praegune kellaaeg 20.06.2025 16:42:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
21.05.2007 00:59:42
M2N-E anomaalia või siis lollakas reaalsus, või ehk speedfan |
|
|
Alustaks sellest, et mul on palju vente järel, mõtlesin et installiks speedfani ja hakkaks neid regullima.
Vendid on emaplaadi CHA_FAN 3pin otsades.
Siin paar päeva tagasi märkasin et reguleerides ühte venti, läks ka teine aeglasemaks, unustasin ära ja lükkasin molexi järgi, täna proovisin jälle ja sama lugu, ning nüüd ma jõudsin järeldusele, et miks vahepeal otsustab kompott end välja lülitada, nimelt keerates kõvaketast jahutavat venti madalamaks, läks ka varem vesijahutuse radika vent aeglasemaks, seda ma tean aga vot ei kuule kui pump ju lakkab töötamast või siis töötab nõrgemini Pole ime et õhtul enne magama minekut resa resa otsa
CHA_FAN 3pinid on paaride kaupa,n eid on 2 paari, kui pump on paaris 3/4 ja vent 1/2, reguleerides venti, reguleeritakse nagu kõiki CHA_FAN 3pin-e, aga miks`?, power ja cpu 3pinidele ei funka see. Kas asi on puht speedfanis või riistvaraline tundmatus?
Oskab keegi soovitada mingit tarkvara, mis oleks edukam kui speedfan
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadisN
HV kasutaja

|
21.05.2007 09:54:30
|
|
|
Ma ei saa aru, kas olen ma loll, või on midagi valesti. 4 pinniga pistik on selleks, et muuta ventika kiirust riistvara poolt, nendes pinnides on 1. kiiruse kontroll, 2. pöörete loendur, 3. maa, 4. +12 Volti. Sinna külge käib üks ventikas nagu...
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|