Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
caarel123
HV veteran

|
18.05.2007 09:17:30
|
|
|
eks see gta4 ka mingit ülivõimsat arvutit ei vaja
minuarust pole gta3-st sanini mitte sittagi graafika nõuded muutund ega arvatavasti muutu praegugi
arvatavasti on asi ikka rami peale v2ljas
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
18.05.2007 09:23:18
|
|
|
muutusid ikka, järjest vähem hakkasid ressurssi nõudma 8) Gta3 hakkis vana celeron 466mhz +32mb mingine video, samas vice city töötas ilusti. Andrease jaoks pidi juba rohkem rami sisse lükkama, siis töötas kah korralikult 8)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
18.05.2007 10:39:39
|
|
|
San Andreas tahtis pigem head videokaarti. 256 RAMi ja Geforce 6800-ga jooksis mäng paremini, kui giga RAMi ja Geforce 5200-ga.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
18.05.2007 10:52:28
|
|
|
caarel123 kirjutas: |
eks see gta4 ka mingit ülivõimsat arvutit ei vaja
minuarust pole gta3-st sanini mitte sittagi graafika nõuded muutund ega arvatavasti muutu praegugi
arvatavasti on asi ikka rami peale v2ljas |
Võibolla sa pole veel aru saanud aga GTA:3, Vice City ja San Andreas kasutasid kõik samu graafika ja füüsikamootoreid.
GTA:IV aga täiesti uusi mootoreid.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hosta
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sprocket
Aeg maha 60
|
24.05.2007 20:56:27
|
|
|
Tahtsin just kiruda, et kaua nad hoiavad meid teadmatuses, aga küll seda saab mõne aja pärast mainida.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
24.05.2007 21:46:39
|
|
|
piltide j2rgi ytleks et sellest multika graafikast kll yle ei ole saadud ja graafika annab nagu soovida
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
24.05.2007 22:40:34
|
|
|
piltide j2rgi ytleks et sellest multika graafikast kll yle ei ole saadud ja graafika annab nagu soovida |
Võrreldes eelmiste GTA-dega on vahe piisavalt märgatav.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
24.05.2007 23:00:34
|
|
|
Tundub ,et selle mänguga saab isegi 6600GT üpriski talutavalt hakkama ,aga proset ja RAMi tahab kõvast. See minu arvamus.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
24.05.2007 23:18:32
|
|
|
piltide j2rgi ytleks et sellest multika graafikast kll yle ei ole saadud ja graafika annab nagu soovida |
Ei kujuta ette mis graafikat inimesed ootavad sellest mängust......Nii suurt linna ja nii paljusid detaile lihstalt ei saa ju sellise kvaliteediga teha nagu paljud siin loodavad, saab, aga kõigil pole 8800 seeriat tagataskust võtta......
Ise ja paljud tuttavad on küll olnud:" Wow elu grafa"
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
24.05.2007 23:59:02
|
|
|
Pildid on küll head ... Ainult ma ei saa aru mis asja mingid vennad räägivad siin oma graafikakaartidest kui pole veel öeldudki et plaanitakse PC-le ka teha Mind graafika pole kunagi huvitanud GTA puhul - kõige olulisem on olnud mul seal fun
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
25.05.2007 09:53:06
|
|
|
eks see m2ng on ikka rami ja prose peale v2ljas
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
25.05.2007 18:24:56
|
|
|
ei saa olla rami peale kuna xbox360's on vaid 512MB rami
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
adio
HV vaatleja

|
25.05.2007 21:46:38
|
|
|
Kodukalt vaadates on pildid ikka
Oleks ikka hea kui tuleks PC peale ka 8)
Areng on ikka silmanähtav, kui võrrelda GTA:SA seal oli multikas
Loodame, et story tuleb hea veel rohkem, et PC peale tuleks
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
25.05.2007 21:48:56
|
|
|
loodan Vice City taolist sisukat storyt, maffiat ja head teostust
MOD: palun puhastage OT...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
burnout
HV kasutaja

|
26.05.2007 01:49:06
|
|
|
Sisu on jah mis teeb mängu heaks.. ma arvan et kui sama tehniline pool nagu SA oleks tehtud sisuliselt poolelt nagu VC siis ma mängiks seda mängu siiamaani.. aga nagu ta oli mingi gangi värk ja niuke ou man wats up.. yoooo i got to do some sh*t out there are you with me man.. ou yea ofc im with you all the way lets go show these crak niggas whos the real homies around here.. ala vot see oli tõesti very booring. VC oli niuke mõnus 80' nostalgi, niuke hea veits uuema ajastu capone hõngu kõigel juures aga SA?!? täielik failuer.. peale tehnilise osa.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2007 03:11:25
|
|
|
eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud värdjad päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla)
Endale GTA SA küll väga meeldis. Tegevust oli väga palju ning map oli ikka üli suur. Tükk aega läks enne kui aru sain juba kus miski asub.
Eriti veider oleks ju olnud kui GTA SA oleks tahtud kängide probleemiga tegeleda ja siis mingi valge tont seal ülikonnas ajab mingit jura suust välja...
Pealegi GTA SA oli väga korralikult tehtud see gängide värk. Mitte nagu mõned mängud kus asi läks lihtsalt lamedaks.
Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud 8) GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole...
Kui reaalsust tahad ja vanakooli kuritegevust siis mängi Mafia't. (ps: mafia imes konsooli peal vilinal mis tõestab et konsool võib kenasti pc meistriteose piixu keerata oma aegunud riistvaraga ja vähese "nuppu" valikuga)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
26.05.2007 12:31:35
|
|
|
angel kirjutas: |
eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud piixud päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla)
Endale GTA SA küll väga meeldis. Tegevust oli väga palju ning map oli ikka üli suur. Tükk aega läks enne kui aru sain juba kus miski asub.
Eriti veider oleks ju olnud kui GTA SA oleks tahtud kängide probleemiga tegeleda ja siis mingi valge tont seal ülikonnas ajab mingit jura suust välja...
Pealegi GTA SA oli väga korralikult tehtud see gängide värk. Mitte nagu mõned mängud kus asi läks lihtsalt lamedaks.
Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud 8) GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole...
Kui reaalsust tahad ja vanakooli kuritegevust siis mängi Mafia't. (ps: mafia imes konsooli peal vilinal mis tõestab et konsool võib kenasti pc meistriteose piixu keerata oma aegunud riistvaraga ja vähese "nuppu" valikuga) |
Sa panid poindist täiesti mööda. Asi ei ole rassismis. Mul pole neegri vastu midagi. Lihtsalt kõigile ei istu see gängbängi teema. Mulle ka ei meeldinud see teema. Õige maffia oleks ikka parem olnd. Aga see selleks. Gta SA oli ikkagi väga nauditav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
26.05.2007 17:09:31
|
|
|
Gotmilk kirjutas: |
angel kirjutas: |
eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud piixud päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla)
Kui reaalsust tahad ja vanakooli kuritegevust siis mängi Mafia't. (ps: mafia imes konsooli peal vilinal mis tõestab et konsool võib kenasti pc meistriteose piixu keerata oma aegunud riistvaraga ja vähese "nuppu" valikuga) |
Sa panid poindist täiesti mööda. Asi ei ole rassismis. Mul pole neegri vastu midagi. Lihtsalt kõigile ei istu see gängbängi teema. Mulle ka ei meeldinud see teema. Õige maffia oleks ikka parem olnd. Aga see selleks. Gta SA oli ikkagi väga nauditav. |
Sellist mängu ei saagi teha mis kõigile meeldiks. Kõik mängud ei saa mafiaga ka olla, siis muutuks imelikuks. Minu arvates oligi just hea et vahepeal oli teist rassi/teemat sisse toodud- mafia teema tüütaks ära lihtsalt. Parem ongi et R* teeb GTA seeriad igast valdkonnast, mitte ainult valgenahalisetele ja mafia stooriga. SA oli midagi uut.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
26.05.2007 20:21:49
|
|
|
tsitaat: |
Gotmilk kirjutas:
angel kirjutas:
eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud piixud päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla) icon_lol.gif
Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud icon_cool.gif GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole... icon_neutral.gif
Kui reaalsust tahad ja vanakooli kuritegevust siis mängi Mafia't. (ps: mafia imes konsooli peal vilinal mis tõestab et konsool võib kenasti pc meistriteose piixu keerata oma aegunud riistvaraga ja vähese "nuppu" valikuga)
Sa panid poindist täiesti mööda. Asi ei ole rassismis. Mul pole neegri vastu midagi. Lihtsalt kõigile ei istu see gängbängi teema. Mulle ka ei meeldinud see teema. Õige maffia oleks ikka parem olnd. Aga see selleks. Gta SA oli ikkagi väga nauditav.
Sellist mängu ei saagi teha mis kõigile meeldiks. Kõik mängud ei saa mafiaga ka olla, siis muutuks imelikuks. Minu arvates oligi just hea et vahepeal oli teist rassi/teemat sisse toodud- mafia teema tüütaks ära lihtsalt. Parem ongi et R* teeb GTA seeriad igast valdkonnast, mitte ainult valgenahalisetele ja mafia stooriga. icon_razz1.gif SA oli midagi uut.
|
Õigus, tõesti on parem, kui vahel on ka teine rass sees ja nendega seotud probleemid. Järgmine peategelane võiks olla indiaanlane USA reservaadist kes hakkab oma jõuku ajama kokku indiaanlastega ja võitleb valitsuselt maad tagasi Väike OT tuli
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
27.05.2007 01:04:03
|
|
|
Heldur92 kirjutas: |
tsitaat: |
Gotmilk kirjutas:
angel kirjutas:
eee GTA SA teema oligi ghetto häda ja viletsus... mis selles siis nii halba? Mõni vast rassist ja ei taha ringi liikuda tumeda nahalise mehikesega (kuigi paljud piixud päevitavad suvel nii kuidas jaksavad et neegrid olla) icon_lol.gif
Aga kui aus olla siis ma pole kunagi GTA story värki jälginud. Olen vaid misioone teinud ja kui need läbi siis niisama fun i pärast linna terroriseerinud icon_cool.gif GTA VC story oli suht sarnane teistele... eriti loogiline ei tundunud vms... eks ta üks inimeste pahempoole näitaja mäng ole... icon_neutral.gif
Sellist mängu ei saagi teha mis kõigile meeldiks. Kõik mängud ei saa mafiaga ka olla, siis muutuks imelikuks. Minu arvates oligi just hea et vahepeal oli teist rassi/teemat sisse toodud- mafia teema tüütaks ära lihtsalt. Parem ongi et R* teeb GTA seeriad igast valdkonnast, mitte ainult valgenahalisetele ja mafia stooriga. icon_razz1.gif SA oli midagi uut.
|
Õigus, tõesti on parem, kui vahel on ka teine rass sees ja nendega seotud probleemid. Järgmine peategelane võiks olla indiaanlane USA reservaadist kes hakkab oma jõuku ajama kokku indiaanlastega ja võitleb valitsuselt maad tagasi Väike OT tuli  |
kui sellest r22kida siis kellele ei meeldi mehe v2limus t6mba endale netis teistsugune
pole siis mingit probleemi
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.05.2007 01:31:15
|
|
|
ma vist olen üks väheseid tainaid kes ei mäleta ega ka eriti huvita mis see gta 3-vc-sa story üldse oli... peamine et misioonid huvitavad oleks ja gta le iseloomulik gameplay on. aka keegi sensuuriga laiaks asja ei laseks
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
27.05.2007 13:12:32
|
|
|
väga hea on jah ,et erinevad teemad on. Maffiat ei saa tõesti iga kord igal pool kasutada. Mulle isiklikult istub maffia teema rohkem aga on ka paljusid kes tahavad vaheldust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
27.05.2007 15:35:32
|
|
|
Aga mina ootan ja loodan siiski aega kus mees mängus võtab siiski ka oma pea kasutusele mitte ei ole teiste jooksupoiss.......
St no name vend satub linna ja hakkab skeeme hauduma kuidas tippu saada, ala nagu prison brakes. (Ei seostu küll otseselt, kuid sealgi vend haudus skeeme kuidas pääseda/põgeneda) Peategelane võiks olla sarnaste iseloomujoontega nagu prisoni peategelane....
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.05.2007 17:04:52
|
|
|
ee... igas gta mängus lõpetab ju tüüp suht "bossina"... GTA 3 lõpp oli ainult veider... vist lasi selle vinguva eide lõpus maha... GTA SA lõpetas minu onuke küll bossina... GTA VC sama värk... GTA 3 ei mäleta täpselt aga pakkikesi ta lõppu poole enam kohale ei tassinud.
mnjah... pool aastat veel ja siis vast näeb kas gta on seni tugev ja korralik või keeratakse seegi piixu ja võetakse kuulda idioote ja sensuuritakse kõik ära mis võimalik (siis mõni arvabki et selline "tegevus" on häste kana ja vastuvõetav mitte verine ja rõve)
|
   |
157 |
|