Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kui võimast arvutit oleks tarvis HDTV filmide vaatamiseks ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 13.03.2007 16:02:16 vasta tsitaadiga

jossi 1 kirjutas:
Sa pole osanud leida varianti win all minu viidatud klippidegi vaatamiseks ja tuled kraaksuma.

Kuidas ma saaks seda proovidagi kui ma ei kasuta windowsi, pole mingi kaks aastat kasutand juba 8)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rajareits
HV Guru
Rajareits

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 16.03.2007 09:23:18 vasta tsitaadiga

PureVideot mina oma masinal vaadata küll normaalselt ei saa (isegi vist siis, kui kõik ülihästi jookseb?).
Proovisin aga DVD-mängijas asja vaadata.. Kakkus.. icon_confused.gif Aga noh, õnneks mitte väga palju..
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 25.03.2007 18:10:52 vasta tsitaadiga

http://http.download.nvidia.com/downloads/nZone/videos/PureVideo_1080p.wmv - vaatasin seda MPlayeriga. Mingi 10 esimest sekundit mängis täitsa häste aga siis hakkasid pilt ja heli julmalt hakkima, fps oli max 5. MPlayer andis errori: "Too many video packets in buffer". Kui suvalisele kohele edasi kerida saab jälle ca 10 sek vaadata jne. Põhjus minu viletsas proses ja/või videokaardis.
http://www.paraworld.com/videos/jungle/jungle_720p_de.wmv - vaatasin ka seda, ning mängis täiesti perfektselt!
1080p video jaoks jääb mu arvuti lahjaks kuid 720p tuleb edukalt toime: P4 soc. 478 2.4GHz, 512MB, GF TI4200

EDIT: Nii nüüd töötavad kõik HD videod väga libedalt, ka see PureVideo 1080p thumbs_up.gif MPlayeri seadetes oli sisse lükkamata Direct Rendering icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 11.12.2007 16:03:59 vasta tsitaadiga

mul siin tärkas huvi et kas mina saaks ka vaadata neid HD filme ? (arvuti konf profiilis) et kas selleks peab olema mingi vastav player arvutis sees või saab selle ise tõmmata kuskilt ? kuna ise seda asja ei jaga oleks kena kui keegi selgitaks seda mulle veits... emalplaadi andmed näitab et toetab mingit seda blue ray värki ka icon_rolleyes.gif selle jaoks peab vist vastava playeri arvutisse ostma ? või ei ole vaja ? ja kumb see parem on HD või see blue ray ? sry kui nii palju rumalaid küsimusi aga äkki keegi viitsib mulle seletad et mis ja kuidas ? videokaart on mul 8800GT see näitab küll et toetab seda HD ... ja mis see HDCP tähendab ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 29.12.2007 16:11:23 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Tirisin ka selle Crawfordi klipi. Lihtsalt proovi pärast. BSPlayer läägas suht julmalt. Fps oli nii 5-10 arvatavasti. WMPlayeriga sama lugu täpselt. Winamp ei suutnud üldse midagi näidata icon_biggrin.gif Codecid mingid suvakad k-lite omad. Igatahes 3ghz C2D ei saa nende programmidega hakkama.

sul mingi tõsine probleem koodekitega, minu ront 2800+ 64bit/1GB/6600GT mängib täiesti vabalt(wmp ja bsp'ga, vlc hakib) neid klippe prose ca80%.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 29.12.2007 20:31:19 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
mul siin tärkas huvi et kas mina saaks ka vaadata neid HD filme ? (arvuti konf profiilis) et kas selleks peab olema mingi vastav player arvutis sees või saab selle ise tõmmata kuskilt ? kuna ise seda asja ei jaga oleks kena kui keegi selgitaks seda mulle veits... emalplaadi andmed näitab et toetab mingit seda blue ray värki ka icon_rolleyes.gif selle jaoks peab vist vastava playeri arvutisse ostma ? või ei ole vaja ? ja kumb see parem on HD või see blue ray ? sry kui nii palju rumalaid küsimusi aga äkki keegi viitsib mulle seletad et mis ja kuidas ? videokaart on mul 8800GT see näitab küll et toetab seda HD ... ja mis see HDCP tähendab ?

usu mind- inteli neljatuumaline ei köhi ka HD filmide peale icon_biggrin.gif
ka videokaart on igati tasemel

blu ray filmide jaoks on sul tarvis eraldi riistvara, mille saad muretseda endale alates 2000EEK:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Optilised+seadmed/?SubCatID=1562&Order=MinPrice&Sort=0
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
Anti

sõnum 29.12.2007 20:32:52 vasta tsitaadiga

No mul mängis 720p videot puhtalt ka 1,46GHz celeron M, 1GB mälu ja 5400rpm ketas icon_wink.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 29.12.2007 22:23:33 vasta tsitaadiga

stosoorok kirjutas:
Totu user kirjutas:
Tirisin ka selle Crawfordi klipi. Lihtsalt proovi pärast. BSPlayer läägas suht julmalt. Fps oli nii 5-10 arvatavasti. WMPlayeriga sama lugu täpselt. Winamp ei suutnud üldse midagi näidata icon_biggrin.gif Codecid mingid suvakad k-lite omad. Igatahes 3ghz C2D ei saa nende programmidega hakkama.

sul mingi tõsine probleem koodekitega, minu ront 2800+ 64bit/1GB/6600GT mängib täiesti vabalt(wmp ja bsp'ga, vlc hakib) neid klippe prose ca80%.

Umbes aasta tagasi kui ma proovisin ,siis oli jah probleem ,aga nüüd asjaolud tõsiselt muutunud icon_rolleyes.gif

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 30.12.2007 13:24:57 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
Gap kirjutas:

usu mind- inteli neljatuumaline ei köhi ka HD filmide peale icon_biggrin.gif
ka videokaart on igati tasemel

blu ray filmide jaoks on sul tarvis eraldi riistvara, mille saad muretseda endale alates 2000EEK:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Optilised+seadmed/?SubCatID=1562&Order=MinPrice&Sort=0

no suured tänud sulle heikis thumbs_up.gif aga kas siis HD filmide jaoks on ka vastav player arvutisse monteerida vaja või on näiteks võimalik läbi teleka kui telekas on HD ready ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 31.12.2007 00:44:25 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

aga kas siis HD filmide jaoks on ka vastav player arvutisse monteerida vaja

Vajalik on vastav koodek, blueray korral - mpeg4/avc ehk H.264. Koodeki olemasolu korral oskab ka windows mediaplayer seda näidata. Üks levinumaid ja paremaid on Cyberlink PowerDVD 7.3 Ultra koosseisus olev, seega võiks justkui öelda, et vajalik on ka vastav player, kuigi tegelikult on tähtis ainult selle installil kaasnev koodek.

Peale protsessori toore jõu mängib üha suuremat rolli videokaart, selle võimekus riistvaralise kiirenduse osas. Momendil parimad on ATI HD seeria kaardid.

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Videokaardid/?TypeID=3289
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Videokaardid/?TypeID=3290
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Videokaardid/?TypeID=3251

Ülevaade jõudlusest:
http://www.bit-tech.net/hardware/2007/08/14/radeon_hd_2600_xt_vs_geforce_8600_gt/14
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
xeon
HV kasutaja
xeon

sõnum 08.02.2009 17:01:30 vasta tsitaadiga

üritasin siis eelmistest postidest saada oma probleemile lahenudst aga kiskus väga kirjuks ja ei saanud ma lõpuks millesti aru...nii..
probleem on siis arvutist vaatamine full hd filme...kuvar on samsug t260hd,graafika on ati hd 2600xt,prose dual core jne...aga full hd filmidel tulevad mingid suured ruudud ja pilt ei ole üldse korralik...kusjuures siia mainiks ära ka et kunagise samsung 19 lcd-ga olid 720p filmid korralik puhas hd aga nüüd uue kuvariga on siuke õrn müra v sahin....filme vaatan muidu vlc playeriga...ja teiste playeritega on ka need ruudud ja üldse naq pilt laguneks koost v nii icon_biggrin.gif
et oskab keegi öelda kas pean migneid koodekeid tõmbama mingit teist playerit kasutama v mis teha tuleb?...
tänan. thumbs_up.gif
edit:kas full hd filmide jaoks sobib ka dvi kaabel? olen proovinud ka hdmi kaablit aga sama...

MelesMeles
HV Guru

sõnum 08.02.2009 17:07:43 vasta tsitaadiga

Samasugune teoreetiline küsimus.

Conf: IBM ThinkPad T43
PM 2ghz
15" SXGA+ FlexView
2GB DDR2
ATI Radeon x300
120GB hdd 5400rpm

720p täispikkade filmide puhul üldjuhul peale 7t, 8t minutit hakkavad pilt ja heli kumbki oma rada pidi minema, aga mitte alati.
Milline oleks optimaalne tarkvara (videote vaatamiseks proge ja koodekid), mis tagaks selle confi puhul parima elamuse?
Hetkel on peal nagu pudru ja kapsad - coreavc, media player classic home cinema edition, cccp codec pack ja kes teab, mida veel.
tahan kõigele neile uninstalli teha, ja nullist ainult vajaliku kraami peale lasta.

HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 08.02.2009 18:02:01 vasta tsitaadiga

Deblocking tuleks sisse lülitada, IIRC h264 ilma selleta üldse suurt kasutatav ei olnud (vähemalt toormaterjali puhul, kui algne materjal millest kodeeritakse on juba "ära silutud" siis ei tohiks probleemi tekkida). Kas VLC seda vaikimisi rakendab ei oska öelda, FFDSHOW IIRC ei rakendanud.
MelesMeles - ketas võib piduriks olla, vähemalt siis kui "täispikk" tähendab 4GB file. 700MBste andmevoog on nii madal et nende puhul HD taha asi jääda ei tohiks.

Väidetavalt peaks kiireim olema CoreAVC (oma masinas on õnnestunud sellega käiata asju mida teised ei mängi), aga temaga võib vigu esineda. Seega FFDSHOW/VLC lisana masinas omada oleks kasulik. MPCd annab panna ka spetsiifilisi koodekeid laadima, nii et FFD ja Core ei välista üksteist (registreerid FFDs AVC, MPCs aga valid antud tüübi mängimiseks Core´i).

v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 08.02.2009 18:19:05 vasta tsitaadiga

HacaX kirjutas:
MelesMeles - ketas võib piduriks olla, vähemalt siis kui "täispikk" tähendab 4GB file. 700MBste andmevoog on nii madal et nende puhul HD taha asi jääda ei tohiks..

Ära aja lolli iba
4GB ja 1h -> 4096/3600=1.13MByte/s

T43 ketas peaks nüüd *vähemalt* 10MByte/s ikka välja andma, kuid küllap kindlasti rohkem. Küsimus võib olla fragmenteerumises. Kui s*tasikutiga (BitTorrent vms) faile tõmmata siis tavaliselt on disk space preallocation välja lülitatud ja BT poetab selle suure faili jupid sinna kus jumal juhatab. Mängides sellist faili võib ketta lugemine päris kurjaks minna. Ainsaks raviks oleks preallocation sisse lülitada et failisüsteem mingi suurema järjestikuse jupi nulle täis kirjutaks või defragmentida.

720p video puhul audio/video sünkroonist välja jooksmine on *kindlalt* tarkvara probleem. Mitmetuumaliste masinate jaoks soovitaks 720p h264/x264 video mängimisel mingit normaalset softi kasutada (GNU/Linuxis Kaffeine mitme threadiga). Mplayeril puudub multithreadingu tugi. VLCl vist kah aga pole kindel. Kommertssofti kohta ei oska öelda. Mul tuleb Kaffeinega 2x2GHz core2duo läpakal prose kasutus mõlemal tuumal umbes 60% kiiremate stseenide korral. Reference point võrdlemiseks. Ühe tuumaga mängides ei jõua lahtipakkida reaalajas kiiremaid kaadreid.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 91
tagasi üles
wifebeater
HV vaatleja

sõnum 09.02.2009 10:21:42 vasta tsitaadiga

v6sa kirjutas:
...Mplayeril puudub multithreadingu tugi. VLCl vist kah aga pole kindel. Kommertssofti kohta ei oska öelda...

vlc-l on mitme tuuma tugi täiesti olemas ja vaikimisi ka sisse lülitatud, soovi korral võib välja lülida.

dekoodrite valik pole vaid mängib/ei mängi küss, osad dekoodrid mängivad paremini kui teised ja see on osaliselt ka arvutis kinni. lahja arvutiga mängivad sellised dekoodrid paremini, kus kasutatakse lihtsustatud (kadudega) dekodeerimise algoritme, kuna masin ei jaksa kaovabasid dekoodreid ringi ajada. võimsa arvutiga saab jälle kaovaba dekoodriga parema pildi ette kui lahja arvutiga mistahes dekoodrit kasutades (või siis kadudega dekoodrit kasutades samasuguse kvaliteediga pildi, mis lahjas arvutis).
tagasi üles
Wreckie
HV kasutaja

sõnum 10.02.2009 16:04:21 vasta tsitaadiga

Huvitav, mul on arvutiks:
AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz
1Gb 533 Rami
256MB X800Xl videokas.
1080 filmi vaadates jõngub kõvasti kohe, olen proovinud mitmete erinevate playeritega, nii VLC kui ka MPlayeriga
Kas tõesti 1080 tahab paremat jõudlust ?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.02.2009 16:24:20 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
v6sa: Muide - kõvasti mööda paned - see probleem on küll kõvaketta viga. Lihtsalt selle aja jooksul läheb kõvaketas lubatust kuumemaks ja tekivad Errorid. Siis lisandub juurde ajakulu, mis kulub veaparandusteks. Ja mida kuumem ketas, seda rohkem vigu tekib ja seda aeganõudvamaks veaparandus muutub.
Olen ise vahetanud nii lauaarvutites kui läpparites piisavalt kõvakettaid, mis külmana töötavad, kuid töö köigus lähevad kuumaks ja siis järgnevad igasugused anomaaliad.

Ja ka see ketta lugemiskiiruse arvutus on Sul ka ebatäpne, kuna erinevates kettapiirkondades toimub erineva kiirusega lugemine. Lisaks sellele kulub suur osa ajast ka nii otsingutele, kui ka (juba eelpoolnimetatud) veaparandustele.

Nii, et pole mõtet igal pool hoobelda ja kõigi peale turtsuda, et tead kõigest kõike, kui isegi sellisel lihtsad asjad ära unustad 8)

doh.gif No tule taevas appi! (Ansip™). icon_lol.gif Need torrentite kaudu liikuvad Blu-ray ripid on ju 4,5 - 8,5GB suurused. Arvestades, et ühe sellise filmi keskmine pikkus on 1h45min, mis teeb 6300 sekundit. Seega kui leotakse 8,5GB (8704MB) suurust videofaili toimub kettalt lugemine maksimaalselt kiirusel ~1,4MB/s. Seega ei käi see ühelegi kõvakettale üle jõu. Ja mis otsingust sa räägid? Loetakse ju ühte suurt järjestikust faili. Sel juhul peab see kettal ikka tohutult fragmenteerunud olema. Kui su kettal nii palju vigu tekib, siis vii see garantiisse või osta uus. Terve süsteemiga selliseid probleeme ei teki nagu sina seda kirjeldad.

Arvata võib, et tegu mingi dekoodri probleemiga/konfliktiga. Uusim ffdshow build peale koos Haali Media Splitteriga ja asi funkkab nagu lepase reega. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 10.02.2009 17:34:10 vasta tsitaadiga

Muide, nõrgematel arvutitel : kasutage õigeid koodekeid. 1.6GHz core duo, 1Gb ddr2-533 & 5400rpm ketas VLC'ga ei mängi ühti 720p, aga CoreAVC, Haali Media Splitter ja Media Player Classicuga jookseb nagu lepase reega icon_razz.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 68
tagasi üles
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 10.02.2009 17:36:29 vasta tsitaadiga

Mina olen aru saanud, et torrentiga või millega iganes tõmmates, tekitatakse kohe tõmbamise algfaasis täissuuruses fail kettale n.ö. temporary fail mille maht = faili tegelik maht. Panin ma mööda?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.02.2009 17:40:18 vasta tsitaadiga

asjameez kirjutas:
Mina olen aru saanud, et torrentiga või millega iganes tõmmates, tekitatakse kohe tõmbamise algfaasis täissuuruses fail kettale n.ö. temporary fail mille maht = faili tegelik maht. Panin ma mööda?

jah, nagu v6sa eelnevalt mainis. igas torrentikliendis ei pruugi aga vastav featuur olla vaikimisi sisselülitatud. tegu siis pre-allocation'iga.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 20.02.2009 11:10:31 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
tahanteada kirjutas:
v6sa: Muide - kõvasti mööda paned - see probleem on küll kõvaketta viga. Lihtsalt selle aja jooksul läheb kõvaketas lubatust kuumemaks ja tekivad Errorid. Siis lisandub juurde ajakulu, mis kulub veaparandusteks. Ja mida kuumem ketas, seda rohkem vigu tekib ja seda aeganõudvamaks veaparandus muutub.
Olen ise vahetanud nii lauaarvutites kui läpparites piisavalt kõvakettaid, mis külmana töötavad, kuid töö köigus lähevad kuumaks ja siis järgnevad igasugused anomaaliad.

Ja ka see ketta lugemiskiiruse arvutus on Sul ka ebatäpne, kuna erinevates kettapiirkondades toimub erineva kiirusega lugemine. Lisaks sellele kulub suur osa ajast ka nii otsingutele, kui ka (juba eelpoolnimetatud) veaparandustele.

Nii, et pole mõtet igal pool hoobelda ja kõigi peale turtsuda, et tead kõigest kõike, kui isegi sellisel lihtsad asjad ära unustad 8)

doh.gif No tule taevas appi! (Ansip™). icon_lol.gif Need torrentite kaudu liikuvad Blu-ray ripid on ju 4,5 - 8,5GB suurused. Arvestades, et ühe sellise filmi keskmine pikkus on 1h45min, mis teeb 6300 sekundit. Seega kui leotakse 8,5GB (8704MB) suurust videofaili toimub kettalt lugemine maksimaalselt kiirusel ~1,4MB/s. Seega ei käi see ühelegi kõvakettale üle jõu. Ja mis otsingust sa räägid? Loetakse ju ühte suurt järjestikust faili. Sel juhul peab see kettal ikka tohutult fragmenteerunud olema. Kui su kettal nii palju vigu tekib, siis vii see garantiisse või osta uus. Terve süsteemiga selliseid probleeme ei teki nagu sina seda kirjeldad.

Arvata võib, et tegu mingi dekoodri probleemiga/konfliktiga. Uusim ffdshow build peale koos Haali Media Splitteriga ja asi funkkab nagu lepase reega. thumbs_up.gif

Liitun sinuga.

Tahanteada: Sellise kettaga mis 1MByte/s välja ei anna ei saaks normaalselt muidu ka mitte opereerida, kyllap selle môttepadja (thinkpad) omaja oleks tähele pannud kui vindoosa buut oleks veninud 5 minutini vms...
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 91
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 24.02.2009 21:36:24 vasta tsitaadiga

Kas keegi sellist asja ka kasutab. Sisu on sama mis MeediaTankidel
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572&language=en
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 24.02.2009 21:43:13 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:

Kas ja kust saab seda meie maal osta? Sebiks kohe ühe ära siis...

ny21k
HV kasutaja

sõnum 24.02.2009 22:01:37 vasta tsitaadiga

MelesMeles kirjutas:
ny21k kirjutas:

Kas ja kust saab seda meie maal osta? Sebiks kohe ühe ära siis...

Arvutikeskus pakub seda 1700- eest, aga mind huvitab ainult see, kas keegi seda juba kasutab ? Ja üldse teiste arvamust asja kohta.Ise vaatan ka selle poole, kuna meediatankid on kallimad 5000 eek ja lisa võimalusi rohkem, kuid oleks nõus nendest loobuma. Hind WD``l odavam ja oman nii välist DVD rommi ja HDD. Ja peamine, ta mängib MKV faile, see on minu jaoks väga hea asi thumbs_up.gif

viimati muutis ny21k 24.02.2009 22:06:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 24.02.2009 22:03:15 vasta tsitaadiga

Netiülevaadete põhjal tundub küll praegu parima hinna/töökindluse/võimaluste suhtega asi olema thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kui võimast arvutit oleks tarvis HDTV filmide vaatamiseks ? mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.