Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.03.2007 23:02:11 vasta tsitaadiga

Nokia 6233 kukkus taskust välja võtmisel maha ja ekraan läks. Vahetus maksab Staadioni mobiiltelefonides 690.-. icon_cry.gif
Kunagi ammu lendas 3210 riiulilt maha ja läks samuti ekraan, see sai 350.- eest ära vahetatud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Patrick!
HV vaatleja
Patrick!

sõnum 08.04.2007 19:30:13 vasta tsitaadiga

NOKIA 6020:
mingi 2006 suvel suvilas olles,olid mul külas sugulased ja üks sugulastest tahtis mu moblat näha (Nokia 6020) ja nii,kui ma ta kamina pealt hakkasin kätte võtma libises telefon näppude vahelt välja otse koera joogivee kaussi ja kui ma veest välja võtsin lendas uue kaarega jälle joogivee kaussi-lõpuks oli selline teema,et mitte ükski nupp ei töötanud,siis võtsin telfi lahti jätsin kuivama-mingi 2-3tunni pärast tulin kontrollima ja ei midagi,ikka kutu.Järgmise päeva hommikul nupud töötasid,kui hakkasid esinema mõningad vead.

NOKIA 5100:
Kunagi Soomes sugulaste juures olles söödi mu telefon ära icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif -koera poolt siis icon_razz.gif .Sugulased läksid poodi aga mina jäin koju koos koeraga.Telefon oli suht madala laua peal ja koer magas ka teises toas,ise ma läksin wc'sse ja kui välja tulin avastasin,et lauapeal polegi enma mu telefoni icon_confused.gif ja kui pilgu suunasin laua alla nägin,et koer järab mu telefoni mõnuga(hea selline kummist ümbris ja palju plastmassi icon_biggrin.gif icon_razz.gif )-võtsin telfi koera suust välja ja minu õnneks veel töötas,kuigi display oli puruks(mõrane),2 valgusdioodi leidsid oma lõpu ja nulli ja tärni klahv ei funktsinud enam-muidugi oli korpus ja täiesti mõrane ja hambajälgi täis ja ilane icon_razz.gif icon_biggrin.gif.

Ericsson 337 vms.:
Suvilas olles hakkasin alla tuelma teiselt korruselt ja mingit imemoodi suutis telefon püksitaskust välja libiseda ja lendas trepist alla lüües ennast ära iga trepiastme peal icon_confused.gif -aku lendas tagant ära,korpus tuli lahti,ekraan sai mõra endale,antenn murdus imemoodi(teibiga kinni ja töötas jälle icon_razz.gif -ime)

aga jah muidu on tulnud ette väikeseid kukkimisi ja viimasel ajal pole kordagi maha lennanud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 15.04.2007 21:47:55 vasta tsitaadiga

Taavi_R kirjutas:
Eile keerasin kohvitassi lauapeal kummuli. Telefon (N8800) just laadis ja oli üleni lige. 15 minutit föönist külmaõhku ja ööseks radika kohale sooja. Nüüd OK.

Puhastuses ei käinud ?
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 15.04.2007 22:10:12 vasta tsitaadiga

se w800i Esiteks oli lugu kaasasolevate kõrvaklappidega: Õde oli parasjagu oma kassi minule hoida toonud. Hommikul siis hakkan tööle minema ja otsin klappe, leidsin klapid voodi alt, viskasin taskusse ja läksin tööle. Tööl hakkasin pähe panema ja voilaaa, kass oli öö jooksul ühe klapi otsast ära söönud icon_lol.gif Aga noh kassipojad ikka tahavad mängida, niiet tuleb asjast lihtsalt aru saada.

Teine lugu oli töö juures. Kasutasin siis panasonicu mingeid suuremaid klappe telefoni taga, hirmsalt pika juhtmega on need, tasuks märkida. Tööl tuleb tihtipeale kasutada suruõhuga klambripüstolit ja õnnestus mul siis 35mm klambriga lasta kõrvaklappide juhe laua külge kinni kogemata. Õnneks jäi juhe terveks, aga seda klambrit sealt juhtme ümbert kätte saada oli paras suuremahuline töö icon_lol.gif

Aga ega ka need klapid mul kaua vastu ei pidand. Nüüd mõned päevad tagasi lintsae peal juhe pooleks lastud. Jäi juhe nimelt lõigatava materjali nurga külge kinni ja sealt ta kaduski. Aga noh mõnes mõttes oli see ka hea, saigi juhe üksiti palju lühemaks tehtud, oli teine mitu meetrit pikk muidu 8) Klapid jälle töökorras.

Telefoni endaga juhtus aga kunagi selline asi, et natukene purjakil olin ja keegi helistas. Rabasin siis telefoni taskust välja ja lükkasin hooga kõrva juurde. Kuna aga mõistus ja refleksid ei olnud siis täiesti omal kohal, lendas telefon pika kaarega kuhugi seljataha. Õnneks jäi asi terveks.

Peaks mainima, et üldiselt tugev telefon see w800i, just kukkumiste suhtes.

Tuli meelde ka natuke vanem seik ericsson a1018 (oli vist selline mudel, igatahes paras pirakas antenniga asjandus oli) Kukkus teine mulle varba peale ja mitu nädalat jalgpalli mängida ei saand seepärast. (kehva nurga all ja kehva kohta kukkus thumbs_down.gif )
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 22.04.2007 18:21:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Neville kirjutas:
Andsin venelasele heast südamest telefoni laupäva öösel, koos tulime kesklinnast, mingi lambi tibla, tahtis helistada ja nii kui 4000 tonnise telefoni sai pani kiirelt jooksu nagu sprinter icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif ja nüüd maksan nagu idioot veel järelmaksu, aasta aega.

4-miljoni kroonise telefoni (4000x1000) järelmaks võib tõesti kirves olla...

Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

sõnum 22.04.2007 21:53:10 vasta tsitaadiga

Tuleb meelde ühe tegelase jutt ühes reidi klubis.... Stoori selline, et tegelane liikus kusagil Balti jaama kandis ja mingi venelane tuli ligi. Küsis kella. Tegelane vaatas oma käekella ja venelane kohe parandas, et "ei, vaata telefoni pealt" icon_lol.gif Mille peale minul tekkis väärt idee võtta välja minnes kaasa vana Nokia 1610-kui keegi siis kella küsima tuleb, pistaks talle selle telefoni nina alla ja küsiks, et "kus kurat sa siin seda kella näed, ah?" icon_razz1.gif Ja kui küsija ülbeks läheb selle peale, piisaks 1610 tugevusest täiesti, et ülbar koomasse koksata...
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
rtfm99
HV kasutaja

sõnum 23.04.2007 14:06:28 vasta tsitaadiga

sa võid kolm kuud seda nokia-klotsi ringi tirida mööda linna enne kui seda demonstreerida saad oma plaani kohaselt...
Matti
HV veteran
Matti

sõnum 25.04.2007 13:32:08 vasta tsitaadiga

selle peale meenub mulle sõbra räägitud lugu...
võta kinni, kas nii juhtus või mitte, aga olevat mees kõndinud öisel lasnamäe tänaval, kui mingi vene kantide seltskond vastu tuli
pikalt mõtlemata küsiti telefoni, et "helistada" (teate küll)
et elu armas, andis telefoni ära ja jättis sellega juba mõttes hüvasti icon_lol.gif
aga võta näpust, vanja helistas kusagile, andis telefoni tagasi ja ütles mokaotsast spasibagi icon_lol.gif

endalgi igasugu tsirkust telefonidega saanud... ja nagu kiuste just uuemate ja kallimatega icon_rolleyes.gif
3510i jäi koplis tšurkadele, 5140i kukkus sohu ja praeguse w810i peal on sügavad täkked betoonpõrandale kukkumisest icon_razz.gif

Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
laur_laur
HV vaatleja

sõnum 07.05.2007 14:30:53 vasta tsitaadiga

mul jäi ükskord nokia 3100 taskusse koos kohukesega
istusin maha ja plärts
pärast olid (tegelikult tahtsin kirjutada =>)laadija auk vastiku lõhnaga
(kohuke ei olnud just kõige värskem)

mTim
HV Guru
mTim

sõnum 10.05.2007 17:24:13 vasta tsitaadiga

pesulas otsusasin vaadata lähemalt kas velg ikka sai puhtaks.
lups, moto v3i lendas põetaskust otse lompi. päris palju roppusi tuli kohe meelde mida öelda võiks.
a ta ei visanud isegi pilti taskusse.
akut ei viitsinud kah ära rebida.
hetkel töötab väga hästi... 8)

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Triin
HV vaatleja
Triin

sõnum 10.05.2007 17:30:03 vasta tsitaadiga

Sõbranna vend tahtis oma sünnipäeval vaadata, kas telefon vajub viina sees põhja või mitte. Kahjuks vist vajus...
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 10.05.2007 17:31:25 vasta tsitaadiga

moto v3i on üldse üks kuradi vastupidav föön. Täie lennuga vastu vanalinna munakive lennanud ca 80 km/h ja paar korda niisama voodipeatsist maha kukkunud kuna pole kummist jullasid mis hoiaksid libisemise eest kui aluspind liiga palju liigub.
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 10.05.2007 17:33:27 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
moto v3i on üldse üks kuradi vastupidav föön. Täie lennuga vastu vanalinna munakive lennanud ca 80 km/h ja paar korda niisama voodipeatsist maha kukkunud kuna pole kummist jullasid mis hoiaksid libisemise eest kui aluspind liiga palju liigub.

jap nii ta on, seda telefoni tapavad kõige rohkem vist võtmed, mis on telefoniga ühes taskus icon_razz.gif

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
tikut6mme
HV vaatleja

sõnum 11.05.2007 22:44:40 vasta tsitaadiga

no mul on oma telefonidega palju seiklusi olnud icon_smile.gif

1. tel 3310, see töötas isegi, niikaua kui ma selle vastu maad katki viskasin et uut saada.
2. oli mingine Siemens, see ei kestnud kaua, kuna uisutades kukkus maha ja klassivend hüppas uisuga peale, arvates et see on kommipaber icon_lol.gif
3. oli mini nokia, täitsa korralik, kaameraga icon_rolleyes.gif No sellega ma ujusin mingi pool tundi, pärast seda käis remondis, kaamera läks pekki aga muidu nagu uus. See telefon kestis nii kaua kui ema ta pesumasinasse pani, siis tõesti enam ei töötanud.
4. oli sony ericson, suht mingi 5k maksis, kuna olen purjetaja siis sa jahiga merel käidud, ja poole sõidu pealt: sulps! ja sinna mu telefon läksgi.
5. oli jälle siemens, täiesti pask oli, kõlar ei töötanud, yoistick läks puruks, lõpuks lihtsalt panin sahtlisse ära, ei viitsinud garantiiga kah enam mässata, odav tel. oli.
6. Eile ostsin, Nokia 6111, sellega pole veel midagi juhtunud, loodame ei juhtu kah icon_wink.gif

duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 12.05.2007 21:46:56 vasta tsitaadiga

Ajasime auto juures juttu ja panin telefoni jutu käigus taha pagasniku peale. Sõidan siis minema ja umbes paar kilti eemal poe juures tulen autost välja ja vingaaliga lendab üks audi poe ette. Mees kargab välja ja ütleb, et mul kukkus telefon autost välja. Annab siis peotäie telefoni juppe. Ausalt öeldes olin nii ehmatunud, et ei saanud esialgu millegist aru... Ja ennem kui jõudsin midagi öelda nägin selle Audi tagatulesid. Siis jõudis kohale, et krt unustasin pagasniku peale. Oleksin ühe Red Labeli küll pidanud välja tegema icon_rolleyes.gif Ausad inimesed on ikka eestlased küll!

Hiljem kodus lappisin jupid kokku... Vend oli korjanud kõik ülesse, aku, telefoni sisu ja korpuse tükid... No kui asja kokku sain siis välimus oli selline, et peale vaadates oleks arvanud, et sellest telefonist sõitis 100 autot üle. Korpus oli mõrane ja killud küljest ära. Aga uskumatult kõvad telefonid on Nokiad. Asi töötas nagu kellavärk. Panin siis börssi kuulutuse. Sain telefoni eest 2600 krooni. Teised samasugused maksid üle 3000 krooni. See kes ostis, läks kohe uut korpust ostma. icon_smile.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 12.05.2007 21:53:13 vasta tsitaadiga

Eile sattusin riietega ujuma järve ja telefon käis ka vee all ära, soojendasin teda pärast siis saunas ja mingi tüübi taskus oli veidi aega kui mina kuivasin ja riideid kuivatasin ning uusi riideid selga panin, alguses ei tahtnud kõik nupud korralikult töötada aga hommikuks oli jäänud vaid kondenseerunud veeaur ekraani alla mida ma praegu püüan sealt välja kuumutada. SE k610i.
estliiga
Kreisi kasutaja
estliiga

sõnum 12.05.2007 23:34:34 vasta tsitaadiga

Mul oli kunagi nii, et mingi 18 aastane poiss tuleb öösel tänaval vastu jäägri 0.5 pudel kääs ja tahab helistada, ma pakkusin variandi, et annab jäägri panti siis saab helistada poiss oli aus ja me saime oma asjad pärast ka tagasi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 13.05.2007 02:15:09 vasta tsitaadiga

Kas peab eraldi küsitluse tegema kus küsimus oleks "Kui paljud teist käivad riietega ujumas?" icon_rolleyes.gif
Draqula
HV Guru

sõnum 13.05.2007 13:06:43 vasta tsitaadiga

LOCAL kirjutas:
Ajasime auto juures juttu ja panin telefoni jutu käigus taha pagasniku peale. Sõidan siis minema ja umbes paar kilti eemal poe juures tulen autost välja ja vingaaliga lendab üks audi poe ette. Mees kargab välja ja ütleb, et mul kukkus telefon autost välja. Annab siis peotäie telefoni juppe. Ausalt öeldes olin nii ehmatunud, et ei saanud esialgu millegist aru... Ja ennem kui jõudsin midagi öelda nägin selle Audi tagatulesid. Siis jõudis kohale, et krt unustasin pagasniku peale. Oleksin ühe Red Labeli küll pidanud välja tegema icon_rolleyes.gif Ausad inimesed on ikka eestlased küll!

Hiljem kodus lappisin jupid kokku... Vend oli korjanud kõik ülesse, aku, telefoni sisu ja korpuse tükid... No kui asja kokku sain siis välimus oli selline, et peale vaadates oleks arvanud, et sellest telefonist sõitis 100 autot üle. Korpus oli mõrane ja killud küljest ära. Aga uskumatult kõvad telefonid on Nokiad. Asi töötas nagu kellavärk. Panin siis börssi kuulutuse. Sain telefoni eest 2600 krooni. Teised samasugused maksid üle 3000 krooni. See kes ostis, läks kohe uut korpust ostma. icon_smile.gif

Viitsid äkki mudelit täpsustada?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 13.05.2007 13:35:18 vasta tsitaadiga

Mul oli isal niimoodi, et olime suvitamas rannas. Päev õhtus lähme auto juurde, vahetame riided ja hakkame sõitma. Tee peal umbes siis, kui 100km/h sisse sai, kostus vali kolksatus ja siis tuli isal meelde, et telefon autokatusel. Mõtles, et nüüd piixus, et võtab SIMi ja kaome, aga ema korjas ikka kõik jupid üles. Ainult tagumist kaant ei leidnud üles. Ja voilaa, asi töötab siiamaani, ainult korpuse tagakaant ei ole ikkagi icon_smile.gif

Telefon oli NOKIA 6100

Draqula
HV Guru

sõnum 13.05.2007 15:03:43 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Mul oli isal niimoodi, et olime suvitamas rannas. Päev õhtus lähme auto juurde, vahetame riided ja hakkame sõitma. Tee peal umbes siis, kui 100km/h sisse sai, kostus vali kolksatus ja siis tuli isal meelde, et telefon autokatusel. Mõtles, et nüüd <b>piixus</b>, et võtab SIMi ja kaome, aga ema korjas ikka kõik jupid üles. Ainult tagumist kaant ei leidnud üles. Ja voilaa, asi töötab siiamaani, ainult korpuse tagakaant ei ole ikkagi icon_smile.gif

Telefon oli NOKIA 6100

Ei tahaks uskuda kuidagi et suht pehmena tunduv 6100 sellise asja üle elas, kuid ju siis oli õnnelik juhus.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 13.05.2007 15:05:01 vasta tsitaadiga

ma suutsin oma telefonist rolleriga üle sõita tappa

aga telefon elab koos 1 õnneliku kriimuga icon_smile.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
Celeron
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2007 19:47:56 vasta tsitaadiga

Viskasin vihaga telefoni vastu maad, pärast seda üles ei leidnudki icon_redface.gif
Üks kord polnud pea päris selge ja taskus oli päris uus SE K700i, kui pea selgeks sain oli telefon ribadels thumbs_down.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 33
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 16.05.2007 00:49:25 vasta tsitaadiga

mTim kirjutas:

jap nii ta on, seda telefoni tapavad kõige rohkem vist võtmed, mis on telefoniga ühes taskus icon_razz.gif

Klassivennal läks V3 välimine ekraan imekombel katki, siiamaani ei tea kuidas. icon_neutral.gif

Endal on 3230 ja ka üsna vastupidav telefon on olnud. Nädalavahetusel sai vanaema juures käidud ja seal sõpradega aega veedetud. Telefoni muidugi püksitaskus hoida ei viitsinud kuna tihti oli vaja helistada. Pusa taskust aga asi lendas PIDEVALT maha. Näiteks, lükkasime ladat käima, ükshetk otsin telefoni, vaatan paar meetrit eemal mulla sees. icon_rolleyes.gif Jooksin kuradi võsast välja, järsku kolks, telefon vastu kivi, mõtlesin, et nüüd on küll ühelpool telefoniga. Võtan maast üles ja aint paar kriimu peal - vägev!icon_razz.gif Hakkan koju minema, tulen autost välja, katsun jälle telefoni pole, no fakk. Auto juurde tagasi ja küsin teistelt, ega mu telefoni seal pole ja siis märkan, et seisan ise telefoni peal. thumbs_up.gif icon_lol.gif
Samas suvel sai hommikul 4-5 aeg pildistamas käidud ja üle põllu mindud, põllul aga hein oli juba parajalt kõrge, niiet püksitaskud olid läbimärjad. Seal sai mu armas 3230 niiskust ja hakkas ajusid k.ppima. Peale niiskusepuhastust sai enamvähem tööle, aja möödudes hakkas veel paremini tööle. icon_lol.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 19.05.2007 13:25:08 vasta tsitaadiga

1) Mingi Siemens (C62 vms äkki?) käis pesumasinas, häda pärast töötab siiamaani.
2) SE T630 panin hommikul töötavana tasku ja võtsin mittetöötavana õhtul taskust välja. Ikka aeg-ajalt üritasin midagi teha temaga, kuid ei midagi. Siis läks mingi pea aastake mööda, võtsin ühel päeval karbist välja, lülitasin sisse ja voila. icon_razz.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.