhastage OT...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 26.05.2007 01:49:06 vasta tsitaadiga

Sisu on jah mis teeb mängu heaks.. ma arvan et kui sama tehniline pool nagu SA oleks tehtud sisuliselt poolelt nagu VC siis ma mängiks seda mängu siiamaani.. aga nagu ta oli mingi gangi värk ja niuke ou man wats up.. yoooo i got to do some sh*t out there are you with me man.. ou yea ofc im with you all the way lets go show these crak niggas whos the real homies around here.. ala vot see oli tõesti very booring. VC oli niuke mõnus 80' nostalgi, niuke hea veits uuema ajastu capone hõngu kõigel juures aga SA?!? täielik failuer.. peale tehnilise osa.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.05.2007 03:11:25 vasta tsitaadiga

eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud värdjad päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla) icon_lol.gif

Endale GTA SA küll väga meeldis. Tegevust oli väga palju ning map oli ikka üli suur. Tükk aega läks enne kui aru sain juba kus miski asub.

Eriti veider oleks ju olnud kui GTA SA oleks tahtud kängide probleemiga tegeleda ja siis mingi valge tont seal ülikonnas ajab mingit jura suust välja...
Pealegi GTA SA oli väga korralikult tehtud see gängide värk. Mitte nagu mõned mängud kus asi läks lihtsalt lamedaks.

Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud 8) GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole... icon_neutral.gif

Kui reaalsust tahad ja vanakooli kuritegevust siis mängi Mafia't. (ps: mafia imes konsooli peal vilinal mis tõestab et konsool võib kenasti pc meistriteose piixu keerata oma aegunud riistvaraga ja vähese "nuppu" valikuga)

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 26.05.2007 12:31:35 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud piixud päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla) icon_lol.gif

Endale GTA SA küll väga meeldis. Tegevust oli väga palju ning map oli ikka üli suur. Tükk aega läks enne kui aru sain juba kus miski asub.

Eriti veider oleks ju olnud kui GTA SA oleks tahtud kängide probleemiga tegeleda ja siis mingi valge tont seal ülikonnas ajab mingit jura suust välja...
Pealegi GTA SA oli väga korralikult tehtud see gängide värk. Mitte nagu mõned mängud kus asi läks lihtsalt lamedaks.

Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud 8) GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole... icon_neutral.gif

Kui reaalsust tahad ja vanakooli kuritegevust siis mängi Mafia't. (ps: mafia imes konsooli peal vilinal mis tõestab et konsool võib kenasti pc meistriteose piixu keerata oma aegunud riistvaraga ja vähese "nuppu" valikuga)

Sa panid poindist täiesti mööda. Asi ei ole rassismis. Mul pole neegri vastu midagi. Lihtsalt kõigile ei istu see gängbängi teema. Mulle ka ei meeldinud see teema. Õige maffia oleks ikka parem olnd. Aga see selleks. Gta SA oli ikkagi väga nauditav.
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 26.05.2007 17:09:31 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
angel kirjutas:
eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud piixud päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla) icon_lol.gif

Sa panid poindist täiesti mööda. Asi ei ole rassismis. Mul pole neegri vastu midagi. Lihtsalt kõigile ei istu see gängbängi teema. Mulle ka ei meeldinud see teema. Õige maffia oleks ikka parem olnd. Aga see selleks. Gta SA oli ikkagi väga nauditav.

Sellist mängu ei saagi teha mis kõigile meeldiks. Kõik mängud ei saa mafiaga ka olla, siis muutuks imelikuks. Minu arvates oligi just hea et vahepeal oli teist rassi/teemat sisse toodud- mafia teema tüütaks ära lihtsalt. Parem ongi et R* teeb GTA seeriad igast valdkonnast, mitte ainult valgenahalisetele ja mafia stooriga. icon_razz1.gif SA oli midagi uut.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Heldur92
HV vaatleja
Heldur92

sõnum 26.05.2007 20:21:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Gotmilk kirjutas:
angel kirjutas:

Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud icon_cool.gif GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole... icon_neutral.gif

Sellist mängu ei saagi teha mis kõigile meeldiks. Kõik mängud ei saa mafiaga ka olla, siis muutuks imelikuks. Minu arvates oligi just hea et vahepeal oli teist rassi/teemat sisse toodud- mafia teema tüütaks ära lihtsalt. Parem ongi et R* teeb GTA seeriad igast valdkonnast, mitte ainult valgenahalisetele ja mafia stooriga. icon_razz1.gif SA oli midagi uut.

Õigus, tõesti on parem, kui vahel on ka teine rass sees ja nendega seotud probleemid. Järgmine peategelane võiks olla indiaanlane USA reservaadist kes hakkab oma jõuku ajama kokku indiaanlastega ja võitleb valitsuselt maad tagasi icon_biggrin.gif Väike OT tuli icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 27.05.2007 01:04:03 vasta tsitaadiga

Heldur92 kirjutas:
tsitaat:

Gotmilk kirjutas:
angel kirjutas:

Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud icon_cool.gif GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole... icon_neutral.gif

Õigus, tõesti on parem, kui vahel on ka teine rass sees ja nendega seotud probleemid. Järgmine peategelane võiks olla indiaanlane USA reservaadist kes hakkab oma jõuku ajama kokku indiaanlastega ja võitleb valitsuselt maad tagasi icon_biggrin.gif Väike OT tuli icon_biggrin.gif

kui sellest r22kida siis kellele ei meeldi mehe v2limus t6mba endale netis teistsugune
pole siis mingit probleemi
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.05.2007 01:31:15 vasta tsitaadiga

ma vist olen üks väheseid tainaid kes ei mäleta ega ka eriti huvita mis see gta 3-vc-sa story üldse oli... peamine et misioonid huvitavad oleks ja gta le iseloomulik gameplay on. aka keegi sensuuriga laiaks asja ei laseks icon_neutral.gif
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 27.05.2007 13:12:32 vasta tsitaadiga

väga hea on jah ,et erinevad teemad on. Maffiat ei saa tõesti iga kord igal pool kasutada. Mulle isiklikult istub maffia teema rohkem aga on ka paljusid kes tahavad vaheldust.
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 27.05.2007 15:35:32 vasta tsitaadiga

Aga mina ootan ja loodan siiski aega kus mees mängus võtab siiski ka oma pea kasutusele mitte ei ole teiste jooksupoiss.......
St no name vend satub linna ja hakkab skeeme hauduma kuidas tippu saada, ala nagu prison brakes. (Ei seostu küll otseselt, kuid sealgi vend haudus skeeme kuidas pääseda/põgeneda) Peategelane võiks olla sarnaste iseloomujoontega nagu prisoni peategelane....
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.05.2007 17:04:52 vasta tsitaadiga

ee... igas gta mängus lõpetab ju tüüp suht "bossina"... GTA 3 lõpp oli ainult veider... vist lasi selle vinguva eide lõpus maha... GTA SA lõpetas minu onuke küll bossina... GTA VC sama värk... GTA 3 ei mäleta täpselt aga pakkikesi ta lõppu poole enam kohale ei tassinud.

mnjah... pool aastat veel ja siis vast näeb kas gta on seni tugev ja korralik või keeratakse seegi piixu ja võetakse kuulda idioote ja sensuuritakse kõik ära mis võimalik (siis mõni arvabki et selline "tegevus" on häste kana ja vastuvõetav mitte verine ja rõve)

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto IV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.