Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Clear CMOS probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jukuidu
HV vaatleja

sõnum 11.04.2007 16:36:46 Clear CMOS probleem vasta tsitaadiga

masin ise :

emaplaat: Abit BH7
prose: intel celeron northwood 2,2 GHz kordaja 22
mälu: täpselt ei mäleta igatahes üks pul oli 256mb ja siis kaks x 128mb
video: Ati radeon 9200

Probleem selles, et kui ma ladusin arvuti kokku ja käivitasin kõik töötas ei olnud mingeid vigu. Järgmine päev mõtlesin prose GHz-i tõsta ja sättisin ta alguses 2,65 ghzi peale. Vaatasin et töötab ja otsustasin veel tõsta panina siis 2,8 peale. Ikka töötas kenasti. Mõtlesin siis et no mis seal ikka kui juba clockimiseks läks siis võiks ju veel tõsta panin siis 140*22 see peaks siis 3080mhz olema kui mu peast arvutamine ei petta. ja siis peale restarti tegi arvuti jubeda piiksu ja kuvas veateate.
peale resa tegemist enam pilti ette ei võtnud. Clear CMOS kah ei töötand ja patarei eemaldamine ei andnud samuti tulemusi. Milles võib probleem olla? Kas näiteks võib protsessor liiga kuumaks minna ja ennast ise välja lülitada. Või proovida mõne kangema prosega? Kõik jupid proovisin oma eelmise emaplaadiga läbi. Kõik töötavad. Oskab keegi aidata?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Crz
Kreisi kasutaja

sõnum 11.04.2007 21:19:46 Re: Clear CMOS probleem vasta tsitaadiga

jukuidu kirjutas:
masin ise :

emaplaat: Abit BH7
prose: intel celeron northwood 2,2 GHz kordaja 22
mälu: täpselt ei mäleta igatahes üks pul oli 256mb ja siis kaks x 128mb
video: Ati radeon 9200

Probleem selles, et kui ma ladusin arvuti kokku ja käivitasin kõik töötas ei olnud mingeid vigu. Järgmine päev mõtlesin prose GHz-i tõsta ja sättisin ta alguses 2,65 ghzi peale. Vaatasin et töötab ja otsustasin veel tõsta panina siis 2,8 peale. Ikka töötas kenasti. Mõtlesin siis et no mis seal ikka kui juba clockimiseks läks siis võiks ju veel tõsta panin siis 140*22 see peaks siis 3080mhz olema kui mu peast arvutamine ei petta. ja siis peale restarti tegi arvuti jubeda piiksu ja kuvas veateate.
peale resa tegemist enam pilti ette ei võtnud. Clear CMOS kah ei töötand ja patarei eemaldamine ei andnud samuti tulemusi. Milles võib probleem olla? Kas näiteks võib protsessor liiga kuumaks minna ja ennast ise välja lülitada. Või proovida mõne kangema prosega? Kõik jupid proovisin oma eelmise emaplaadiga läbi. Kõik töötavad. Oskab keegi aidata?

Et nagu kõik proovisid eelmise emaplaadiga läbi, seega jäi ainult emaplaat katsetamatta? Siis VÕIS emaplaat ju läbi minna. Kuid väga ebatavaline et ta lampi nii läheb...
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 10 :: 5 :: 60
tagasi üles
jukuidu
HV vaatleja

sõnum 11.04.2007 23:07:38 vasta tsitaadiga

kõik detailid on mul eelmise emaplaadi peal ja töötab(praegu kasutan) aga emaplaat läbi? on see võimalik? sellesmõttes et mul on kahtlus kui kõvem prose panna et äkki ta kannatab need seaded äraja lubab ta settinguid taastada.

sorry kirjavigade ja/või ebaloogilise juttu eest sutsu joogine (A)
tagasi üles
Crz
Kreisi kasutaja

sõnum 12.04.2007 07:05:29 vasta tsitaadiga

jukuidu kirjutas:
kõik detailid on mul eelmise emaplaadi peal ja töötab(praegu kasutan) aga emaplaat läbi? on see võimalik? sellesmõttes et mul on kahtlus kui kõvem prose panna et äkki ta kannatab need seaded äraja lubab ta settinguid taastada.

sorry kirjavigade ja/või ebaloogilise juttu eest sutsu joogine (A)

icon_lol.gif

Aga kui Clear CMOS ei aidanud, siis tundub küll, et emaplaat peetis.
Sa seda emaplaati mingi muu prosega saad proovida?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 10 :: 5 :: 60
tagasi üles
jukuidu
HV vaatleja

sõnum 12.04.2007 12:45:43 vasta tsitaadiga

Mul ei ole millega proovida.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Clear CMOS probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.