Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  M2N-E anomaalia või siis lollakas reaalsus, või ehk speedfan märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mario.
HV Guru

sõnum 21.05.2007 00:59:42 M2N-E anomaalia või siis lollakas reaalsus, või ehk speedfan vasta tsitaadiga

Alustaks sellest, et mul on palju vente järel, mõtlesin et installiks speedfani ja hakkaks neid regullima.
Vendid on emaplaadi CHA_FAN 3pin otsades.
Siin paar päeva tagasi märkasin et reguleerides ühte venti, läks ka teine aeglasemaks, unustasin ära ja lükkasin molexi järgi, täna proovisin jälle ja sama lugu, ning nüüd ma jõudsin järeldusele, et miks vahepeal otsustab kompott end välja lülitada, nimelt keerates kõvaketast jahutavat venti madalamaks, läks ka varem vesijahutuse radika vent aeglasemaks, seda ma tean aga vot ei kuule kui pump ju lakkab töötamast või siis töötab nõrgemini icon_eek.gif Pole ime et õhtul enne magama minekut resa resa otsa icon_rolleyes.gif
CHA_FAN 3pinid on paaride kaupa,n eid on 2 paari, kui pump on paaris 3/4 ja vent 1/2, reguleerides venti, reguleeritakse nagu kõiki CHA_FAN 3pin-e, aga miks`?, power ja cpu 3pinidele ei funka see. Kas asi on puht speedfanis või riistvaraline tundmatus?
Oskab keegi soovitada mingit tarkvara, mis oleks edukam kui speedfan icon_razz1.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MadisN
HV kasutaja
MadisN

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.05.2007 09:54:30 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, kas olen ma loll, või on midagi valesti. 4 pinniga pistik on selleks, et muuta ventika kiirust riistvara poolt, nendes pinnides on 1. kiiruse kontroll, 2. pöörete loendur, 3. maa, 4. +12 Volti. Sinna külge käib üks ventikas nagu...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 24.05.2007 15:25:12 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  M2N-E anomaalia või siis lollakas reaalsus, või ehk speedfan
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.