praegune kellaaeg 16.06.2025 12:37:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Beastman
HV vaatleja
|
22.03.2007 01:07:51
Laptopist pilt telekasse > mõlemast pilt lännud |
|
|
Nihuke mure on, et yhendasin läpaka telekaga S-video - scart juhtmega. olen ennegi ühendanud ja siis on korralikult töötanud. Seekord aga ei tahtnud kuidagi pilti ette võtta telekas. üritasin sättida erinevat moodi, siis lõpuks panin optionsist reso alt: "extend to other displais" peaks midagi sellist olema, linnukese ette. Seejärel ei tulnud telekasse ei mingit pilti, aga läpakas näitab pärast seda vaid taustapilti ekraanil, ning sedagi mitte fullscreenis. Mitte midagi muud avada ei lase, isegi ctrl+alt+del ei tööta. Olen proovinud igasuguseid viise pildi tagasi saamiseks läpakasse aga ei midagi. Arvuti kinni pannes ja uuesti tööle minnes ikka täpselt sama. Oskab keegi aidata kuidas ma läpaka pildi normaalseks tagasi saan? läpakal on nVidia graafika kaart.
_________________ M: Cooldrive 6 |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
teoreetik
HV vaatleja

|
22.03.2007 11:56:08
|
|
|
safe modes proovisid käima panna windowsi, et saaks seaded tagasi muuta?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Beastman
HV vaatleja
|
24.03.2007 11:49:36
|
|
|
sain pildi tagasi yhendades läpaka arvuti monitoriga nigu monitori taha panin tuli pilt sinna, ta saatis pilti valest väljundist...
_________________ M: Cooldrive 6 |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|