Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
ruutu
HV vaatleja

|
11.04.2007 10:26:36
|
|
|
tegeliklut on täiesti mõttetu kirjutada, et "nõmmel katkeb nettus mitu korda päevas ära", mis tähendab ühenduse katkemine?
kas dsl katkeb, pppoe katkeb, lan katkeb, wlan katleb, ei saa reiti sisse logida või bännitakse jutukast?
käisin ükspäev raplas, seal internet töötas ilusti, järelikult on teie viga
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.04.2007 10:37:17
|
|
|
ärihai kirjutas: |
Dijital kirjutas: |
mightythor kirjutas: |
striker13 kirjutas: |
kas kellelgi on veel viimasel ajal nett jamama hakanud? mul igatahes vahel katkeb ära või on HÄSTI aeglane... |
minul on just vastupidi viimasel ajal üllatavalt stabiilne olnud. Ilmselt sõltub ka asukohast...asun Nõmmel. |
asun nõmmel ja otse vastupidi, viimased paar päeva katkeb nettus kah mitu korda päevas ära. |
elan paides ja net kaob vahest ära ja Dtv hangub.
ei tea mis jama on.
eelmine nädal oli see jama üle Eesti. |
Kuna eelmine nädal? Mul ei katkenud eelmine nädal kordagi pilt ja nett ära! (Kui välja jätta üks ruuteri restart mille ruuter ise suutis teha)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triangle
HV vaatleja

|
11.04.2007 10:40:34
|
|
|
Ei taha siin midaigi eriti vahele segade, aga kas keegi kinnitaks mu juttu vms? Sest ma ei julge eriti nagu hetkel ära liituda.
_________________ Triangle + Square = Idiot. |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
11.04.2007 10:43:14
|
|
|
Kuidas teil tüüneri pult vastu on pidanud? Pole nagu väga intensiivselt kasutanud kuid OK nupp jubib ja see STB peale ümberlülitus TV pealt on paras peavalu ja nuppude pressimine. Lisaks veel on kõik numbrid praktiliselt kulunud kolme kuuga
_________________ rohkem liha riigile
viimati muutis aksel 11.04.2007 10:43:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruutu
HV vaatleja

|
11.04.2007 10:43:24
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kuna eelmine nädal? |
eelmise kolmapäeva hommikul poole üheksast oli 20min katkestus üle eesti.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
11.04.2007 10:55:43
|
|
|
ruutu kirjutas: |
Kuna eelmine nädal? |
eelmise kolmapäeva hommikul poole üheksast oli 20min katkestus üle eesti. |
2. aprill oli netiga igalpool probleeme nii ööeldi tehnilisest infost.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
al(tm)
HV vaatleja
|
11.04.2007 11:05:51
|
|
|
aksel kirjutas: |
OK nupp jubib j |
proovi patareisid vahetada, see pult sööb neid jubedalt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Triangle
HV vaatleja

|
11.04.2007 11:12:20
|
|
|
Muide, kas Haapsalus üldse on võimalik kodulahendus saada, kõrval tänaval sõbral on, internetis ütles, et on kah võimalik (aga see pole ju seal kindel nagu nad ise väidavad), ning nüüd ei julge midagi tellidagi.
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
11.04.2007 12:25:53
|
|
|
Triangle kirjutas: |
Muide, kas Haapsalus üldse on võimalik kodulahendus saada, kõrval tänaval sõbral on, internetis ütles, et on kah võimalik (aga see pole ju seal kindel nagu nad ise väidavad), ning nüüd ei julge midagi tellidagi. |
No kui ei julge siis jääb ilmselt tellimata... Aga kui natuke julgust oled kogunud siis võid minna esindusse ja teha digi tv taotluse, mille raames selgitatakse, kas sinu aadressile mainitet ühenduse saab või mitte.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triangle
HV vaatleja

|
11.04.2007 12:43:42
|
|
|
Nojah. praegu mõtlesin, et proovin seda kiiret tellimist vms. Lihtsalt märgin andmed ära, kuue tööpäeva jooksul helistavad ise ja räägivad ise kõik ära.
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
11.04.2007 13:05:40
|
|
|
Nojah. praegu mõtlesin, et proovin seda kiiret tellimist vms. Lihtsalt märgin andmed ära, kuue tööpäeva jooksul helistavad ise ja räägivad ise kõik ära. |
Ja ise ei lähe sa esindusse, sest et...?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triangle
HV vaatleja

|
11.04.2007 13:17:26
|
|
|
Aga miks ma peaks? Seal lihtsalt andmed sisse ja nemad vaatavad lihtsalt üle ja asi korras. Minumeelest palju lihtsam variant.
|
tagasi üles |
|
 |
aer0x
HV kasutaja

|
11.04.2007 14:48:19
|
|
|
parliament kirjutas: |
Kas on ka kuidagi võimalik kuskilt sättida seaded nii,et ma saaksin samal ajal kasutada interneti kui ka vaadata arvutist digy-tv'd ? |
aer0x kirjutas: |
taifunk, tahaks näha kuidas saad ühe võrgukaardiga samal ajal digi-tv ja netis käia. |
Goldec kirjutas: |
^Kui sa vaevuks seda linki vaatama mis ta pani, siis näeks kuidas seda saavutatakse..  |
pppd kirjutas: |
aer0x, kas see oli sarkasm või tõsine küsimus?
Igatahes selle posti tekitanud bitid-baidid voolasid läbi sama eetriportide ja -kaabli, läbi mille tulid samal ajal ka bitid-baidid, mis mulle Mythbusters'it näitasid.
Märksõna (selle asja viisakaks tegemiseks, hädapärast saab ka muudmoodi): vlan |
seal lingis on juu öeldud kuidas saab vaadata mitte kollasest(4) pordist digi-tvd ja kuidas üldse vaadata arvutist, mitte kuidas saab 1 võrgukaardiga KORRAGA vaadata DTV ja netis käia. Võibolla olen mina pime, siis valgustage mind kuidas seda teha saab.
E: USB oleks siis vist ainuke võimlaus
_________________ O_o |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
11.04.2007 16:20:22
|
|
|
võtsin kah siis ´digitv, ühendasin ruuteri ja digiboxi ära . nett sees 2 mb aga kui lülitan digiboxi välja - võtan võrgujuhtme tagant ära või poweri juhtme välja siis nett ikka 2mb mitte 12 .
teiseks VLC playeriga ka nagu ei saa vaadata , panen küll kanali ip ja port juba on 1234 aga ei hakka miskit näitama, ja kui ühendan arvuti võrgujuhtme ruuteril 4 pessa siis netti üldse polegi arvutil.
oskab keegi aidata ?
viimati muutis Aivar88 11.04.2007 16:21:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
5 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.04.2007 16:20:41
|
|
|
Aga miks ma peaks? Seal lihtsalt andmed sisse ja nemad vaatavad lihtsalt üle ja asi korras. Minumeelest palju lihtsam variant. |
Ja palju lollim variant! Nad võivad sulle helistaa aga sa võid jäädagi nende kõnet ootama! Ja Digitv2 telekast peaks tulema suvel kunagi! Sest suvel hakkavad nad edastama HDTVd üle neti ja see tähendab et nad peavad kiirusi tõstma ning siis peaks kiirus olema juba nii suur et suudab 2 erinevat pilti korralikult üle neti suruda
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
11.04.2007 16:46:26
|
|
|
parliament kirjutas: |
Kas on ka kuidagi võimalik kuskilt sättida seaded nii,et ma saaksin samal ajal kasutada interneti kui ka vaadata arvutist digy-tv'd ? |
taifunk, tahaks näha kuidas saad ühe võrgukaardiga samal ajal digi-tv ja netis käia. |
Goldec kirjutas: |
^Kui sa vaevuks seda linki vaatama mis ta pani, siis näeks kuidas seda saavutatakse..  |
pppd kirjutas: |
aer0x, kas see oli sarkasm või tõsine küsimus?
Igatahes selle posti tekitanud bitid-baidid voolasid läbi sama eetriportide ja -kaabli, läbi mille tulid samal ajal ka bitid-baidid, mis mulle Mythbusters'it näitasid.
Märksõna (selle asja viisakaks tegemiseks, hädapärast saab ka muudmoodi): vlan |
seal lingis on juu öeldud kuidas saab vaadata mitte kollasest(4) pordist digi-tvd ja kuidas üldse vaadata arvutist, mitte kuidas saab 1 võrgukaardiga KORRAGA vaadata DTV ja netis käia. Võibolla olen mina pime, siis valgustage mind kuidas seda teha saab.
E: USB oleks siis vist ainuke võimlaus |
Saab küll ühe kaardiga! Ma täpselt ei mäleta kuidas see käis aga mina sain, torufoorumis oli vist õpetus.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
11.04.2007 16:58:59
|
|
|
ohh.. tundub et niikaua kui on IPTV-ga uusi liitujaid leidub ka neid laiskasid, kes ei viitsi otsingut kasutada ja esitavad jälle sama küsimuse.
Veelkord siis link laiskadele: http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthread.php?tid=167124
Kui teete õpetuse järgi saate pildi digiboxiga telekasse, interneti arvutisse ja ka VLC-ga TV pildi arvutisse ja seda siis ÜHE võrgukaardiga. Ja saab vaadata samaaegselt TV-st ja VLC-ga erinevaid kanaleid ja neti surfata ka veel.
viimati muutis freestyler 11.04.2007 17:01:43, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triangle
HV vaatleja

|
11.04.2007 17:16:43
|
|
|
Aga miks ma peaks? Seal lihtsalt andmed sisse ja nemad vaatavad lihtsalt üle ja asi korras. Minumeelest palju lihtsam variant. |
Ja palju lollim <b>variant</b>! Nad võivad sulle helistaa aga sa võid jäädagi nende kõnet ootama! Ja Digitv2 telekast peaks tulema suvel kunagi! Sest suvel hakkavad nad edastama HDTVd üle neti ja see tähendab et nad peavad kiirusi tõstma ning siis peaks kiirus olema juba nii suur et suudab 2 erinevat pilti korralikult üle neti suruda |
Okei, eks ma lähen khoale siis. Aga nagu juba ennem ütlesin, et plaanin osta endale kas teleka või tv-kaardi. Nüüd selgus, et ei vaja mitte kumbagi, et vaadata Digi-tV. Lihtsalt läbi ruuteri vaatan. Ma küsisin, et kas saab vaadata, kahes telekas korraga või siis üks on arvutis. Teised ei vastanud midagi, seega korraga ei saagi vaadata hea kvaliteediga?
Alguses põhimõte uuel telekal või asjal oligi selline, et kuna teised pereliikmed vaatavad kah suht palju telekat, siis kõik tahad koguaeg erinevat asja vaadata. Aga jah, ma arvan et pakkumise võtan hetkel ikka vastu, isegi ilma selleta, et üks arvutist vaadata ei saa. Muide, kas suvel siis peaks tulema mingi eraldi tehnika või saaks mitte eriti suurema summa eest lihtsalt üle minna, võtta nagu teine pakett ja asi korras, kui keegi midagi sellest teab.
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
11.04.2007 17:31:16
|
|
|
Digitv2 telekast peaks tulema suvel kunagi! Sest suvel hakkavad nad edastama HDTVd üle neti ja see tähendab et nad peavad kiirusi tõstma ning siis peaks kiirus olema juba nii suur et suudab 2 erinevat pilti korralikult üle neti suruda |
jälle üks "ametlik elioni esindaja". kust sa seda kõike tead? mina arvan, et see on jama. elion pole pooli asju, mida alguses lubati valmis saanud.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
11.04.2007 17:49:28
|
|
|
taavi kirjutas: |
elion pole pooli asju, mida alguses lubati valmis saanud. |
Too pooled asjad, mida lubati aga pole valmis saadud. Ehk siis too kõrvale ka need asjad, mis on lubatud ajaga valmis saadud.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.04.2007 18:41:22
|
|
|
ADSL2+ -ist 2 HDTV-d "läbi vedada" pole mingi kunsttükk 8) Ja kiirust peaks veel ülegi jääma
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triangle
HV vaatleja

|
11.04.2007 19:13:40
|
|
|
* Mis asi on ADSL2+
* Kust saab, palju maksab. Ehk saab kaasa vms ?
* On keegi katsetanud kah ?
Niipalju, kui minu mõte kokku pani on see vist mingi poolitaja telekatele. Aga arvutist enam selle nipiga ikka ei saa vaadatan, siis on juba vist tv-kaarti vaja. Btw: Niipalju, kui mina olen aru saanud, tuleb DigiTV mingi 11 mbs seega jah.
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
11.04.2007 19:43:43
|
|
|
ADSL2+ peakski olema see värk mille üle digitv jookseb, pole ta mingi poolitaja
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triangle
HV vaatleja

|
11.04.2007 19:47:29
|
|
|
Aga mida see endast, siis kujutab? Digiboks, Juhe, mingi süsteem vms? Ma olen suht loll muide.
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
11.04.2007 19:49:22
|
|
|