praegune kellaaeg 21.06.2025 13:38:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jottess
HV vaatleja
|
13.04.2003 15:57:44
Soovitage alternatiivseid progesid TV kaardile |
|
|
Vast keegi oskab soovitada mõnd 3'd party softi Conexant CX881 kiviga hauppauge TV tuner'ile. Originaalsoftiga on kõik ilus, aga kanaleid ei saa eraldi häälestada selles mõttes, et igale kanalile saaks iseseisvalt määrata helitugevuse, värvid jne.
Ja mis vahet üldse on neil Bt8x8 kiviga isenditel ja 88x kiviga isenditel? Kummad halvemad, kummad paremad?
Raadio tundlikkus tundub veits nõrk olevat, kas ka see sõltub sellest kivist või sõltub eelpool kirjeldatud kivist ikkagi kõik silmaga nähtav, mitte aga kõrvaga kuuldav?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jottess
HV vaatleja
|
14.04.2003 00:43:20
|
|
|
DScaler teeb kahjuks ainult Bt8x8 kiviga isenditega koostöd
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
myragaru
HV kasutaja
|
14.04.2003 10:51:21
|
|
|
nii palju kui ma enda hauppauge kaardiga nikerdand olen ja netist asja kohta uurind olen siis 2 kivi komplekti vahe on selles, et üks surub info rauatasemel kokku teine väntab vist asja protsessorisse teha. just need kaardid mis descaleri ja virtualdubi ja muu sellisega ei tööta kasutavad seda cx881 kivi minu teada ja ei lase 3 partei softi oma tegevuse juurde.
Nii sama teleka vaatamiseks tore küll, aga kuna igast 3 parteri softi toetud puudub plaanin kaardi välja vahetamist. mingi soga tegelikult oli mis tegi descali ka sellele kaardile ära, kui õhtul koju jõuan võin softi nime kirja panna. aint et selle eest taheti raha ja trial peksis reklaami x kaadrite peale mis mulle üldse ei meeldind.
aga kui tahad video edi teha siis peaks vist kaarti vahetama, proovitud softist tundis kaardi ära Ulead mis kaardiga kaasa tuli, samas SE versiooni võimalused on suht piiratud. Pinnacle Studio kaardiga hakkama ei saa, VirtualDub ja Descaler ei saa, Adobe Premieri ei ole veel katsetand. Tuleb tõdeda et pold just parim valik. Samas enne seda kasutasin mingit Pinnacle kaarti selle pildi kvaliteet oli saast jälle nii, et salvestada üldse ei tahtnud.
Kui asjale norm softi leiaks siis võiks kaardiga rahul olla nii kaua kui ei leia pole ka põhjust rahul oluks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
14.04.2003 11:46:00
|
|
|
jottess kirjutas: |
DScaler teeb kahjuks ainult Bt8x8 kiviga isenditega koostöd  |
Pilti juba näitab ka CX881 kivide omanikele, heli ainult hetkel veel pole.
Loodetavasti laheneb ka see probleem lähemate kuude jooksul, sest uued Hauppauge kaardid paistavad kõik Conexant CX*881 kiviga tulevat.
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|