Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mihkel90
Kreisi kasutaja
|
12.01.2007 16:12:46
|
|
|
Pole ka just mobla aga,
T*ra just praegu tulin köögist ja hakkasin teed laua peale tõstma, takerdusin netikaablisse ja tõmbasin läpaka voodi pealt maha, loomulikult olin mp3 pleieri just laadima pannud. See kukkus täpselt sirgjoones vastu maad ja läpakas surus ta 90 kraadi, pleier jäi ise pessa a usb kohapealt murdis peaaegu ära. Õnneks on siiski ühes tükis, arvutisse ühendades tunneb ära ja failid on kättesaadavad aga sisselülitada ei lase, loodetavasti on asi natuke lahtises akujuhtmes, muidu on seal ka paar huijnaad lahti, need raisad on nii väiksed et mingist jootmisest küll asja ei saa. Vähemalt saab teda mälupulgana kasutada kui korda ei saa. Ei tea kas parandusse on mõtet viia? Mingit poolt pleieri raha parandamise eest küll maksta ei tahaks, mingi 200 eeki oleks normaalne vast.
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
14.01.2007 15:42:38
|
|
|
ot: |
Selle koolijutuga niipalju et kui see 5210 välja tuli siis sai endale ostetud ka(oli varastatud telefon soomest) aga korpus vajas vahetamist ning sai siis orig korpus ostetud, ning sama päev varastati koolis ära taskust mingit moodi. Seal koolis oli suur probleem nende koristajatega/riidehoiu valvuritega kes tundide ajal käisid taskuid tühjendamas, päeva lõpuks oli endal tasku sentidest ja muust sodist tühi. |
Ning muidu ühe telefoniga olen ujumas käinud(3310) ja ühel displei kogemata sisse nurgast läinud. Muidu ülejääinud on kõik heas korras olnud.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
14.01.2007 16:13:40
|
|
|
Jooksin oma 3100 ekraaniga vastu lauanurka. Korpus ning displei sodid
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
vedru>
HV kasutaja

|
19.01.2007 19:12:36
|
|
|
Isa oli mere ääres ja tuleb paadist välja aga on unustanud Fotoaparaadi koti luku lahti ja mingi hirm kallis suur objektiiv ,või mis need sinna ette käivad,kukkus vette.. Isa loomulikult ilma kõhklusteta kohe vette...Objektiivi sai kättee..parandus läks kalliks aga uus kallim..Mobla aga mis taskus oli läks nässu..Mingi uuem nokia oli..ja kõik muu mis tal ujumise ajal taskus oli suht hävis..
_________________ Club M-Spot |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
19.01.2007 21:11:01
|
|
|
Telefoni kaane taha kadus ükskord 400 eesti krooni ära. Küll ma olin vihane
kolme kuu pärast, kui telefoni müüma hakkasin, tulid kadunukesed rahatähekesed ilusti sim-kaardi vahetamise ajal välja
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZuluXE
Kreisi kasutaja

|
20.01.2007 20:00:37
|
|
|
velsa, ma pean lisama, et läksin veel vahetunnis võimlasse palli taguma. Ei raatsind tasku panna, sest siis oleks ka arvatavasti katki läind
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
21.01.2007 13:26:53
|
|
|
Enda sõbral sai lõpuks enda mingisest Alcateli jubinast kõrini ja siis pani teibiga raudtee peale. Päris lame oli pärast....
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
SeedX
HV kasutaja

|
19.02.2007 00:02:10
|
|
|
Visati ükskord vette mind ja avastasin, et telefon taskus. Sai ära kuivatatud ja läks tööle küll, aga nupud ei töötanud ja midagi oli veel katki.
Rääkida sai muidu, aga paar päeva hiljem siis keegi pani selle kohvitassi sisse ja seal oli kohvi ka sees.
Siis ta muidugi ei töötanud enam ja lõpuks puuriti trelliga telefonile mitu mõnusat auku, üks täpselt ekraani keskele.
Telefoniks siis Alcatel 535.
Olnud veel 5110-millel ekraan läks katki. 3110-ei mäleta mis viga oli, aga sai lõpus paar korda loobitud. 8310-sõber vajutas display peale, telefon oli siis lahti võetud. ( kõige rohkem oli kahju ka sellest tel.)
Samsung E400 oli vist, aku ei püsinud küljes ja pidi liimiga kinni panema (mingi attack oli) kuna ei püsinud küljes enam.Ükskord oli vaja ära võtta aku ja käis väike plaks ja aku küljes nuud natuke plastmassi ka. Telefon on alles muidu, aga ta ei hakka laadima ei tea miks. Hetkel siis on üks telefon endal laenus..
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Neville
HV vaatleja

|
19.02.2007 12:30:41
|
|
|
Andsin venelasele heast südamest telefoni laupäva öösel, koos tulime kesklinnast, mingi lambi tibla, tahtis helistada ja nii kui 4000 tonnise telefoni sai pani kiirelt jooksu nagu sprinter ja nüüd maksan nagu idioot veel järelmaksu, aasta aega.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
19.02.2007 12:37:32
|
|
|
Neville kirjutas: |
Andsin venelasele heast südamest telefoni laupäva öösel, koos tulime kesklinnast, mingi lambi tibla, tahtis helistada ja nii kui 4000 tonnise telefoni sai pani kiirelt jooksu nagu sprinter ja nüüd maksan nagu idioot veel järelmaksu, aasta aega. |
vaeseke ostsin ise ka järtsuga telefoni nii nädal tagasi 5k et loodan et minuga midagi sarnast ei juhtu brrr
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
19.02.2007 12:44:10
|
|
|
Andsin venelasele heast südamest telefoni laupäva öösel, koos tulime kesklinnast, mingi lambi tibla, tahtis helistada ja nii kui 4000 tonnise telefoni sai pani kiirelt jooksu nagu sprinter ja nüüd maksan nagu idioot veel järelmaksu, aasta aega. |
IRW. see on sama tark tegu, nagu osad soomlased 90-ndatel eestis tegid . läksid kuhugi baari, ning panid telefonid lauale näitamaks, et laud on kinni. oh üllatust, kui telefone enam polnud. aga selle harjumuse ravis eesti neist vist kiiresti välja.
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
19.02.2007 12:51:25
|
|
|
irw asi tegelikult siiamaani sedasi olin haapsalus sellises kohas nagu mingi karaooke bubi miidi vmis täpselt nime ei mäleta
ja kõrval olevas lauas istuvad naised jätsid kõik oma telefonid lauale ja läksid ise mingiks tunnikeseks minema :/ nagu täielikult välja sealt bubist
aga neil jäid telefonid alles
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
19.02.2007 13:04:09
|
|
|
Keegi kunagi siin foorumis rääkis, et kui talt küsiti telefoni helistamiseks, siis ta pakkus välja variandi, et siis annab kui teine rääkimise aja on nõus, käsi selja taha väänatuna valuvõttes olema, ehk kui peaks üritama joosta siis on väga valus. Sellepeale oli tol noorel vene nolgil kõnevajadus kadunud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
19.02.2007 14:21:05
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Keegi kunagi siin foorumis rääkis, et kui talt küsiti telefoni helistamiseks... |
mul oli kunagi kalamajas juhus. jalutasin öösel ringi, natuke ebakaine, ning ajasin telefoniga juttu. järsku sabas kaks tura, kes palusid helistada, ma vastu et näe ei saa mul pikad kõned, ning rääkisin edasi(kõndides). nemad vastu, et neil väga vaja helistada. ma käisin mitu head tänavat edasi, enne kui vennad väsisid, ning oma teed läksid. tänaseni imestan miks nad lihtsalt jõuga ei yritanud telefoni võtta. naljahambad
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
19.02.2007 14:24:59
|
|
|
ffw kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
Keegi kunagi siin foorumis rääkis, et kui talt küsiti telefoni helistamiseks... |
mul oli kunagi kalamajas juhus. jalutasin öösel ringi, natuke ebakaine, ning ajasin telefoniga juttu. järsku sabas kaks tura, kes palusid helistada, ma vastu et näe ei saa mul pikad kõned, ning rääkisin edasi(kõndides). nemad vastu, et neil väga vaja helistada. ma käisin mitu head tänavat edasi, enne kui vennad väsisid, ning oma teed läksid. tänaseni imestan miks nad lihtsalt jõuga ei yritanud telefoni võtta. naljahambad  |
Ma ütleks pigem et algajad
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jorma
HV kasutaja

|
19.02.2007 21:10:46
|
|
|
keset uisutamist kaotasin lumehange nokia 6600
kõik korras, nüüd uus korpus
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
waf
HV vaatleja
|
24.02.2007 16:23:21
|
|
|
Kunagi kui oli veel 6030 siis sai sellega suvel ujumas k2idud ja alguses oli asi pees yksi nupp ei toiminud ja pilt oli ees t6mbasin aku 2ra ja panan taha tahasi ei l2inud sisse m6tlesin et selle telefoniga korras siis.läksin koju ja v6tsin telefonilt aku korpuse ja sim kaardi v2lja ning panin kuivama j2rgmine p2ev oli telefon korras kui display all laik.M6tselin et ehk l2heb 2ra kui veel 1 p2ev kuivab ja nii juhtuski...
_________________ Pakun süle ja laua arvuteid nii uusi kui ka kasutatuid. Lisainfo msn-is või tel teel. MADIS91212@hotmail.com
või tel..56777168 |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirkel
HV veteran

|
24.02.2007 22:21:13
|
|
|
Vahetasin autol akut. Kuna õues oli pime kasutasin telefoni (5140i) taskulampi. Kui mutrit pingutasin, panin telefoni õhufiltri peale ja sinna ta jäi...
Läksin siis sõitma ja veel hiljem, kui ma tagasi tulin ja aeda tagurdasin, nägin peeglist mingit tulukest maas vilkumas.
5140i-l on teatavasti üks tuluke korpuse nurgas, mis aeg-ajalt vilgub.
Tulin autost välja ning nägin, et rattajälje sees vedeleb minu telefon. Ära sõites olin temast siiski üle sõitnud.
Pinnas oli kõva, kuid õnneks oli nats lund maas. Temperatuuri oli -10*C
Displeis on paar surnud pixlit aga muidu korras.
hea telefon, olen rahul
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
25.02.2007 02:46:39
|
|
|
Mirkel, vedas, et kuhugi heasse kohta vahele ei jäänd. Oleks telefonipuru ainult näinud.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
26.02.2007 12:35:34
|
|
|
Eile keerasin kohvitassi lauapeal kummuli. Telefon (N8800) just laadis ja oli üleni lige. 15 minutit föönist külmaõhku ja ööseks radika kohale sooja. Nüüd OK.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
t1m0
HV vaatleja

|
12.03.2007 20:42:18
|
|
|
mihkel90 kirjutas: |
Ühel üritusel suutsin oma 6170´ga käia saunas ja jões ujumas, hommikul ärgates esimene mõte oli, kus kurat mu telefon on ja mis sellega juhtus. Leidsin oma telefoni siis mingist hoonest üles koos veestläbiimbunud rahakotiga ja üritasin tööle panna, midagi, mõtlesin et nüüd ongi p*erses. Hiljem tuli mõte et äkki polegi telefon otsas vaid hoopis aku tühi, proovisin kellegi teise akut ja ennäe imet, töötab siiani. |
Eino see oli kõva jah. Ja muuseas, see aku idee tuli minul. Ära röövi au ja kuulsust.
Aga endal kõige põnevam kogemus, kui nokia 3220 kukkus alla kortermaja trepikojas. Nimelt 3'da korruse trepi käsipuult ja kõmmpauhti esimesele.
Korpus natuke katki, aga telefon täitsa korras.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
28.03.2007 19:32:41
|
|
|
Sõbral lendas kunagi 3310 viienda korruse rõdult alla asfaldile. Korpus tükkideks, jupid laiali, aga hakkas hiljem uue korpuse sees tööle, see oli ikka eriline luck mu arust. Siis oli 3310 veel kõva sõna.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannuest
HV vaatleja

|
28.03.2007 20:57:17
|
|
|
SE T68i
Sai kord paar suve tagasi jällegi Ruhnu saart külastatud.
Tormine suveöö ja juba mõõdukalt alkoholi ka tarbitud. Otsustasime siis kambakesi vanaaegse soome traktori Valmet peale ronida ja sadamasse tormist merd vaatama kihutada. Sai seal ikka oma poolteist tundi istutud ja veelgi head kangemat kraami mekitud. Veidi enne tagasisõitmist avastasin, et mu kullakallis telefon on kadunud. Kuna olin oma jopet ühele neiule külma ilma tõttu laenanud, mõtlesin, et too tegi nalja. Sai siis veelgi omajagu jauratud. Teised ajasid traktorile hääled sisse ja liikusid küla poole tagasi. Jäime paari inimesega läbitud teed kammima. Hakkasin helistama, õnneks kutsus. Paarsada meetrit küla poole oli märgata kerget valgust ja lähemale jõudes ka helinat. Läbi tugeva vihmasaju oli selgelt näha kuidas telefon traktori kummimustris oli.
Muidugi olen ma sellega veel mullivannis käinud, peale mida oli vaja protsessori vahetust, aga töötab siiani korralikult!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|