Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: ProStreet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 91, 92, 93  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 05.02.2007 18:15:45 vasta tsitaadiga

Auron, ma kohe mitte ei saa nõustuda. oletame, et ma tirin ära viimsegi mängu, mis vähegi kuulus on. siis see negatiivne hinnang, mis ma neile annaksin ei oleks kuidagi võrreldav selle hinnanguga, mis annaksin neile samadele mängudele, kui oleksin need peost ostnud.

ehk siis tasuta saamine kergitab keskmist punktisummat kõvasti.

võibolla pole mul seda sinupoolt kirjeldatud "inimloomust" aga leian, et paljude mängude läbimängimine teeks minust just objektiivse hindaja, kuna oskaksin seda siis võrrelda teiste samalaatsetega.
sinu loogika järg pole kriitikuametil mingit mõtet.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
purexpure
HV veteran

sõnum 05.02.2007 18:42:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Ja siin mõne mehe juttu on ikka imelik kuulata. Kõigepealt vingutakse, et uus NFS pole muud kui paari lisaga eelmine osa ja selletõttu ilge jama aga samas aetakse mingit siukest teooriat, et ilgelt gigamegahüpersuper oleks kui tehtaks lihtsalt parema grafaga NFS3 nagu siis poleks tegu natuke muudetud vanaga

Noh kustutage see teema ära siis icon_wink.gif Selle põhjal võib öelda, et ei tohigi midagi öelda.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 47
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.02.2007 19:11:47 vasta tsitaadiga

Ega see Ubi poolt tehtud dark messiah oli ka tõesti jah üsna käbe valmis tehtud, nii et neid bug fix patche hakkas tulema nigu Vändrast laudu. Samas, tõesti, ei maksa vinguda, proovi ise taolised mängud teha ning hakka siis alles kõbisema.
Nagu öeldi eespool, konsoolid tõesti ajavad marru, isegi call of duty 3 otsustati ainult konsoolile varem teha, nüüd võeti vist aru pähe ja planeeritaksegi pc versioon ka teha icon_evil.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 05.02.2007 20:01:08 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
aga muidu kasuta rohkem kirjavahemärke. : )
nothing personal, just had to mention it.
Wow aga sa ikka kasuta suurt tähte peale punkti icon_wink.gif
marco kirjutas:
Auron, ma kohe mitte ei saa nõustuda. oletame, et ma tirin ära viimsegi mängu, mis vähegi kuulus on. siis see negatiivne hinnang, mis ma neile annaksin ei oleks kuidagi võrreldav selle hinnanguga, mis annaksin neile samadele mängudele, kui oleksin need peost ostnud.

ehk siis tasuta saamine kergitab keskmist punktisummat kõvasti.

võibolla pole mul seda sinupoolt kirjeldatud "inimloomust" aga leian, et paljude mängude läbimängimine teeks minust just objektiivse hindaja, kuna oskaksin seda siis võrrelda teiste samalaatsetega.
sinu loogika järg pole kriitikuametil mingit mõtet.

Ma räägin sellest kus eesmärgiks omaette saab võimalikult palju mänge omistada ja need läbi häda ja väsimuse kuidagi läbi teha, et saaks öelda "olen ka selle läbi teind" otseselt süvenemata põhjalikult. Ehk siis rutuga ja pealiskaudselt mängitakse kõike mis tähendab, et tahtes jõuda kiiresti ja mugavalt kuhugimaani ideaalse sujuvusega hakkavad pisiasjad mis niisama rahulikult tehes ei häiriks hirmasasti närvidele käima kuni need võimendatakse mingiteks müstilisteks suurteks vigadeks. Siis juba negatiivselt meelestatuna otsitakse aga igat asja millekallal kraaksuda ja lõpptulemus on mingi loll lalin, et kõik on idioodid ja mäng on ilge ämbris sit* icon_biggrin.gif Igasugune ülearune kvantiteet rikub kvaliteeti.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 05.02.2007 20:09:20 vasta tsitaadiga

ma olen jumala kindel,et asi tuleb sama nagu eelmine ja EA va raip elab ainult vana rasva pealt icon_confused.gif
Kommentaarid: 217 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 05.02.2007 20:24:49 vasta tsitaadiga

Tegelt oleks neil aeg juba uus mootor teha. Kaua nad selle 2000. aasta käkerdisega enam tegelevad... varsti ei ole enam efekte juurde lisada ja ongi kööga
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 05.02.2007 23:03:42 vasta tsitaadiga

no cmon tõesti 2000 aasta käkerdisega teevad
nt
SSX seeria on muidu hea ja mängitav aga graafika on üks ja sama ning isegi radadel mõned kohad korduvad
Burnout seeria täpselt sama lugu mis eelmisega ainult,et viimasele Burnoutile on lisatud tavaliste autode rammimis võimalus
Battlefield täpselt sama lugu
Fifa,Nba,Nhl ja kõik need spordi mängud mis iga aasta korduvad omg see on ju BS ainuke mis on natuke erinev neist on Fifa ja Nba Street aga need kah juba korduvad oma sama graafikaga jms jamaga
Sims seeria no omfg sellest ma vapsee ei hakka rääkima ainult Vana Rasva Peal Elamine icon_evil.gif
Kommentaarid: 217 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
hens
HV kasutaja
hens

sõnum 17.05.2007 07:03:38 vasta tsitaadiga

Nfs on juba koolieast mulle meeldima hakanud.Olen mänginud need kõik osad läbi alates 1st.Aga eks ta maitse asi ole.Mulle on meeldinud see seeria.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 24
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.05.2007 07:24:03 vasta tsitaadiga

Mäng tuleb arcade ja simu vahepealse juhitavusega.Hetkel on mäng alpha staadiumi lõpule lähenemas ja võin suht kindlalt öelda,et sügisel millalgi tuleb välja icon_wink.gif thumbs_up.gif .
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 17.05.2007 07:25:46 vasta tsitaadiga

nfs-il on raske üllatada. liiga lohisevaks läheb
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 17.05.2007 11:31:29 vasta tsitaadiga

ega jah, tühi kott pauku ei tee või kuidas see oligi icon_biggrin.gif
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 17.05.2007 13:47:02 vasta tsitaadiga

Kõige toredam NFS oli ikkagi NFS2: Special Edition, eelkõige seetõttu, et sellega seostub lapsepõlv ja seal olid FERRARID. Selles uues autodenimekirjas ei paku mitte ükski masin huvi.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
rallitaja
HV veteran

sõnum 17.05.2007 13:48:52 vasta tsitaadiga

NFS2: SE oli kõva asi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 17.05.2007 14:31:47 vasta tsitaadiga

Mul on isegi riiulis originaal olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
omnibook
HV kasutaja
omnibook

sõnum 17.05.2007 14:38:36 vasta tsitaadiga

Normaalne et nende tuunimismängude kõrvale ka korralik kihutamismäng hakkab tekkima : )
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 17.05.2007 15:06:38 vasta tsitaadiga

Kas korralikke kihutamismänge vähe on ve? GTR, RBR, GT legends. LFS jne.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 15:27:47 vasta tsitaadiga

need nimetatud on suht "rasked" kui rooli ei ole... GTR i simu modis mitte mängida oli päris jama... seega mingi arcade street vms ringraja mäng võiks kah olla...

Aga EA vaevalt sellist head teeb... ega EA loll ei ole... kuni leidub lolle kes NFS fännavad teeb ka EA seda jama edasi. Miks peaks ta vaeva nägema kui saab ka raha mitte midagi tegemata.

endal nfs3 hot bursuit ja nfs 4 high stakes orikad kappis (ainult see nfs4 millegipärast katkub... mingi kala minu uue riistvara ja mängu vahel vist) icon_neutral.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 17.05.2007 15:31:19 vasta tsitaadiga

Huvitav kas seekord tehakse uus mootor ka, või lasevad ikka selle Underground1 mootoriga edasi icon_razz.gif
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 17.05.2007 15:32:40 vasta tsitaadiga

niikuinii võetakse nfs: carboni mootor (mis tegelt vist veel NFSU 1 icon_exclaim.gif edasiarendus), veidi muudetud mudelid ja tekstuurid, topitakse motion bluri ja muud kräppi täis ja müüakse rõõmsa näoga teise nime all edasi. öeldakse veel, et mega advanced graafika ja jookseb al GF7900-st ning 1GB ram on miinimum.

tegelt on: 1 kuuga mäng valmis, "alpha" staadium tähendab EA-l seda, et konsoolist portimise skripti jooksmapanemisel läks midagi pekki ja käib workaroundide tegemine (mis teps mitte optimeerimine ega bugide parandamine pole).
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 15:40:34 vasta tsitaadiga

NFS MW oli minuarust ainuke uus nfs mis kudagi ka mängimist vääris... ainult varjud olid kenad ruudud (isegi kõik max i pannes)... EA võiks uue mootori võtta kus ka varjud näevad head välja. Enamus EA kraamis on mingi alaareng varjudega olnud... viimastel aastatel vaatan et on eriti poppid kandilised ja udused varjud mis isegi suure reso, max varjude kvaliteedi ja aa ga ära ei kao icon_lol.gif (eriti hea on veel lugeda kuda review lehed kiidavad siis graafikat, varje ning näitavad suuri pilte kandilistest mustadest ruutudest)

Võiks tagasi tulla metsa rajad jms huvitav aka nfs3-4 jne. Viitsi enam ühte ja sama rada 10x läbi sõita eri textuuridega autoga mille juhitavus on alati suht üks ja sama.

Ma ütleks et NFS U on nn "uus mäng" ja NFS U2>MW,Crapton on selle expansion back id... eks paistab kas EA laseb välja jälle ühe modi/expansion backi full mängu hinnaga või teeb midagi kunagi kah valmis mis jälle nn "klassika" oleks nagu vanasti NFS seda paistsid olevat.

tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 17.05.2007 15:59:05 vasta tsitaadiga

Kõige parem oli ikka NFS 5. Palju kuid sai seda ikka järjest pealtud. Sisu oli sellel ikka ülekõige. Võik tulla näiteks mingi ferrari edition. Aegade algusest tänapäeva. Väga kõva oleks.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 17.05.2007 16:01:34 vasta tsitaadiga

nfs porka-ga oli phm nfs seeria ennast ammendanud, sealt edasi hakkas üks meeletu vorpimine, phm mindi sellest nfs "ideest" välja ja hakkas üks lõputu tjuunimine, ok oli tore korra-kaks aga rohkem, ei aitäh, näpud kurku. krt sellist sitta teevad nüüd, et natuke kurjaks ajab kuna nfs maine on ikka väga ära rikutud, isegi paned mõne vana hea osa peale siis see värske sita maitse on ikka suus.
aga eks ea hiilgeaeg ongi ammu möödas, nüüd käib igas võimalikus mängustiili valdkonnas ainult üks pasandamine, kõige vängemalt haiseb ikka ea kraam, selle parast paljud head mängud ei leia kindlasti piisavalt kõlapinda.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 16:03:10 vasta tsitaadiga

EA nime ei tohi maha teha kuna rahvas saab tigedaks (ma sõimata saanud et ea vasta julgen midagi öelda icon_redface.gif )

Igatahes EA ei ole loll.. ta näeb et igast jama võib toota ja idioodid ikka kiidavad ja maksavad... siis miks peaks ta vaeva nägema.

Kunagi oli minu jaoks EA märk ikka "fun" tähendusega... nüüd suht "mine külasta peldikut"

tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 17.05.2007 16:08:25 vasta tsitaadiga

Viimased NFS'id on tehtud küll puhtalt raha saamise eesmärgil... carbon oli totaalne bs thumbs_up.gif
mulle meeldis Porsche kõige rohkem icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 16:12:08 vasta tsitaadiga

kui ma Porsche mängu avastasin siis oli asi juba suht "vanaraud". NFS 4 oli vähemalt oma aja kohta vist suht korralik damage värk... ainult rattad loperdasid all kui väljast vaatasid icon_lol.gif

ps: vaadake parem carboni treilereid ja reviewsid... kiidetakse asja taevani et parim ja fun (keegi vist sai palka kõvasti) ja karta on et suht "same shit all over again".

Vast nüüd tuleb NFS U,U2,MW,Carbon sisu kõik ühes koos ehk siis liidetuna icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 17.05.2007 16:13:56 vasta tsitaadiga

Loodame et saadakse selle XI'ga hakkama normaalselt. Isegi 4 audit sees 8)
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 16:15:00 vasta tsitaadiga

syncmahv kirjutas:
Loodame et saadakse selle XI'ga hakkama normaalselt. Isegi 4 audit sees 8)

üldiselt ütlen selle peale: tiri (ei tea kas on) NFS MW vms NFS mängule 4 audi mudelit ja sa võidki mängu NFS XI nimetada.

Kuigi pole silma hakanud et NFS uues kestas üldse modimist toetab.. vanasti sai ikka igast jama alla tiritud ja mängu pandud.

tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 17.05.2007 16:37:14 vasta tsitaadiga

porsches oli kõige vägevam ikka see, et autosi sai tweakida välise progega, võrgus oli ikka tahe lasta kui kõik lendasid 300kmh keskmise kiirusega, normandia rajal oli tore hüpe alguses.
tagasi üles
its2cold
HV veteran

sõnum 17.05.2007 17:00:44 vasta tsitaadiga

Oehjah... Oleks siit ainult midagi NFS2:SE, NFS:Porsche Unleashed või NFS:Most Wantedi sarnast tulemas siis oleks veidike aega no-liferi elu kindlustatud.

Üldiselt siiski arvan, et midagi siit peab tulema. Öelge millal ennem on EA kaks NFSi järjest täiesti saasta vorpinud? Ega ei olegi.

1 - hea
2 - keskmine
2 SE - väga hea
Hot Pursuit - hea
High Stakes - pole mänginud thumbs_down.gif
Porsche Unleashed - väga hea
Hot Pursuit 2 - keskmine
Underground1 - väga hea
Underground2 - keskmine
Most Wanted - väga hea
Carbon - saastamarket
XI - ???
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
hens
HV kasutaja
hens

sõnum 17.05.2007 17:10:30 vasta tsitaadiga

angel, Kas sa sõimad Nfs fänne idiootideks?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 24
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.05.2007 18:19:18 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Huvitav kas seekord tehakse uus mootor ka, või lasevad ikka selle Underground1 mootoriga edasi icon_razz.gif

Tuleb uus mootor...ja...Totaalselt uus..Nullist ehitatakse uuesti üles thumbs_up.gif .

Btw:Carbon kui mäng on suht jama(kuigi sel on omad tugevad küljed) aga sõpradega Online-s kimada on fun neverless icon_biggrin.gif .Mulle endale meeldis samuti MW väga kuna miski ei saa päikesepaistele vastu(noh üks külm beer_yum.gif võibolla saab icon_smile.gif ).Varjud olid mul kogu aeg maas seal aga mitte selle pärast,et need oleksid tohutult koledad olnud vaid kuna nad ei andnud midagi juurde ja andsid perf-le tohutu löögi(nagu motion blur Carbonis)

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 17.05.2007 18:37:10 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Mulle endale meeldis samuti MW väga kuna miski ei saa päikesepaistele vastu(noh üks külm beer_yum.gif võibolla saab icon_smile.gif
Just see päikesepaiste ning eelnevalt mainitud looduse-eelistused kommides on ka need aspektid, mis mulle MW-s meeldisid. Lasid mööda golfiväljakut mentide eest ära, päike otse vastu tatti, fun-fun kui palju. Carbonis tuli aga sünge urban värk tagasi ning seal polnud enam mingit huvi niisama ringi kruiisida. MW kaart oli küll suht peas, Carbonis ei tea üldse, mis kus asub. Nii et loodame ikka seda scenery mõnusust uuest NFS-ist.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 18:45:15 vasta tsitaadiga

MW meeldis endale ainult selle pärast et see meenutas ammust ja head mälestust sellisest mängust nagu NFS3 ja 4. Ehk siis puhtalt selle pärast ainult läks peale icon_neutral.gif Ja lõpuks ometi oli valges sõit... pimedas sõidu vasta ei ole midagi kui ainult varjud oleks tasemel ja valgus efektid... aga seda see mootor ei suuda. Kui lähemalt uurida siis see mootor millel MW jooksis on päris piixu graafikaga. Auto on ilus ja sellega asi piirdubki. Ülejäänud kaart on ruudu, bloomi ja udu kogu isegi kõige kõrgemata settingute peal + jookseb suht halvasti oma välimuse kohta. Metsa kohad ainult tundusid kenad... ülejäänud hakkas silmadele kuna suht udune oli ka ilma bloomi vms värgita.

Mudeks arvata on et uues NFS tuleb kah sama "hea" ai nagu seda MW oli kus mingi W. Golf pani mu lõplikult "tüünitud" corvetist mööda nagu postist just enne kui ma hakkasin võitma... ehk siis sai kuramuse nitro vist alla kuigi pool rada oli maas icon_lol.gif

ps: kuramuse hea oli U ja U2 ikka düünida oma auto jubedamaks pede majakaks (helkis ja läikis + roosat jms pasa värvi) ja siis sai kirja max stiili punnid ja tehti pilti kah 8)

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 17.05.2007 18:45:42 vasta tsitaadiga

tomorrow, Carbonis oli jah mingi VÄGA imelik motion blur.. tegi pildi koledamaks ja võttis performace 2x alla icon_confused.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.05.2007 18:48:38 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
tomorrow, Carbonis oli jah mingi VÄGA imelik motion blur.. tegi pildi koledamaks ja võttis performace 2x alla icon_confused.gif

Nad tegid Carbonisse mingi teistmoodi MB jah icon_confused.gif .Iseenesest oleks ka lihtne Radial Blur kõlvanud(mis näiteks suurepärases TDU-s on icon_biggrin.gif ).Ühtlasi nõuab Radial Blur tunduvalt vähem ressurssi icon_wink.gif

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 17.05.2007 19:26:37 vasta tsitaadiga

Effektidel selleks ongi ON/OFF võimalused, et maitsed on erinevad.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 19:49:29 vasta tsitaadiga

ma panin blurri peale kuna ei kannatanud neid kandilisi ja ruudulisi textuure... blur sutsu sogas asja ära et ei pannud tähele... aga siiski alla 20 km/h masinaga sõita ei tohtinud muidu nägi piixu graafikat icon_lol.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.05.2007 19:52:43 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Võiks tagasi tulla metsa rajad jms huvitav aka nfs3-4 jne. Viitsi enam ühte ja sama rada 10x läbi sõita eri textuuridega autoga mille juhitavus on alati suht üks ja sama.
et siis MW's polnud piisavalt metsaradasi? icon_rolleyes.gif
lisaks võiks mainida, et MW's nägid nood varjud hoolimata ruutudes, väga efektsed välja, kui kiiresti sõita
ja pole pointi visata mingid rämedad ressursiröövlid varjud, et mõni tont saaks chillida varjus icon_smile.gif
mis puudutab carbonit, siis oli ta tegelikult oma pisikese stoori kohta väga õigetes toonides
alates porschest on o0lnud mängus mingi temaatika
porsche oli samas aga suht pointless sõitmine, see evolution mode oli huvitav, kuna sai kõigi erinevate mudelitega sõita, kuid rajad kordusid, factory driver aga oli selliste tühjast imetud missioonidega just nagu most wantedi pizza delivery missioonid, kus selmet otse sõita, mindi rämeda ringiga
ma ei ütle et porsche sitt mäng oli, kuid vabal ajal pelaksin ikkagi MW'd icon_smile.gif

ainus asi, mis porsches mulle istus, oli auto putitamine, kus täppistimmimine andis sulle vastaste ees eelise, mitte et vastased oleks kohe automaatselt sinuga võrdsed olnud ja igal autol oli küllaltki erinev seadistus, millega oli parim sõita

nfs'i viimased osad politseimasinatega, on olnud eelkõige orienteeritud fun'i peale, nüüd võttes mängu player'i auto purunemise, siis mis moodi sa suudaksid nautida mendimasinate lõhkumist, kui iga crash lõppeks mängija masina koolemisega icon_question.gif
lisaks veel, kui sa ehitad oma auto huippukenaks ja siis esimene sõit rajapiirdesse, rikuks auto välimuse sootuks, siis pole ju mingit võimalust nautida auto ilu suvalisel hetkel - näiteks, kui sõidad, satub selline põnevam hetk, kus oleks äge mingi screen teha ja masin on pilbasteks ja kole icon_rolleyes.gif
mingit poolrasedat toodet isiklikult küll ei sooviks
juhitavus on nfs'il olnud küll norm, just selline pingevaba kulgemine, vähemalt auto mass tundub normaalne olevat thumbs_up.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 20:13:10 vasta tsitaadiga

ee need varjud sõid rämedalt ressursse+nägid koledad välja... vat see on alles asi mida tuleb lausa osata teha thumbs_up.gif

NFS U, U2, Carbon, MW = suht sama raja sõit uuesti... ja uuesti ja uuesti ainult teist pidi vms paar kurvi teised.

Aga nagu näha siis EA toodab just seda mida enamus rahvast tahab thumbs_up.gif Mul ainult kade meel et ma nii kergelt raha ei suuda inimeste käest ära võtta ilma et midagi tegema peaks icon_cry.gif

tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 17.05.2007 20:15:35 vasta tsitaadiga

factory driver oli just mu lemmik nfs 5 s
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.05.2007 20:16:34 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ee need varjud sõid rämedalt ressursse+nägid koledad välja... vat see on alles asi mida tuleb lausa osata teha thumbs_up.gif

NFS U, U2, Carbon, MW = suht sama raja sõit uuesti... ja uuesti ja uuesti ainult teist pidi vms paar kurvi teised.

Aga nagu näha siis EA toodab just seda mida enamus rahvast tahab thumbs_up.gif Mul ainult kade meel et ma nii kergelt raha ei suuda inimeste käest ära võtta ilma et midagi tegema peaks icon_cry.gif
ei tea, 6x seerial olid nad sita perfiga, kuid alates 79x seeriast oli päris hea minek icon_rolleyes.gif
täpselt sama nali oli carboni motion bluriga ja high shaderitega
7900GTX jooksutas kehvalt, samas 8800GTS jooksutas 2,3x paremini icon_biggrin.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.05.2007 20:30:44 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
angel kirjutas:

ei tea, 6x seerial olid nad sita perfiga, kuid alates 79x seeriast oli päris hea minek icon_rolleyes.gif
täpselt sama nali oli carboni motion bluriga ja high shaderitega
7900GTX jooksutas kehvalt, samas 8800GTS jooksutas 2,3x paremini icon_biggrin.gif

ot:
Paljuga sul 8800GTS jooksutas Carbonit.Nimelt endal tuleb järgmine reede samuti GTS masinasse icon_wink.gif

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.05.2007 20:36:47 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
ot:
Paljuga sul 8800GTS jooksutas Carbonit.Nimelt endal tuleb järgmine reede samuti GTS masinasse icon_wink.gif
keskmiselt 65fps, seda siis 1280x960@4xAA+16x Aniso kõik põhjas
7900GTOga) lasi 26-28fps

angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 20:45:38 vasta tsitaadiga

ega ma ei öelnud et ta mul halvasti jooksis... mul 7800GT ja pärast X1900XT vedas asja väga lõdvalt ära... isegi 1600x1200 võis panna... aga ikkagist selline fps ja selline kaka graafika ... mnjaa icon_rolleyes.gif

Mõni mängu tegija teeb 10x parema pildi valmis ja varjud ei ole kah nii kandilised + koormavad vähem. Ega ma mängu selle pärast ei hakka sõimama et mu Pentium 2 seda välja ei vea icon_lol.gif

Unistada võib et uus NFS tuleb midagi nagu vanasti oli + edasi arendus... aga sellise asja tegemine on liiga kallis ja lihtsam on anda rahvale seda mida nad tahavad mis sest et asi tegelikult suht piix on kui põhjalikumalt uurida... miks pakkuda rohkem kui leppitakse vähemaga. Paar peeru piixub aga keda nende arvamus kotib kui mass teisiti arvab thumbs_up.gif

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.05.2007 07:37:08 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

No aga eks striitreiss toimubki ju suht kindlates kohtades ka IRL ju, mitte ei ole mingi sada täiesti erinevat rada.

angel kirjutas:
Unistada võib et uus NFS tuleb midagi nagu vanasti oli + edasi arendus...

Misasi see siis täpsemalt oleks? Huvitav on see kuidas käib virin, et peale undergroundi on kõik teised nfs'id nagu selle expansioonid ja koguaeg sama mäng väikeste erinevustega. Samas need vingujad ise tahavad veel vanema nfs'i laadset asja lihtsalt parema grafaga. Kas see siis poleks lihtsalt "parem grafaga" vana ehk tegelikult ei mingisugune edasiminek? icon_wink.gif NFS 1, 2, 3, road challenge, hot pursuit 2 olid ju kõik samamoodi üks ja sama väikeste erinevustega.

viimati muutis Auron 18.05.2007 12:19:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 18.05.2007 09:16:04 vasta tsitaadiga

Ega hädaldamiseks pole põhjust tõesti et sitt ja sitt...... ära mängi siis kui sitt on. Underground2 on vahel täitsa hea pelada, kiirteel mõne tüübiga outruni teha. Porsche oli küll kõva mäng, aga minu arust oli ta liiga kerge. Evolution modes oli mõni üksik rada, kus vastased suutsid mingitki konkurentsi pakkuda. Muidu oli üldiselt võitja ja 2 koha vahe umbes minut icon_lol.gif Samas oli seal juhitavus super, ja just eriti meeldis mulle see factory driver mode, mis õpetas tegelikult autot päris palju mängus juhtima. Eks Carbon oli ikka mingi edasiminek, aga lihtsalt teises suunas. Porsche oli selline klassikaline võidusõidu mäng, nagu nad on algusest peale suht olnud. U1, U2, MW ja Carbon on midagi hoopis teistsugust, aga no mis teha, streetrace ju on moes praegu, ja igasugu tuunimine. Peakski Porsche plaadi üles otsima icon_lol.gif Ja tegelikult usun, et järgmine nfs ei tule enam mingi tjuuning lastemäng, vaid taas midagi ilusat
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tbit
HV Guru

sõnum 18.05.2007 12:29:05 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
...Misasi see siis täpsemalt oleks? Huvitav on see kuidas käib virin, et peale undergroundi on kõik teised nfs'id nagu selle expansioonid ja koguaeg sama mäng väikeste erinevustega. Samas need vingujad ise tahavad veel vanema nfs'i laadset asja lihtsalt parema grafaga. Kas see siis poleks lihtsalt "parem grafaga" vana ehk tegelikult ei mingisugune edasiminek?...
eks siin ole üks asi see, et paljud kes alustasid mängimist tol ajal või lihtsalt antud mängudest tunnevad selles nostalgilist rõõmu, nostalgija on selline kurvastav meeleolu, et kõik uus tundub mitte see nagu olla võiks. sellest tulenevalt tahetakse näha vana uues kuues, loomulikult müüks see hästi kuid ainult teatud inimeste seas ning tõde oleks, et see tüütab kiiresti.

mis kindlasti paljudele porsche juures meeldis, oli see, et sai sõita klassikalises evolutsiooni stiilis(nagu GT näiteks), sai reaalselt tuunida enamuses perf mõjutavate asjadega(lihtsalt hobuste lisamisest oli asi kaugel), matsu panemise eest pidi rahakotti kergendama jne
aga jah, kõige kõvem oli ikka mängu mootor ise, autode füüsikalised omadused olid selle aja kohta ikka klass omaette, üks väheseid mänge kus kabiibist vaates sai hästi sõita icon_biggrin.gif .

tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 21.05.2007 22:08:24 vasta tsitaadiga

Need For Speed: Pro Street
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=164464

teaser/trailer countdownid on väga popiks läinud..
http://www.ea.com/nfs/carbon/

damage!!

purexpure
HV veteran

sõnum 21.05.2007 22:08:37 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif
Kui mängus kah selline purunevus on siis EA on ennast ületanud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 47
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 21.05.2007 22:18:16 vasta tsitaadiga

No vaatame, purunemine ei tee veel mängust mängu. Kui kõik muu ikka sama vana asi on, pole sest suurt kasu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: ProStreet mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 91, 92, 93  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.