Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia G80 aka 8800/8600 teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 128, 129, 130  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DonNiger
HV Guru
DonNiger

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.04.2007 17:02:26 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
erick kirjutas:
Lugesin just seda 8800 Ultra uudist icon_lol.gif

Palju õnne, tarbijad thumbs_up.gif

Auron, mis seal vahet on, sinu jaoks seda kaarti nagunii ei eksisteeri, saad ainult üksikute õnnelike ITajakirjanike tehtud graafikuid imetleda icon_rolleyes.gif

Nõustun. Seda graafikut võib juba praegu imetleda: 8800 ultra =3dmark06:14000 *** 8800gtx = 3dmark06:12000 *** Ati X2900XT =3dmark06:13000

Uudises öeldud, et vahe ainult kaardi jahutuses, ehk siis tegemist paremini jahutatud GTX'iga, millel kellad kõrgemal. Pmst jama uudis

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.04.2007 20:05:16 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
15-20% kiirem kui GTX(benchides) ja tootmiskogus paarikümne kanti?
päris "asjalik" kaart.
ei tea millal nvidia 80nm peale üle läheb?
vaevalt, et GTX-i ja GTS-i eriti mõistlik megaodavalt müüa on,
kõik nende komponendid on kallid, eriti gpu

ja kes ütleb, et augustis/septembris pole mingi 9000 something something väljas - peaks olema nagu lihtne mõista, et tegu ei ole refreshiga 8800 seeriale vaid tech demoga näitamaks, kui võimekas on hetkel nvidia disain? mina järeldan väga loogiliselt: reaalselt ei pea nvidia rohkem pingutamagi, et ati 6 kuud hiljaks jäänud kaart alistada - mis ütleb amd uusima ostu kohta ikka üsna palju.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.04.2007 23:43:32 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

tsitaat:
ja kes ütleb, et augustis/septembris pole mingi 9000 something something väljas - peaks olema nagu lihtne mõista, et tegu ei ole refreshiga 8800 seeriale vaid tech demoga näitamaks, kui võimekas on hetkel nvidia disain? mina järeldan väga loogiliselt: reaalselt ei pea nvidia rohkem pingutamagi, et ati 6 kuud hiljaks jäänud kaart alistada - mis ütleb amd uusima ostu kohta ikka üsna palju.

Reaalselt ei suuda nV neid kaarte rohkem kui 100 väljagi lasta ju icon_lol.gif Kas sul läheb 8800 GTS kuidagi masinas kiiremaks teadmisest, et kusagil mingi ajakirjaniku lauasahtlis vedeleb selline latakas PCB-d nagu 8800 Ultrarare?

Kui nVidia seda 8800 Ultrarare versiooni välja ei lase, siis kaotavad nad automaatselt oma tehnoloogilise juhtpositsiooni, ja turupositsiooni see enam nagunii ei päästa. Ainus põhjus, miks see 8800 Ultrarare peaks üldse välja lastama, on ATI kättejõudev launch, mille jaoks nV-l on oma võistlejat vaja, ükskõik, kui vapor see siis ka poleks. Objektiivsed saidid seda nagunii testidesse ei võta, aga vähemalt saavad nVZone ja HardOCP 2900XT kõrvale midagi panna, mis graafikul kena välja näeb.

Minu arust on see suurim nõrkuse märk üldse - kui nV-l pole piisavalt väge, et mingi normaalne kaart välja lasta, siis nad teevad mingi paar kaarti vaid pressile? See on nii lame käitumine, et sellist ei mäletagi lähiminevikust. Isegi X850 XT PE oli lõpuks letilt ostetav asi, kuigi selle mittesaadavuse üle vinguti kaua.

Ja lõppeks - ei tasu unustada, et juunis on tulemas 65nm 2900XTX, mis on nV jaoks veel hirmsam loom. Ma juba ootan, et näha, mida nV siis teeb - äkki paneb 4 8800 GTXi sandwichi 3Dmark06 Editioniks icon_wink.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 16.04.2007 00:33:14 vasta tsitaadiga

erick, Nvidia tuleb millegi paremaga välja kui 2900xtx või quad sli... icon_wink.gif Vaata ja uuri
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 16.04.2007 06:52:04 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
erick, Nvidia tuleb millegi paremaga välja kui 2900xtx või quad sli... icon_wink.gif Vaata ja uuri

normaalsete draiveritega?
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 16.04.2007 07:20:14 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
[b]Minu arust on see suurim nõrkuse märk üldse - kui nV-l pole piisavalt väge, et mingi normaalne kaart välja lasta:

Einu ootame peale ATI launchi pool aastat ja siis kui nV'l tuleb uus põlvkond välja võrdleme seda X2900 seeriaga ja räägime kuidas NV ikka ruulib ja näe ATI kaart nõrk. Ehk su jutul oleks mõtet kui üks põlvkond kaarte oleks mingi 3 aastat turul enne kui uus peale tuleb ehk siis kus see pool aastat molutamist ei oleks tegelt otseselt midagi näitav. Antud juhul paned ATI'le krooni pähe kui tegelt tullakse turule moraalselt vana põlvkonnaga. Järsku nvidia kahh jõuludeks teeb kiirema seeria kui X2900 (ja kohe tuleb, nu kohe kohe tuleb ja omab kõik pooleks 8) ) aga keda see siis enam kotib?
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 16.04.2007 07:57:37 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Kui nVidia seda 8800 Ultrarare versiooni välja ei lase, siis kaotavad nad automaatselt oma tehnoloogilise juhtpositsiooni, ja turupositsiooni see enam nagunii ei päästa. Ainus põhjus, miks see 8800 Ultrarare peaks üldse välja lastama, on ATI kättejõudev launch, mille jaoks nV-l on oma võistlejat vaja, ükskõik, kui vapor see siis ka poleks. Objektiivsed saidid seda nagunii testidesse ei võta, aga vähemalt saavad nVZone ja HardOCP 2900XT kõrvale midagi panna, mis graafikul kena välja näeb.

Minu arust on see suurim nõrkuse märk üldse - kui nV-l pole piisavalt väge, et mingi normaalne kaart välja lasta, siis nad teevad mingi paar kaarti vaid pressile? See on nii lame käitumine, et sellist ei mäletagi lähiminevikust. Isegi X850 XT PE oli lõpuks letilt ostetav asi, kuigi selle mittesaadavuse üle vinguti kaua.

Ja lõppeks - ei tasu unustada, et juunis on tulemas 65nm 2900XTX, mis on nV jaoks veel hirmsam loom. Ma juba ootan, et näha, mida nV siis teeb - äkki paneb 4 8800 GTXi sandwichi 3Dmark06 Editioniks icon_wink.gif

Irw... mis turupositsioonist sa räägid kui proffi seeriates omatakse NV poolt 80% käibest, ilmselt hetkel veel rohkem kuna andmed pärionevad ajast kui ATI polnud nii maas nv-st. NV'l pole hetkel küll kiiret kuhugi - aga mängurite ja bencherite jaoks ilmselt lastakse 8800 seeria hinnad lihtsalt odavamaks ja müügiedu jätkub ka selles segmendis.
NV võiks puht rahaliselt tuua välja ka uue isendi, aga ilmselgelt pole viimasel plaani ATI't mutta tampida kas tehnoloogilise või hinnasõjaga. Lisaks NV'l on plaan hoida enda super marginaale ka pikemas plaanis, nii et sealt tulevad ikka oluliselt rohkem kaalutud otsused kui ATI poolt icon_wink.gif
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.04.2007 08:17:14 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Reaalselt ei suuda nV neid kaarte rohkem kui 100 väljagi lasta ju icon_lol.gif Kas sul läheb 8800 GTS kuidagi masinas kiiremaks teadmisest, et kusagil mingi ajakirjaniku lauasahtlis vedeleb selline latakas PCB-d nagu 8800 Ultrarare?

kas ta peaks neid rohkem, kui 100 välja laskma? nagu ma korra juba ütlesin - tegu on kaardiga, mis näitab praeguse disaini võimekust. ja mis siia minu 8800gts puutub? arvad, et torman kohe poodi mingit ati "kunagi" välja antavat kaarti ostma, sest GTS jääb praegu ju igal pool hätta ja on nõrk ja saast?

8800 seeria ja "nõrk kaart"? ma juhiks tähelepanu, et ati pole suutnud oma superhüpervägevat kaarti 6 kuud peale NV "nõrka" kaarti maailmale näidatagi, rääkimata selle reaalsest saadavusest ja faktist, et NV käive ja kasum on hetkel stratosfääris - amd'd veab kui panrotis pole aasta pärast.... tere talv, nii lolli juttu pole 100 aastat lugenud.

nvidia kaotab oma tehnoloogise juhtpositsiooni? ma ei teadnudki, et 2k rohkem punni pedemark2k6s = tehnoloogiline edumaa. ja kui nii ongi, siis on joke on ati, sest nvidia ei pea tegema muud, kui natuke kellama ja see meeletu "tehnoloogiline edu, mis saavutati 6 kuu venitamisega" sulab nagu kevadine lumi.

viimati muutis Scart 16.04.2007 08:19:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 16.04.2007 08:20:06 vasta tsitaadiga

Ati tuleb juba mõnda aega millegagi välja.... icon_confused.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.04.2007 09:09:08 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
erick kirjutas:

kas ta peaks neid rohkem, kui 100 välja laskma? nagu ma korra juba ütlesin - tegu on kaardiga, mis näitab praeguse disaini võimekust. ja mis siia minu 8800gts puutub? arvad, et torman kohe poodi mingit ati "kunagi" välja antavat kaarti ostma, sest GTS jääb praegu ju igal pool hätta ja on nõrk ja saast?

8800 seeria ja "nõrk kaart"? ma juhiks tähelepanu, et ati pole suutnud oma superhüpervägevat kaarti 6 kuud peale NV "nõrka" kaarti maailmale näidatagi, rääkimata selle reaalsest saadavusest ja faktist, et NV käive ja kasum on hetkel stratosfääris - amd'd veab kui panrotis pole aasta pärast.... tere talv, nii lolli juttu pole 100 aastat lugenud.

nvidia kaotab oma tehnoloogise juhtpositsiooni? ma ei teadnudki, et 2k rohkem punni pedemark2k6s = tehnoloogiline edumaa. ja kui nii ongi, siis on joke on ati, sest nvidia ei pea tegema muud, kui natuke kellama ja see meeletu "tehnoloogiline edu, mis saavutati 6 kuu venitamisega" sulab nagu kevadine lumi.

Jumala õige jutt imo igatahes.
Saan aru, et tuleb samakiire ja juunis natu kiirem kui 8800GTX kaart välja aga tõsiselt ka nagu oli siis seda venitamist väärt? nVidia on oma kasumiga ikka tohutult ees.. vaadake kui paljudel on 8800 seeria kaart, mis te arvate, kui palju neist 8800 kaartide omanikest vahetaksid sama kiire kaardi vastu välja oma hetkese 8800 kaardi?
Ja nende driverite kohapealt niipalju, et kas on midagi mängimata jäänud, et nvidia ei oska drivereid teha? ffs

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 16.04.2007 09:14:14 vasta tsitaadiga

Igast ilastamiste järgi võiks ju oletada et R600 peaks 8800 igatpidi kolmekordselt toreda lipsuga omama icon_rolleyes.gif

Olen suht kindel, et sellest jamast Ati välja ei rabele ja varsti võib ATI-ga hüvasti jätta........mis on kurb icon_sad.gif , kuna Nvidia läheb monopoli mängijaks üle ja hakkab omama nagu MS-gi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Anti

sõnum 16.04.2007 09:18:29 vasta tsitaadiga

JediMihkel, koguaeg on nii olnud ju: x800 vs gf6800, x1800 vs 7800 jne. Ja nvidia monopolikssaamist pole küll mõtet oodata icon_smile.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.04.2007 09:30:48 vasta tsitaadiga

Noo samas miks sa niii arvad?
Hetkene lipulaev tuleb vaid 400$ juurde, kust nad sealt kasumit nagu toovad? Rääkimata odavamatest kaartidest. Aga noh vanad kaardid ju ka veel müügis

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 16.04.2007 09:35:25 vasta tsitaadiga

ja mis te arvate, et G80-t odavalt ära anda on hullult kasulik? ega ikka ei ole küll
selle 320mb GTS-iga ei teenita juba hetkel midagi kui toda üldse kahjumiga ei müüda
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.04.2007 09:36:55 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
ja mis te arvate, et G80-t odavalt ära anda on hullult kasulik? ega ikka ei ole küll
selle 320mb GTS-iga ei teenita juba hetkel midagi kui toda üldse kahjumiga ei müüda

Selle eest tuleb minimaalne kasum, samas 640Mb ja 768Mb pealt teenitakse küll.

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 16.04.2007 09:39:15 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:

kui te kõik siin hinnasulast jahute siis mis kasumit siin enam loota on?
ega gpu-d on ikka sama kallis toota, pcb on samuti kirves, jahutus pole teps mitte odav ja mälukivid ammugi mitte.
pealegi ma pakuks ikkagi, et 320mb GTS on juba hetkel müügis väga minimaalse kasumiga kui mitte kahjumiga.
kui keegi tahab vastu vaielda siis toogu erinevate komponentide hinnad
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.04.2007 09:41:18 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:

kui te kõik siin hinnasulast jahute siis mis kasumit siin enam loota on?
ega gpu-d on ikka sama kallis toota, pcb on samuti kirves, jahutus pole teps mitte odav ja mälukivid ammugi mitte.
pealegi ma pakuks ikkagi, et 320mb GTS on juba hetkel müügis väga minimaalse kasumiga kui mitte kahjumiga.
kui keegi tahab vastu vaielda siis toogu erinevate komponentide hinnad

Noo aga miks sa ise seda ei too kui sa kõike tead?

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 16.04.2007 09:43:30 vasta tsitaadiga

ma võin neid väiteid tuua kus on kirjas, et G80 on väga kallis toota
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 16.04.2007 10:25:31 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:

hea meelega loeks...
GTS tootmine on küll ilmselt kallis, aga vaevalt kahjumiga seda tehakse... marginaal ikka ilmselt vähemalt sama kui 7600 seerial. Pealegi et tasu alahinnata NV suurt läbimüüki - juba see on ATI hetke X19XX seeriaga ja veel rohkem R600-ga võrreldes kasumit suurendav tegur.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 11:06:46 vasta tsitaadiga

Magic, see läbimüük, millest sa räägid, saab neil ju kohe otsa, kui 2900XT oma $399 hinnasildiga välja tuleb. Teiseks, lõpeta juba see profikaartide jutt - võrreldes laiatarbeturu ja OEMiga on tegu siiski väga nišituruga. Kena number jah, mida oma finantsaruandesse lisada, aga kogusissetulekust vaid väike osa.

Scardile - no mis mõtet on tuua välja kaart, mida valmistatakse vaid 100 tükki? Mida see õigupoolest näitama peaks? See on mingi absurd ju - ükski mängur sellest kaardist kunagi kasu lõikama ei hakka, poest seda reaalselt osta ei saa. Kas see on mingi tõsiseltvõetav vastus R600 seeriale või? Mina sinu asemel tunneks end mõnitatuna - nV keksib pressi ees, et vat kui me tahaks siis me VÕIKS sellise kaardi välja lasta, samas kui gamerid lutsutavad näppu ning on sunnitud vaatama kuidas nende 8800 GTXid oma väärtusest peale 2900 XT launchi üleöö rohkem kui 30% kaotavad.

Praeguse ATI hinnaskeemi juures on 8800 GTX lihtsalt halb diil. Ja nagu Magic ütles - kuna nVidiat kotib vaid kõrge marginaal, siis nad tõenäoliselt ei langeta 8800 GTXi hinda märkimisväärselt.
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 16.04.2007 11:08:20 vasta tsitaadiga

link :: -

Winterwind kirjutas:

Väiteid võid sa tuua....ja olekski hea kui tooksid, aga lõppude lõpuks see kõik üks paras väitlemine ongi ja keegi meist sellest asjast tegelikult s.ttagi ei tea. Tähtis on see kui astud poodi ja sealt saad midagi osta mitte elada märgades unenägudes, et oo kunagi tuleb see ja teine.

erick....mismoodi see 8800 seeria halb diil on kui ta nagunii juba enamusel arvutis kui Ati kunagi välja tuleb oma seeriaga.

viimati muutis Mario153 16.04.2007 11:10:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 16.04.2007 11:10:49 vasta tsitaadiga

erick, läbimüük võib otsa saada, aga arvestatav kasum nende müügist on alles. + ma ootan ikkagi winterwindi infot selle kohta, kui palju 8800gt* tootmine ikkagi maksab, enne kui väga suurest kasumist suure kasumi peale hindade langetamise osas meelt muudan.

profikaartidega on sihuke lugu et nišiturg või mitte, aga rahaliselt on tegu üsna arvestatava turuosaga.

see ultra on praeguse info kohaselt muidugi bullshit.

hetkel 8800gtx osta on muidugi veidi negatiivne mõte, hinnad ju ometi peaks r600 väljatulekul langema. millal selle launch on üldse? ma olen laisk ja ei viitsi ise otsida.

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 16.04.2007 11:12:27 vasta tsitaadiga

ma ei tea palju see tootmine maksab aga odav ta kohe kindlasti ei ole.
gpu on kindlalt seni kõige kallim
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 16.04.2007 11:14:24 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:

icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

On su jutus üldse tõde või keksid niisama ringi.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 11:17:36 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
erick, läbimüük võib otsa saada, aga arvestatav kasum nende müügist on alles.

Küsimus laiale ringile - kui neil on 8800 seeria müügist nüüd metsik kasum taskus, miks nad seda siis 8800 Ultra laiatarbemüüki paiskamiseks ei kasuta? icon_neutral.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.04.2007 11:24:20 vasta tsitaadiga

r&d on hooga refreshi ette võtnud ja panustatakse sellele?

winterwind, muide miks sa arvad, et r600 nii palju odavam on?
transse peaks sellel ju pisut rohkem olema, tootmistehnoloogia on parem/pisem aga samas ka veidi toorem.

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 11:30:42 vasta tsitaadiga

Nii võiks arvata küll, aga 6 kuud on ju juba möödas 8800 GTXi launchist - miks nad peaksid selle Ultraga üldse vaeva nägema, kui neil oleks kvaliteetne refresh-product kohe taskust võtta? 6 kuud on ju täiesti piisav aeg refreshi väljatoomiseks.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.04.2007 11:38:05 vasta tsitaadiga

ultra piiratud hulga kohta on ainult see 1 theinq lugu näha olnud. esialgu ma sellest kaugeleulatuvaid järeldusi ei teeks.
pealegi, homme peaks see ju välja lastama, eks siis näis icon_razz.gif

refreshi kohta oleks loogiline oletada, et enne asja avalikuks tegemist vaadatakse, mida r600 suudab icon_smile.gif

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 11:46:42 vasta tsitaadiga

nVidia vajab hetkel oma refreshi rohkem kui ATI 2900 XTX-i. Kui 2900XT välja tuleb, on ATI tänu kõvasti madalamale hinnale jõupositsioonil.
tagasi üles
geforce
HV kasutaja

sõnum 16.04.2007 11:50:32 vasta tsitaadiga

Kus on 8600 teema icon_lol.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 17
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.04.2007 11:57:25 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
nVidia vajab hetkel oma refreshi rohkem kui ATI 2900 XTX-i. Kui 2900XT välja tuleb, on ATI tänu kõvasti madalamale hinnale jõupositsioonil.

turgu domineeriv ja jõupositsioonil olev firma kukub 1 päevaga põrmu, kui ati lõpuks millegagi letti tuleb? pilvedes elad vist vms
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 16.04.2007 12:00:55 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

erick kasuta ikka rohkem ajusi....mitte ära trüki niisama postitusi.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 16.04.2007 13:24:58 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Nii võiks arvata küll, aga 6 kuud on ju juba möödas 8800 GTXi launchist - miks nad peaksid selle Ultraga üldse vaeva nägema, kui neil oleks kvaliteetne refresh-product kohe taskust võtta? 6 kuud on ju täiesti piisav aeg refreshi väljatoomiseks.

Ultra kui see üldse tõsi on, et tehakse võib vabalt olla nö. pinna sondeerimiseks tehtud. Rääkida teemal, et miks üldse tehakse blabla siis samahästi võiks küsida miks tehakse mingit Bugatti veyronit kui 99% planeedi elanikest seda kunagi ei oma ega sellega sõida icon_wink.gif Lihtsalt tehnoloogia suutlikkuse näitamiseks. Refresh ootab rahulikult oma aega ehk siis seda mil ATI enda kaardi launchib - pole nagu probleemi, et praegu üldse midagi muud alternatiivset ja samalaadset juba väljas poleks.

erick kirjutas:
Nvidia ei vaja niikaua midagi kui ATI midagi pakkuda ei suuda peale mingite müstiliste vendade kes on palgatud ajama juttu, et midagi näidata ega tõestada ei saa aga väidetavalt oli 3Dmark skooriks pikali keeratud kaheksa icon_biggrin.gif Rääkida G80 hinnast ja selleümber keksida on mõttetu kuna kust selline arusaam, et nVidia kaartide hind on kivist, et igavesest ajast igavesti jääbki 8800GTX niipalju maksma icon_question.gif icon_biggrin.gif Samuti ilmselge on see, et 8800GTX'st tuleb refresh välja peale ATI launchi. Seega rääkida kuidas nüüd uus ATI kaart on 8800GTX'st nats kiirem on jumalast mõttetu - nagu öeldakse pärast kaklust enam rusikatega ei vehelda, õigel ajal tuleb õiges kohas olla.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 13:54:54 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

tsitaat:
turgu domineeriv ja jõupositsioonil olev firma kukub 1 päevaga põrmu, kui ati lõpuks millegagi letti tuleb? pilvedes elad vist vms

Tahad näha kuidas kukub? icon_biggrin.gif Kas sa tõesti arvad, et 8800 GTX säilitab oma domineeriva positsiooni peale seda kui pakutakse samas jõudlusklassis 30% odavamat toodet, millel on muule lisaks ka 8800 GTXist oluliselt parem multimeediavõimekus ja korralik Vista tugi? OEMidest me ei räägigi, nad on selle kaardi järele nii näljas, et peab lootma, et retail channelile ka midagi alles jääb.

Mario153 kirjutas:

tsitaat:
erick kasuta ikka rohkem ajusi....mitte ära trüki niisama postitusi.

Naljakas, selle sinu posti praegusel kujul valmistrükkimine nõudis vist raketiteadlase hallollust? icon_smile.gif Seleta oma mõttekäiku, mitte ära ülbitse niisama targemate selja tagant.

Auron kirjutas:

tsitaat:
Ultra kui see üldse tõsi on, et tehakse võib vabalt olla nö. pinna sondeerimiseks tehtud.

Seleta palun lähemalt, mida sa selle all silmas pead?

tsitaat:
Nvidia ei vaja niikaua midagi kui ATI midagi pakkuda ei suuda peale mingite müstiliste vendade kes on palgatud ajama juttu, et midagi näidata ega tõestada ei saa aga väidetavalt oli 3Dmark skooriks pikali keeratud kaheksa

Niiet nad lasid selle 8800 Ultra PR projekti käima lihtsalt pulli pärast? ATI R600 seeria läheneva lauchiga pole sel midagi pistmist? icon_wink.gif

tsitaat:
Rääkida G80 hinnast ja selleümber keksida on mõttetu kuna kust selline arusaam, et nVidia kaartide hind on kivist, et igavesest ajast igavesti jääbki 8800GTX niipalju maksma

Kas sa lugesid eestpoolt Magicu postitust selle kohta, kui olulised on nVidiale kõrged marginaalid? Isegi kui nVidia seda väga tahaks, ei saaks nad ilma oma rahakotile haiget tegemata 8800 GTXi hindu 2900XT-ga samale tasemele lasta - videomälu on ATI kaartidel ikka oluliselt odavam madalama takti tõttu, lisaks peab nV selle mõttetud lisa 256MB mälu oma kaartidele peale ajama.

tsitaat:
Samuti ilmselge on see, et 8800GTX'st tuleb refresh välja peale ATI launchi. Seega rääkida kuidas nüüd uus ATI kaart on 8800GTX'st nats kiirem on jumalast mõttetu - nagu öeldakse pärast kaklust enam rusikatega ei vehelda, õigel ajal tuleb õiges kohas olla.

Mingit refreshi pole poole sõnaga ka mainitud. 8800 Ultra on hetkel ainuke teadaolev uus kaart. See kiirusevahe polegi niivõrd oluline kui hinnavahe - kui sul on kaks jõudluselt samasugust toodet, millest üks on märksa odavam, paremate driverite ja täielikuma multimeediatoega, siis on selge, kelle toode müügiks läheb.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 16.04.2007 14:08:21 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Kas sa lugesid eestpoolt Magicu postitust selle kohta, kui olulised on nVidiale kõrged marginaalid? Isegi kui nVidia seda väga tahaks, ei saaks nad ilma oma rahakotile haiget tegemata 8800 GTXi hindu 2900XT-ga samale tasemele lasta - videomälu on ATI kaartidel ikka oluliselt odavam madalama takti tõttu, lisaks peab nV selle mõttetud lisa 256MB mälu oma kaartidele peale ajama.

8800 seeriat on müüdud juba kõvsti ja hinnalangust võib lubada. Magic pidas silmas seda, et täitsa poolmuidu kaarte ära andma ei hakata ja polegi vaja. Rääkides hindadest siis arvad, et ATI'le mõjuba hirmus kasulikult poolkõva toote väljatoomine ehk siis algselt äbarik 80nm variant samal ajal kui on hõisatud, et "õige" kaart tuleb kahh millalgi? Kesse peaks tahtma seda osta kui on teada, et tehakse üsna pea refresh ja tuleb korralik kaart ning praegu ostetud variabndi hind kukub. Arvad, et ATI pole üldse turgu kaotand, usaldust kaotand jne. selle poole aastaga kui midagi vastu ei suudetud panna?
tsitaat:
Mingit refreshi pole poole sõnaga ka mainitud. 8800 Ultra on hetkel ainuke teadaolev uus kaart. See kiirusevahe polegi niivõrd oluline kui hinnavahe - kui sul on kaks jõudluselt samasugust toodet, millest üks on märksa odavam, paremate driverite ja täielikuma multimeediatoega, siis on selge, kelle toode müügiks läheb.
Refresh on täitsa ilmselge asi. Praegu lihtsalt pole vaja midagi teha, praegust kaarti on müüdud küll ja küll ja vaja ainult oodata mida konkurent teeb, et siis sellejärgi enda refresh kaarti seada.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 14:17:08 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
erick kirjutas:

8800 seeriat on müüdud juba kõvsti ja hinnalangust võib lubada. Magic pidas silmas seda, et täitsa poolmuidu kaarte ära andma ei hakata ja polegi vaja. Rääkides hindadest siis arvad, et ATI'le mõjuba hirmus kasulikult poolkõva toote väljatoomine ehk siis algselt äbarik 80nm variant samal ajal kui on hõisatud, et "õige" kaart tuleb kahh millalgi? Kesse peaks tahtma seda osta kui on teada, et tehakse üsna pea refresh ja tuleb korralik kaart ning praegu ostetud variabndi hind kukub. Arvad, et ATI pole üldse turgu kaotand, usaldust kaotand jne. selle poole aastaga kui midagi vastu ei suudetud panna?
tsitaat:
Refresh on täitsa ilmselge asi. Praegu lihtsalt pole vaja midagi teha, praegust kaarti on müüdud küll ja küll ja vaja ainult oodata mida konkurent teeb, et siis sellejärgi enda refresh kaarti seada.

Auron, kui me hindadest räägime, siis 2900XT-d jäädakse mäletama veel pikaks ajaks kui parima hinna ja kvaliteedi suhtega kaarti. Nii kiiret kaarti pole nii madala hinnaga välja tulnud alates 2001. aasta R9700 PRO launchist. See, et 2900XTX tuleb kunagi hiljem välja, ei pidurda kuidagi 2900 XT tarbimist, kuna selle hinna ja jõudluse suhet on võimatu lüüa.

Ma igaks juhuks täpsustan icon_smile.gif

8800 GTX - $549
2900XT - $399

Kui jääb veel segaseks, siis võin lisada, et 640MB 8800 GTS maksab sama palju kui 2900XT maksma hakkab.
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 16.04.2007 14:18:34 vasta tsitaadiga

Kas need hinnad on kuskil kinnitatud? Või lihtsalt kuskilt ebamäärastest review'dest välja loetud?
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 16.04.2007 14:30:37 vasta tsitaadiga

8800gtx peaks vägagi kinnitatud olema icon_lol.gif xt on siiani puhas spekulatsioon...arvatavalt eesti hind tuleb ikkagi 7K eegu kanti

viimati muutis Kristoferr 16.04.2007 14:31:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 266 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 217
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 16.04.2007 14:31:22 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Isegi kui nVidia seda väga tahaks, ei saaks nad ilma oma rahakotile haiget tegemata 8800 GTXi hindu 2900XT-ga samale tasemele lasta
Ta ei tee oma rahakotile muul moel haiget kui lihtsalt suur kasum muutub suts väiksemaks kasumiks.

Btw, kas teadsid, et eelmise aasta esimeses kvartalis oli AMD käive kõvasti suurem, kui sel aastal AMD ja ATI peale kokku? Kasumist ei ole vist eriti mõtet nende puhul üldse rääkida.
erick kirjutas:
videomälu on ATI kaartidel ikka oluliselt odavam madalama takti tõttu, lisaks peab nV selle mõttetud lisa 256MB mälu oma kaartidele peale ajama.
Takti ja hinna kohta ei oska väga kommenteerida, kuid ATI tippudel on ju seda mõttetut lisamälu poole rohkem kui NV'l icon_wink.gif
erick kirjutas:
kui sul on kaks jõudluselt samasugust toodet, millest üks on märksa odavam, paremate driverite ja täielikuma multimeediatoega, siis on selge, kelle toode müügiks läheb.
Suht tõenäoliselt mõjuvad kõik need karbile maalitavad buzzwordid ja suured numbrid keskmisele kliendile üsna hästi kuid enne tasuks ikka kaardid ära oodata kui midagi sellist väitma hakata, eriti hinna ja draiverite koha pealt.

Hinna-kvaliteedi/kiiruse suhtest on hetkel samuti üsna mõttetu rääkida kuna mitte millegi kohta pole antud hetkel vettpidavaid tõendeid.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 16.04.2007 14:34:45 vasta tsitaadiga

Oh te ei jõua kah ära kakelda icon_lol.gif

Annaks mõlemale poksikindad kätte ja korraldaks ühe maavõistluse: ATI fänn vs Nvidia fänn beer_yum.gif Filmiks ja pärast müüks suure raha eest telejaamadele näitamiseks icon_biggrin.gif 8)

viimati muutis Kristoferr 16.04.2007 14:37:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 266 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 217
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.04.2007 14:37:15 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

8800 GTX - $549
2900XT - $399

ma igaks juhuks täpsustan, muutes su enda lauset 2 aasta tagusest ajast

Ühtlasi võib postskriptumi korras öelda, et ATI ootab kõigi siinmainitud uute kaartide massilist saadaolevust 2007 aasta esimeseks pooleks. Ja seekord tõesti MASSILIST, loodan mina ja kinnitab ATI.

and we all know how that turned out icon_rolleyes.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 14:43:32 vasta tsitaadiga

Selle hinna confirmis AMD vice president hiljuti ühes intervjuus, kus ta ütles, et neil tuleb launchi tippkaart välja hinnaga, mida pole nähtud alates 9700 PRO launchist.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 14:44:50 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
erick kirjutas:

8800 GTX - $549
2900XT - $399

ma igaks juhuks täpsustan, muutes su enda lauset 2 aasta tagusest ajast

Ühtlasi võib postskriptumi korras öelda, et ATI ootab kõigi siinmainitud uute kaartide massilist saadaolevust 2007 aasta esimeseks pooleks. Ja seekord tõesti MASSILIST, loodan mina ja kinnitab ATI.

and we all know how that turned out icon_rolleyes.gif

Kas Maikuu on 2007 aasta teisel poolel või? icon_razz.gif

Pealegi, mis on sellel tsitaadil hindadega pistmist?

viimati muutis erick 16.04.2007 14:45:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 16.04.2007 14:46:22 vasta tsitaadiga

Vähem möla ja rohkem tegusi....

8600GTS aktsioonis. Lasin siis 3dmark05 ja 06 stock cooleriga ning klokkimata prosega, tundus et prose ei pidurda seda kaart kuidagi. Kaarti klokkisin nii palju kui stock cooleriga kannatas. 3DMark06's suutis ka core 850 peal testi läbida, kuid näitas paari viga ühes testis.

Testiks oli lambikas konf:
Gigabyte 965PS3R
E6300
2x1GB 667 PQI
8600GTS
Chieftec 400W

3DMark05 10840p
3DMark06 6002p

Tehke omad järeldused ise

Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 14:48:57 vasta tsitaadiga

Ega hinda veel teada pole? Eesti kroonides siis?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.04.2007 14:52:44 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Kas Maikuu on 2007 aasta teisel poolel või? icon_razz.gif

no kui OEM kõik kaardid ära sööb, siis oodate kõik oma messiast nagu R800 läks Delli masinatesse 3 kuud icon_razz1.gif
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 16.04.2007 14:58:38 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ega hinda veel teada pole? Eesti kroonides siis?

Eip
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Gljukats
Kreisi kasutaja

sõnum 16.04.2007 15:00:05 vasta tsitaadiga

Ordis Club3D 8600GTS 256 mb ~ 3200.-

viimati muutis Gljukats 17.04.2007 13:26:44, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 147 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 129
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 16.04.2007 15:01:15 vasta tsitaadiga

OT, kuid kuidas sai erick teha 2 posti järjest icon_rolleyes.gif
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.04.2007 15:03:13 vasta tsitaadiga

Mis mõttes, kuidas sai? icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia G80 aka 8800/8600 teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 128, 129, 130  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.