Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marco
Kreisi kasutaja

|
05.02.2007 18:15:45
|
|
|
Auron, ma kohe mitte ei saa nõustuda. oletame, et ma tirin ära viimsegi mängu, mis vähegi kuulus on. siis see negatiivne hinnang, mis ma neile annaksin ei oleks kuidagi võrreldav selle hinnanguga, mis annaksin neile samadele mängudele, kui oleksin need peost ostnud.
ehk siis tasuta saamine kergitab keskmist punktisummat kõvasti.
võibolla pole mul seda sinupoolt kirjeldatud "inimloomust" aga leian, et paljude mängude läbimängimine teeks minust just objektiivse hindaja, kuna oskaksin seda siis võrrelda teiste samalaatsetega.
sinu loogika järg pole kriitikuametil mingit mõtet.
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
05.02.2007 18:42:41
|
|
|
tsitaat: |
Ja siin mõne mehe juttu on ikka imelik kuulata. Kõigepealt vingutakse, et uus NFS pole muud kui paari lisaga eelmine osa ja selletõttu ilge jama aga samas aetakse mingit siukest teooriat, et ilgelt gigamegahüpersuper oleks kui tehtaks lihtsalt parema grafaga NFS3 nagu siis poleks tegu natuke muudetud vanaga |
Noh kustutage see teema ära siis Selle põhjal võib öelda, et ei tohigi midagi öelda.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
05.02.2007 19:11:47
|
|
|
Ega see Ubi poolt tehtud dark messiah oli ka tõesti jah üsna käbe valmis tehtud, nii et neid bug fix patche hakkas tulema nigu Vändrast laudu. Samas, tõesti, ei maksa vinguda, proovi ise taolised mängud teha ning hakka siis alles kõbisema.
Nagu öeldi eespool, konsoolid tõesti ajavad marru, isegi call of duty 3 otsustati ainult konsoolile varem teha, nüüd võeti vist aru pähe ja planeeritaksegi pc versioon ka teha
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
05.02.2007 20:01:08
|
|
|
Rasvane kirjutas: |
aga muidu kasuta rohkem kirjavahemärke. : )
nothing personal, just had to mention it. |
Wow aga sa ikka kasuta suurt tähte peale punkti
marco kirjutas: |
Auron, ma kohe mitte ei saa nõustuda. oletame, et ma tirin ära viimsegi mängu, mis vähegi kuulus on. siis see negatiivne hinnang, mis ma neile annaksin ei oleks kuidagi võrreldav selle hinnanguga, mis annaksin neile samadele mängudele, kui oleksin need peost ostnud.
ehk siis tasuta saamine kergitab keskmist punktisummat kõvasti.
võibolla pole mul seda sinupoolt kirjeldatud "inimloomust" aga leian, et paljude mängude läbimängimine teeks minust just objektiivse hindaja, kuna oskaksin seda siis võrrelda teiste samalaatsetega.
sinu loogika järg pole kriitikuametil mingit mõtet. |
Ma räägin sellest kus eesmärgiks omaette saab võimalikult palju mänge omistada ja need läbi häda ja väsimuse kuidagi läbi teha, et saaks öelda "olen ka selle läbi teind" otseselt süvenemata põhjalikult. Ehk siis rutuga ja pealiskaudselt mängitakse kõike mis tähendab, et tahtes jõuda kiiresti ja mugavalt kuhugimaani ideaalse sujuvusega hakkavad pisiasjad mis niisama rahulikult tehes ei häiriks hirmasasti närvidele käima kuni need võimendatakse mingiteks müstilisteks suurteks vigadeks. Siis juba negatiivselt meelestatuna otsitakse aga igat asja millekallal kraaksuda ja lõpptulemus on mingi loll lalin, et kõik on idioodid ja mäng on ilge ämbris sit* Igasugune ülearune kvantiteet rikub kvaliteeti.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
05.02.2007 20:09:20
|
|
|
ma olen jumala kindel,et asi tuleb sama nagu eelmine ja EA va raip elab ainult vana rasva pealt
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.02.2007 20:24:49
|
|
|
Tegelt oleks neil aeg juba uus mootor teha. Kaua nad selle 2000. aasta käkerdisega enam tegelevad... varsti ei ole enam efekte juurde lisada ja ongi kööga
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
05.02.2007 23:03:42
|
|
|
no cmon tõesti 2000 aasta käkerdisega teevad
nt
SSX seeria on muidu hea ja mängitav aga graafika on üks ja sama ning isegi radadel mõned kohad korduvad
Burnout seeria täpselt sama lugu mis eelmisega ainult,et viimasele Burnoutile on lisatud tavaliste autode rammimis võimalus
Battlefield täpselt sama lugu
Fifa,Nba,Nhl ja kõik need spordi mängud mis iga aasta korduvad omg see on ju BS ainuke mis on natuke erinev neist on Fifa ja Nba Street aga need kah juba korduvad oma sama graafikaga jms jamaga
Sims seeria no omfg sellest ma vapsee ei hakka rääkima ainult Vana Rasva Peal Elamine
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
hens
HV kasutaja

|
17.05.2007 07:03:38
|
|
|
Nfs on juba koolieast mulle meeldima hakanud.Olen mänginud need kõik osad läbi alates 1st.Aga eks ta maitse asi ole.Mulle on meeldinud see seeria.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.05.2007 07:24:03
|
|
|
Mäng tuleb arcade ja simu vahepealse juhitavusega.Hetkel on mäng alpha staadiumi lõpule lähenemas ja võin suht kindlalt öelda,et sügisel millalgi tuleb välja .
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
17.05.2007 07:25:46
|
|
|
nfs-il on raske üllatada. liiga lohisevaks läheb
|
|
Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
5 :: |
4 :: |
262 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
17.05.2007 11:31:29
|
|
|
ega jah, tühi kott pauku ei tee või kuidas see oligi
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 311 loe/lisa |
   |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
17.05.2007 13:47:02
|
|
|
Kõige toredam NFS oli ikkagi NFS2: Special Edition, eelkõige seetõttu, et sellega seostub lapsepõlv ja seal olid FERRARID. Selles uues autodenimekirjas ei paku mitte ükski masin huvi.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
17.05.2007 13:48:52
|
|
|
NFS2: SE oli kõva asi
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
17.05.2007 14:31:47
|
|
|
Mul on isegi riiulis originaal olemas
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
omnibook
HV kasutaja

|
17.05.2007 14:38:36
|
|
|
Normaalne et nende tuunimismängude kõrvale ka korralik kihutamismäng hakkab tekkima : )
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
17.05.2007 15:06:38
|
|
|
Kas korralikke kihutamismänge vähe on ve? GTR, RBR, GT legends. LFS jne.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.05.2007 15:27:47
|
|
|
need nimetatud on suht "rasked" kui rooli ei ole... GTR i simu modis mitte mängida oli päris jama... seega mingi arcade street vms ringraja mäng võiks kah olla...
Aga EA vaevalt sellist head teeb... ega EA loll ei ole... kuni leidub lolle kes NFS fännavad teeb ka EA seda jama edasi. Miks peaks ta vaeva nägema kui saab ka raha mitte midagi tegemata.
endal nfs3 hot bursuit ja nfs 4 high stakes orikad kappis (ainult see nfs4 millegipärast katkub... mingi kala minu uue riistvara ja mängu vahel vist)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
17.05.2007 15:31:19
|
|
|
Huvitav kas seekord tehakse uus mootor ka, või lasevad ikka selle Underground1 mootoriga edasi
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
17.05.2007 15:32:40
|
|
|
niikuinii võetakse nfs: carboni mootor (mis tegelt vist veel NFSU 1 edasiarendus), veidi muudetud mudelid ja tekstuurid, topitakse motion bluri ja muud kräppi täis ja müüakse rõõmsa näoga teise nime all edasi. öeldakse veel, et mega advanced graafika ja jookseb al GF7900-st ning 1GB ram on miinimum.
tegelt on: 1 kuuga mäng valmis, "alpha" staadium tähendab EA-l seda, et konsoolist portimise skripti jooksmapanemisel läks midagi pekki ja käib workaroundide tegemine (mis teps mitte optimeerimine ega bugide parandamine pole).
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.05.2007 15:40:34
|
|
|
NFS MW oli minuarust ainuke uus nfs mis kudagi ka mängimist vääris... ainult varjud olid kenad ruudud (isegi kõik max i pannes)... EA võiks uue mootori võtta kus ka varjud näevad head välja. Enamus EA kraamis on mingi alaareng varjudega olnud... viimastel aastatel vaatan et on eriti poppid kandilised ja udused varjud mis isegi suure reso, max varjude kvaliteedi ja aa ga ära ei kao (eriti hea on veel lugeda kuda review lehed kiidavad siis graafikat, varje ning näitavad suuri pilte kandilistest mustadest ruutudest)
Võiks tagasi tulla metsa rajad jms huvitav aka nfs3-4 jne. Viitsi enam ühte ja sama rada 10x läbi sõita eri textuuridega autoga mille juhitavus on alati suht üks ja sama.
Ma ütleks et NFS U on nn "uus mäng" ja NFS U2>MW,Crapton on selle expansion back id... eks paistab kas EA laseb välja jälle ühe modi/expansion backi full mängu hinnaga või teeb midagi kunagi kah valmis mis jälle nn "klassika" oleks nagu vanasti NFS seda paistsid olevat.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
17.05.2007 15:59:05
|
|
|
Kõige parem oli ikka NFS 5. Palju kuid sai seda ikka järjest pealtud. Sisu oli sellel ikka ülekõige. Võik tulla näiteks mingi ferrari edition. Aegade algusest tänapäeva. Väga kõva oleks.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
17.05.2007 16:01:34
|
|
|
nfs porka-ga oli phm nfs seeria ennast ammendanud, sealt edasi hakkas üks meeletu vorpimine, phm mindi sellest nfs "ideest" välja ja hakkas üks lõputu tjuunimine, ok oli tore korra-kaks aga rohkem, ei aitäh, näpud kurku. krt sellist sitta teevad nüüd, et natuke kurjaks ajab kuna nfs maine on ikka väga ära rikutud, isegi paned mõne vana hea osa peale siis see värske sita maitse on ikka suus.
aga eks ea hiilgeaeg ongi ammu möödas, nüüd käib igas võimalikus mängustiili valdkonnas ainult üks pasandamine, kõige vängemalt haiseb ikka ea kraam, selle parast paljud head mängud ei leia kindlasti piisavalt kõlapinda.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.05.2007 16:03:10
|
|
|
EA nime ei tohi maha teha kuna rahvas saab tigedaks (ma sõimata saanud et ea vasta julgen midagi öelda )
Igatahes EA ei ole loll.. ta näeb et igast jama võib toota ja idioodid ikka kiidavad ja maksavad... siis miks peaks ta vaeva nägema.
Kunagi oli minu jaoks EA märk ikka "fun" tähendusega... nüüd suht "mine külasta peldikut"
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
17.05.2007 16:08:25
|
|
|
Viimased NFS'id on tehtud küll puhtalt raha saamise eesmärgil... carbon oli totaalne bs
mulle meeldis Porsche kõige rohkem
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.05.2007 16:12:08
|
|
|
kui ma Porsche mängu avastasin siis oli asi juba suht "vanaraud". NFS 4 oli vähemalt oma aja kohta vist suht korralik damage värk... ainult rattad loperdasid all kui väljast vaatasid
ps: vaadake parem carboni treilereid ja reviewsid... kiidetakse asja taevani et parim ja fun (keegi vist sai palka kõvasti) ja karta on et suht "same shit all over again".
Vast nüüd tuleb NFS U,U2,MW,Carbon sisu kõik ühes koos ehk siis liidetuna
|
   |
157 |