Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Milline viirustõrje kontorisse? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 06.04.2007 01:30:48 Milline viirustõrje kontorisse? vasta tsitaadiga

Mida rahvas soovitaks kontorisse viirustõrjeks? Win XP masinaid 30, 2003 servereid 4 (1 neist terminalserver, teistele läheks failiserveri komponent).
Keskhaldus on oluline, terminalitugi oluline, tulemüür eriti tähtis pole (XP omast piisab) aga võib ka olla, ressursikulutus pole oluline.
Viirustõrje peaks oskama:
1. Tõrjuda viirusi, trojasi, rootkitte, spyware (eriti vajalik)
2. MAPI tugi
3. Windows Scripting Hosti tugi
4. Webiliikluse tugi, phishing, scriptid
5. Wormside tõrje

.......silma on endale hakanud kas Kaspersky (peb hästi kinni) või Avast (head komponendid, just mis vaja). Väga negatiivse mulja aga pikka aega on jätnud Symantec (laseb läbi), Nod32 (rohkem kodukasutaja jaoks, terminaltugi puudub, laseb spywaret läbi ja ei suuda avastatud asju kustutada), AVG (laseb totaalselt läbi, samad asjad mida Kaspersky kinni püüab), TrendMicro (laseb totaalselt läbi), F-secure (rikub ise süsteemi).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.04.2007 09:49:49 vasta tsitaadiga

Soovitakski Kasperskyt.Arvan, et to õigustab ennast igati.Saad ju proovimiseks 30 päeva kasutada.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 06.04.2007 09:56:13 vasta tsitaadiga

Kasutaja poole pealt kiidaks Trendmicrot kuna esiteks on ta siiani kõik katsetatud viirused(ise ei satu nende peale muudmoodi kui ainult spetsiaalselt otsides) kinni püüdnud ning teiseks olles ka keskhaldust näinud siis ka see tundub korralik olevat. Ning arvestades, et tegemist on sadade, et mitte ütelda lausa neljakohalise arvu arvutitega ning päris mitmeaastase kogemusega siis...
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 06.04.2007 10:29:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:
F-secure (rikub ise süsteemi)
Kuidas rikub icon_question.gif Endal tööjuures just F-Secure kasutusel.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 06.04.2007 12:50:17 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Kasutaja poole pealt kiidaks Trendmicrot kuna esiteks on ta siiani kõik katsetatud viirused(ise ei satu nende peale muudmoodi kui ainult spetsiaalselt otsides) kinni püüdnud ning teiseks olles ka keskhaldust näinud siis ka see tundub korralik olevat. Ning arvestades, et tegemist on sadade, et mitte ütelda lausa neljakohalise arvu arvutitega ning päris mitmeaastase kogemusega siis...

See keshaldus on suht savi, see on viimasel ajal pea kõikidel firmadel olemas ning erilist huvi seda pidevalt passida pole, hea viirustõrje peab iseseisvalt suutma töötada ilma probleemideta. Tõenäoliselt Kaspersky avastab vist tõesti kõige paremini pahalasi. Kaspersky puhul aga näiteks seda "proactive defenset" küll avalikult kasutada ei saa - kui ise veel viitsid nende küsimuste-vastustega jamada, siis kasutajad päris kindlasti mitte. Samal põhjusel ei saa ka personal tulemüüre kasutada - kasutajad sõimavad kohe et "miks mulle mingid imelikut teated ilmuvad".
Kas keegi Avastit või McAffeed pole proovinud? McAffeed sai proovitud aastaid tagasi ning jättis pigem negatiivse mulje (polnud eriti tõhus ning seadistus oli imelik), kuid võibolla on asjad muutunud. Avast aga oma kodulehel välja pakutud funktsionaalsusega jättis küll väga huvitava mulje - täpselt just need
mida vaja ning ei midagi mõttetut. Eriti huvitav funktsionaalsus oli väga paindlik õiguste jagamine kasutajatele oma tõrje seadistamisel - et anda asjast rohkem huvitatutele kasutajatele ka rohkem õigusi oma tõrje seadmiseks ning "smart teated" kus osa tõrjest on automaatne ning teine osa kuvatavate teadetega. Kui ta ainult pahalaste avastamisel sama eduline oleks.

kopirait kirjutas:
tsitaat:

Kui Sa ise just seda ei hoolda, ega Sa siis ei näegi selle musta köögipoolt. icon_sad.gif
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 06.04.2007 17:24:36 vasta tsitaadiga

Tsernobil kirjutas:
kopirait kirjutas:
tsitaat:

Kui Sa ise just seda ei hoolda, ega Sa siis ei näegi selle musta köögipoolt. icon_sad.gif
Oleneb mida sa hooldamise all silmas pead icon_question.gif icon_exclaim.gif Kohas kus töötan on aastaid F-Secure kasutusel olnud. Kõigis arvutites töötab probleemitult. Nii uutes kui päris vanades. Keskhaldus on kah minu arust täitsa normaalne ja temaga töötamine pole küll kuigi "must" icon_rolleyes.gif

A noh... võib-olla mõtled köögipoole all midagi muud kui igapäevast kasutamist... icon_neutral.gif
tagasi üles
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 06.04.2007 18:36:00 vasta tsitaadiga

kopirait kirjutas:
Tsernobil kirjutas:
kopirait kirjutas:
tsitaat:

Oleneb mida sa hooldamise all silmas pead icon_question.gif icon_exclaim.gif Kohas kus töötan on aastaid F-Secure kasutusel olnud. Kõigis arvutites töötab probleemitult. Nii uutes kui päris vanades. Keskhaldus on kah minu arust täitsa normaalne ja temaga töötamine pole küll kuigi "must" icon_rolleyes.gif

A noh... võib-olla mõtled köögipoole all midagi muud kui igapäevast kasutamist... icon_neutral.gif

Piisab juba sellest et versioonid tulevad välja vigased mida hiljem lapitakse ning neid tuleb veel käsitsi ka peale panna (keskhaldusest). Tihti jookseb muu tarkvaraga konflikti nii et ainult format-c aitab. Ressursse sööb rohkem kui kasulikku tööd teeb - ainus viirustõrje, mille puhul sellist asja täheldanud olen. Tulemüürireeglite tööloogika on täpselt vastupidine kui kõikidel teistel tulemüüridel - kõikidel teistel on primaarne system-rules (pordid) ning sekundaarne app-rules, f-securel aga vastupidi. See keskhaldus on jah ainus f-secure uhkus, kuid kui aga lähemalt sellega tutvuda ja iga päev töötada, siis on see kaugel operatiivsest loogilisest ja mugavast juhtimisest, sisaldades pigem hunniku kasutut rämpsu ning muutes haldust isegi tülikamaks. Isegi Symanteci keskhaldus on palju kordi etem.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 06.04.2007 18:52:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Väga negatiivse mulja aga pikka aega on jätnud Symantec (laseb läbi)

Kuskil 4 aastat istuvad 150 masinat taga,ei oska nagu negatiivselt kommenteerida icon_rolleyes.gif
Kasutaja lollust on võimatu hallata kuskilt kaugemalt,veelvähem ette näha icon_idea.gif
Tuleb järelikult igasugu läbu saidid ja muud riskialdised asjad kinni keerata.
Asutuse arvutid on töötegemiseks mitte meelelahutus vahendid,vähemalt minuteada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 06.04.2007 19:12:58 vasta tsitaadiga

dreamx kirjutas:
tsitaat:

Väga negatiivse mulja aga pikka aega on jätnud Symantec (laseb läbi)

Kuskil 4 aastat istuvad 150 masinat taga,ei oska nagu negatiivselt kommenteerida icon_rolleyes.gif
Kasutaja lollust on võimatu hallata kuskilt kaugemalt,veelvähem ette näha icon_idea.gif
Tuleb järelikult igasugu läbu saidid ja muud riskialdised asjad kinni keerata.
Asutuse arvutid on töötegemiseks mitte meelelahutus vahendid,vähemalt minuteada thumbs_up.gif

Kahtlustan et kui nendest 150 masinast testiks mingi tõhusama tõrjega (kaspersky / spysweeper) üle käia, siis tuleks välja vägagi huvitavaid mutante.
Ei tarvitsegi kohe kogu võrk kokku kukkuda vaid kasutajad lihtsalt hakkavad tasapisi nurisema et masinad on aeglased ning tahavad kohe uusi masinaid.
Kogu maailma saite aga välja selekteerida ja blokkida ei õnnestu kuidagi, isegi spetsiaalne spywaretõrjega proxy-server ei suuda kõike kõrvaldada.
Ise ei viitsiks veelvähem sellist tööd teha. Portide kinnikeeramisest aga pole hoopiski mingit tolku - 80 pordist juba piisab terve sisevõrgu hunnikusse laskmiseks. Aga mis meelelahutusse puutub, siis produktiivne töötaja on ju see kes ise teab millal mängib ja millal töötab, sunniviisil tööle meelitamisest pole mingit tolku.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 06.04.2007 19:21:06 vasta tsitaadiga

Tsernobil, Ja produktiivne töötaja ei tegeligi selliste kahtlastel saitidel kolamisega ja veel vähem võrgu turvalisuse testimisega,mingit suva viirustega thumbs_up.gif
Kast läheb aeglasemks kuna WIN korjab kõik oma cahed täis inffi mida oleks vaja aegajalt puhastada(tuulutada),aga sellist utiili WIN ei sisalda.
Seega selle pärast on raske "tõrjureid" süüdistada kuna nad ei peagi sellega tegelema, pigem otsida sellise prbleemi jaoks muid alternatiive
Ja pahalaste tõrje vahendiga sa sellest probleemist ja nurinast ei vabane thumbs_up.gif
Lihtsalt minu arvamus thumbs_up.gif
Lihtsalt infoks veel ,et suur vahe on ka selles ,et KASpersky skännib kast koomas thumbs_down.gif aga Symatec-ist ei saa aru(ehk tööjõudlus ei lange) vähemalt kasutaja poolepealt icon_exclaim.gif
tagasi üles
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 06.04.2007 19:54:46 vasta tsitaadiga

dreamx kirjutas:

Kast läheb aeglasemks kuna WIN korjab kõik oma cahed täis inffi mida oleks vaja aegajalt puhastada(tuulutada),

Ausalt öeldes on see küll minu jaoks midagi uut et kõvakettal asuva mingit sorti cache täitumine peaks masina jõudlust kahandama.
Milline cache, huvitaks? Minu teada kahandab see kõvaketta vaba ruumi.
dreamx kirjutas:

aga sellist utiili WIN ei sisalda.

Miks ei sisalda. Domeeni policiga saad ükskõik millist cachi tühjendada. IE jaoks on selleks spets seade ning muid asju saab teha startup scriptiga.
dreamx kirjutas:

Lihtsalt infoks veel ,et suur vahe on ka selles ,et KASpersky skännib kast koomas thumbs_down.gif aga Symatec-ist ei saa aru(ehk tööjõudlus ei lange) vähemalt kasutaja poolepealt icon_exclaim.gif

Vähemalt minu enda KIS masinates pole mitte mingit probleemi sellega täheldanud. Ja kui ongi kellelgi nii vana ja aeglane masin et viirustõrje töötada ei jõua,
siis pigem soosiks ma sellise masina upgadet, kui et hakata kogu asutuse masinaid spyware pärast võimasmateks vahetama koos sellesama spywarega.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 06.04.2007 20:10:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Miks ei sisalda. Domeeni policiga saad ükskõik millist cachi tühjendada. IE jaoks on selleks spets seade ning muid asju saab teha startup scriptiga.

Seda sama mõtlesin ja see ongi peamine aeglustaja tava dumb juuseri arvutis,mida it-i meehed tavaliselt lasevad läbi sõrmede(väljendus oli veidi konarlik)
tsitaat:

Ausalt öeldes on see küll minu jaoks midagi uut et kõvakettal asuva mingit sorti cache täitumine peaks masina jõudlust kahandama.
Milline cache, huvitaks? Minu teada kahandab see kõvaketta vaba ruumi.

JA vaba ruumi arutu kahandamine ja vana inffi mõttetu talletamine ei tee arvutit aeglasemaks icon_question.gif
tsitaat:

Vähemalt minu enda KIS masinates pole mitte mingit probleemi sellega täheldanud. Ja kui ongi kellelgi nii vana ja aeglane masin et viirustõrje töötada ei jõua,
siis pigem soosiks ma sellise masina upgadet, kui et hakata kogu asutuse masinaid spyware pärast võimasmateks vahetama koos sellesama spywarega.

No ma ei tea,kaasaegne P4 3.0 @ 1024ram saab ikka hästi aru kui tal miski jurakas skänni alustab,vaevalt meil nii edumeelsed firmad kõik on kes annavad kõikidele X2 või C2D masinad laua-alla Exeli ja sodi keerutamiseks icon_rolleyes.gif
Tegelikult on see teema juba hukas kuna inimene soovib asja soovituseks mida ta ise on kõikides versioonides juba kohanud ja igal viisil läbi proovinud thumbs_up.gif
Kui sa kõike tead ja proovinud oled siis WTF sa teema tegid,tekkis küsimus lihtsalt thumbs_up.gif
End OT ja jõudu ning jaksu edapidises thumbs_up.gif
tagasi üles
CommandsRef
HV kasutaja

sõnum 06.04.2007 20:15:45 vasta tsitaadiga

Kui juba Avasti mainitud oli, siis kes seda Eestis müüb? Siliciumi kodulehelt küll seda arvata ei võiks, et nemad müüvad...
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 06.04.2007 20:23:06 vasta tsitaadiga

dreamx kirjutas:

No ma ei tea,kaasaegne P4 3.0 @ 1024ram saab ikka hästi aru kui tal miski jurakas skänni alustab,vaevalt meil nii edumeelsed firmad kõik on kes annavad kõikidele X2 või C2D masinad laua-alla Exeli ja sodi keerutamiseks icon_rolleyes.gif

No selline on küllalt hea masin. Mina pidasin silmas real-time protectionit ning see pole probleeme tekitanud. Kui aga manual-scanni silmas pidasid, siis oleks ka
imelik kui see mõju ei avaldaks, see peabki aeglasemaks tegema, ainult arvan et sellist tegevust ilma mõjuva põhjuseta töö ajal ei peaks mitte lubama. Selleks võiks valida ööaja või siis screensaveri töö aja.
dreamx kirjutas:

Tegelikult on see teema juba hukas kuna inimene soovib asja soovituseks mida ta ise on kõikides versioonides juba kohanud ja igal viisil läbi proovinud thumbs_up.gif
Kui sa kõike tead ja proovinud oled siis WTF sa teema tegid,tekkis küsimus lihtsalt thumbs_up.gif
End OT ja jõudu ning jaksu edapidises thumbs_up.gif

Sorry, tegelt mul tekkis raske huvi selle Avasti suhtes, webist ei leia ka midagi asjalikku peale selle et eelistatakse seda mis on odavam ja ei võta ressursse.
(kasutu info) Kui kasutusse võtaks, siis saaks alles kuu aja pärast öelda kas oli hea tõrje.
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 06.04.2007 20:43:53 vasta tsitaadiga

Teema teemaks, eks tuleks ka proovida neid viirusetõrjeid, mida proovinud pole.Avast ise peaks suhteliselt korralik olema.Proovi ja vaata kuidas ressurssidega lood on.Viirusi võtab ta suhteliselt hästi kinni.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 06.04.2007 21:39:46 vasta tsitaadiga

Tsernobil kirjutas:
kopirait kirjutas:
Tsernobil kirjutas:
kopirait kirjutas:
tsitaat:

Piisab juba sellest et versioonid tulevad välja vigased mida hiljem lapitakse ning neid tuleb veel käsitsi ka peale panna (keskhaldusest). Tihti jookseb muu tarkvaraga konflikti nii et ainult format-c aitab. Ressursse sööb rohkem kui kasulikku tööd teeb - ainus viirustõrje, mille puhul sellist asja täheldanud olen. Tulemüürireeglite tööloogika on täpselt vastupidine kui kõikidel teistel tulemüüridel - kõikidel teistel on primaarne system-rules (pordid) ning sekundaarne app-rules, f-securel aga vastupidi. See keskhaldus on jah ainus f-secure uhkus, kuid kui aga lähemalt sellega tutvuda ja iga päev töötada, siis on see kaugel operatiivsest loogilisest ja mugavast juhtimisest, sisaldades pigem hunniku kasutut rämpsu ning muutes haldust isegi tülikamaks. Isegi Symanteci keskhaldus on palju kordi etem.
Minu arust on see hoopis pluss, et uued versioonid peab käsitsi peale panema. Kui tuleks automaatselt, siis äkki ongi vigane ja kõigile arvutitele läheb automaatselt peale. On seda jama siis vaja. Aga noh... ühele meeldib ema, teisele tütar...

Ressursinõudlikuse koha pealt olen nõus, kuid kui tegemist on igati korraliku aasta-paari vanuse arvutiga siis pole küll mitte midagi hullu. Mina olen ressursinõudlikust kohanud näiteks Symanteci ja Kaspersky puhul... Ja tegemist polnud lahjade arvutitega. Võib-olla oli konfimise viga aga äkki konfisid ka kunagi F-Secure niimoodi, et ainult Format C aitas... kes teab... icon_rolleyes.gif icon_wink.gif Ma usun, et palju oleneb ikka inimesest kes selle süsteemiga tööd teeb. Kui ei oska konfida siis ei maksa süüdistada programmi. See ei olnud nüüd otseselt sulle mõeldud aga tihti kipub see nii olema...

Ja see produktiivne töötaja ei peagi midagi netist sikutama. Võtab kodunt mälupulga või floppy peal midagi kaasa ja ongi lõbu laialt (kui seda juba eos ei lämmatata)... icon_wink.gif

Mul õnnestub kolme firma ühinemises kaasa rääkida. Ja kõik kasutavad erinevaid antiviiruse programme... Ühed F-Secure, teised Symanteci, kolmandad McAfeed... Tuleb tõsine vaidlus mida valida sest ega keegi omast loobuda ei taha ja nagu ikka igaüks eelistab oma ja teeb teisi/teiste programme maha...
tagasi üles
Ezh
HV kasutaja

sõnum 07.04.2007 01:21:44 vasta tsitaadiga

Ressurvi nõudluste kohta: http://www.kaspersky.ee/news,1,185.htm

Ja nüüd leidsin ja numbrid (kuid aga vene keeles): http://www.anti-malware.ru/index.phtml?part=survey&surid=kav_speed
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 07.04.2007 02:34:21 vasta tsitaadiga

Ezh kirjutas:
Ressurvi nõudluste kohta: http://www.kaspersky.ee/news,1,185.htm

Ja nüüd leidsin ja numbrid (kuid aga vene keeles): http://www.anti-malware.ru/index.phtml?part=survey&surid=kav_speed

Seal räägitakse kõvaketta poole pöördumisest ning seostatakse seda viirustõrjega, uskumatu. icon_eek.gif
Kõvaketta poole pöördumise kiirus ei sõltu mitte millestki muust kui kõvakettast endast, kõige kiirem oleks E-disk. Viirustõrje töö kiiruse määravad ära ikka algoritmid mille alusel toimuvad otsingud. Kaspersky võib olla vabalt kiireim viirustõrje hoopis sellepärast et kord juba scannitud faili enam teist korda ei kontrollita (ichecker ja iswift) ning ka workstationis ja failiserveris välditakse topeltkontrolli (iswift).
nod32 võib ju olla kiirem, kuid kas ta ikka kontrollib OLE-objekte, alternate ntfs data streami, skripte - kui ei eksi, siis minuarust ei tee ta seda.
tagasi üles
Ezh
HV kasutaja

sõnum 07.04.2007 16:46:08 vasta tsitaadiga

Tsernobil? Seal räägitakse kuidas muutub töökiirus erinevate viirusetõrjede kasusule ajal. Ja testija oli Virus Bulletin.
tagasi üles
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 07.04.2007 20:31:40 vasta tsitaadiga

Ezh kirjutas:
Tsernobil? Seal räägitakse kuidas muutub töökiirus erinevate viirusetõrjede kasusule ajal. Ja testija oli Virus Bulletin.

Kas see peaks olema autoriteet? (ega ma ei teagi) Millegipärast ei tekita usaldust. Oma peaga peaks ka vahelduseks mõtlema, mitte kõike mida pushitakse, uskuma. Tõenäoliselt on tegemist mitme ümbertõlkega, kus sõnum kaotsi läinud. Aga jah, Kasperskit pean ise ka parimaks.
tagasi üles
epu[]
HV kasutaja

sõnum 07.04.2007 22:51:17 vasta tsitaadiga

Symantec Corporate Antivirust soovitaks ise, seda ainlt küll viiruste vastu, kuna spyware jaoks sel juhul eraldi softi vaja.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Ezh
HV kasutaja

sõnum 08.04.2007 20:06:03 vasta tsitaadiga

Tsernobil, numbrid ei ole vaja tõlkida. :] Kaspersky 6.0 on tõesti väga kiire asi + kasutab väga vähe mälu.
tagasi üles
Tsernobil
HV kasutaja
Tsernobil

sõnum 09.04.2007 15:19:36 vasta tsitaadiga

Ezh kirjutas:
Tsernobil, numbrid ei ole vaja tõlkida. :] Kaspersky 6.0 on tõesti väga kiire asi + kasutab väga vähe mälu.

Näen et oled Menelon'iga seotud. Kõik on ok, ainult paarile asjale tahtsin tähelepanu juhtida. Ostjate päid pole mõtet segi ajada kuivade numbritega, mingi-kellegi ajakirja arvamuse esiletoomisega või väljenditega "väga-super", "üli-mega-hea".
Kuna sellised väljendid, numbrid ja arvamused jäävadki ainult subjektiivseteks arvamusteks ja suvalisteks numbriteks, mis pigem ostjas kahtlusi tekitavad et tegemist on mõjutusega (isegi siis kui kaup on väärtuslik). Pigem oleks vaja erapooletuid ja konkreetseid põhjusi, miks üks või teine toode on parem kui teised ning need põjendused peaksid olema loogikal baseeruvad. Aga see on tihti marketingi viga, kuna selle jaoks on vaja ka konkreetseid teadmisi, peale lihtsalt ajakirjast ümbertõlkimise oskuse. Ostjale peab jääma mulje nagu ta tegi ise valiku - see tagab parima müügiedu.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 09.04.2007 16:29:02 vasta tsitaadiga

Symanteci ei soovitaks. Sööb ressursse, aga ei tee suurt midagi. Siin oli just trenn.ee mingi viirusega teema, kus Symatec leidis viiruse alles selle käivitamisel. Lisaks on mitu korda olnud nii, et sissetulevast e-mailist pole antiviirus midagi leidnud, kuid e-maili server rämpsposti saates hakkab karjuma, et viirus. Sisse laseb, aga välja mitte icon_lol.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
epu[]
HV kasutaja

sõnum 09.04.2007 23:30:40 vasta tsitaadiga

ndk kirjutas:
Symanteci ei soovitaks. Sööb ressursse, aga ei tee suurt midagi. Siin oli just trenn.ee mingi viirusega teema, kus Symatec leidis viiruse alles selle käivitamisel. Lisaks on mitu korda olnud nii, et sissetulevast e-mailist pole antiviirus midagi leidnud, kuid e-maili server rämpsposti saates hakkab karjuma, et viirus. Sisse laseb, aga välja mitte icon_lol.gif

Ma ei tea, kui vähe, siis antiviirus üldse mälu võtma peab? Hetkel mul umbes 8 642K mälu kasutuseks task manager...
Corporate võtab kõvasti vähem ressurssi, kui Norton. Ise proovisin ka selle trenn.ee-ga, aga kuigi antiviirus lasi exe käivitada, takistas see mingisugust kahju exel tegemast.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Milline viirustõrje kontorisse? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.