praegune kellaaeg 17.06.2025 15:52:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rastre
HV vaatleja
|
30.04.2007 16:05:45
Paigaldasin TV kaardi, kuid ei leia kanaleid. |
|
|
Ostsin siis Kworld Tv-kaardi. Paigaldasin ära, installisin draiveri peale. Panid kanaleid Scannima, kuid ei leia ühtegi.. Milles võib viga olla? lasin driverid maha, uuesti peale, ikka ei tööta. Antenn on korralikult paigaldatud ja terve. Restarti olen teinud.
Jään abi ootama.
Rasmus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastre
HV vaatleja
|
01.05.2007 13:18:42
|
|
|
Proovisin, kuid kui kanaleid scannima panen, ei leia midagi, ja taga on sellinne error :
ERROR : SetFrequency 209.25 ( numbrid erinevad, error sama ) failed.
Urce-Deinterlace-DScalerBuild4115-Dscaler-Dscaler-Programlist.ccp line 842
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
01.05.2007 14:59:58
|
|
|
Kas sa kasutasid DShow või sisse ehitatud driverit. DScaleri kataloogi jääb logi dscaler.log copy ja paste see siia.
Lõhnab väga, et kaart on vigane ja samas ei tea kui DScaler juba ei tööta siis on kaardi või driveri jama.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
21.08.2007 01:02:08
|
|
|
Margus kirjutas: |
Kas sa kasutasid DShow või sisse ehitatud driverit. DScaleri kataloogi jääb logi dscaler.log copy ja paste see siia.
Lõhnab väga, et kaart on vigane ja samas ei tea kui DScaler juba ei tööta siis on kaardi või driveri jama. |
ma ka jamasin igastsugu tv playeritega enne kui leidsin Dscaleri .Dscaler on väga bro ainult ma ei saa aru miks ei lindista mul audiot tv-st ja video ka peale paari sek vaatamist hakkab sakkima...
_________________ Let them hate us, as long as they fear us |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|