Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Illu
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.03.2007 22:46:45
|
|
|
endal läheb küll ca 30 ja vähem kuuli tema peale, vahepeal kargab ringi küll aga tühja ei tärista.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
23.03.2007 22:53:30
|
|
|
no mul oli esimene sitt püksis eks ma varsti harju ära paar pudeit vodkat alla ja julgus tüuseb siis võin kasvõi kõik 10 matsi korraga ette võtta
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
1 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
23.03.2007 23:32:01
|
|
|
Mul oli üldse selle esimese kolliga selline tore lugu , et mul polnud automaati ning pidin jamama mingi pumba ja püssiga.
Ning mis see psi-emission on ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZerOZer05
HV kasutaja
|
23.03.2007 23:48:47
|
|
|
BTF, pärast poole saad teada.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
23.03.2007 23:49:39
|
|
|
Krdi kas teil ka sama jama, et esimese traderi juures uks kinni, päris esimese, sealt kust mäng algas...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
24.03.2007 00:28:47
|
|
|
eix666 kirjutas: |
inc kirjutas: |
Endal oli ka probleeme selle psi-kaitsega, kui tahtsin teadlasele seda ülikonda tagasi viia. Varsti hakkan seda xmisiganes missiooni tegema, et ühesõnaga, kuidas käituda et see psi asjandus ikka kätte saada? |
kui said paberid ja ülikonna X-16st (yantar) kätte, siis tuleb lihtsalt teha too X-18 (dark valley) ka ära, ilma et dokustaate baarmenile enne kätte viia (ülikonna võid teadlastele ilusti ära anda, selle-eest saab kickass armori)....kui X-18st asjad käes siis baarmeni juurde (seivi enne temaga rääkimahakkamist ära) ja jälgi et temaga rääkima hakates kindlasti X-18 dokustaatidest esimesena juttu tehtaks (kui esimesena X-16 mainitakse siis load savegame kuni esimesena X-18 mainitakse), see annab missiooni nendesamuste X-16 dokumentide saamiseks (mis sul küll juba käes on)...nüüd ei tohi enam teist korda baarmeniga juttu teha, st X-16 missioon peab lõpetamata jääma....siis vuttvutt teadlaste jutule ja need hakkavad pajatama et vaja radiatsioonimõõtmisi teha, lidud natuke Kruglovil sabas ja kui tagasi jõuate saad psi kaitse kätte...ja siis uuesti baarmeni jutule dokustaate ära viima...ehk siis kõvasti vudimist...
kui pole veel X-16 keldrisse jõudnud, siis ehk isegi lihtsam enne dark valley'sse kobida ja seal ikkagi X-18 ära teha (ilma psi-kaitseta oli seal yentaris paaris kohas üsna hapu hakkama saada, vajas meeletutes kogustes medikit'e ja veelrohkem jooksu ja koordinatsioonitrenni), jääb palju janti ära...samas vist oli isegi sellel armori missioonil ajalimiit, niiet x-18's ei anna kaua venitada...  |
x16 juba ammu ammu ära antud. x18 pole veel tegema hakanud. On mul üldse enam lootust kuskilt psi-kaitset saada ?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
24.03.2007 00:29:17
|
|
|
Noname kirjutas: |
Krdi kas teil ka sama jama, et esimese traderi juures uks kinni, päris esimese, sealt kust mäng algas... |
räägi selle vennaga töö asjus
siis ta teeb ukse lahti
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
24.03.2007 01:31:25
|
|
|
eyelids kirjutas: |
Krdi kas teil ka sama jama, et esimese traderi juures uks kinni, päris esimese, sealt kust mäng algas... |
räägi selle vennaga töö asjus
siis ta teeb ukse lahti |
mis kuradi vennaga seal 1000 venda terves mängus
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
24.03.2007 01:48:45
|
|
|
Arvatavasti mõtles ta seda kõige esimest venda kes istub punkris.
Või sa pole enam täiesti alguses ja oled mõned missioonid ära ka teinud ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
24.03.2007 03:43:25
|
|
|
wtf. sain sisse aga ei jaga matsu välja kuhu minema peab/mida tegema? : D
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
24.03.2007 03:46:21
|
|
|
no x18 on tehtud, seal lendas spetsnatz vms selga, panin jooksu, jõudsin tagasi level 1'te aga seal vanamehel oli punker kinni.
kuigi kaardil oli märgitud et sinna saab palgale järgmi minna, tehtud töö eest.
aga savi nüüd, käisin viistin x18 dok ära ja nüüd x16 juures, sain just psi julla kätte.
Rasvane kirjutas: |
wtf. sain sisse aga ei jaga matsu välja kuhu minema peab/mida tegema? : D |
kuhu sa sisse said või kuhu sisse sa midagi panid? naisega teed midagi aga ei tea mida vaja teha vä? et sisse said aga mis edasi tuleks teha?
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
24.03.2007 03:51:37
|
|
|
no x18 on tehtud, seal lendas spetsnatz vms selga, panin jooksu, jõudsin tagasi level 1'te aga seal vanamehel oli punker kinni.
kuigi kaardil oli märgitud et sinna saab palgale järgmi minna, tehtud töö eest.
aga savi nüüd, käisin viistin x18 dok ära ja nüüd x16 juures, sain just psi julla kätte.
Rasvane kirjutas: |
wtf. sain sisse aga ei jaga matsu välja kuhu minema peab/mida tegema? : D |
kuhu sa sisse said või kuhu sisse sa midagi panid? naisega teed midagi aga ei tea mida vaja teha vä? et sisse said aga mis edasi tuleks teha? |
stfu lol.
ma läksin nüüd mängu sisse ja olin kuskil külas. ehk keegi oskab öelda kuhu minema peab ja mida tegema. ei pea hakkama näkku panema kohe.. -.-
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
24.03.2007 03:54:29
|
|
|
vaata controlid üle ja siis vajuta vajaliku klahvi et objektiive näha. PDA vms oli selle jaoks.
teinekord sõnasta normaalselt asi.
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
24.03.2007 04:47:33
|
|
|
inc kirjutas: |
x16 juba ammu ammu ära antud. x18 pole veel tegema hakanud. On mul üldse enam lootust kuskilt psi-kaitset saada ? |
kui X-16 dokustaadid juba baarmenile antud, siis ei oska mina avitada...
st minumeelest on iva selles, et peale X-18 ärategemist tekib X-16 missioon, mille ajal seda psi kaitsevidinat saab (isegi kui tegelikult on asi tehtud ja dokumendid näpus jne)...kui dokumendid juba baarmenile antud, siis on missioon lõpetatud ja teadlased arvavad et nii äss mees küll enam mingit kaitset ei vaja...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ftpmaster
HV vaatleja
|
24.03.2007 04:48:12
|
|
|
Kellogg's kirjutas: |
Keegi teist pole mõelnud, et sarnase mehhanikaga (mõngingate paranduste ja kohandustega, muidugi) mäng võiks olla suht lõbus näiteks troopilises keskonnas näiteks kuskil Aafrikas, kus võib vahel mingeid lõvisid jahtida ja neegritega "trade'ida"?
Sellel mõeldes tuleb kohe meelde Boiling Point, mis oli kusjuures ju tegelikult praktiliselt täpselt samasugune mäng. |
aga on ju selline mäng tegemisel, nimeks White Gold , kui veab siis tuleb sellel sügisel välja.
http://www.deep-shadows.com/en/projects.php?id=8
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
24.03.2007 05:37:29
|
|
|
Tasemel mäng tundub. Tasus oodata...
...kuid, mängu alguses, peale paari missiooni täitmist, ründavad mingid Vanjad ja Dimitrid küla nii, et kõik Stalkerid (ka. mina) saavad surma. Mis seal teha? Viimane (4.) katse lõppes sellega, et mina olin punkris - relvitu ja rahatu ning nemad punkri katusel - neljakesi ja relvadega.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.03.2007 05:45:50
|
|
|
seal "garbage" mapi peal on ka mingi traderi-onu kuskil? krt jube hunnik igasugust manti on kogutud kotti, tahaks mõned asjad hea hinnaga kuskile maha müüa ja kasulikku kraami a'la padrunid ja energydrink asemele osta
mis nende artifaktidega on peategelased endal ka midagi teha või need ongi lihtsalt müümiseks? selles mõttes, et seal on juttu mingist +400% healthist näiteks, mismoodi seda "aktiveerida"?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
24.03.2007 06:45:15
|
|
|
ra kes see on mängufoorumiu moded?!? ma küsisin konkreetselt miks on stalkeril madala fraafika probleem ning sain ilusa vastuse konkreetsete driverit näol. praeguseks on need postitused kustutatud. ?!?!?! miks...seostub ju väga lähedaselt antud teemaga. chillout ra.
ühesõnaga pange postitused tagasi või saatke privas (?!?!?) need driveri numbrid, mida siin mainiti.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
24.03.2007 11:03:02
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
seal "garbage" mapi peal on ka mingi traderi-onu kuskil? krt jube hunnik igasugust manti on kogutud kotti, tahaks mõned asjad hea hinnaga kuskile maha müüa ja kasulikku kraami a'la padrunid ja energydrink asemele osta
mis nende artifaktidega on peategelased endal ka midagi teha või need ongi lihtsalt müümiseks? selles mõttes, et seal on juttu mingist +400% healthist näiteks, mismoodi seda "aktiveerida"? |
Mul on paar sellist rihma küljes, mis endurance't tõstavad. Saab päris pikalt sprintida
Ehk siis topeltklikk või rightclick artifacti peal ja paneb rihma külge asja.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
24.03.2007 11:05:56
|
|
|
g-nome, seda mõtlesid?
mutabor kirjutas: |
muide kel on 6600GT kaart, yhes foorumis lugesin välja et kutil on masin A64 3500+, 6600GT, 1 gig RAM ja asi jooksis nagu paljudel teistelgi kehvasti. hakkas ta proovima erinevaid draivereid.
66.xx - yldse ei näidanud tekstuure
84.xx - äkki jooksis ylihästi dx9 modes ainult et taevas oli pekkis
81.33 - ja kõik korras äkitsi ja vend mängib mängu dx9 modes ja päris kõrgete settingutega. |
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
24.03.2007 11:16:12
|
|
|
ühel artifactil oli -400% bleeding. panin peale, aga kui veritsema hakkasin, läks see iga hetk aina hullemaks, kuni bleeding indikaator oli täiesti punane
ilma artifactita jäi bleeding indikaator roheliseks ja kadus natukese aja pärast. sain mina valesti aru et see peak bleedingut takistama, või milles asi?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.03.2007 12:12:00
|
|
|
mul 7600gt peal dx9 ja kõik maximum + 1280 reso mingi 100FPS (vista) |
fraps'iga mõõdad ikka? ja eeldan et AA ei ole peal
krt isegi mul ei jookse asi kõik maksimumis 100fps - pigem ikka 30-55fps noAA
edit: mängust AA põhja pannes jookseb 40-65fps
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
24.03.2007 12:21:35
|
|
|
eyelids kirjutas: |
ühel artifactil oli -400% bleeding. panin peale, aga kui veritsema hakkasin, läks see iga hetk aina hullemaks, kuni bleeding indikaator oli täiesti punane
ilma artifactita jäi bleeding indikaator roheliseks ja kadus natukese aja pärast. sain mina valesti aru et see peak bleedingut takistama, või milles asi? |
ilmselt jällegi üks arvukatest bugidest...
pole õnnestunud endal kahjuks eriti häid endurance omasid leida, aga +600% life on küll väga mõnus - eluiga pikeneb märgatavalt, suht keeruline lausa surma saada (novice loomulikult)
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
24.03.2007 13:06:28
|
|
|
Miks need nn kaitseülikonnad siis radiatsiooni eesti ei kaitse? Ikka tuleb ravimeid süüa.
Praegu siis see seljas, mis Yantari teadlased andsid
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |